Kas see on ka maha võetud, et kaks nö ühe poole tiimi on? RU-RU jne.
Sellist valikut ei ole kusagil
R14 serveripatchiga tuli see bug, pole veel märganud, kas R15 eemaldas.
Oled proovinud korraks def-seadeid kasutada ka? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Eestlasi juba ära tüüdand et HV servu tühi jälle? Ma madistaks küll varsti.
3 Game modi vahel pendeldamine hoiab rahvast eemale.
jah, ise ka ei viitsinud ajal kui server Rushi ja Obli vahel pendeldas. Conq meeldib aga teised kaks mitte. Ja ei viitsinud iga paari tunni tagant tsekata "kas nüüd saab?", et siis pool tundi pelada ja jälle Rushi/Obli tulles serverist uttu tõmmata.. Nädal tagasi kui seal oli ainult Conq siis oli juba suht muhe..
Serveri probleem on ehk "Custom" modes? Ma ei tea mis seal praegu on (olen viimased nädal tööl olnud) aga alguses pidin roppu moodi otsima ja filtritega mängima, enne kui serveri brauserist üles leidsin. Kui oli linnuke Normali või Hardcore peal siis teda näha ei olnud. Enamikul rahval on linnuke pandud embasse-kumbasse kastikesse, vastavalt oma eelistusele ja Custom seadistusega serverid ei paistagi sel juhul üldse välja.
On juba kuulda ka olnud millal need ucav nerfitakse? Krt naeruväärne.. võid vandile 4 kuuli püstolist näkku lasta ja elab edasi, aga kui RC lennuk ta kõrval alla kukub siis on terve punt surnud
tiido, vihje ka vanal treileril http://www.youtube.com/watch?v=gQHdSm3nMvc
sinu lingitud videol kohal 6:42 kukub torch laeva peal oleva luugi alla minu arust
aitaks otsida hää meelega, aga mul mingi kamm mänguga - üle 5 minuti ilma crashita pole saanud pelida peale eelmise nädala patchi. reinstallid nii windowsile kui mängule ei avita _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
tiido, vihje ka vanal treileril http://www.youtube.com/watch?v=gQHdSm3nMvc
sinu lingitud videol kohal 6:42 kukub torch laeva peal oleva luugi alla minu arust
aitaks otsida hää meelega, aga mul mingi kamm mänguga - üle 5 minuti ilma crashita pole saanud pelida peale eelmise nädala patchi. reinstallid nii windowsile kui mängule ei avita
tee igaks petteks memtest86 vms. kunagi ei tea.. mul eelmise komplekti rammiga oligi üks vigane. Ja crashid olid just siis kui mäng hakkas üle poole rami täitma
Tra kas on MÕNI normaalne server mis annab igale, kelle ping ületab 50-70 piiri, lihtsalt haamrit? Täeisti ajuvaba pask on see laggerite fest juba. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kui teistel serveris ping liiga suur, siis kuidas see mängimist mõjutab? Pole kursis asjaga jälle, sest pole eriti netimänge mänginud. Varsti ka bf4 käes
Kui teistel serveris ping liiga suur, siis kuidas see mängimist mõjutab? Pole kursis asjaga jälle, sest pole eriti netimänge mänginud. Varsti ka bf4 käes
See kui teistel on ping suur telepordivad nad esiteks mööda mäppi ja on suht võimatu neile pihta saada. Ja sealt tuleb ka nende nn eelis, et sa neile pihta ei saa aga nad sulle saavad. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Kui näiteks mui on ping 15ms ja temal on 100 ms, siis tavaliselt mis juhutub ja närvi ajab inimesi on see, et minu ekraanil näitab et olen esimese kuuli pihta saanud temale. Mina pole veel kordagi saanud pihta sellel hetkel. Siis teine pihta. Ja siis kolmas, kill hakkab alla killfeedi ilmuma, kuid tegelikult see kellel 100 ms oli on samal ajal ka sulle 3-4 kuuli pihta saanud, aga ükski pole neis registreerunud sinu ekraanil.Ja just selle hetkel kui server saab aru ,et mõlemat on kill väärt dmg ära teinud. Saadab ta sulle selle 3 kuuli dmg korraga. Mis tekitab instakill effekti. Loomuliklt on veel rubberbanding ja muid asju mis lisaks veel osasi kiunuma paneb. Ise lendad sõbraga chopperiga 24/7 kuna seal lag ei mängi peaaegu et üldse rolli.
See kui teistel on ping suur telepordivad nad esiteks mööda mäppi ja on suht võimatu neile pihta saada. Ja sealt tuleb ka nende nn eelis, et sa neile pihta ei saa aga nad sulle saavad.
Mõnes mängus läägerid teleportivad (COD4s sai tekitada konsooli cvari'dega isegi kunstlikku läägi, kus sa teiste jaoks warpisid), mõnes mängus paneb üks-kaks läägerit terve serveri läägima (pakettide sünkroniseerimine klientide ja serveri vahel ootab pidevalt nende läägijate pikema viivituse taga, ülejäänud mängijad saavad selleks ajaks leviaugu). Sõltub mängust.
