Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Tõsine probleem, Pilti ette ei tule, kuid kõik UUS ! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
m4dw3asel
HV kasutaja
m4dw3asel

sõnum 16.04.2013 08:00:43 Tõsine probleem, Pilti ette ei tule, kuid kõik UUS ! vasta tsitaadiga

Riistvara:

Emaplaat: http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Pro3/ + garantii, sain just ostetud ühe inimese käest, peaks olema töökorras
Porsa: http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-FX-Series%20FX-6100.html + Sai ostetud just, peaks olema töökorras.
Video: http://www.msi.com/product/vga/N630GT-MD1GD3-.html#?div=Specification + Uus! Töötab 100%
Toide: 400W / Sai katsetatud ka 450W

Probleem: alguses, kui voolu taha panin l2ks kohe tööle, v2ga kahtlane oli, tegin biosile resa, nüüd l2heb ilusti nupust. pilti ette ei tule, panen tööle, hiir nagu töötaks, aga pilti ei tule..

Sai proovitud ka Phenom x4 emaplaadil, mis oli 100% töökorras, ning emaplaat toetas seda, kuid pilti ikka ette ei tulnud,
+ Sain enda prosa proovitud teise emaplaadi peal, kus tegi t2pselt samamoodi nagu minu emaplaadil.

MILLES PROBLEEM :O ?
Ise kahtlustan toidet, kuid ma ei oska öelda, keegi oskab aidata icon_biggrin.gif ?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 16.04.2013 08:21:35 vasta tsitaadiga

Ega palju võimalusi pole: emaplaat vigane; prose vigane; emaplaadil bios vanem ja ei toeta seda protsessorit...
Muidugi võib olla probleem ka mitte sobivates või mitte töötavates mäludes või lahjaks jäänud toitekas.

m4dw3asel
HV kasutaja
m4dw3asel

sõnum 16.04.2013 08:31:37 vasta tsitaadiga

emaplaat kindlasti korras, eelmine kastuaja kasutas, ütles et töökorras, Prosat ma ei tea, kuid ta ütles et töökorras,
Ram , mm.. ma pean motlema,
Toide, arvatavasti, aga pean uurima icon_smile.gif , kuid kui kellelgi veel ideid andke aga tulla .
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 16.04.2013 08:45:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sai proovitud ka Phenom x4 emaplaadil, mis oli 100% töökorras, ning emaplaat toetas seda, kuid pilti ikka ette ei tulnud

EMaplaat toetas mida? Protsessorit?
tsitaat:

Sain enda prosa proovitud teise emaplaadi peal, kus tegi t2pselt samamoodi nagu minu emaplaadil.

Paistab nagu protsessori viga, kui teisel emaplaadil ka ei töötanud. Aga võib ka mäludes viga olla.

Toiteplokk ei tohiks niipalju mõjutada icon_rolleyes.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 16.04.2013 08:51:16 vasta tsitaadiga

Ma panustaks ka prose mitte töötamisele.

Seda siis eeldades et proovitud on selles komplektis protsessorit kahele erinevale emaplaadile ning asi ei toiminud ja selles komplektis on proovitud kahte erinevat toitekat.

m4dw3asel
HV kasutaja
m4dw3asel

sõnum 16.04.2013 08:52:47 vasta tsitaadiga

see teine prosa mida ma proovisin, võtsin tuttavalt, phenom x4, t2psemalt AMD CPU PHEN2 X4 965 SAM3 BOX/125W 3400 , minu emaplaat küll toetab seda, kui ikka sama jama .

Olks, ma üritan selle mic/kõlari saada sinna emaplaadile, et siis oleks kuulda, kas teeb piukse voi ei icon_smile.gif

Olgu, arvestan .
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.04.2013 09:05:05 vasta tsitaadiga

Juhtmed ühendasid kõik külge või jätsid 8-pin lisatoite ühendamata? (Selle, mis emaplaadi ülemise vasaku nurga ligidale käib)
tagasi üles
StarLight
HV veteran

sõnum 16.04.2013 11:53:47 Re: Tõsine probleem, Pilti ette ei tule, kuid kõik UUS ! vasta tsitaadiga

tsitaat:
alguses, kui voolu taha panin l2ks kohe tööle, v2ga kahtlane oli, tegin biosile resa, nüüd l2heb ilusti nupust. pilti ette ei tule, panen tööle, hiir nagu töötaks, aga pilti ei tule..

