Praegu BWT sai ikka odavalt üle eelneva mängu. Nad tapsid küll KAZNA ühe Hellcati ära ning sellega eemaldati mängust üks tier6, aga nad ei võitnud, kuna ei teadnud, et see arvestatakse elusolevate tankide pealt.
Enne magamaminekut sai tehtud üks lihtsalt nauditav mäng, sujuv ja agresiivne, nii nagu mulle sobib.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
48 tundi on E-25 käes olnud ning mulle hakkab see järjest enam meeldima. Alguses arvasin, et ega sellega eriti viga ei tee, 150 hp keskmiselt, kuid tänase päeva lõpuks tuli juba 3400 ära, nii et hullamist on selle pilliga väljal enam kui küll...
http://wotreplays.com/site/471549#self
Üldiselt hakkavad sellist tüüpi postitused veits ära tüütama...
narr. kui sellist tyypi postid siit ära võtta siis võib selle teema samahästi kinni panna. Kord kahe-kolme kuu tagant keegi kirjutab et tuleb uus versioon ja ägedad tankid ja ongi kogu lugu
Üldiselt hakkavad sellist tüüpi postitused veits ära tüütama...
Spoiler
vipu kirjutas:
Tänase pühapäevaga võis küll väga rahul olla.
Battles: 49
Win Rate: 79.59%
Average damage: 1,454
Average experience: 1,029
Average kills: 2.00)
Performance Rating: 2,196
Efficiency Rating: 1,810
WN7 Rating: 2,198
WN8 Rating: 3,057
Mängisin kahe tankiga:
T1 heavy 30 lahingut ja win rate 90%
SU-122-44 18 lahingut ja win rate 61,1%
M6 1 lahing ja win rate 100%
Kõige lihtsam, ignoreeri ära ja rahumajas.
Vabalt sureb teema tegelikult välja. Näiteks http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/201-eesti/ ei postita üldse mitte keegi midagi.
Igas mängu teemas on mingi põhimängijad kes kirjutavad, kui need ka ei kirjutaks, siis kustub paari kuuga vist teema üldse ära.
Seda WoTi foorumi alafoorumit ei saa üldse tõsiselt võtta, kuna see on nii ära peidetud, et enamus uusi mängijaid ei leia seda üles.
Võrreldes teiste foorumitega on WOTi oma üldse idiootselt üles ehitatud.
paar väga head mängu kus tegin strateegilise vea ja seetõttu kaotus(yksi 4 vasta ja rsk liikusin neid otsima aga need tolvanid olid juba meie tagalas - yllatus) aga yldiselt päris viisaks eff
Parimad klannid on juba WN7-st loobunud WN8 kasuks. 3200+ WN8 (nt viimased 1K mängu) ja siis räägitakse sinuga EU Top 10 tasemel, kui sul on piisavalt T10 masinaid.
Hellcat laseb Löwest igast asendist läbi... vbl lasi ka kulda. Kõik T6 lasevad plaks plaks läbi. Löwe roomab nagu tatt ringi, mürsk lendab tõesti väga aeglaselt. Kui varem sai kiireid AMX lastud, siis nüüd ei saa enam neile pihta.
Mina teenisin WT pz.4 kokku 4 miljonit, 1.8 eest ostsin 110 tagasi ja 1.9 milli sain lõunaks kokku. Kui ma Löwega olen nüüdseks juba 8 kaotust saanud, siis ma ei ole ka mingit raha teeninud.
edit: Müüsin löwe ära, võtsin 2.5 milli ja jumal temaga. Premium tankidesse pole mõtet enam raha investeerida.
Tankihävitaja Waffenträger auf E 100 ostetud. 58 sekundit on salve laadimine Mul pole ühtegi autoloaderit olnud, harjumatu on lasta kohe järjest.
Because of historical reasons changed characteristics of Lowe tank: top armoured plate thickness increased by 20mm, weight decreased by 2.5 tons, increased ammo storage to 40 rounds, increased gun elevation and depression angles.
http://worldoftanks.eu/en/news/46/first-public-test-update810/
Hellcat laseb Löwest igast asendist läbi... vbl lasi ka kulda. Kõik T6 lasevad plaks plaks läbi. Löwe roomab nagu tatt ringi, mürsk lendab tõesti väga aeglaselt. Kui varem sai kiireid AMX lastud, siis nüüd ei saa enam neile pihta.