BFides paarisajane ping ei aita eriti kuidagi.. liikuva vastase asukohad ei ole reaalsed vaid päris paraja viitega ja sa peaks seda ette ennustama ja sinna kohta kõvasti tulistama. Probleemiks on nii umbes 80-125'se pingiga läägijad. Nad näevad vastase asukohti veel piisavalt täpselt ja hitdetection võib hakata väiksema pingiga mehele mäkra mängima. Sagedased vastastikused tapmised või vapsee tont kõmmutab sind maha peale nurga taha varjumist. Eri mängijad näevad asju eri viitega. Sealt kogu probleem.
Mõnes mõttes on mängutootjate käed ka osaliselt seotud. Kogu selle anti-p2p hüsteeriaga on nii et paljud ISP'd välismaal (näiteks USA ComCast või Prantsuse Orange) filtreerivad endi pakutavat netiliiklust.. Kui su mängu UDP paketid klassifitseeritakse osaliselt kui arvatav p2p ja dropitakse siis on sul müstiline lääg (mõne ISPga kindlast kellaajast kindla kellajani, mõnel 24/7) ja sa võid end siniseks vihastada aga normaalselt mängida ei saa. UDP pakettidel veaparandust pole, mis vahelt kukutatakse see ka jäädavalt kaob.
Läksin rushi serverisse ja mida ma näen - ründajad passivad defenderite jaoks hallis alas ja lennutavad neid UVAC droone, terve taevas punaseid täppe täis...
tiido
aitaks otsida hää meelega, aga mul mingi kamm mänguga - üle 5 minuti ilma crashita pole saanud pelida peale eelmise nädala patchi. reinstallid nii windowsile kui mängule ei avita
tee igaks petteks memtest86 vms. kunagi ei tea.. mul eelmise komplekti rammiga oligi üks vigane. Ja crashid olid just siis kui mäng hakkas üle poole rami täitma
Lisaks soovitan koormustesti prime95 ja furmark korraga käima panna.
Peale selle olen juba harjumuseks saanud, et teha ka "repair install" igaks petteks peale patche. Eile tegingi peale crashi ja jälle tõmbas see mingi 100mb alla.
No ei saa olla, et mul tutikas SSD mingeid vigasi tekitab
Täna sai yle pika aja proovitud BF3. Ja peab mainima, et nautisin mängust! Hetkel tundub, et BF4 on pika sammu teinud Call Of Duty suunas. Vigadest ei hakka yldse rääkimagi.
Täna sai yle pika aja proovitud BF3. Ja peab mainima, et nautisin mängust! Hetkel tundub, et BF4 on pika sammu teinud Call Of Duty suunas. Vigadest ei hakka yldse rääkimagi.
Ära muretse, COD astub ikka pikalt ees (kehvemas suunas). _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mh, sai kah enda uue gpu'ga selle bf4 koodi kaasa... mäng ammu olemas _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Hetkel on üldse maas ja rahvast enam õhtul ka ei käi, mõned üksikud ainult. _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Revan, 64 mängijat praegustel kaartidel on minu jaoks tavaline lahmimine, mis meenutab CODia. Nagau mainisin vigadest ei hakka parem rääkimagi. Vaatame mis tulevik toob. Seniks BF3, mis on tunduvalt stabiilsem ja yldse antud hetkel parem mäng. (minu maitsele). Ja seda muidugi ainult HC-ga!
tiido
Lisaks soovitan koormustesti prime95 ja furmark korraga käima panna.
Peale selle olen juba harjumuseks saanud, et teha ka "repair install" igaks petteks peale patche. Eile tegingi peale crashi ja jälle tõmbas see mingi 100mb alla.
No ei saa olla, et mul tutikas SSD mingeid vigasi tekitab
memtesti läbis kenasti ja jõudsin ka enne lendu prime95 proovida - 105 kraadi 5 minutiga
fan/pump voldi kontroller otsad andnud, pump lihtsalt ei käivitunud. nii bioses kui ka windowsis/control centeris max temperatuuriks 95 kraadi sätitud aga mingit hoiatust/alarmi ei tulnud
no vähemalt pole dice süüdi seekord _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
aht0, see jehoova vördlus oli päris hea! Minu vennapoeg mängib ka ainult normi ja mina ainult norin. Mainis ka midagi sarnast minu kohta, selle jehoova teema sarnast
Eks see asi ole nii, et mis endale meeldib, siis tuleb seda ikka ja jälle mainitud. Lihtsalt ei suuda aru saada, kuidas kellelgi teine maitse/arusaamine.
Tunnistan, viga on minus. Nagu öeldakse, yhele meeldib tytar, teisele ema
Pingi ja läägi teemas veel üks küsimus.
Kas sellist cheati on võimalik teha ,et petad oma pingi serveri jaoks väiksemaks?
Mõned väikse pingiga mängijad telepordivad ikka väääääääääga kõvasti selline asi tundub väga kahtlane.
