praegune kellaaeg 19.06.2025 18:48:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XwZwX
HV vaatleja
|
14.12.2013 14:40:45
Interneti probleem |
|
|
Tervist!
Selline probleem, et internet niiöelda "freezib" iga ~5minuti tagant ehk, ja 5-30sekki. Kasutan Mulgikaabli interneti ühendust Viljandis, mis pärineb tegelikult vist Elionilt, Ruuteriks toas on mul Dir-300. Internet läheb ruuterist kahte arvutisse.
Olen kuulnud, et seda probleemi saaks parandada, kui kasutada Static IP-d, aga kui ma kasutan static ip-d siis internet connection on olemas, aga limited ja ei saa ühelegi leheküljele minna, ega midagi teha, kui panen Diagnose internet problems, siis probleemiks on DHCP is disabled, ja nii kui ma selle enable-n siis tuleb interneti ühendus nii, et saan igalpool korralikult ringi käia, aga freezib ja vahest tekib kollane kolmnurk ja pean ruuterile isegi restarti vahest tegema.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
14.12.2013 16:40:27
|
|
|
WiFi-t kasutad? Kui jah, siis vaata nt. programmiga inSSIDer kas WiFi kanal, mida kasutad, on veel kellelgi kasutusel. Vajadusel vaata mis kanal kõige vähem koormatud on ja muuda WiFi sellepeale ümber ruuterist.
Võid proovida ka, et paned ruuterisse mineva kaabli omale otse arvutikülge, ning kas siis ikka probleem alles.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
XwZwX
HV vaatleja
|
14.12.2013 17:13:39
|
|
|
Tervist, WiFi on välja lülitatud ruuteri settingsitest, aga vahest vend kasutab küll, Kui ma otse ühendan ja probleemi pole teeb asja lihtsamaks ehk, testin testin 123.
Edit: Kaabliga otse ühendad siis ei saa üldse internetti, kollane ! ja limited.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|