aht0, kui me kuulivestidest räägime, siis vöin julgelt väitta, et räägid teooriast. Kuulivestid kaitsevad muidugi, see on selge. Aga "pilt" on sul taskus peale pihta saamist ja tähistad seda päeva oma uue synnipäevana. Kui peale tabamust elama jääd, siis mäletad seda elu löpuni!
Peaksid uurima kuuli energiast ja sellest vabanevast shoki lainest jne. Peale seda kui kuuli rindu saad (mille kuulivest kinni vötab) murdes sul 2-4 ribi + tekitab rytmi häire ja teadvuse kaotuse. Järgmine kuul rebib osa jalast ja viib käelaba kaasa, siis ... vastu tulistamine on NATUKENE raskendatud.
Teadmiseks, kuulidel on omapära köik oma teelt puruks rebida kui otse läbi ei pääse, mitte aga käituda nii nagu filmides ja nendes mängudes.
edit. sellel teemal rohkem ei vaidle, kuna olen seda 2 aastat oma elust, OMA silmaga näinud ja meenutada ei soovi. (1986-88 afganistan).
Minul näitab küll battlelogis custom servereid ka default otsingu parameetritega.
Kuid uurin seda asja veidi.
Jah - default küll, sest default-ina ei ole määratud kas "Normal", "Hardcore" või "Custom" - kõik on tühjaks jäetud.
Aga kui mängija valib "Normal", siis seda serverit enam ei näita.
Aga ikkagist - kui HV server on "Normal" seadetega, miks seal üldse "Custom" siis on? Mõni seade, mille tõttu määrab koheselt "Custom"-i? Mingi VIP-slots vms?
Minul näitab küll battlelogis custom servereid ka default otsingu parameetritega.
Jah - default küll, sest default-ina ei ole määratud kas "Normal", "Hardcore" või "Custom" - kõik on tühjaks jäetud.
Aga ikkagist - kui HV server on "Normal" seadetega, miks seal üldse "Custom" siis on? Mõni seade, mille tõttu määrab koheselt "Custom"-i? Mingi VIP-slots vms?
Configisse peab sisse kirjutama, et preset näitaks normal.
Järsku on asi selles ,et kui su arvuti protsessor vahetab andmeid kiiremini kui server või vastasmängijate arvuti siis suureneb ka ajaline vahe reaalses pildis mida me näeme.
Mees pani prose täistuuridel tööle ja hitreg läks kohe paigast ära.
Mul endal nii ,et ku server täis tekivad kohe CPU dropid. Tühjas serveris ei ole mingeid droppe. Ei tea kas võrgukaart ja CPU ei suuda korralikult omavahel andmeid vahetada või milles asi?
Kui server täis, siis võib lagi esineda, vene serveritesse täitsa mõttetu enamasti minna, alati "rubberbanding" efektid olemas, eriti kui jeepiga kihutad saab aru.
HV server üks parimaid, lagi kunagi pole! Üks nüanss on see ehk, et kui oleks 64 player server, võib lagi esinemistõenäosus suurem olla. Seega keep it 48 players!
Videdost nähtub, et lihtsalt CPU(physics) ja GPU ehk videokuva lähevad out of sync. Miski ei saa välistada, et seda juhtub tavamängus rahval. See eeldus, et igasugu muud koormavad programmid ja asjad kinni panna mängimise ajaks on kehtinud juba väga gaming history algusaegadest peale. Loomulikult on tegemist Frostbite mootorist tuleneva spetsiifikaga, mille tõttu asi eriti mõjutatav on.
Ma olen alati kõigis mängus vsync maha võtnud. Ja no üldiselt ma väga vahet graafikal ei tee kui kas on peal või mitte.
Pealegi kui online mängida, siis enamjaolt pole sul aega seda graafilist ilu jälgida ja pigem on raskusi vaenlase näegemisega.
Sain m40a5 sniperil selle kauguse mõõtja lahti ja 40x zoom, kuid sellega pole suurt midagi peale hakata. 40x zoomiga ei tee ligidal asuvate tegelaste vastu midagi ja kauguse mõõtja ei näita sihikul ära kui palju üle pea pean laskma, et vaenlasele pihta saaks.
Tahaks selle viimase sniperi lahti saada aga samas väga ei viitsi ka, sest siis vaja jälle oma 160 killi teha, et sellel see kauguse mõõtja lahti saada.
Minu puhul läks sihtimine ja pihta saamine tunduvalt raskemaks. Jooksva vastase sihikul hoidmine muutus peaaegu vöimatuks, rääkimata pihta saamisest. Väga vöimalik, et see on ainult minu arvuti puhul nii, mingi tugev kala oli igal juhul sees. Eile märkasin ja peale Vsyngi maha vötmist mäng sujus nii ilusti, et läks hommiku tundideni
Minu puhul läks sihtimine ja pihta saamine tunduvalt raskemaks. Jooksva vastase sihikul hoidmine muutus peaaegu vöimatuks, rääkimata pihta saamisest. Väga vöimalik, et see on ainult minu arvuti puhul nii, mingi tugev kala oli igal juhul sees. Eile märkasin ja peale Vsyngi maha vötmist mäng sujus nii ilusti, et läks hommiku tundideni
Kas Sa oled kaalunud võimalust, et Sa oled lihtsalt koba?
Ma olen alati kõigis mängus vsync maha võtnud. Ja no üldiselt ma väga vahet graafikal ei tee kui kas on peal või mitte.
Pealegi kui online mängida, siis enamjaolt pole sul aega seda graafilist ilu jälgida ja pigem on raskusi vaenlase näegemisega.
Sain m40a5 sniperil selle kauguse mõõtja lahti ja 40x zoom, kuid sellega pole suurt midagi peale hakata. 40x zoomiga ei tee ligidal asuvate tegelaste vastu midagi ja kauguse mõõtja ei näita sihikul ära kui palju üle pea pean laskma, et vaenlasele pihta saaks.
Tahaks selle viimase sniperi lahti saada aga samas väga ei viitsi ka, sest siis vaja jälle oma 160 killi teha, et sellel see kauguse mõõtja lahti saada.
VSync lihtsalt limiteerib su kaadrivahetuse monitorile vastavaks.
liifer, olen kaalunud ka seda vöimalust See vöimalus aga vähenes tunduvalt peale seda, kui asi töötab normaalselt.
Mida Sa täpsemalt tegid? Mis on olulised ja märgatavad parameetrid ja mis asendis need Sul on? Pole viitsinud eriti ise kunagi süveneda. FOV on 90 ja üleüldine on LOW muidugi. Muid asju pole näppinud.
liifer, olen kaalunud ka seda vöimalust See vöimalus aga vähenes tunduvalt peale seda, kui asi töötab normaalselt.
Mida Sa täpsemalt tegid? Mis on olulised ja märgatavad parameetrid ja mis asendis need Sul on? Pole viitsinud eriti ise kunagi süveneda. FOV on 90 ja üleüldine on LOW muidugi. Muid asju pole näppinud.
Liifer...niipalju kui ma sellest olukorrast välja loen, siis tal on ju teatavasti 120hz monitor, mida ta on siin korduvalt maininud, millega profid mängivad ja millega on parem mängida aga tundub, et kui ta Vsynci peale paneb ja mäng hakkab pingutama selle 120hz poole, siis ülejäänud masina riistvara ei ole piisavalt võimas ja jääbki pidurdama.
Avot Oled sa üldse proovinud vaadata mis FPSiga sul kogu see krempel jookseb? ja mis settingute peal sa seda niimoodi jooksutad?
aht0, kui me kuulivestidest räägime, siis vöin julgelt väitta, et räägid teooriast. Kuulivestid kaitsevad muidugi, see on selge. Aga "pilt" on sul taskus peale pihta saamist ja tähistad seda päeva oma uue synnipäevana. Kui peale tabamust elama jääd, siis mäletad seda elu löpuni!
Peaksid uurima kuuli energiast ja sellest vabanevast shoki lainest jne. Peale seda kui kuuli rindu saad (mille kuulivest kinni vötab) murdes sul 2-4 ribi + tekitab rytmi häire ja teadvuse kaotuse. Järgmine kuul rebib osa jalast ja viib käelaba kaasa, siis ... vastu tulistamine on NATUKENE raskendatud.
Teadmiseks, kuulidel on omapära köik oma teelt puruks rebida kui otse läbi ei pääse, mitte aga käituda nii nagu filmides ja nendes mängudes.
edit. sellel teemal rohkem ei vaidle, kuna olen seda 2 aastat oma elust, OMA silmaga näinud ja meenutada ei soovi. (1986-88 afganistan).
Kõigepealt mu siiras vabandus kui sa arvasid et ma Su elukogemusest tuimalt üle vaatan. Ma ei väida et Sul õigus ei ole, tegelikult ma olen 100% kindel et on, mis puudutab NLi aegset varustust. lihtsalt aeg on edasi läinud.
Nõukaarmee soomusvest oli ju põhimõtteliselt selgatõmmatav riidese mille sees paarikümne kilo jagu eriterasest metallplaate.. vähemalt üht sellist kolakat mulle ca 15a tagasi näidati ja väideti et suudab kinni pidada ka "Kalassi" kuuli aga sa ei taha sel momendil seal sees olla. mitte miski ei takistanud kuule rikoseerumast, mitte miski ei hajutanud kuuli energiat.
ma lihtsalt üritan sulle selgeks teha et aeg on edasi läinud ja uuema aja kraam üritab jagada kuuli kineetilise energia võimalikult suurele pinnale laiali. Tulemus on täiesti pädevad ja reaalselt kuulide eest kaitsvad vestid mis ei võta sul iga laks pilti tasku.
kaevasin minut aega youtube's, etem kui vaielda.
Teetorbikuid maha panev US sõdur saab kuuli selga abaluude vahele iraagi snaiprilt.SNAIPRILT, mitte nõrgema moonaga automaatrelvast.. See ei võta teda isegi rohkem kui momendiks põlvili. Kogu muusika mida kuuli kineetiline energia suutis.
Itaallaste live test. AK74 ca meetri pealt vesti. Hakka vaatama umbes minuti pealt, siis saad kindel olla et tegu pole paukpadrunitega (siis enam relva laskude vahel uuesti ei vinnastata, samuti puudub paukpadrunite kompensaator [AK74 puhul tavalisest kompensaatorist lühem ja jämedam hõbedane raua otsa keeratav metallist junn-mis niikuinii pihustaks paukmoona plastikkuulid pulbriks]
Nagu juba mainisin on asi praegu korras. Väga vöimalik, et oli ka midagi dice poolset aga igal juhul peale seda kui vsyngi maha vötsin on köik OK. Ennem oli pidevalt tunne, et osa kaadreid jääks nagu nägemata ja seega sarja tule peal hoidmine raske. hoolimata sellest, et fps on 80-90 , asetused high/medium.
Network smoothing on ka yks imelik DICE leijutis. Olen seda kruttinud 0-100 ja eilse tulemuse puhul on see minul 0. Alati teen ka nüüd systemi testi ja jätkan mängu ainult sellises serveris kus asi täiesti OK ( köik 3 palki rohelised ja loss 0,00)
aht0le, ära tee järldusi nende videode pöhjal, eriti see teine video. Esimeses videos kuuli saanud södur ei saaks lauda uksele ka pihta ligematel minutitel ja arvan , et ylevaatuse järgi on teatud aja arstide silma all. Hea soovitus, ära ise järgi proovi!
edit. pildi taskusse minemise all, ei pea silmas minestust või väga rasket vigastust (kui önne on). Aga vötab ka kövema tegelase möneks ajaks vöitlus vöimetuks.(vähemalt vöttis) Aeg läheb edasi ja on tore kui see märgatavalt söduri turvalisust töstab. Sellest hoolimata tuleb meie eesti poisse veel tänapäevalgi kastis tagasi. hoolimata köigest!
viimati muutis Avot 13.12.2013 19:28:30, muudetud 1 kord
Ma ei saa aru, mida te jahute sellise asja üle, kui see mäng pole mõeldudki simulaator olema.
Ja Avot, mida sa krutid neid seadeid siis koguaeg, kui varem asi toimis? Nagu väike laps, kes peab kõik asjad läbi näppima.
Vot seetõttu ongi , tüübid jahuvad koguaeg ühte ja sama teemat ja ei õpi kunagi.
pohmakale, asi huvitab + DICE vigane mäng, millest maximaalset röömu tahaks saada. Ei rohkem, ega vähem. Ja kui öieti olen aru saanud, selleks see foorum on, mitte aga oma "kopa" tunnete temostreerimiseks?
viimati muutis Avot 13.12.2013 19:27:28, muudetud 1 kord
pohmakale, asi huvitab + DICE vigane mäng, millest maximaalset röömu tahaks saada. Ei rohkem, ega vähem. Ja kui öieti olen aru saanud, selleks see foorum on, mitte aga oma "kopa" tunnete temostreerimiseks?
Jah me kõik teame, et see on vigane mäng ja varem või hiljem tehakse see ka korda. See pole esimene ega viimane mäng maailmas mis vigasena välja tulnud
Jah me kõik teame, et see pole simulaator, mis tähendab, et kui tahad reaalsemat siis võid uuesti sõjaväkke minna.
Jah 120hz monitoriga on ka superlux mängida, eriti kui mängid BF4 raaliga, milles P4 protsessor.
Jah me teame, et sul on alati kõigis küsimustes õigus ja, et tõenäoliselt oled sa ka maailma looja, Jumal.
Kui sa nüüd nendest ühetest ja samadest asjadest jahumise palun lõpetaks, siis poleks enam kellelgi kuskil mingit koppa.
Märgin siin ära ka Dave20 kes siin mõned lehed tagasi solvus kui Sander ütles talle kuskile minna...jah me võime sulle öelda kuhu minna sest et siin foorumis on kindel reegel:
2
HinnaVaatlus ei poolda piraatlust, seega on Mängufoorumis keelatud igasugune arutlus, mis kasvõi kaudselt piraatlust propageerib.
Arvestades, et sa täitsa avalikult tunnistasid, et mängid seda mängu aga pole seda ostnud, siis selle reegli kohaselt ei tohi sa enam siia kirjutada...vot.
Aitäh teie tähelepanu eest, ma lähen nüüd suitsule.
Revan paneb täitsa segast. Mine tea, kas on reede öhtul juba kövas joobes või möne muu aine või ravimi möju all?
edit: suitsetamine on äärmiselt kahjulik teie tervisele.
Nõustun täielikult Revaniga ning selline vastus Sinu poolt paneb arvama, et hoopis sina peaksid olema mõne ravimi mõju all, et sellist absurdsust päevast-päeva mitte saada
Minu poolt out, selliste onude ja maailmaisadega ei viitsi vaielda.
Ma vist võin julgelt väita, et mul crashib mäng rohkem, kui teistel mängijatel.. Isegi kui teamspeakis channeli nime muudeti, tuli crash
pohmakas, millest sa nüüd öige räägid? Millist absurdsust ma olen ajanud päevast päeva? Vsync teema, kuulivestid? Mida ??
Revan pani ju täiega segast, rääkis mingist jumalast ja teap millest. Kahtlused tekivad ju tahes tahtmata inimese adekvaatsuse suhtes.
Sinu puhul tundub, et mingi okas on perses ja sygaval. Räägi suu puhtaks, niisama pistelisi koppasi siia joonistada pole ju ka mötet?
või ootad sygavat kummardust ja aplause, et oled saavutanud level 110 ja oskad jube hästi mängida? Eriti kopteriga omas serveris punkte kogudes? Ning köik muu, mida teised räägivad ja arutavad on asjatu ja nöme?
või mis värk on ???
viimati muutis Avot 14.12.2013 01:29:42, muudetud 1 kord
Edit: üli mõnus Operation Locker oli NutJobBoy-l läks hiir katki aga meeletu adrelaxuall sai võit koju toodud... haigelt mõnus pela jäis striimi ka kogu mäng kenasti
Mõni võib muhedat juttu ajada, kuid eelnimetatud VGC tüüp seda ei teinud. Esimene ban oli lühike ja hoiatuseks, teist ta enam näha ei soovi.
Oluline on, et eestlased saaksid serveris hästi läbi. Kui keegi nõndaviisi ropendades sõimlema kukub, on poisil minek ja võib teisi servereid omale otsima hakata.
Mõni võib muhedat juttu ajada, kuid eelnimetatud VGC tüüp seda ei teinud. Esimene ban oli lühike ja hoiatuseks, teist ta enam näha ei soovi.
Oluline on, et eestlased saaksid serveris hästi läbi. Kui keegi nõndaviisi ropendades sõimlema kukub, on poisil minek ja võib teisi servereid omale otsima hakata.
Nõustun 100%
Kusjuures on feilpoint see, et Tag-e võivad ükskõik kes kurat kanda ja kuidagi neid bannida ka ei saa, see süsteem on DICE-il lõbi mõtlemata.
Endal krt ka juba selline tunne , et kaua võib ...
Edit: üli mõnus Operation Locker oli NutJobBoy-l läks hiir katki aga meeletu adrelaxuall sai võit koju toodud... haigelt mõnus pela jäis striimi ka kogu mäng kenasti
+1
Eile õhtune või õigemini täna varahommikune Locker oli mõnus rüselemine. Demostreeris väga veenvalt, et Locker on fun map just nimelt max. 20. mängijaga.
Härrased, kes FX8350-ga BF4 mängivad. Oskate mulle öelda, mis klokiga te mängite(vahemik võiks olla 4.5-5GHz) ja mis on minimaalne FPS selle prosega, kui GPU välja jätta(low quality, low resolution jne)? Tahan võrrelda enda 4.4GHz 2600K-ga, mille miinimumiks on ~110-115fps(144hz monitoriga) ja 4.5GHz 2500K-ga, mille miinimumiks oli 85-90fps.
Kuidas osatakse öelda, milline FPS selle prosega saadakse, kui videokaardi andmeidki ei tea? Ega FPS ei sõltu ainult protsessorist. Suurem osa sõltub siiski videokaardist.
Üks väga loll küsimus, aga mida tuleb teha, et Jet Fighter ribbonit saada? millega need 5 Jet Fighteri killi tuleb teha? Tahaks UCAV lahti saada _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Kuidas osatakse öelda, milline FPS selle prosega saadakse, kui videokaardi andmeidki ei tea? Ega FPS ei sõltu ainult protsessorist. Suurem osa sõltub siiski videokaardist.
Loe mu tekst uuesti läbi. Suurem osa sõltub CPUst, kui videokaart on piisavalt võimas ja/või graafikasätted ülimadalad.
Keegi mõnda Guilin Peaks conquest only serverit ei tea, ainuke mängitav map nendest China Risingu omadest. Ülejäänud on puhas masinatevärk ja see ei paku pinget (no skill needed). _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.