Miks warrioriga hetkel on 2 op klassi, priest ja mage, proovi parem neid
mida see total level näitab?
Ehk levelit kõikide kangelaste peale kokku? GOogle
Craftisin endale 2x questing adventurur ja 2x knife juggler. Kasutan neid oma roogi deckis. Väga hästi töötavad. See on ikka räige, kuidas mõned kaardid on nii palju tugevamad basic kaartidest .)
Ise sain ka ca 3 päeva tagasi võtme kätte ja vahepeal päris palju mängitud. Arena on küll päris lahe, aga mõnikord käib rändom küll natuke närvidele. Näiteks oli üks üsna võrdne mäng, lauakontroll oli pigem minul ja siis järsku hüppas vastasel Ragnaros lauale, ning see otsuistas loomulikult mängu (oleks mulle ka mdiagi nii head pakutud draftis).
Omamoodi kummaline on ka see, et 2 arena-tekki, mis mulle tundusid head kokku tulnud (maag 2x pyro'ga ja beast-aggro hunter) tegid 1-3, samas ühe esmapilgul keskpärase draftiga tegin 8-3.
eix666, Arenaga on selline lugu, et mistahes halb või hea deck sul ei ole, sõltub see liiga palju sellest, milline su vastane ja tema mängimisstiil on.
Ma arvan, et parim mida teha on järjepidevalt häid decke ehitada, mitte mõelda mingitele hulludele combodele kuna neid nii kui nii kätte ei saa. Ühe halva deckiga võid vabalt 10/3 saada ja heaga 0/3. Aga kui teed juba 10-20 arenat, hakkad paremini aru saama oma deckiehitamis- ja mänguoskusest.
edit:// Nõme - tegelt ei tahaks midagi pulbriks lasta... lasin just 2 Alarm-o-Boti ja Wispi pulbriks, aga üritan vähegi kasulikest kaartest constructedis eemale hoida... iga hetk võib tekkida tahtmine mingi muu klassi pakk valmis teha.
Kui teen arenat siis seal on suht sellised keskmised vastased, aga teen ranked mängu siis seal mingi über vennad koos. Arena on palju lahedam ka. Eile esimest korda 2-3
Kuidas nende kaardipakkidega on? Näen, et mingi 2 euro eest saab kaks pakki juurde osta? Garanteeritud mingi üks hea kaart? Et kas sa saad ise koostada omale nagu kaardipaki siis? Ala mingi 30 kaarti pakis ja seal siis su valitud lemmikud pluss muu jama? Või kui raha palju siis ainult häid kaarte pakis? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma olen kaks korda arenas 1-3 saanud ainult.
Vastasel tekib tõesti mingi ragnaros vms lauale ja alati on kõigil mingid sünergiaga kaardid, mis töötavad kombos.
Peab ise oskama ka paremini valida vist:)
Roogiga aga Ranked on palju lõbusam ja lihtsam. _________________ Winter is coming...
Kuidas nende kaardipakkidega on? Näen, et mingi 2 euro eest saab kaks pakki juurde osta? Garanteeritud mingi üks hea kaart? Et kas sa saad ise koostada omale nagu kaardipaki siis? Ala mingi 30 kaarti pakis ja seal siis su valitud lemmikud pluss muu jama? Või kui raha palju siis ainult häid kaarte pakis?
Vähemalt igas kaardi pakis on 1 rare või parem. Pole vahet palju sa neid pakke ostad. Ja kaardi decke saad valmistada tõesti ise. Igal herol on oma kaardid ja siis saad valida neutralitest veel. Teiste herode specific kaarte ei sa võtta.
Marx112, okei, et ostan 40euro eest omale miljon kaardipakki siis pm võin koostada omale vaid raredest koostatud armee? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Eile just õnnestus 7-3 arena teha väga veidra shamani pakiga.
Arena on üks suur rng, decki ehitamine, algsed kaardid, vastane ja tema kaardid - pole olemas ühte ja õiget strateegiat, mis võidab või kaotab. Olen saanud 0-3 kui ka 9-2 (vana süsteem). See selle mängu võlu ongi, et kuigi skill määrab palju, on suur osa ka siin õnnel .
Ragnarose on üks tugev kaart, kuid kui vastane paneb selle lauda siis, kui tal on juba kontroll olemas, oled sa igal juhul kaotanud. Kui pannakse lauale üksikuna, millal sul on mõningad minionid, siis üldiselt saab sellest lahti küll. _________________
Warrioriga 0-3 haledalt üle arenas. Nii halvasti polegi läinud varem
Ma olen 4 arenat teinud ja pole kordagi saanud valida maagi (pole valikus olnudki). Mäng sunnib mind warriori peale üle minema, sest see on alati valikus . Sucks!
