Kes siin ostnud on võiksid öelda, miks ostsid xboxi ja mitte ps4-ja... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Kes siin ostnud on võiksid öelda, miks ostsid xboxi ja mitte ps4-ja...
Killzone Shadow fall ja Knack ei olnud need mängud mis mind oleos sundinud PS4 kasuks otsustama. One peal llid määravaks: Ryse, Dead Rising 3 ja Forza 5. PS4 tuleb siis kui Uncharted ja Order 1886 tulevad. Enne mitte _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Ise kaldun ka ikka Xboxi poole, aga seda alles aasta pärast vms. Ehk on siis ka Kinectita variant saadaval, sest see seadeldis otseselt huvi ei paku.
Eks seda eelkõige mängude pärast. Dead Rising ja Ryse tunduvad videotepõhjal üsna head. Kõige rohkem ootan Remedy uut mängu Quantum Break, ning Forza seeria on ka olnud päris hea. PS4'le ei tundu praegu tulevat minu maitsele ühtegi mängu.
Ning Xbox360 on mul olnud juba 5 aastat. Oli minu esimene konsool ja sellega on head mälestused.
Hiljaaegu sai muretsetud ka PS3, et enne uue generatsiooni peale üleminekut parimad mängud saaks läbitud. Aga praegu ei tundu, et peaks Playstationiga jätkama. Kuigi kindlasti tuleb kunagi sinnagi häid mänge.
Aga eks ole aasta pärast näha või millal iganes ostuks läheb, et kumma konsooli kasuks siiski otsustan.
Ise kaldun ka ikka Xboxi poole, aga seda alles aasta pärast vms. Ehk on siis ka Kinectita variant saadaval, sest see seadeldis otseselt huvi ei paku.
Konsool ei tööta ilma kinecita, ehk siis ilma kinectita versiooni müüki ei tulegi. See oli juba algusest peale teada _________________ GT: janrist
Konsool ei tööta ilma kinecita, ehk siis ilma kinectita versiooni müüki ei tulegi. See oli juba algusest peale teada
Töötab ikka ilma Kinectita ehk samamoodi nagu praegu 360-l, ainult vajadusel. Dashil üleval nurgas lihtsalt näitab, et Kinect ei ole ühendatud. Kuidas ma siis muidu mängisin, ei võtnud Kinecti kordagi karbist välja
Konsool ei tööta ilma kinecita, ehk siis ilma kinectita versiooni müüki ei tulegi. See oli juba algusest peale teada
Töötab ikka ilma Kinectita ehk samamoodi nagu praegu 360-l, ainult vajadusel. Dashil üleval nurgas lihtsalt näitab, et Kinect ei ole ühendatud. Kuidas ma siis muidu mängisin, ei võtnud Kinecti kordagi karbist välja
No näed, mis välja tuleb. Seda ma tean et MS ilma Kinectita versiooni müüki ei paiskagi. _________________ GT: janrist
No olgem ausad, oleks ju eriliselt debiilne, kui kinecti riknemisel või usb riknemisel oleks konsool pmt kasutu... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
beastbeats, cicle testi juures hiir ei liigu. Iseneesest vahva vidin, ei pea vanu kontrollereid vahetamata jätma _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
No näed, mis välja tuleb. Seda ma tean et MS ilma Kinectita versiooni müüki ei paiskagi.
Samas võib juhtuda, et mingi aja jooksul nad otsustavad sellise versiooni müüki panna kus ei ole Kinectit, arvatavasti ostaksid rohkem inimesi ka selle konsooli. Aga no see selleks..
tra nad seda kinecti peale suruvad kui see nii vigane on? Jääb mulje nagu tõesti mingi nsa laadne bs tahab seda "infi" väga saada.