See tähendab täpsemalt mida? Ühendasid voolujuhtme ja arvuti käivitus koheselt? Mida tähendab, et väga kahtlane oli? kas esimese korraga POST-is?

ASlustad testimist alguses.

Esimese asjana Speaker külge plaadile!!!
*Juhtmed üle vaadata (Mitte üks plaat ei tee POST-i ilma 12vATX-ta) (Kui 8 pinnist võtta ei ole siis häda pärast sobib ka katsetamiseks ühendada 4pin)
*Emaplaadi kõrgendused paigas?
*Mälud korralikult peasas, mitme mälu puhul katseda ühe kaupa ja erinevaid peasasid
*Prose tuuluti ühendatud plaadiga (CPU_FAN) [Võimalik, et BIOS-s peal fan check)

m4dw3asel
HV kasutaja
m4dw3asel

sõnum 16.04.2013 12:04:46 vasta tsitaadiga

Star..
See et ta kohe k2ima l2ks kui juhtme taha panin, oli sellepärast, et ta oli varem biosist midagi nii s2ttinud, ja siis kui biosile resa tegin l2ks ta tagasi, motlesin et midagi hullemat oli icon_biggrin.gif
sellega on korras ..

mälu sain sõbralt alguses, töökorras, 1x4GB 1333 Mhz.

see kuhu läheb 8 pin vaata, mul on aint 4pin sinna panna, kuid manualis kirjutas, et peaks töötama ka 4pin.
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 16.04.2013 12:16:22 vasta tsitaadiga

m4dw3asel kirjutas:
Star..
See et ta kohe k2ima l2ks kui juhtme taha panin, oli sellepärast, et ta oli varem biosist midagi nii s2ttinud, ja siis kui biosile resa tegin l2ks ta tagasi, motlesin et midagi hullemat oli icon_biggrin.gif
sellega on korras ..

mälu sain sõbralt alguses, töökorras, 1x4GB 1333 Mhz.

see kuhu läheb 8 pin vaata, mul on aint 4pin sinna panna, kuid manualis kirjutas, et peaks töötama ka 4pin.

Ta tahtis tegelikult sellele vastust, et kas siis kui esimene kord tööle minnes POST ekraan (no see pilt, mis enne windowsi laadimist on) oli või oli lihtsalt pilditu, aga vendid-asjad töötasid? Ja et misasi "kahtlane" oli. Ja mil moel?
Selle 4-pin vs 8-pin asjaga on nagu on.... võib töötada, aga ei pruugi. (AM3 peal ma mäletan veel endistest aegadest vähemalt oli nii, et athlonitega ja kahetuumaliste phenomitega toimis, neljatuumalised phenomid tahtsid juba kas kaheksat pinni või tuumade kinnikeeramist/underklokki)

tagasi üles
m4dw3asel
HV kasutaja
m4dw3asel

sõnum 16.04.2013 12:55:26 vasta tsitaadiga

Mkm, ta pole siiamaani mul ühtegi korda pilti ette viskanud veel, vendid ja asjad töötavad ilusti, hiir ka, aga see kahtlane asi, et kohe kui juhtme taha panid l2ks tööle sai korda, põhjus oli see, et see inimene kes mulle selle müüs pani biosis et ta l2hekski kohe k2ima icon_biggrin.gif ,

pärast ongi sellepärast . :O , mis siis tegema peaksin ?
ta ütles ka et ta ise proovis kahe voi kolmetuumalisega, töötas ilusti, kas ma pean eraldi mingi juhtme ostma sellejaoks ?

aga muidugi, ma ju votsin tuttaval ram, maitia kas ta üldse ühildubki, täna kohe kui kodu l2hen vaatan.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 16.04.2013 22:37:09 vasta tsitaadiga

Mälu on üldse korralikult pesas?
m4dw3asel
HV kasutaja
m4dw3asel

sõnum 16.04.2013 22:38:27 vasta tsitaadiga

ah per..e kah, ma proovisin t2na koik asjad l2bi, ikka pilti ei tule, kas prosa voi emakas l2bi, eks vaatab mis teen, viin diagonsitikasse sis
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 17.04.2013 00:49:18 vasta tsitaadiga