Warrioriga 0-3 haledalt üle arenas. Nii halvasti polegi läinud varem
Ma olen 4 arenat teinud ja pole kordagi saanud valida maagi (pole valikus olnudki). Mäng sunnib mind warriori peale üle minema, sest see on alati valikus . Sucks!
Warrior üks parimaid ju, sellega alati 7+ võitu saanud. _________________
warrior on ikka eriti sitt. 0-3
mis pagana luck peab olema, et 7 korda järjest võita?
Priestiga sain 2 võitu kokku üldse.
Eriti aus on ikka see kui vastane saab legendary ja ma sain selle vaid siis kui ma priistiga 2 korda võitsin. ülejäänud korrad (5x kokku) pole kordagi legendaryt spawninud ja pole kordagi arenas ka kaugele jõudnud.
"mad skillz" _________________ Winter is coming...
hmm, kas mingi moodus on neid pakke kiiremini saada? (v.a. raha maksmine)
see 100g ostmiseks et üks pakk saada või arenast 1 pakk saada 150 eest on suht kirves, arvestades, et iga 3 võitu annab ainult 10 :S
ja päris eepiline paki avamine, ma olen ainult ühe sinise kaardi saanud ca 15 paki peale.
talk about luck:D _________________ Winter is coming...
see 100g ostmiseks et üks pakk saada või arenast 1 pakk saada 150 eest on suht kirves, arvestades, et iga 3 võitu annab ainult 10 :S
ja päris eepiline paki avamine, ma olen ainult ühe sinise kaardi saanud ca 15 paki peale.
talk about luck:D
Kokkuvõttes... asi on õnnes kinni.
Mida sa saad teha.
1. Tutvu kõikide mängu hidden questdega (sealt saad paraja papi kokku).
2. Võida kõik mängud (mängi klassiga, millega sul kõige rohkem meeldib mängida/paremini läheb).
3. Kui daily quest annab 40g abandoni see (1x päevas võimalik) ja looda, et saad 40g või 60g questi.
4. Unusta areen, kui sa seal just stabiilselt jõhkrait võite ei saa.
5. Nii kui 100g koos osta kaardipakk, disenchanti see, mida topelt, ülejäänud jäta.
6. Vaata kriitilise pilguga kuldseid kaarte. Kui palju nende eest saab/ei saa? Mina DE'sin hiljuti ühe kuldse kaardi 800 dusti eest nt.
7. Ole õnnelik. Saa kaardipakkidest palju siniseid, lillasid ja legendaarseid kaarte. Kui on topelt, disenchant ja pulber jälle käes.
8. Kui tunnetad ära, et siit mängust tuleb kaotus, siis anna alla.
Üldiselt on mõttekas võtta selline hästi rahulik suhtumine ja vaikselt tiksuda. Tulebmngu isu, teed paar mngu, samas loed postimeest
8Iga päev võta daily questid.
Midagi oli su postituses valesti. Iga expert kaardipaki seest saab vähemalt 1 sinise.
4. Unusta areen, kui sa seal just stabiilselt jõhkrait võite ei saa.
Kui juba 3 võitu või rohkem saad keskmiselt, tasub arena ära. 3 võiduga saabki juba reeglina ~50 kulda.
Ma teen Arenat igal juhul. Minu arust on paki koostamine ja selle katsetamine mängu kõige huvitavam osa, mitte mängida mingi 20-30 mängu "Play"-s, et mingi 1 kaart pakki juurde saada.
talk about luck:D
Bullshit.... Rare või parem on garanteeritud igas pakis! Ehk siis sa oled saanud ca 15 sinist, lillat või oranzi kaarti!
Ise pole peale viimast patchi üldse mänginud, maagide ära solkimine võttis igasuguse isu, arvestades, et ma nädal kaks tagasi hävitasin meeletu koguse teiste klasside kaarte, et maagile endale meeldiv dekk teha.
Mis vingumine nende Legendary-de ümber käib koguaeg? Kõigil klassidel on kaarte, millega suuri hävitada. Kuigi paljud legendary-d polegi üldse tugevad ja surevad ka nõrkade minionide peale. Paar üksikut on head, mida üldse pakki võtta, ülejäänud on suht kasutud.
Ma olen 1 korra arenas saanud ainult legendary-t valida, ometi ei mäleta enam viimast korda, kui alla 5 võidu oleks saanud. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.