Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wusses
mehine eesti muffin

|
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.12.2013 15:09:32
|
|
|
Ma ei tea isegi enam oma mail.ee parooli ja kasutajanime...kas mõne häkkeri käest saab teada?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
10.12.2013 15:52:42
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Ma ei tea isegi enam oma mail.ee parooli ja kasutajanime...kas mõne häkkeri käest saab teada? |
Tähtis on meenutada, kas seda parooli oled kasutanud ka muude (praeguste) teenusepakkujate juures?
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.12.2013 18:52:39
|
|
|
alliance kirjutas: |
lehm2 kirjutas: |
Juhul kui ennem olid puutumatu, siis nüüd lisasid ennast listi kus seda viga annab parandada  |
Pigem on see et lisades end sinna annad vabatahtliku nõusoleku endale spämmi saata. |
Mul on sama karvane tunne, et lihtsalt kasutajatelt "nõusoleku" saamine hilisemaks spämmi saatmiseks
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
0 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
13.01.2014 16:09:03
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
tsitaat: |
Soovitame salasõna regulaarselt vahetada ja mitte kasutada seda samal ajal eri keskkondades, kuna hoolimata püüdest parooli salajas hoida võib see kuidagi ikka lekkida. |
Tahaks selle soovituse väga sooja kohta saata. Kuidas on võimalik kõikvõimalikel erinevatel veebilehtedel ja programmide kontodes kasutada paroole selliselt, et need meeles püsivad? Kunagi anti soovitus, et seostada parool kuidagi veebilehe aadressiga, aga veebilehed muudavad oma aadresse, nimesid jne. |
Kui veebilehe nimi või aadress muutub siis muudad ka parooli
Ise just sellist süsteemi kasutangi: staatiline osa + fikseeritud pikkusega erimärkide osa (mis muutub kindlaksmääratud loogika kohaselt kui parooli vahetamist nõutakse) + veebilehest endast tuletatud osa. Selline passphrase on piisavalt pikk, on siiamaani läbinud kõik parooli tugevuse nõuded ning ainus reaalne eksimise koht on keskosa, mille aga harilikult ca. 2-3 katsega paika saab. Serveri salvestatavad räsid erinevad ja kui ühe saidi parool peakski lekkima, siis ei anna seda automaatselt teiste saitide puhul tarbida. Lisaboonus: ei sõltu kolmanda poole vidinatest/teenustest (mitte igal pool ei saa progesi käivitada/brauseile pluginaid installida/suvalisi veebilehti lahti võtta)
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.01.2014 21:48:41
|
|
|
Ise kasutan piisavalt segaseid, ent kõnes olemasolevaid väljendeid, neid muutes ainult mulle teadaolevalt ka lisades ainult mulle teatud numbrikombinatsioone. Brute forcega ei tohiks murda ja sõnastik on üldsegi kasutu.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|