Mina teenisin WT pz.4 kokku 4 miljonit, 1.8 eest ostsin 110 tagasi ja 1.9 milli sain lõunaks kokku. Kui ma Löwega olen nüüdseks juba 8 kaotust saanud, siis ma ei ole ka mingit raha teeninud.
edit: Müüsin löwe ära, võtsin 2.5 milli ja jumal temaga. Premium tankidesse pole mõtet enam raha investeerida.
Tankihävitaja Waffenträger auf E 100 ostetud. 58 sekundit on salve laadimine Mul pole ühtegi autoloaderit olnud, harjumatu on lasta kohe järjest.
Because of historical reasons changed characteristics of Lowe tank: top armoured plate thickness increased by 20mm, weight decreased by 2.5 tons, increased ammo storage to 40 rounds, increased gun elevation and depression angles.
http://worldoftanks.eu/en/news/46/first-public-test-update810/
Ma lugesin seda juba siis kui see link tuli. Seda olematut buffi poleks vaja talle. Lihtsalt Löwe võiks olla kuni t9 levelini, t34 sama teema.
T34 up to T9 oleks just käkk, kuna toru on peal normaalne ning kümnetest läbi laskmine pole mingi probleem ning tänu sellele just teenibki korralikult temaga, kuna T8 to T10 lastes saad kõvasti rohkem.
Oma mängude pealt olen krediidi teenimist täheldanud ainult damage pealt. Kui damage tuleb üle 3000 kanti, siis teenib üle 100k krediiti, kui damage on 4000 siis juba 125-130k.
Tier10netes laseb Löwega nagunii kulda, krediidi tootlusele ei mõju see kuidagi hästi. Exp võib-olla saab rohkem, aga mida teed premiumil sellega? Meeskonda saab treenida, aga kasu on väike.
Kõige mõistlikum ongi t8 mängida ja väikseid tanke killida, kenasti teenib krediiti. T34 suhtes ei tea kuna ei ole teda omanud, aga t10 mängudes mõni üksik teeb temaga tulemust. Nad lastakse lihtsalt nii kähku ära.
Ma arvestaks keskmise mängija taset, ei ole mõtet hakata äärmuseid võrdlema.
Keskmisel mängijal ei ole eriti mingit taset, muidu ei ole mina üle keskmise. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
noobmeteri järgi keskmine WR on Löwe puhul 50,27%, t34 on 52,1%
is6 ja kv5 ja teistel t8 premmikatel on palju paremad statsid, sest nad ei osale t10 mängudes.
kõige rohkem on ostetud t34 tanke, järgmine on (tegelikult type 59, aga tema pole rasketank ega osale t10) löwe. okei, nad on kõige vanemad mudelid mängus.
Oma mängude pealt olen krediidi teenimist täheldanud ainult damage pealt. Kui damage tuleb üle 3000 kanti, siis teenib üle 100k krediiti, kui damage on 4000 siis juba 125-130k.
Tier10netes laseb Löwega nagunii kulda, krediidi tootlusele ei mõju see kuidagi hästi. Exp võib-olla saab rohkem, aga mida teed premiumil sellega? Meeskonda saab treenida, aga kasu on väike.
Kõige mõistlikum ongi t8 mängida ja väikseid tanke killida, kenasti teenib krediiti. T34 suhtes ei tea kuna ei ole teda omanud, aga t10 mängudes mõni üksik teeb temaga tulemust. Nad lastakse lihtsalt nii kähku ära.
Ma arvestaks keskmise mängija taset, ei ole mõtet hakata äärmuseid võrdlema.
Siiski mida suuremaid tiere lased seda rohkem XP ja raha saad. Sellepärast sobibki T34 TX mängudesse support tankiks, kuna ta kahuriga pole mingi probleem Xtest läbi lasta. Üldist WRi pole neil üldse mõtet vaadata kui pole teada ostjate statistikat, kuna enamus botid ostavad endale esimeseks premium tankiks Löwe just.