KuriVaiM1, hea video! Tuli meelde oma esimene kokkupuude AK74 ga. Aastal 1986. Heli oli uskumatult köva! Lihtsalt USKUMATULT KÖVA!. Olin kasvanud filme vaadates, kus automaadid ainult "kurru" löövad. Kujutan ette tänast pölvkonda, keda nende ilusate mängu häältega siin hellitatakse Ja siis kunagi söjaväkke lähevad (jumal hoidku hullemast)! Äki tuleb meelde, et siin foorumis oli kunagi Avot, kellele HC meeldis, kuna seda öigemat relva imitatsiooni tahtis näha
Ma oma rank 40 peal pole rank up-i saand päris mitu päeva. Aga see tuleneb ka sellest, et ma ei jookse lippude vahelt ja üritan snipereid lahti teha, mis tähendab et on vaja rohkem kämpida.
See bibod võiks olla mingi eraldi perk all, kuna tahaks kasutada seda laskmis polti, mis peale igat lasku ei pea zoomi pealt maha võtma. Minuarust on ikka eriti tüütu see, kui naguinii ei saa aru kui kaugel vastane on ja kui palju tast üle pea laskma peab. Et talle pihta saada, Siis see sihiku pealt ära võtmine, et uus kuul rauda lükata võtab ikka liiga palju vajalikku aega.
Mul veel miski 2-3 sniper relva lahti saada. Igale sniperile ei viitsi küll neid sihikuid ja asju lahti teha.
Pealegi mul ikkagi ei jõua kohale milleks neid sihikuid relvadel nii palju peab olema ja miks nad kõik kinni on isegi siis, kui näitab et oled lahti saanud. Sniperil on ainult long range sihikud mida kasutada saab. Teised seal medium range ja low range on kõik punased.
Miski asja sai sealt lahti mis muudab selle sihiku T nuppu alt ära, aga see on suht nõme ja teeb pildi uduseks. Oleks ta miski punane täpp vms. Ilma sihtimatta on ka lihtsam kedagi maha saada kui selle uduse sihikuga.
KuriVaiM1, hea video! Tuli meelde oma esimene kokkupuude AK74 ga. Aastal 1986. Heli oli uskumatult köva! Lihtsalt USKUMATULT KÖVA!. Olin kasvanud filme vaadates, kus automaadid ainult "kurru" löövad. Kujutan ette tänast pölvkonda, keda nende ilusate mängu häältega siin hellitatakse Ja siis kunagi söjaväkke lähevad (jumal hoidku hullemast)! Äki tuleb meelde, et siin foorumis oli kunagi Avot, kellele HC meeldis, kuna seda öigemat relva imitatsiooni tahtis näha
Ei ole midagi nii hull. 150m pealt ainult täpsem kui 50m pealt
Elagu riigikaitse tund ehk korra elus olen lasknud reaalsest relvast
Ma ei julge külll väita, et mängimisest kasu poleks olnud...või siis oli mul lihtsalt hea käsi.
Tunnistan, viga on minus. Nagu öeldakse, yhele meeldib tytar, teisele ema
Kogu selle lehekülgede pikkuse krempli peale tahaks juba öelda, et mõnele siin meeldib vist üldse isa..
HV serveri koha pealt - olin ise eilsest hommikust tänase õhtuni eemal ning selle aja sees oli server crashinud ning mingi bugi tõttu ei suutnud uuesti käivitada ennast, aina restartis. Manual restart parandas vea.
viimati muutis pohmakas, 12.12.2013 23:16:36, muudetud 2 korda
Mis vaevab sinu südant,
mis iial nõuad ka,
Ta hoolde, kes me Issand,
kõik julgelt usalda!
Kes tuuli, pilvi, taevast,
kõik hästi valitseb,
küll see sind päästab vaevast
ja su eest muretseb. _________________ "Mõtle kriitiliselt"
see AK74 (videos) ei laseks läbi kaasaegse sõduri Class III/IV kuulivesti. Point-blank valang rindu, jah. Üksiklask mitte. Kui Eesti KV ei suuda koos seljakoti ja rakmetega anda oma sõdurile korralikku vesti siis suuremad riigid suudavad.
need väited HC relvade reaalsusest on soovunelm. 30a tagasi või mingi kitsekarjuse laskmiseks käib analoogiana küll, kus lasti sõdurit kelle ainus kaitse oli vorm seljas, täisvarustuses kaasaegse sõduri koos keraamiliste plaatide ja IOTV või isegi vanema "plaadistatud" Interceptor vesti vastu ei tee see "74" enam niipalju. Isegi venelaste AN-94 laseb "üksiktulel" kaheseid valanguid sellepärast et tõenäosus soomusvesti läbistada suureneks.
mängus me oleme siiski samasuguste sõdurite vastu sõdimas mitte külaelanikest mässuliste vastu.
viimati muutis aht0 12.12.2013 23:30:12, muudetud 1 kord
Scoudi meestel vestid olemas, Sitase ajateenija peale pole neid mõtet kasutada enivei. Iraagi opi ajal said veste kanda vaid mariinid. Ülejäänud vennad võisid vaid sellest unistada. Poisid olid seal korralikult kadedad meie peale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.