Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bitCON
Aeg Maha 2n
|
08.12.2013 14:22:18
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Minu jaoks on endiselt uksumatu, et Sony on touchpadi kui FPS shooting mechanismi promisest täielikult hoidunud ning nt enamik mänge so far täiesti ignoreerivad seda. Hea näide on see sammune killzone, kus sa ikka purjetad ringi nagu vanasti... god damn noh, see oli väga hea võimalus midagi oluliselt paremaks muuta... loodame, et mõnigi stuudio seda ei ignoreeri ja saame näha, ka sellise kontrollmehhanismiga FPS-e ps4 peal... |
FPS shooting mechanism promisest? wtf räägi selgemalt, mitte sittagi ei saa aru mida mõtled
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
trig
HV kasutaja
|
08.12.2013 15:02:36
|
|
|
Nitrub kirjutas: |
Minu jaoks on endiselt uksumatu, et Sony on touchpadi kui FPS shooting mechanismi promisest täielikult hoidunud ning nt enamik mänge so far täiesti ignoreerivad seda. Hea näide on see sammune killzone, kus sa ikka purjetad ringi nagu vanasti... god damn noh, see oli väga hea võimalus midagi oluliselt paremaks muuta... loodame, et mõnigi stuudio seda ei ignoreeri ja saame näha, ka sellise kontrollmehhanismiga FPS-e ps4 peal... |
FPS shooting mechanism promisest? wtf räägi selgemalt, mitte sittagi ei saa aru mida mõtled |
Väga hästi saab aru, mida mõeldakse - dualshocki touchpadi kasutamine sihtimisel, FPSi puhul. Huvitav oleks jah näha, et kas ja kui hästi see ära rakendatakse. Väga kõrgeid ootuseid siiski ei sea.
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.12.2013 15:22:16
|
|
|
Kui ma olen aus, siis see vist oli minu jaoks üks olulisemaid muutusi konsoolinduses millele oma peas panustasin, sest see ehk muudaks nii rts kui fps mängud mägitava(ma)ks...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
08.12.2013 15:33:50
|
|
|
mis moodi see veel välja peaks nägema?
kui vastast näed hakkad pöidlaid tõstma touchpadi peale? lol
õpi parem kange kasutama
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
säästuinim
HV vaatleja
|
08.12.2013 15:45:02
|
|
|
Mis regiooni kasutaja teha soovitate? Ise mõtlesin usa kuna seal kõige soodsamad mängud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
08.12.2013 16:28:01
|
|
|
konsoolil loeb skill rohkem, hiirt oskab iga AHV talitseda
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
08.12.2013 16:38:02
|
|
|
panin oma logitechi juhtmevaba combo järgi, kenasti tunneb ära ja menüüdes klaveriga liikuda saab ja kribada. jääb tõesti arusaamatuks, miks siis ei võiks juba kogu tugi olla? mängudes ei toimi vähemalt minu K220 mitte!
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
08.12.2013 19:43:22
|
|
|
Kui ma ps3-me PSN-i koodi ostan kas see töötab ps4-ja peal
Teine küsimus kas konsoolid.com on usaldusväärne või mitte
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
08.12.2013 19:59:02
|
|
|
Killzone88, PSN Store on PS4/PS3/PSV/PSP ühine
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
dazza
HV vaatleja

|
09.12.2013 11:26:47
|
|
|
Sain ka eelmine nädalalõpp Knack'i ja Killzone: SF kätte.
Knack'i on fun pelada küll, kuigi tundub suhteliselt kerge mäng oelvat. Mäng on ilus ja värviline.
Killzone panin korra käima, proovisin multiplayerit, sain paar korda surma ja peale seda pole käima enam pannud. Sihtimine kangiga on ikka hoopis teine maailm.
Samas proovisin Trine 2 demo 3D-s päris äge oli see:)
Ja muidugi Resogun'is käis kõvem skoori tegemine.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
09.12.2013 18:00:56
|
|
|
Kurat sain ps4-ja lõpuks kätte ja nüüd on jama ei saa psn-i sisse mingi errori loobib ette.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
09.12.2013 18:04:56
|
|
|
justkui jäi silma kuskil, et mingi hooldus peaks olema 9. dets (täna siis). ei mäleta ainult kas miski üldisem või miski osa vaid.
viimati muutis pealuu 09.12.2013 18:05:37, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
09.12.2013 18:05:29
|
|
|
Killzone88, Sony on hetkel PSN hooldustöid läbi viimas. Keskööks pidavat korras olema.
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
09.12.2013 19:20:48
|
|
|
No kuidas siis PS4 on ka muidu?Hea?
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
10.12.2013 11:37:34
|
|
|
nismo44 kirjutas: |
Shade, ega selle kohta veel mingit infot pole, missugused variandid jaanuaris müüki tulevad? Ma mõtlesin, et ostaks praegu ühe PS4 puldi ära, prooviks teda PC peal ja nii, ja siis jaanuaris ostaks konsooli ja siis oleks kohe 2 pulti olemas. Aga äkki tuleb jaanuaris juba kahe puldiga mingi bundle, mis oleks siis mõttekam osta? |
Mina umbes nii tegin. Hea pult on. Mul oli siin juhend ka kuskil, kuidas seda nagu xboxi pulti tööle saada. Töötab
Kui ei leia üles, siis kirjuta.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
nismo44
HV vaatleja
|
10.12.2013 14:43:37
|
|
|
Shade, ega selle kohta veel mingit infot pole, missugused variandid jaanuaris müüki tulevad? Ma mõtlesin, et ostaks praegu ühe PS4 puldi ära, prooviks teda PC peal ja nii, ja siis jaanuaris ostaks konsooli ja siis oleks kohe 2 pulti olemas. Aga äkki tuleb jaanuaris juba kahe puldiga mingi bundle, mis oleks siis mõttekam osta? |
Mina umbes nii tegin. Hea pult on. Mul oli siin juhend ka kuskil, kuidas seda nagu xboxi pulti tööle saada. Töötab
Kui ei leia üles, siis kirjuta. |
Okei, ma ei tea, kas see on vale foorumi jutt või midagi, eilsest õhtust saadik on siit päris mitmed huvitavad postitused kadunud, aga põhimõtteliselt ma siit vist kunagi leidsin selle õpetuse ja sellepärast nagu muret ei tunnegi, aga siis oleks nagu mõttetu osta, kui jaanuaris tuleb nt ainult 2 puldiga bundle, mis ma siis kolme puldiga peale hakkan
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ps4f4nn
HV vaatleja