WG arusaadavalt ei ole huvitatud oma ärimudeli lõhkumisest. Sellepärast ka ei keelata trollplatoone (kuigi lubati teha mingi hoiatus platooni moodustades, kui battletierid ei kattu) ja ei keelata ka osta premium tanke newbidel. Eile oli au osaleda mängus, kus oli 0k mängudega kolmene T-34-3 platoon kes üritas järjepidevalt mu Tiger 2e ülemisest plaadist läbi lasta... Nood härrad olid ka vastaste ainukesed T8ad. Mis teha, elu on selline ja sellega kahjuks tuleb leppida... _________________ Avatar by Flacko
Nägin eile 0K mänguga E-25 platooni, küsisin otse, et kas esimene account, mille peale vastati "nope". Ehk siis ka smurfe kasvab nagu seeni sitahunnikul pärast vihma.
EFE-X (Everything For Efficiency) võtab oma tunnuslauset ikka päris tõsiselt. Täna üks nendest kukkus vaenlaste tiimi tsehhi "cunt"-ideks sõimama ning minu lasi lihtsalt meelega maha, sest ma olevat "kill stealer". Olin vanlase tankiga küljed koos ja õnnestus lihtsalt viimane lask ise teha. Uskumatu lihtsalt. Sellisel tasemel mängijad on tavaliselt normaalsed inimesed...
Selle tüübi nimi oli CerviKaL
Nägin eile 0K mänguga E-25 platooni, küsisin otse, et kas esimene account, mille peale vastati "nope". Ehk siis ka smurfe kasvab nagu seeni sitahunnikul pärast vihma.
See on savi imho. Okei, on statipeded, who cares. Lihtsalt nende numbrid näitavad põhimõtteliselt viimase 30päeva statse. Natuke muigama ajavade need 1700sed smurfi accountid. Ma ikka olen neile öelnud, et vara tegite teise accounti, natuke peaksite veel harjutama. Kui teed smurfi accounti ja numbrid on alla 2000, siis oleks võinud veel oodata _________________ Avatar by Flacko
See on savi imho. Okei, on statipeded, who cares. Lihtsalt nende numbrid näitavad põhimõtteliselt viimase 30päeva statse. Natuke muigama ajavade need 1700sed smurfi accountid. Ma ikka olen neile öelnud, et vara tegite teise accounti, natuke peaksite veel harjutama. Kui teed smurfi accounti ja numbrid on alla 2000, siis oleks võinud veel oodata
Oot mismoodi siis, ühe kontoga õppis mängima ja teisega siis mängib hästi?
See on savi imho. Okei, on statipeded, who cares. Lihtsalt nende numbrid näitavad põhimõtteliselt viimase 30päeva statse. Natuke muigama ajavade need 1700sed smurfi accountid. Ma ikka olen neile öelnud, et vara tegite teise accounti, natuke peaksite veel harjutama. Kui teed smurfi accounti ja numbrid on alla 2000, siis oleks võinud veel oodata
Oot mismoodi siis, ühe kontoga õppis mängima ja teisega siis mängib hästi?
Kui sul on 5-10-15k tumepunast mängu all, siis sealt sa oma numbreid välja ei too kergelt. Ja osadele on numbrid väga tähtsad. Vaja olla sinine-lilla ja mis kõik veel. _________________ Avatar by Flacko
Tegin vist just oma damage assist rekordi. 7k
Alguses jooksis mäng kokku ning jäin paar minti hiljaks.
Enda arust midagi nagu väga ei teinudki, aga nii ta läks.
AMX 13 75
Edit: Ja kohe tuli T44-ga 6,5k-ne damage assist järgi. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
viimati muutis riaak 11.12.2013 20:22:25, muudetud 1 kord
Ma ignoreerin juba ammu kõiki neid tüüpe, kes kohe mängu alguses undavad, et tomatiarmee ja miks neil nii halvasti kogu aeg läheb. Kui mäng võiduga lõpeb, siis ollakse vait ning ei võeta isegi vabandada või tänada neid tomateid, kes talle võidu tõid. Ma mängin seda mängu puhtalt lõbu pärast ning kuigi mõnikord teeb tigedaks, kui sured kusagil täiesti mõttetut surma, kuid siis paned mängu kinni ja hiljem tuled rõõmsalt jälle tagasi.
