Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS4] SONY PlayStation 4 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 258, 259, 260  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.12.2013 00:13:11 vasta tsitaadiga

MummikAl kirjutas:
31 jaanuar peaks euronicsil uus ports laos olema. lubasid varsti kodulehele eeltellimise jaoks info üles panna.

Kas see uus kogus on värskem, kui need, mis esimese eeltellimisega tulid? Keegi postitas siia vahepeal ka lingi selle Date Code "3C" teema kohta.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Torbik27
HV vaatleja

sõnum 16.12.2013 01:32:11 vasta tsitaadiga

Küsimus kas ps4 pult sobib ka ps3 le. Peab midagi seal ümber sättima või asi toimub lihtsalt
tänan vastamast
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
prtv
HV Guru

sõnum 16.12.2013 02:15:32 vasta tsitaadiga

ei sobi
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 16.12.2013 02:24:34 vasta tsitaadiga

http://www.gamesradar.com/how-do-you-use-ps4-controller-ps3/
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 16.12.2013 11:32:37 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga ei tööta.
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 16.12.2013 13:22:55 vasta tsitaadiga

Killzone bundleid järele ei jäänud - kõik probleemid mis esimese eeltellimisega tekkisid sai lahendatud - paar viperust veel jäi, kuid saame ka need lahendatud.

Jah kuulsite õigesti, uus ports saabumas 31 jaanuar. Kogus suur ja peaks päris palju nõudlust suutma lahendada.

Hind - kas te tõesti arvate et te elate UK-s? Me elame eestis ja meie turg on väike (1000 korda väiksem kui UK) ning selletõttu on ka ostuhinnad palju suuremad kui mujal, ehk 399 ei suuda me mingit moodi järele teha. See et sony seda ütles, siis mitte keegi ei saa dikteerida jaehinda, millega müüakse, see on seaduse vastane. Tegemist on soovitusliku jaehinnaga, mis igas regioonis ei kehti. Rohkem hindade teemal ma sõna ei võta, see on peaga vastu seina jooksmine siin. Kui arvate et suudate paremat hinda pakkuda, siis palun teil on võimalus luua oma firma ja hakata neid maaletooma - vaba turumajandus.

Lisaks - ma jagan infot siin vabatahtlikult ja mul ei ole teie ees ühtegit kohustust siin infot jagada. Seega kannatust selle info saamisega. Kalendrisse vaadates on käes detsember ja kõige kiirem müügiperiood ja minu tööülesanne ei ole siin vaid infot jagada, vaid hoolisteda et kauplustes oleks kõik asjad olemas. Lisaks tahaks ka puhata aegajalt. Jagan infot nii kiirelt kui saan ja sellepärast paanilisi PS mulle saata ei tee asja kiiremaks, vaid pigem tekitab tülgastust sellega tegeleda. Kannatus on voorus.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Maaartin
HV vaatleja

sõnum 16.12.2013 14:48:41 vasta tsitaadiga

Shade kirjutas:

Jah kuulsite õigesti, uus ports saabumas 31 jaanuar. Kogus suur ja peaks päris palju nõudlust suutma lahendada.

Ja mina olin nii kindel, et see kuupäev mingi valeinfo... Huvitav millest siis nii suur paus vahepeal - pühad? Aga noh jääb siis ootama infot Euronicsi kodulehele...

Kas keegi muidu Sony Centerist ka on eeltellimise kohta küsinud? Kuna nemad lubavad kätte toimetada?

viimati muutis Maaartin 16.12.2013 14:55:22, muudetud 1 kord
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 16.12.2013 14:52:58 vasta tsitaadiga

Maaartin kirjutas:
Shade kirjutas:

Ja mina olin nii kindel, et see kuupäev mingi valeinfo... Huvitav millest siis nii suur paus vahepeal - pühad?

Kas keegi muidu Sony Centerist ka on eeltellimise kohta küsinud? Kuna nemad lubavad kätte toimetada?

Saadavust pole ja Sony Center saab oma kauba täpselt samast kohats kust meie icon_smile.gif

tagasi üles
nismo44
HV vaatleja

sõnum 16.12.2013 14:56:53 vasta tsitaadiga

Maaartin kirjutas:
Shade kirjutas:

Ja mina olin nii kindel, et see kuupäev mingi valeinfo... Huvitav millest siis nii suur paus vahepeal - pühad?

Kunagi oktoobris sai nime ja numbri Sony Centeris lasta kirja panna, nüüd helistasid ja rääkisid ka 31. jaanuarist, "loodetavasti", et saab praegu 400+ euro eest voucheri osta, millega siis nagu kätte saaks, kui tuleks..

Aga Shade'le küll suured tänud selle abistava informatsiooni eest, mida ta siin koguaeg jagab!

Püüan ise ka küll vooruslik olla, aga kannatamatus veits pressib ikka peale, et FIFA kohta oli juttu, et see nädal saab.. täna alles esmaspäev, aga juba tahaks icon_biggrin.gif
tagasi üles
Maaartin
HV vaatleja

sõnum 16.12.2013 15:00:34 vasta tsitaadiga

nismo44 kirjutas:

Püüan ise ka küll vooruslik olla, aga kannatamatus veits pressib ikka peale, et FIFA kohta oli juttu, et see nädal saab.. täna alles esmaspäev, aga juba tahaks icon_biggrin.gif

