Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SilQ
HV Guru

|
13.12.2013 21:59:30
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
no siin on ju kõik siiski väga eeskujulikud kodanikud ning ega siis netist filmi ei tõmmata ja värki särki
eks ma tegelikult kujutan ette küll, mida suure uploadiga teha võiks olla, kuid jah sellegipoolest olen ja jään arvamusele, et mingi keskmise kasutaja jaoks on see täiesti "vahet pole" teema. |
Siin foorumis peaksid ikka tiba üle keskmise kasutaja inimesed olema.
Ja ega keskmisel kasutajal on Starmani 200megasest netist ka kama kaks.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.12.2013 00:04:56
|
|
|
ma arvan, et see foorum pole ammu enam selline koht, kus kõik või isegi suurem osa kasutajaid on nö. üle keskmise võin muidugi eksida...kuid siin oli mis, mingi kanti 20000 kasutajat või nii?
anyway, ega minu jutt ei käinudki niivõrd mitte just HV foorumi kasutaja kohta, vaid suvalise seda elioni ühendust omava eesti inimene kohta. või noh, minupoolest üleüldiselt suvalise inimene kohta, kuna idee poolest on see toode kui selline ju suunatud kogu elanikkonnale.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.12.2013 11:02:52
|
|
|
Reaalses tarbimises on kiirused mõlemas suunas sellised:
Kui nüüd tehnoloogilises keeles täpsustada siis need kiirused on Elionis nii FTTB kui ka FTTH võrgus.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
14.12.2013 12:00:07
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Kui nüüd tehnoloogilises keeles täpsustada siis need kiirused on Elionis nii FTTB kui ka FTTH võrgus. |
Sa oled kuulnud megabyte'st ja megabitist.
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.12.2013 12:01:31
|
|
|
SilQ kirjutas: |
Kui nüüd tehnoloogilises keeles täpsustada siis need kiirused on Elionis nii FTTB kui ka FTTH võrgus. |
Sa oled kuulnud megabyte'st ja megabitist. |
MB - megabyte. Mb - megabit. Siin näites siis 11.1 megabaiti (megabyte) sekundis,
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
14.12.2013 12:02:47
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Sa oled kuulnud megabyte'st ja megabitist. |
MB - megabyte. Mb - megabit. Siin näites siis 11.1 megabaiti (megabyte) sekundis, |
Ja mis tähisega elion märgib oma kiiruseid?
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.12.2013 12:03:29
|
|
|
No mis sel vahet on kas 100 megabitti või 10 megabaiti.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
14.12.2013 12:06:17
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
No mis sel vahet on kas 100 megabitti või 10 megabaiti. |
Ei olegi vahet. Kõik on õige
100megabit = 12.5 megabaiti
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.12.2013 12:07:53
|
|
|
Üks tark tuli jälle huupi rusikaga vehkima, ise teemasse süübimata.
Super AMOLED, vastas õigesti
Minu pildil on kuvatud uTorrenti näit sellistes ühikutes mis kirjeldab kenasti maksimaalset saavutatud kiirust Elioni 100Mbit/s teenuse korral.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
14.12.2013 12:13:16
|
|
|
Kus on näha rusikatega vehkimisest?
Mul oli täpsustav küsimus rumalate olukordade vältimiseks. Kui rumal sellest aru ei saanud siis on ju kahju. Aga see on ju eestlane.
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.12.2013 13:27:03
|
|
|
Kus on näha rusikatega vehkimisest?
Mul oli täpsustav küsimus rumalate olukordade vältimiseks. Kui rumal sellest aru ei saanud siis on ju kahju. Aga see on ju eestlane. |
Sel juhul vastus, olen kuulnud küll jah
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.12.2013 09:42:01
|
|
|
bla-bla-bla, oleme kiireimad, ja odavaimad
Seda võrdlust on varemgi HV foorumis välja toodud, meeldetuletuseks, miks maarjamaal ikka on vähe seda "kiiret" ja "kallist" internetti.
See kiiruste tõstmine on võrreldav selle keskmise statistilise palgaga, number on suur, kuid enamike jaoks arusaamatu suurus, kus sellist pakutakse?
http://epl.delfi.ee/news/eesti/latis-ja-leedus-on-kiirem-internet.d?id=67445354
TeliaSoneral riigiti eri hinnad
Spoiler 
tsitaat: |
Kolme riigi internetipakkumisi vaadates tekib hea võrdlus TeliaSonera grupi põhjal, sest selle tütarettevõtted pakuvad internetti kõigis kolmes Balti riigis: Eestis Elion, Lätis Lattelecom, Leedus TEO. Miks küsib TeliaSonera ühes riigis ühenduse eest rohkem raha kui teises?
„Lätis ja Leedus on valguskaablivõrgu, mis on vaskvõrguga võrreldes mitu korda ökonoomsem, osakaal märgatavalt suurem kui Eestis,” ütles Elioni ärijuht Teet Tiisvelt. Siinseid hindu ei kergita tema sõnul lõdvem konkurents. „Ka Eestis on piisavalt suuremaid ja väiksemaid teenusepakkujaid, kes klientide pärast tihedalt konkureerivad,” kinnitas ta.
„Kolme riigi erinevused seisneva teenuse pakkumise strateegias. Leedu ja Läti puhul ei ole konkurentsi tõttu hindasid alandatud, vaid on kasutatud seda strateegiat, et on pakettide kiiruseid tõstetud – s.t ei võistelda hindades, vaid kiirustes,” ütles Elioni ärijuht. Lattelecom ja TEO on jõudnud Tiisvelti sõnul enamiku oma võrku valguskaablitele üle viia. See on andnud neile võimaluse suurendada ka pakettide kiirusi, ilma et omahind ehk teenuse osutamise kulud märkimisväärselt suureneksid. „Läti ja Leedu telekommunikatsiooniettevõtted on oma valguskaablivõrgu arenguga meist sammu võrra ees ja see annab neile ka võimaluse pakkuda täna eraklientidele juba kiiruseid kuni 1 Gbps (1000 Mbps – toim),” lisas ta.
Tiisvelti sõnul seisab Elionil ees kiire valguskaablivõrgu laiendamine. Praegu ulatub see u 230 000 majapidamisse (40% kodudest), järgmisel aastal viiakse ots veel 40 000 koduni. |
http://www.netindex.com/download/2,19/Estonia/
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.12.2013 10:08:39
|
|
|
ot: |
Kõik teised on eluga edasi läinud pärast mitmekuulist halamist Elioni puldi üle, aga Jeesus ja Jägala on nagu Beavis ja Butt-Head, kellelt telekas ära võetud. Nutavad ja halavad vist nüüdseks harjumusest. Samas Beavis on veidi tagasi tõmmanud. Arvatavasti see Elioni kiirusetõstmine leevendas telekakaotusest põhjustatud vaimseid valusid. |
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.12.2013 10:29:19
|
|
|
No pole ma seda artiklit kirjutanud
Ja antud teemas paar lehte tagasi keerates leiad mu postituse, kus on kirjas, et olen täiesti rahul sellega, mis Elion mulle pakkuda suudab.
PS. Elan vasktraadi levialas.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |