Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ariel, MM
HV vaatleja
|
05.12.2013 14:05:05
Re: Euronicsis mõruhapud kogemused |
|
|
raulraud kirjutas: |
kus öeldi napi sõnaline otsus: tegemist on „mehhaanilise vigastusega ja garantii alla ei kuulu“. |
Ma tean, mida sa tunned. Sama kogemus, JBL bluetooth klappide sang läks peast võtmisel prõksti pooleks. Targemaks sain kahes asjas:
1) Ära osta asju hetkeemotsiooni ajendil, tagantjärele tarkus google'ist oli "Oinäe, teistel sama juhtunud"
2) Euronics on koht, kus võib pakendit käes keerutamas käia vms, aga raha ma neile rohkem viia küll ei taha (oma klapikuhilat täiendan edaspidi soundshop.ee ja pillipood.ee abiga)
|
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
05.12.2013 14:08:46
|
|
|
Garantii üle otsustab tootja poolt volitatud hooldus, ning otsus tuleb samasugune sõltumata sellest, kas toode oli ostetud Euronicsist, Soundhopist või mõnest kolmandast poest.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ariel, MM
HV vaatleja
|
05.12.2013 14:40:00
|
|
|
vortex kirjutas: |
Garantii üle otsustab tootja poolt volitatud hooldus, ning otsus tuleb samasugune sõltumata sellest, kas toode oli ostetud Euronicsist, Soundhopist või mõnest kolmandast poest. |
Näedsasiis, tarkus nr 3. Ma arvasin, et peale seda, kui teenindaja ütles, et mehaaniline vigastust ja pole mõtet garantiisse saatagi, vedeles pakend lihtsalt kusagil tagaruumis
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sahasrahla
HV kasutaja
|
05.12.2013 18:08:10
Re: Euronicsis mõruhapud kogemused |
|
|
raulraud kirjutas: |
... Soovitan teistele kui viite garantiisse, tehke pilt tootest ja jälgige et õiged praagi vigastused saavad kirja, muidu tehakse toode rohkem vigaseks, et vältida vastutust. ... |
Pole üldsegi paha soovitus, üleüldises mõttes.
|
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
11.12.2013 18:53:58
|
|
|
Euronics jäi teepeale. Läksin läbi. Sain asja 10.- odavamalt.
Aga. Aga aga aga. Transport ei maksagi 10.- vaid hoopis 20.- Kodulehel on 10.-
Kokkuvõttes ei võitnud mitte midagid.
Nüüd tahakski mainida, et kui keegi seda loeb - Palun muutke oma e-poe nimi millekski muuks. Nt Neuronics
Euronicsiga pole seal ikka midagi ühist.
...
Spoiler 
iir kirjutas: |
Miks. Miks miks miks.
Näen euronicsi e-poes asja ja siis leian sama asja teise poe kodulehelt 10.- odavamalt.
Küsin kuidas see hinnagarantii käib, kas teevad kohe parema hinna ja ostan sellega?
Ei. nemad epoes sellist asja üldse ei paku...
ma pean nüüd poodi kohapeale minema, siis seal näitama, et näe kuskil seal on asi odavam?
Siis lähen koju ootan kuni asi ära tuuakse?
21 sajand ma ütleks selle peale...
Ma saadan neile lingi ka et näevad mis hinnaga mujal on, saaks kohe teha mulle parema pakkumise ju ja kohe ära osta?
Mille jaoks on neil leheküljel koht "küsi personaalset pakkumist"? |
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ands
HV Guru
|
11.12.2013 19:39:23
|
|
|
Kergelt negatiivne kogemus Lõunakeskuse Euronicsiga. Ostsin elektripliidi. Läksin koju, võtsin pakist välja, tahtsin paigale panna. Tuli välja, et ei ole ühtegi juhet küljes. Helistasin infosse ja uurisin. Tuli välja, et tänapäeval ei olegi voolujuhet pliitidel küljes ja see tuleb ehituspoest eraldi soetada. Oleks ma seda teadnud, oleks ma selle kõrvalt poest ostnud.
Kuid ilmselt müüja ei pidanud seda infot oluliseks edasi anda
Teine tähelepanek veel. Helistasin pärast 18.00 infoliinile. Valisin "paigalduse". Meeldiva häälega tädi teatas, et:"Kontor on hetkel suletud, helistage hiljem uuesti". Huvitav, kas hiljem 19.00, 20.00 või 21.00 oleks keegi kohal olnud?
|
|
Kommentaarid: 350 loe/lisa |
   |
2 :: |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
11.12.2013 20:11:32
|
|
|
Ammu teada asi juba. Sul vana pliita kaabelt polnud alles? Seda saab kah kasutada.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
11.12.2013 21:26:42
|
|
|
Juhe pannakse ikka vastavalt vajadusele... pole vaja sinna ju mingit meetrist juhet tolgendama kui pistikupesa on kohe pliidi taga seinas või ühendatakse üldse otse harukarpi vms... see juba aegade algusest nii olnud. Vb jah mingil ühefaasilisel laua peale käival pliidil on juhe taga olemas.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ands
HV Guru
|
11.12.2013 23:00:46
|
|
|
No ma ei tea....ma leian, et natuke palju on eeldada, et klient sellist asja teab. Elus esimest korda ostsin pliiti...ma saan aru, kui see oleks asi, mida iga kolme aasta tagant vahetatakse.
|
|
Kommentaarid: 350 loe/lisa |
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
11.12.2013 23:05:00
|
|
|
Aga mille poolest see "oleks kõrvalt poest ostnud" pliit parem oleks olnud?
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
11.12.2013 23:18:38
|
|
|
_marek kirjutas: |
Aga mille poolest see "oleks kõrvalt poest ostnud" pliit parem oleks olnud? |
kõrvalt poest oleks juhtme soetanud
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
raulraud
HV vaatleja
|
12.12.2013 11:18:20
Euronicsis mõruhapud kogemused |
|
|
Minu saaga jätkub Rocca Euronicsiga. Kõrvaklapid ikka vedelevad nende juures. Saatsin minu avaldusele vastuse saatjale (kes isegi ei julgenud oma nime välja kirjutada, leidsin selle tema maili nimest) eelmine nädal vastuse küsimusega " Mis lahendust nad pakuvad antud olukorrale" aga ei ühtki vastust. Eile saatsin uuesti ja lisasin ka poe emaili, loodan, et neil on niipalju ikka julgust vastutust kanda praak toote müügi eest ja pakkuda lahendusi mis kustutaks pahameelt nende suhtes. Varem mul pole olnud nendega probleeme ja arvamus on olnud ok, reklaamivad pidevalt viie tärni pood. Nüüdseks ühe laksuga, tõmbavad endale kriipsu peale. Nadvist ei arvesta, et eesti turg on väike ja eesti on väike, kui need pettud hoiavad eemale nedest ja ka nede tuttavad ja pered, siis mis tulevikku neil on, tekib küsimus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
14.12.2013 16:26:11
|
|
|
Kas mitte praegusel ajal ei peaks kutsuma elektriku pliiti ühendama. 1 elektrik kunagi väitis mulle, et pliidi kaabel peaks olema otse kaitsmest pliidi karpi. Võimsused võivad lihtsalt minna nii suureks, et kehvem pistikupesa sulab üles.
Ma ostsin kõrvaklapid Euronicsist. Muidu tore koht jne, agamiskipärast olid klapid 3 erineva koha peal laiali.
Ja küsiks ka, et Euronics on ju suurem kett ja on nii Soomes kui Rootsis ja kõikides baltimaades jne. Aga Eestis ikka põhjendus(peamiselt uued mängud jms), et kogused väikesed ja sellepärast ei ole saada ning hind suurem. Miks nii suur kett ei telli kaupa ühiselt?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
14.12.2013 17:58:08
|
|
|
Tõepoolest, korralik tänapäevane pliit+ahi võib ebatõenäolisel juhul, et kõik kütteelemendid korraga täisvõimsusel tööle pannakse, tarbida üle 10kW energiat mis teeb voolutabeks vähemalt 45 amprit.
Euronics on frantsiisibränd, nagu MacDonalds või Subway. Ühine branding ja kontseptsioon, kuid erinevad omanikud. Teatud riikides on isegi ühes riigis mitme erineva haldajaga poode. Tootjatega on küll teatavad üle keti lepingud, kuid need on enamasti seotud marketingi, mitte hindadega. Ostuhinnad sõltuvad enamasti tootja kohalikust esindusest.
Sama kehtib ka Experdi kohta.
Mängudega on muidugi omaette ooper. Teatavasti enamuse mängutootjate ja levitajate jaoks ei ole Balti riike (ja mõnikord ka Skandinaaviat) üldse olemas, seega tuleb olla rahul et üldse midagi pakkuda on võimalik. Mängude ja muu tarkvara juures enamasti probleemiks ka müstilised ja kohati jaburad litsentsitingimused ja regioonipiirangud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
16.12.2013 11:42:53
|
|
|
Ands kirjutas: |
Kergelt negatiivne kogemus Lõunakeskuse Euronicsiga. Ostsin elektripliidi. Läksin koju, võtsin pakist välja, tahtsin paigale panna. Tuli välja, et ei ole ühtegi juhet küljes. Helistasin infosse ja uurisin. Tuli välja, et tänapäeval ei olegi voolujuhet pliitidel küljes ja see tuleb ehituspoest eraldi soetada. Oleks ma seda teadnud, oleks ma selle kõrvalt poest ostnud.
Kuid ilmselt müüja ei pidanud seda infot oluliseks edasi anda
Teine tähelepanek veel. Helistasin pärast 18.00 infoliinile. Valisin "paigalduse". Meeldiva häälega tädi teatas, et:"Kontor on hetkel suletud, helistage hiljem uuesti". Huvitav, kas hiljem 19.00, 20.00 või 21.00 oleks keegi kohal olnud? |
Siin pole küll mõtet Euronicsit süüdistada. Pliitidel polegi juhet taga ja seda väga lihtsal põhjusel. Nimel on tava pistikupesad ette nähtud kasutamiseks maksimaalselt kuni 16A vooluga. Pliidi tarve võib teatud juhtudel olla sellest kordi suurem. Lisaks ei tea tootja, kas tahad ühendada pliidile toiteks 3 või 1 faasi. Seega ei saa mingit juhet sinna külge ühendada. See oli sul ikka oma teadmatus, kuidas asi toimib, mitte Euronics ei müünud midagi puudulikku.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kr1s
Kreisi kasutaja
|
16.12.2013 11:51:03
|
|
|
Enamikes poodides peaks olema ka sellekohane informatsioon (antudjuhul siis, et Pliit ei sisalda voolukaablit) ka A4 formaadis pliitide juures olemas, muidugi oleks tore kui müüja kõigest teavitab aga paratamatult on iga kliendiga suhtlus ju niivõrdpalju erinev, et võib müüjal kui tavalisel kodanikul selline väike informatiivne kild suust tulemata jääda, juhtub.
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
16.12.2013 11:59:58
|
|
|
Mööblimajas oli just kõikidel pliitidel kiri juures, et juhet pole komplektis. Euronics seda ei suuda?
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
16.12.2013 12:07:05
|
|
|
Mida nende boonuspunktidega teha saab? Vaatan, et mul on peaaegu 1200 punkti
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
16.12.2013 12:08:48
|
|
|
Vaata kingipanka
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
16.12.2013 12:20:05
|
|
|
Ok, see link on kuidagi märkamata jäänud.
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
16.12.2013 13:28:28
|
|
|
JOKKER666 kirjutas: |
Aga Eestis ikka põhjendus(peamiselt uued mängud jms), et kogused väikesed ja sellepärast ei ole saada ning hind suurem. |
Millal sa viimati võrdlesid euronicsi uute mängude hindasid teiste kettide hindadega?
Enamus uued mängud 10% vähemalt odavamad kui mõned teised pakkujad eestis. Lisaks UK-d ja eestit ei saa võrrelda, UK turg on 1000 korda suurem kui pisikene eesti. Isegi soomes on hinnad kõrgemad kui meil.
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.12.2013 17:22:02
|
|
|
Ostsin Euronicsist kaalu. Näitab vähem kui teised kaalud siiamaani. Mina olen rahul. Naine ka
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
16.12.2013 17:27:16
|
|
|
taatlemata
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
hondaa
Kreisi kasutaja

|
16.12.2013 21:45:19
|
|
|
Käisin Lõunakeskuse euronicsis mõttega, et katsuks/ostaks Samsung Note 10.1 2014. Kahjuks oli aga väljas kõigest 5 erinevat tahvli mudelit ja seda loomulikult polnud onlineis on samas kiri, nagu oleks saadaval.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|