Üpris keeruline on jah oma kannatamatust alla suruda, kui juba augusti algusest päevast päeva seda oodanud icon_biggrin.gif Praegu kahetsen väga räigelt, et ei tellinud ette augustis... Raha oli olemas ja puha aga mõtlesin, et "PALJU TARGEM" tegu oleks äkki oodata ära kuni konsool välja tuleb ja inimeste reviewsi vaadata, et kas on mõtet osta üldse.
tagasi üles
nismo44
HV vaatleja

sõnum 16.12.2013 15:03:15 vasta tsitaadiga

Nii on jaa, mina ei osanud üldse sellist defitsiiti oodata, aga polnud varem väga selle teemaga kursis ka. Pool aastat tagasi ma mõtlesin, et noh, kui launch on, saab poodi jalutada ja ära osta icon_biggrin.gif i couldn't have been more wrong.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 16.12.2013 15:06:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Pool aastat tagasi ma mõtlesin, et noh, kui launch on, saab poodi jalutada ja ära osta

Eks kui järgmine aasta ametlik Eesti launch tuleb, siis saadki poodi jalutada ja ära osta...

tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 16.12.2013 15:16:39 vasta tsitaadiga

ma saan kannatamatusest aru, eks ise kibeleks ka, kuid need PSi saatmised ei kiirenda protsessi icon_smile.gif Teen nii kiirelt kui ma jõuan.

FIFAd läksid täna DHL expressi ja liiguvad minu poole, kõigi eelduste kohapealt homme kohal ja kolmapäeval juba suuremates poodides ka icon_smile.gif

Eeltellimused paneme ülesse lähi päevadel, viskan info siia kindasti. 31 jaanuar on arvestusega, et transa võib puusse panna. Lootust on et saame varem vast kätte, kuid kindlam variantt on hetkel 31 jaanuar lubada. Kui saame varem, siis muidugi saadame tooted ka varem välja

tagasi üles
Argos
HV vaatleja
Argos

sõnum 16.12.2013 17:10:49 vasta tsitaadiga

Maaartin kirjutas:
Shade kirjutas:

Ja mina olin nii kindel, et see kuupäev mingi valeinfo... Huvitav millest siis nii suur paus vahepeal - pühad? Aga noh jääb siis ootama infot Euronicsi kodulehele...

2. detsembril sai tehtud Sony Centerisse tellimus. Enam ei olnud võimalik maksta osa summast vaid tuli maksta 100% (449.-). Tarneajaks lubati jaanuari teinepool, pigem 20. jaanuar ja edasi. Kas see on vahepealne saadetis või on jaanuari teisest poolest saamas 31. Jaanuar pole kahjuks infot saanud.

Mul ei ole nii kiiret ning samuti ma ei kurda hinna üle, lihtsalt annan huvilistele infot konkreetselt enda tellimuse kohta.
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 16.12.2013 17:11:41 vasta tsitaadiga

kas sihite/tulistate L1/R1 või L2/R2-ga?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
siim944
HV vaatleja

sõnum 16.12.2013 17:34:08 vasta tsitaadiga

Nitrub kirjutas:

L1/R1 Granaate loobin tavaliselt L2/R2
tagasi üles
säästuinim
HV vaatleja

sõnum 16.12.2013 21:13:28 vasta tsitaadiga

Sain ka kätte. Ei leidnud pakist 20€ PSN kaarti icon_biggrin.gif Keegi teist leidis? Nüüd peaks muretsema ps4 eye
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 16.12.2013 21:37:03 vasta tsitaadiga

20€ kaardid on vist hetkel laost otsas ja saadetakse hiljem järgi.
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 16.12.2013 22:09:44 vasta tsitaadiga

säästuinim kirjutas:
Sain ka kätte. Ei leidnud pakist 20€ PSN kaarti icon_biggrin.gif Keegi teist leidis? Nüüd peaks muretsema ps4 eye

Saime selle jällile alles peale seda kui asjad välja liikusid ja kõik eeltellijad saavad oma kaardid kätte ilusti. Piisab veebipoele kontaktist ja saadame need vastavasse poodi järele.

tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 16.12.2013 23:48:01 vasta tsitaadiga

Täiesti hull, kui tüütu on digitaalselt ostetud NBA 2K14 install. Mängu suuruseks 41.8 GB. Hetkel on installinud kolm ja pool tundi, ees tiksub 26% ja mängida saab ainult Miami CHeat VS Spurs Quick Game'i. Esimene ja viimane kord, kui PS4le miskit digitaalset ostan.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 16.12.2013 23:59:24 vasta tsitaadiga

Godhand kirjutas:
Täiesti hull, kui tüütu on digitaalselt ostetud NBA 2K14 install. Mängu suuruseks 41.8 GB. Hetkel on installinud kolm ja pool tundi, ees tiksub 26% ja mängida saab ainult Miami CHeat VS Spurs Quick Game'i. Esimene ja viimane kord, kui PS4le miskit digitaalset ostan.

millest see nii pikk installimise aeg tingitud on? kas mäng on ikka tervenisti alla laetud?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 17.12.2013 00:02:11 vasta tsitaadiga

siim944 kirjutas:
Nitrub kirjutas:

L1/R1 Granaate loobin tavaliselt L2/R2

ma mäletan ka et PS3 peal oleks nagu need olnud, aga paistab et PS4 peal default on alumised.

vähemalt killzonel/blacklightil on defaultis alumised sihtimiseks/tulistamiseks
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 17.12.2013 00:24:27 vasta tsitaadiga

MummikAl kirjutas:
Godhand kirjutas:

millest see nii pikk installimise aeg tingitud on? kas mäng on ikka tervenisti alla laetud?

Ma kaldungi arvama, et download on enamuses maskeeritud installiks. PS Storest tõmbas muidu ostetud faili ära, installis selle ja tõmbas ka uuenduse. Mängu käima pannes hakkab uus install, mis on aeglasem kui tigu kurvis.
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 17.12.2013 00:35:21 vasta tsitaadiga

kiire sul net on?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 17.12.2013 00:51:48 vasta tsitaadiga

Elioni 20M peaks olema.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS4] SONY PlayStation 4 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 258, 259, 260  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.