Tihendi viga ei või olla?
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 17.04.2013 01:08:10 vasta tsitaadiga

cmos ikka tehtud peale prosede ja asjade vahetusi? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 17.04.2013 09:29:00 vasta tsitaadiga

kaspar00, väidetavalt tegi.
tsitaat:

kui voolu taha panin l2ks kohe tööle, v2ga kahtlane oli

Ma kahtlustaks ikka tihendit.
Deem , see pole päris legoklotsidest maja ehitamine, et panen kuhu tahan ja surun palju tahan ja midagi ei juhtu. Näiteks termopastat (kui üldse) lükkame pahtlilabidaga peale niiet kõik ujub, enne mälude paika panemist hõõrume kulukate ja villase kampsuniga ikka korralikult kusagil vastas aja siis pulgad särtsuga paika.... Ja siis imestame , et midagi on kahtlane ja pilti ette ei tule...
Moraal on ikka: loeme palju internetist, võtame kätte plaadi manuaali ja siis step by step. Kui ei viitsi lugeda siis vutttvutt pudinad näpus mõne targema sõbra juurde ja siis suurisilmi kõike tähele panna, et kuidas ja mis käib.

tagasi üles
kotkas1
HV kasutaja

sõnum 18.04.2013 14:56:55 vasta tsitaadiga

asukoht? sul on vist lihtsam kellegi juures käia arvutiga kus saaks üks haaval asjad üle kontrolida teises masinas
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
m4dw3asel
HV kasutaja
m4dw3asel

sõnum 24.09.2013 10:41:34 vasta tsitaadiga

Probleem oli selles, et kõik töötas, kuid uks inimene, müüs mulle nn tutt uue emaplaadi, millest tuli välja, et mingi kiibike oli perses, tema tehtud, raha tagasi ka ei saanud, sain 50-60 euri üle :S .. nuud koik töötab ostsin uue emaka ja värgid.

SOLVED
tagasi üles
part24
HV kasutaja
part24

sõnum 24.09.2013 13:20:05 vasta tsitaadiga

m4dw3asel kirjutas:
Probleem oli selles, et kõik töötas, kuid uks inimene, müüs mulle nn tutt uue emaplaadi, millest tuli välja, et mingi kiibike oli <b>piixus</b>, tema tehtud, raha tagasi ka ei saanud, sain 50-60 euri üle :S .. nuud koik töötab ostsin uue emaka ja värgid.

SOLVED

Kas sellel "ühel inimesel" ka HinnaVaatlusega mingit pistmist on? Kui sedasi tünga tehakse, siis tuleks nagu asja kohta pikemalt kõnelda, sest sigadustega leppida ei tohi ja sigadusi ei tohi ka maha vaikida! Esteks selle pärast, et igasugu sigatseja ja kelm saab ülbust juure kui sigadused-kelmused karistamata jäävad, ja teiseks sellepärast, et ka teised teaksid niisugustest hoiduda!
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
m4dw3asel
HV kasutaja
m4dw3asel

sõnum 15.12.2013 21:51:01 vasta tsitaadiga

kahjuks ei m2leta ta nime/ kuid ta askeldab osta.ee
tagasi üles
okest
Kreisi kasutaja
okest

sõnum 16.12.2013 15:43:40 vasta tsitaadiga

Kui ta ise tunnistab üles, et ta ise selle pekki keeras ja sul tõestust on, siis võid julgelt talt terves ulatuses raha tagasi nõuda. 2 aastat oli minu meelest see aeg millal saad politseisse avalduse teha.
Kommentaarid: 134 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
reints
HV Guru
reints

sõnum 16.12.2013 15:52:08 vasta tsitaadiga

Kui osta.ee-s siis on tegu vast Ott Speegiga icon_biggrin.gif
tagasi üles
m4dw3asel
HV kasutaja
m4dw3asel

sõnum 16.12.2013 16:27:50 vasta tsitaadiga

eiole icon_smile.gif , ta ütles mlle, et saada mlle pakk tagasi, vaatan milles voib vga olla, aga viga oli selles, et ta tahtis paki enda k2tte saada ja mitte ennast välja n2idata vms icon_biggrin.gif maitia icon_biggrin.gif phmt maisaa mdagi teha :/
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Tõsine probleem, Pilti ette ei tule, kuid kõik UUS !
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.