Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siim159
HV Guru

|
03.12.2013 23:59:47
|
|
|
Ehk siis kokkuvõttes kui soov juhtmevaba laadimise funktsiooniks ning selle jaoks poogid tolle vajaliku kaane ümber, siis mõõdud ja kaal võivad küünida ikkagi 920-ne juurde? Nii et see on kahe otsaga asi ning kuna mulle on igati teretulnud seesugune funktsioon, siis selles suhtes on 920-le pigem plusspunkt. Samuti egas mul kaamera väikeses kvaliteedivahes ka eriti vahet pole, 920-l minu jaoks arvatavati nagunii piisavalt hea juba.
Nii et parem säästa see 80€ ja minu puhul tasub juba soetada 920?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT_old
HV kasutaja
|
08.12.2013 11:43:04
|
|
|
Kuidas ma saaksin normaalse phonebooki Windows phone 8 peal? Mul ei ole vaja, et ta mingeid feissari, messengeri ja skype-i kontakte telefonisse syncib... Lihtsalt omad kontaktid ja võimalusega neid kuidagi arvutisse syncida back-upiks vajadusel.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
08.12.2013 12:16:47
|
|
|
Aga sa saad ju ära keelata Skype'i jms kontaktide näitamise telefoniraamatus.
Phonebook-Settings-Filter my contact list
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT_old
HV kasutaja
|
08.12.2013 12:21:17
|
|
|
Lotharius kirjutas: |
Aga sa saad ju ära keelata Skype'i jms kontaktide näitamise telefoniraamatus.
Phonebook-Settings-Filter my contact list |
Tegin merge kontaktidega ja asi kohe palju puhtam. ;D
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
09.12.2013 04:42:23
|
|
|
Kas keegi on saanud WIN 8 op süsteemiga subtiitrid filmile alla? Tel on 1020
|
|
Kommentaarid: 627 loe/lisa |
   |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
renee1999
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
11.12.2013 15:25:25
|
|
|
identiteet kirjutas: |
kas windows phone rakenduste uuendusi automaatselt ei pakugi?
manuaalselt siiamaani pidanud uuendama (pood->rakendus->värskenda). kuskil automaatselt teada ei anta, et värskendus saadaval? |
heff kirjutas: |
Kui Store'i live tile olemas, siis see peaks näitama, kui midagi on. |
Ei toimi see siiski automaatselt. Võtan marketis mõne olemasoleva programmi ja kui seal nüüd näitab "update", siis alles tekib tile peale ka number, et update on pakkuda. Imelik on ka see, et marketis ei ole installitud asjade juures "installitud" kirja
Edit: eile õhtul äkki store näitas 7 update, aga ükski ei olnud programmidega seotud vaid süsteemi enda erinevate osade uuendused. Juba olin õnnelik, et market siiski näitab automaatselt ka progede uuendusi
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
11.12.2013 21:33:11
|
|
|
olafsand kirjutas: |
identiteet kirjutas: |
kas windows phone rakenduste uuendusi automaatselt ei pakugi?
manuaalselt siiamaani pidanud uuendama (pood->rakendus->värskenda). kuskil automaatselt teada ei anta, et värskendus saadaval? |
heff kirjutas: |
Kui Store'i live tile olemas, siis see peaks näitama, kui midagi on. |
Ei toimi see siiski automaatselt. Võtan marketis mõne olemasoleva programmi ja kui seal nüüd näitab "update", siis alles tekib tile peale ka number, et update on pakkuda. Imelik on ka see, et marketis ei ole installitud asjade juures "installitud" kirja
Edit: eile õhtul äkki store näitas 7 update, aga ükski ei olnud programmidega seotud vaid süsteemi enda erinevate osade uuendused. Juba olin õnnelik, et market siiski näitab automaatselt ka progede uuendusi  |
Näitabki kui telefon korras on.
Midagi viga peab olema kui ei näita. Või siis uuendused on alles nii värsked et pood ei näita neid veel.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.12.2013 16:31:29
|
|
|
Repo, telefon on korras ja uus täiesti. Kui uuendus on kasvõi 1 sekund olemas olnud, siis peaks pood seda ju juba ka näitama? Või peab uuendus 1-2 päeva hapnema, et pood seda ka näitama hakkaks?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
12.12.2013 17:11:44
|
|
|
Repo, telefon on korras ja uus täiesti. Kui uuendus on kasvõi 1 sekund olemas olnud, siis peaks pood seda ju juba ka näitama? Või peab uuendus 1-2 päeva hapnema, et pood seda ka näitama hakkaks?  |
päris sekundiga küll ei tule. Mingi ooteaeg on, võib-olla see poe live tile uuendab ennast nii harva. Olen ka ise juhtunud, kuskilt uudist lugedes, uuenenud programmi peale, mida live tile veel ei näidanud. Mul muidu näitab küll ilusti uuendusi.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.12.2013 23:28:25
|
|
|
olafsand, uuendused päris ühe sekundiga ei jõua, tavaliselt paari päeva jooksul. Kui sa omad suuremaid probleeme sellega, võid alati proovida telefoni resettida
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
raalifriik
HV kasutaja

