Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
okasnotsu
HV vaatleja
|
23.11.2013 19:36:18
Ilma krediidi ja värgita ostuteemat ei saagi teha? |
|
|
eesti id-kaarti ja ühtki pangakontot ei oma eestis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
23.11.2013 20:17:31
|
|
|
okasnotsu, Mõne sõbra ikka leiad, kes sinu eest HV krediidi ära ostaks?
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
okasnotsu
HV vaatleja
|
26.11.2013 18:35:28
|
|
|
aga siis see sõber peaks ka kasutaja tegema siia,et seda krediiti läbi pangalingi laadida?
millejaoks selline k*pp ? Tahan lihtsalt canonile objektiivi osta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
26.11.2013 18:39:33
|
|
|
okasnotsu, ID-kaart on iga Eesti kodaniku ja Eestis püsivalt elava Euroopa Liidu kodaniku kohustuslik isikut tõendav dokument
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
dealhunter
HV vaatleja
|
08.12.2013 23:53:08
|
|
|
Ei ole, isegi pass ei ole kohustuslik ; )
|
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
08.12.2013 23:57:54
|
|
|
Pass ei ole, ID-kaart on.
Kui sõber ostab krediiti, siis peab ta ka ostuteema tegema, asja ära ostma ja pärast teemaalgatajale müüma.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
V4p3x
HV kasutaja

|
09.12.2013 00:06:32
|
|
|
okasnotsu kirjutas: |
millejaoks selline k*pp ? Tahan lihtsalt canonile objektiivi osta. |
See on selleks, et vähem oleks igasuguseid sulisid ja nihverdajaid, kes ühiskonna üle võtavad. Tundub keeruline aga kui sulle õhku müüdaks, siis poleks sa ka väga rõõmus.. Proovi kuidagi enda objektiiv ikka ära osta, ma usun, et saad hakkama, nõudandeid anti
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
09.12.2013 13:49:43
|
|
|
dealhunter kirjutas: |
Ei ole, isegi pass ei ole kohustuslik ; ) |
Marss kooli
https://www.eesti.ee/est/teemad/kodakondsus/eesti_kodakondsus/isikut_toendavad_dokumendid
tsitaat: |
Isikut tõendavad dokumendid
Isikutunnistus ehk ID-kaart on Eesti kodaniku ja Eestis püsivalt elava Euroopa Liidu kodaniku kohustuslik isikut tõendav dokument. ID-kaarti saab lisaks tavapärasele isiku tõendamisele kasutada ka enda isiku tuvastamiseks elektroonilises keskkonnas ning digitaalallkirja andmiseks. Euroopa Liidu piires saavad Eesti ja Euroopa Liidu kodanikud ID-kaarti kasutada ka reisidokumendina. ID-kaardiga saab isik kaasa @eesti.ee meiliaadressi, mis on mugav võimalus nii riigiasutustele, ettevõtetele kui kõigile teistele huvitatutele isikuga suhtlemiseks.
Eesti kodaniku pass ei ole kohustuslik dokument, kuid see on vajalik reisimiseks väljapoole Euroopa Liitu. Pass antakse välja kehtivusega kuni viis aastat. Alla 15-aastasele lapsele taotlevad passi tema vanemad. Mittekodanikud vajavad välismaalase passi. Välismaalase pass antakse välismaalasele, kellel on kehtiv Eesti elamisluba ning kui on tõendatud, et tal puudub välisriigi reisidokument ja tal ei ole võimalik seda saada. |
V4p3x,
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
dealhunter
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
09.12.2013 22:22:04
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Õpi ise
https://www.riigiteataja.ee/akt/109122010014?leiaKehtiv
DOKUMENDIKOHUSTUS
§ 5. Eesti kodaniku dokumendikohustus
(1) Eestis püsivalt viibival (elaval) Eesti kodanikul peab olema isikutunnistus.