Voice ja motion ei tööta isegi menus korralikult, rääkimata mängudest millest enamus seda isegi ei toeta. _________________ zero
Järelikult oled piisava aktsendiga, et kinect sinust aru ei saa. Minul töötavad mõlemad hästi, ka mängides (ryse peal vähemalt). Egas sinu saamatuses masin süüdi pole
Forza ja Dead Rising olemuselt pettumust ei valmista. ONE`i graafika hetkel muljet ei ole avaldanud, PC-l on seni parem kuidagi...
Samas ootaks nüüd Halot. Esimene Halo PC-l on kustumatu mälestuse jätnud, teisi pole mänginud...
Samuti ootaks Destiny`t ja GTA V. PS3`el oli GTA V lihtsalt masendav... (graafiliselt). Otsustasin elamust mitte rikkuda ja jätsin kõik pooleli (st müüsin PS3 maha).
iDemon, sinu lingilt: "But given GTA's history of releasing on PC, and the fact that the PS4 and Xbox One are right around the corner..."
Kui PS4 rääkida, siis kaalusin ja ikka veel kaalun.... siiski kahte kallist konsooli ei raatsi osta. Xbox`i valikus kahtlen vaid performancei osas. Kui PS4 suudab tulevikus graafiliselt rohkem pakkuda, siis vaatame valikud üle.
Sain oma One kätte, Forza on amaizing ikka , Esimene START ja WTF mu näppude all toimub, lihtsalt konsoole omanud nende sünnist saati ja esmalt tundsin trigerites vibra, väga harjumatu alguses ja esimesed pool ringi tundus, et pigem häirib kuid peab ütlema et tõesti positiivne kogemus ja lisab vürtsi küll, häälkäsklused toimivad samuti kenasti ja redeem code lugemine kineckti abil oli minule midagi uut
...aga info mõttes üks tabel ehk siiski:
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Metacriticu iga platvormi top games aastate lõlkes on selle tabeli sisuks... link
Selle keskkonna suurim probleem on tegelt see, et üsna arvestatav osa ei jõua kunagi metacriticusse, aga usun, mingi tunde annab kätte küll.
Kõik ülekohtusem on see pc suhtes, sest selle platvormi mänge ei ole kuskile kokku kogutud. Nt kogu slaavi turu toodang pmt ujub radari all...
Senini on kõige põhjalikum nimekiri minu andmetel Gamespotis, kus on pc peal ca 28 000 mängu vs ps2, mis 2010 oli kõige mängurohkem konsool 2500 mänguga. [andmed aastast 2010 siis]
Unikaalset osa see tabel välja ei too [loe: eksklusiive]
Aeron - milleks sellist jura siia üldse tuua? Mängu headuse otsustab siiski kasutaja ise, mitte mingi kriitik. Ilu on vaataja silmades _________________ GT: janrist
Shade, subjektiivsetel aluselt asjade võrdlemine on väärtusetu. See mis meeldib ühele ei pruugi meeldida teisele.
Statistika see eest on emotsioonitu objektiivne number. See on info, ei midagi rohkemat või vähemat.
Minu eesmärk selle postiga oli anda mängu hulga kohta mingit infot platvormide lõikes. Ma ei kiida ega laida kedagi või midagi.
See on teadmiseks võtmiseks ning lisaks on mul optimistlik lootus, et ehk väldib see mõne nõmeda välja ütlemise ühe või teise platvormi sortimendi osas. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
See on teadmiseks võtmiseks ning lisaks on mul optimistlik lootus, et ehk väldib see mõne nõmeda välja ütlemise ühe või teise platvormi sortimendi osas.
good point.
Igatpidi ei näe ma mingit pointi vaidluse üle kumb see ikkagi kõikse parem platvorm on. Igal platvormil on omad eelised ja omad miinused. ükski platvorm pole teistest peajagu üle ega saa kuulutada maailma parimaks. Selletõttu ongi kõige kasulikum omada kõiki, kuna siis saab proovida kõigi platvormide parimaid palasid. _________________ GT: janrist
See on fookuse küsimus. Kahtlemata on igaühel oma plussid ja miinused.