|
10.12.2013 15:01:58
|
|
|
bundle´i hind palju odavam ei ole. Vahet pole kas osta konsool ja pult juurde või tuleb tuleb bundle kahe puldiga
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
10.12.2013 15:45:06
|
|
|
Okei, ma ei tea, kas see on vale foorumi jutt või midagi, eilsest õhtust saadik on siit päris mitmed huvitavad postitused kadunud, aga põhimõtteliselt ma siit vist kunagi leidsin selle õpetuse ja sellepärast nagu muret ei tunnegi, aga siis oleks nagu mõttetu osta, kui jaanuaris tuleb nt ainult 2 puldiga bundle, mis ma siis kolme puldiga peale hakkan  |
kust see kahe puldiga bundle jutt pärit on? ja sellisel juhul mis võiks olla hinnaks? mõtlen siin, et kas tellida Sony centrist ette ära või mitte, kuna ei pidavat üldse nagu jaemüüki tulemagi jaanuaris, sest nii palju tellimusi veel täitmata . Samas kui mingi kahe puldiga bundle soodsa hinnaga, siis võiks ka oodata, ega enam suurt vahet ple...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
10.12.2013 15:53:45
|
|
|
Pärast mõningat mängimist pean ma oma varasemat väljaütlemist muutma: SP'd võrreldes on ikka Killzone tohutult parem kui BF4. BF4 SP on KZ kõrval nagu kuskil lasketiirus pappkujusi laskmine
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.12.2013 15:57:53
|
|
|
bf4-l on sp?
edit:
irooniaga loomulikult, battlefield on väga selgelt multiplayeri suunitlusega mäng.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 10.12.2013 16:04:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
10.12.2013 16:00:46
|
|
|
londiste, Ma ei tea, kas see oli irooniaga või mitte, kuid jah, on SP täitsa olemas
Mulle isiklikult küll meeldis, kuigi jäi liiga lühikeseks ning ei saa ka muidugi öelda, et mõne muu sarnase mängu SP-ga võrreldes on parim, kuid vähemalt meeldis.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
säästuinim
HV vaatleja
|
10.12.2013 16:43:24
|
|
|
Mis regiooni te olete oma konsoolid pannud? Põhjapõtrade juurde või kuskile mujale?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
2ndalpha
HV kasutaja

|
10.12.2013 16:51:57
|
|
|
Usa is the shit... |
Jup. UK ja FIN hinnad on kõvasti kallimad.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
nismo44
HV vaatleja
|
10.12.2013 17:14:32
|
|
|
MaxPower kirjutas: |
Okei, ma ei tea, kas see on vale foorumi jutt või midagi, eilsest õhtust saadik on siit päris mitmed huvitavad postitused kadunud, aga põhimõtteliselt ma siit vist kunagi leidsin selle õpetuse ja sellepärast nagu muret ei tunnegi, aga siis oleks nagu mõttetu osta, kui jaanuaris tuleb nt ainult 2 puldiga bundle, mis ma siis kolme puldiga peale hakkan  |
kust see kahe puldiga bundle jutt pärit on? ja sellisel juhul mis võiks olla hinnaks? mõtlen siin, et kas tellida Sony centrist ette ära või mitte, kuna ei pidavat üldse nagu jaemüüki tulemagi jaanuaris, sest nii palju tellimusi veel täitmata . Samas kui mingi kahe puldiga bundle soodsa hinnaga, siis võiks ka oodata, ega enam suurt vahet ple... |
Rahu rahu, see polegi kuskilt pärit mul lihtsalt tekkis mõte, et selline asi on võimalik ja sellepärast tahtsingi üle küsida, et kas ikka on või kui tõenäoline see on...
Ma lihtsalt sain aru, et nt siin 13-dal tulevad ainult Killzone bundle'id (ma ei teagi, kas ma sain õigesti aru, või tulevad tavalised ja bundle'id..) ja siis mõtlesin, et äkki on võimalik, et ka jaanuaris tulevad mingid random Bundle'id ja äkki on võimalik, et üksikute pultidega variante ei tulegi Ilmselt on see väga ebareaalne, et kui tuleb, siis pigem ikka lihtsalt konsool+1 pult, aga noh, igaks juhuks mõtlesin, et äkki kellelgi siinsetest on rohkem infot
|
|
tagasi üles |
|
 |
|