Teisipäeval tuleb esimene rahvaliiga mäng
Alustada saab kell 21:00 (17.12.2013) Tuleme kohale 20.40ks. Olemas pesemisvõimalus.
Lasnamäe Gümnaasium - Pae 59 (Lasnamäe postkontori vastas/Lasnamäe Bravo keskuse taga)
Vaja oleks vähemalt 6 meest kokku saada.
Vb peame maksma mingi pisikese raha, mis jagatakse ära osalejate vahel ning on trenni tasust eraldi.
E: Keegi ülemiste kandist täna trenni ka liigub? Ma autota kurbus. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Nonoh, kus kõik on? Tänane meenutas eelmist talve juba, pidime 2v2 mängima. _________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J.
Mina vabandan, ei saanud töölt tulema... aasta lõpp, eesmärgid... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tglt olekski vist paslik küsida - 23, 25 ja 01 kindlasti trenni ei tee, 30 tehakse? Mina isiklikult saan esmaspäeval käia, siis hakkab jõulutrall peale ja see aasta enam ei jõua trenni. _________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J.
Ma olin veel vormist väljas. Aga esmaspäevast platsis. Maarten vingus mulle telefonis oma jala üle, lootis et paraneb ära. Teisipäevase mängu kohta ta veel öelda ei osanud. Ise olen platsis kui terve
Ma veel ise ei saa normaalselt mängida, kuid minu käes on üks HV võistlussärk (nr.7). Ma ei mäleta, kelle käest selle sain, aga üritan tuua selle esmaspäev trenni kellegi kätte ära.
Kuidas meil on lood mängulistega? Kaspar? Maarten? elkur? Ivar? Viljar?
Mikk taastub?
Teisipäeval tuleb esimene rahvaliiga mäng
Alustada saab kell 21:00 (17.12.2013) Tuleme kohale 20.40ks. Olemas pesemisvõimalus.
Lasnamäe Gümnaasium - Pae 59 (Lasnamäe postkontori vastas/Lasnamäe Bravo keskuse taga)
Vaja oleks vähemalt 6 meest kokku saada. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Põhiline vahe on:
REEGEL 17 – VÄRAVAESINE LAHTIVISE
VÄRAVAESINE LAHTIVISE
Väravaesine lahtivise on üks mängu jätkamise viise.
Otse väravaesisest lahtiviskest saavutatud väravat ei arvestata.
Väravaesine lahtivise määratakse kui:
Pall ületas maas või õhus täielikult otsajoone (väravajoone) ja palli puutus
viimasena ründava võistkonna mängija ning ei arvestatud väravat vastavalt
Reeglile11.
Sooritus
Väravaesise sisseviske sooritab kaitsva võistkonna väravavaht ükskõik
millisest karistusala punktist.
Vastasmängijad peavad olema väljaspool karistusala seni, kuni pall ei ole
mängus.
Väravavaht ei puutu palli teist korda enne, kui seda on teinud mõni teine
mängija või pall on ületanud keskjoone.
Pall on mängus kui ta on otse väljunud karistusalast.
Rikkumised/Karistused
Pall ei ole karistusalast otse välja visatud:
Väravaesist sisseviset korratakse.
Juhul kui pall on mängus ja väravavaht puutub palli teistkordselt enne, kui mõni teine
mängija või pall ei ole ületanud keskjoont:
Määratakse vastasvõistkonna kasuks vabalöök kohalt, kus rikkumine toimus
v.a. juhul kui rikkumine toimus karistusalas, siis sooritatakse vabalöök
karistusala joonelt lähimast punktist, kus toimus Reeglite rikkumine.Kui väravavaht ei soorita väravaesist sisseviset 4 sekundi jooksul ajast, mil ta
kontrollib palli:
Määratakse vastasvõistkonna kasuks vabalöök karistusala joonelt lähimast
punktist, kus toimus Reeglite rikkumine.
Lisaks peab küljeaudi ja nurgalöögi ajal kaitsva meeskonna mängija pallist vähemalt 5m kaugusel olema. _________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J.
Cool, helistad kui möödud. Ma peaks 19.10 vaba olema. Ok? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Olen Lõõtsa 8 all, sel hetkel siis.
Aitäh! _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Täna siis mängule kõik kes saavad.
Teine asi millele peaks mõtlema on see, et mitu trenni veel see aasta teha.
Isikliklt ütleks, et ainult 25 ei sobi, aga see on minu vaates. Igaüks öelge, millal kes saab/tahab ja siis vaatame.
E:
Nii, esimene sisemäng edukalt peetud.
Seisuks minu meelest igati ära teenitud 5-5.
Eksisime ise paar korda ja tehti paar kinki ka, üldiselt suht võrdne mäng oli.
Mulle jäi mulje, et meil oli paar olukorda rohkem.
Mida peaks trennis harjutama on teineteise löögile mängimine. Heale löögile - a la tagasi sööt otse löögi peale vms - kuna sellest jäi meil puudu.
Enda mängu kohta ütleks nii, et raske oli taga söötu leida. Vb ei oleks pidanudki platsilt otsima vaid ainult väravahiga, aga kihk oli.
Alguses üsna sai ka üks korralik klaariks löömise viga tehtud taga mis ära karistati, samas tundsin, et teisel poolajal jälle sai kaitses mäng tubli tööd tehtud ja õige mitmele olukorrale/löögile punkt pandud.
Homme näeme trennis!
Aitäh kõigile kes tulid! _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.