Eks vahel tahaks ka kellelegi kallale minna, kes ei tule lahinguga kaasa ning valvavad kusagil kauguses mingisugust põõsast, kuid eks meil on kõigil selliseid hetki, kus ei tea mida oleks kõige parem teha. Selles mängus võiks igas rühmas olla juht, kes jagab ülesanded ära ning siis oleks palju vähem kaootilist sagimist. Praegu tormavad kõik skaudid ühte kohta, et kes jõuab enne, keegi ei valva artisid ja lippu. Kui mäng oleks hästi juhitud, siis oleks nad ka palju põnevamad ning võidud ka lihtsamad tulema. Praegu on väga raske ennustada, et kes võidab, sest tegelikult ei sõltu võit kunagi ühest inimesest vaid alati ikka meeskonnatööst. Vahel tuleb see paremini välja ja vahel halvemini. Üksi on võimalik võita ainult siis, kui vastased on viieaastased või siis purjus.
Pigem võiks nad teha uusi mängu tüüpe juurde. Näiteks 5kesi pead lööma tagasi 25 tanki rünnaku, kaart peab seda muidugi toetama. Sellisel juhul saaks mappe disainida rohkem sõja meeleolusse.
Kunagi oli mingi teema, kus 14 tanki pidid kaitsma ühte väikest tanki. Mingi capture polnud üldse oluline, väike tank pidi elus olema.
UB kui sul on tomatiparaad siis tavaliselt ei ole mitte tomatid need kes võidu toovad, vaid peab ise hullupööra ringi vurama ja auke liinides lappima lootuses, et seekordsed tomatid ikka lasevad spotitud tankeja ka seda eeldusel, et sul on masin mis selleks suuteline. Arty ja lipu valve on ka täiesti jabur tegevus, lihtsalt tuleb paikneda nii, et skautidel ei ole läbipääsuteed, mitte tegeleda skaudiga siis, kui ta juba arty ümber tiirutab. WoT'is pead sa pidevalt mõtlema teiste inimeste eest ning nende tegemata tööst tekkinud probleeme lahendama, see on harukordselt harv kui saab niisama oma mängu mängida. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Häbi ei ole sellist jubedust carryda?
Naljad kõrvale jättes, ilus töö _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Borka toptoru ei ole hea. Kui satud t10netesse, siis ei lase üldse läbi isegi mitte kullaga. Laadib ka väga kaua. Ma proovisin ära ja väga ruttu läks stocktoru uuesti peale.
Stock muidugi. Täpsus, kiirus, pene annavad rohkem juurde, kui natukene dämmi
Ma juba tunnen kurbust, kui selle gring läbi saab. Üüber jurakas. Kui meestel camo kah kõigil 100% olemas + juurde veel osta camo ning võrk, siis täelik ninja mode activated.
Borka toptoru ei ole hea. Kui satud t10netesse, siis ei lase üldse läbi isegi mitte kullaga. Laadib ka väga kaua. Ma proovisin ära ja väga ruttu läks stocktoru uuesti peale.
Stockiga on sul DPM kõvasti suurem + parem läbistavus ja kui lased stockil kullaga siis 300+ läbistavus on maa ja ilm. Enamasti saab tava moonaga ka hakkama kuna 250 on piisavalt hea. Tuleb lihtsalt weakspotte aimida mitte torni lasta.
Borsig on väga võimas hetkel ja eks näis mis tier9 pakub
UB kui sul on tomatiparaad siis tavaliselt ei ole mitte tomatid need kes võidu toovad, vaid peab ise hullupööra ringi vurama ja auke liinides lappima lootuses, et seekordsed tomatid ikka lasevad spotitud tankeja ka seda eeldusel, et sul on masin mis selleks suuteline. Arty ja lipu valve on ka täiesti jabur tegevus, lihtsalt tuleb paikneda nii, et skautidel ei ole läbipääsuteed, mitte tegeleda skaudiga siis, kui ta juba arty ümber tiirutab. WoT'is pead sa pidevalt mõtlema teiste inimeste eest ning nende tegemata tööst tekkinud probleeme lahendama, see on harukordselt harv kui saab niisama oma mängu mängida.
Olen nõus sinuga. Kui on mingid algajad koos ja võita tahad, pead ise metsikult tööd tegema
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.