|
15.12.2013 23:51:15
|
|
|
Kas kuidagi on teksti sisestamisel tagasi võimalik minna, nii et eelnevat ära ei kustutaks?
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.12.2013 01:29:05
|
|
|
raalifriik, vajuta ja hoia selleks et saada kursor, ning see lohista sinna kuhu tarvis.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
19.12.2013 21:03:57
|
|
|
d3t kirjutas: |
olafsand, uuendused päris ühe sekundiga ei jõua, tavaliselt paari päeva jooksul. Kui sa omad suuremaid probleeme sellega, võid alati proovida telefoni resettida  |
Täitsa toimib tegelikult jah. Eile oli tekkinud 2 update. Tumein radio ja süsteemi "Võrk+" uuendused.
Edit: 1020...kas kellelgi on peal mõni akunäidu äpp, mis näitaks ka akukasutust % / h? Kui data kinni panna ja 2g peale lülida, siis palju näit on?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
19.12.2013 22:40:23
|
|
|
d3t kirjutas: |
olafsand, uuendused päris ühe sekundiga ei jõua, tavaliselt paari päeva jooksul. Kui sa omad suuremaid probleeme sellega, võid alati proovida telefoni resettida  |
Täitsa toimib tegelikult jah. Eile oli tekkinud 2 update. Tumein radio ja süsteemi "Võrk+" uuendused.
Edit: 1020...kas kellelgi on peal mõni akunäidu äpp, mis näitaks ka akukasutust % / h? Kui data kinni panna ja 2g peale lülida, siis palju näit on?  |
0,5 % /h umbes
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
20.12.2013 00:12:40
|
|
|
Repo, suured tänud vastamast! Mul alla 5% tunnis ei näitagi. Kõik sätetes kinni ja laadimast võttes pakub ooteajaks 17h. Midagi valesti? On palun veel kellelgi näitu pakkuda?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
20.12.2013 02:12:43
|
|
|
Töölt anti ka vahepeal näppimiseks mingi LTE toega nokia, pidi viimane klass olema.
Pidin lolliks minema kui seda telefoni näppima hakkasin. Isegi dropboxi pole poes, whut, kasutu op süsteem minuarvates.
Selgitage palun miks inimesed käivad korralikku pappi nende W8 telefonide eest välja kui sama raha eest saaks hea android telefoni, mulle ei mahu see pähe lihtsalt.
Telefon ei näita mulle isegi palju levi on, pean koguaeg näpuga ülevalt seda infot alla tirima vms mis koguaeg ära kaob, inimesed, kus on mõistus??
   |
4 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kurat666
HV kasutaja

|
20.12.2013 02:58:22
|
|
|
Gunnar19 kirjutas: |
Töölt anti ka vahepeal näppimiseks mingi LTE toega nokia, pidi viimane klass olema.
Pidin lolliks minema kui seda telefoni näppima hakkasin. Isegi dropboxi pole poes, whut, kasutu op süsteem minuarvates.
Selgitage palun miks inimesed käivad korralikku pappi nende W8 telefonide eest välja kui sama raha eest saaks hea android telefoni, mulle ei mahu see pähe lihtsalt.
Telefon ei näita mulle isegi palju levi on, pean koguaeg näpuga ülevalt seda infot alla tirima vms mis koguaeg ära kaob, inimesed, kus on mõistus?? |
Dropboxita ei saagi elada? Mix peaksin levi koguaeg vahtima kui see alati olemas on? Ja need 2 asja teevad op süsteemi mottetuks kohe :p
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
deathdog
HV kasutaja
|
20.12.2013 03:08:35
|
|
|
Mul tõesti kahju et tööandja sulle meelepärast telefoni ei andud aga sa pingute järgmine aasta rohkem äkki laseb siis valida
Aga mina ostaks ka oma töötajatele kui nutika siis WP, kohe väiksem võimalus et tegelevad tööajal millegi muuga ja pealegi ühildub kergelt MS offise toodetega mida enamus kontorites kasutatakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
valdeko
HV vaatleja
|
20.12.2013 11:39:15
|
|
|
Repo, suured tänud vastamast! Mul alla 5% tunnis ei näitagi. Kõik sätetes kinni ja laadimast võttes pakub ooteajaks 17h. Midagi valesti? On palun veel kellelgi näitu pakkuda?  |
Mu Lumia 820-l on battery app-ga viimase kolme kuu average discharging rate 5,06 % per hour. Laadimast võttes näitab järelejäänud ajaks tavaliselt veidi alla 24 h. Laen igapäevaselt. Sees on 3G/4G, asukoht, wifi väljas, BT väljas, akusäästja väljas, heledus automaatne, meilide uuendamine väljas.
Enne mälukaardi kasutuselevõtmist ei olnud probleemi poolteise päeva järel näha allesjäänud laetusena 40 %.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
20.12.2013 11:56:54
|
|
|
Gunnar19, dropboxi jaoks kasuta näiteks boxfiles for dropbox nimelist äppi. Kui pidevalt tahad levi jälgida, saad tõmmata mõne live tile'ga levi äppi, mis sulle seda näitab.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
23.12.2013 15:19:03
|
|
|
Tere.
Palun, keegi seletaks asja loogika lahti.
Hetkel nagu sõbra uue lutsuga Huawei Ascend W1
Teen uuele telefonile uue kasutajakonto hotmail-i telefoni esmasel häälestamisel.
See tehtud ja lähen windowsi poodi tasuta mängu paigaldamiseks.
Aga ei paigalda mängu vaid tahab mingi Minu pere häälestamist.
Milleks see Minu pere?
Telefonis tahan üksi olla
Kuidas neid tasuta mänge saab paigaldada väikseima seadistusega?
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
23.12.2013 15:29:46
|
|
|
Mina tegin 23.12.1980a sündinud isiku konto telefoni häälestamisel.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
23.12.2013 16:11:03
|
|
|
ykshuntka, http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/apps/my-family-faq
Q: I am not a child, but I see a message on my phone telling me to set up My Family.
A: You can see this message if an adult's Microsoft account is missing certain information, such as the account owner's date of birth or country/region. Sign in to account.live.com with the account and fill in the missing info.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|