Oleme korra proovinud võrrelda, aga kuna me kollektiivselt ei küündi sellisele tasemele, et seda asja normaalselt teha, siis jäi katki.
Mina usun, et kui kindlad reeglid paika panna, siis on võimalik ka parim välja selgitada, aga mis selle teadmise väärtus on peale akadeemilise rahulduse on mulle teadmatu. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Täpselt Shade, , sellepärast mul hetkel riiulis 3 konsooli on...(Fps nagunii PC peal) Wii läks müüki kuna ei küündi tõesti Xboxi360 ja PS4 tasemeni, omalgi plaanis PS4 juurde võtta kui hakkab mulle meeldivaid eksklusiive tulema...X1 on meeldivalt vaikne, demosid võiks rohkem olla.
mul siis seis natukene veel hulle ppg - WIIU, 3DS XL, XBOX360, PSVita, PS3 ja XBOX One. PS4 ka kindlatsi mingi hetk tulemas. _________________ GT: janrist
Ka mina ei leia, et peaksin pooli valima, seepärast nii mitmeid konsoole omangi. Ma olen mängur ja tahan mängida, vahet pole mis platvormil. Mind huvitavad head mängud.
Natukene ka konsooli juttu. Sai siis ära proovitud smartglass XBOX one konsoolile. Väga mõnusalt asi lahendatud. Ryses annab abi, kuidas mingit kohta ära teha (nagu ma seda vajaksin) näitab ilusti millised colectibles on puudu ja mis leitud. Osad collectiblid annavad sulle koomiksi kokku ja ainult smartglassi vahendusel saad seda vaadata.
Lisaks avastasin, et ryses on päris palju voice commande, mida ma enne millegipärast ei viitsinud kasutada ja teevad mängimise tunduvalt mõnusamask. On selleks siis archerite fire volley või käsklus oma meestele lahingusse lennata. Käsklused toimivad puise eesti inglisekeelega täiesti ideaalselt. _________________ GT: janrist
Tahaks ka minna euronicusse vaatama aga on keegi lähedal ja oskab öelda, kas seal mingi pikk HDTanel -i fännklubi (laste) meri ootamas juba ees? _________________ Aita suve, söö lund!
Tahaks ka minna euronicusse vaatama aga on keegi lähedal ja oskab öelda, kas seal mingi pikk HDTanel -i fännklubi (laste) meri ootamas juba ees?
Käisin umbes 2 tundi tagasi, siis olin ainuke Xbox ONE järjekorras.
PS4 järjekorras oli umbes 5-6 inimest, nii kaua ei viitsinud oodata, nii et PS4 proovimine jäi minul ära
Wii U oli täiesti vaba.
Kus juures HDTannu jüngreid polnud kuskil näha, suurem osa inimestest olid täiskasvanud
Xbox ONE pult on küll super, mitte ühtegi halba sõna
DR3 oli ilus ja tegevust on seal kuhjaga.
Nüüd tuli veel suurem Xboxi isu, damn it
Millal reaalselt neid X1 lubati juurde saata müügile, et saaks minna viisakalt poodi ja endale ilma rabelemiseta soetada? _________________ Aita suve, söö lund!
Sai ka täna terve pärastlõuna Euronics-is veedetud, väga rahulik oli, huvilis jätkus kõigi konsoolide taha ja tunglemist ei olnud, kõik said proovida ja uurida.
Millal reaalselt neid X1 lubati juurde saata müügile, et saaks minna viisakalt poodi ja endale ilma rabelemiseta soetada?
Millest selline küsimus? Sul on ju asi juba tellitud ja peaks juba käeski olema. Nagu eelnevatest sõnavõttudest aru on saada. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Olen nüüd Dead Rising 3`e mõned päevad mänginud ja peab ütlema, et parim elavate surnute mäng. Xbox One suudab väga hästi massiliselt zombisi kuvada - väga ilus. Viimati nautisin selliselt mängu aastal 1996 Resident Evilit mängides (või Carmageddoni).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.