(2) Isikutunnistust ei pea olema käesoleva paragrahvi lõikes 1 nimetatud alla 15-aastasel Eesti kodanikul. |
Tegelikult tal vist isegi õigus.
3) diplomaatiline pass;
4) meremehe teenistusraamat;
5) välismaalase pass;
6) ajutine reisidokument;
7) pagulase reisidokument;
8) meresõidutunnistus;
9) tagasipöördumistunnistus;
10) tagasipöördumise luba.
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
09.12.2013 22:23:52
|
|
|
Üks asi on, mis asi on isikut tõendav dokument ja loetelu on seal kenasti toodud ja ma ei vaidlegi sellele vastu.
Mina räägin sellest, mis on Eesti Vabariigis kohustuslik dokument ja selleks on ainsana isikutunnistus, ehk ID-kaart.
Vaadake oma ID-kaardi peale ja näete mis seal kirjas
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
09.12.2013 22:24:07
|
|
|
ranel, isikutunnistus ja isikut tõendav dokument on kaks eraldi asja.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
28.01.2014 09:10:23
|
|
|
Eestis püsivalt mitteelav inimene siis ei tohiks foorumis tegutseda?
ma ise oleks väga rahul, kui mobiil id autentimine tuleks... Mul on id pin lukus ja ei ole tahtmist seda uuendama minna, sest ma ei kasuta enam peale mobiil id midagi muud :'(
plz make it happen:)
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.01.2014 14:35:27
|
|
|
R A T kirjutas: |
ma ise oleks väga rahul, kui mobiil id autentimine tuleks... Mul on id pin lukus ja ei ole tahtmist seda uuendama minna, sest ma ei kasuta enam peale mobiil id midagi muud :'(
plz make it happen:) |
ID kaardiga autentimine ei ole ju kusagilt otsast kohustuslik. Saab ju ilma selleta väga vabalt foorumis tegutseda. Lisaks on tegu ühekordse tegevusega (sertifikaatide kehtivusaja jooksul) - see ei ole asi mida peaks igal sisselogimisel tegema.
Lisamotivatsiooniks, et see lüke teha on HV poolt väikene boonus tasuta äriteemade näol.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
28.01.2014 14:36:34
|
|
|
|
Vaevalt ta ka siis aktiivselt ärifoorumis tegutseks. Ja kui ka tegutseks, siis saab kasutada pangalinki. Muus osas pole ju oluline millega ja kas üldse oled end tuvastada lasknud.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
28.01.2014 15:20:35
|
|
|
Renka kirjutas: |
plz make it happen:) |
ID kaardiga autentimine ei ole ju kusagilt otsast kohustuslik. Saab ju ilma selleta väga vabalt foorumis tegutseda. Lisaks on tegu ühekordse tegevusega (sertifikaatide kehtivusaja jooksul) - see ei ole asi mida peaks igal sisselogimisel tegema.
Lisamotivatsiooniks, et see lüke teha on HV poolt väikene boonus tasuta äriteemade näol. |
Varasemalt olin ID-ga autenditud, enam ei ole (jep, serdid aegusid)...
Mingiaeg äriteemat tehes avastasingi selle tasuta "featuuri" ärakadumist.
Nüüdseks olen oma soetatud krediidi kõik ära kasutanud, kuid natuke tillist tõmmatu tunne on, et üldse pidin krediiti kasutama (olles varasemalt olnud audenditu).
Igatahes, tunnen väga puudust MobiilID toest.
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.01.2014 16:00:19
|
|
|
Ärifoorumites teemade tegemine ongi tasuline.
Lihtsalt kui sa ennast autentid siis saad väikese boonus ühe tasuta äriteema näol. Ja korduv autentimine sertide aegumisel on elementaarne turvalisus.
Mobiil ID'ga autentimine on aga tasuline teenus ning vajab ka vastavat arendust. See tähendaks, et isegi kui mobiilID'ga autentimine peaks tulema kunagi siis tõenäoliselt tähendaks see seda, et tasuta äriteema boonust sellega ei saa, sest kokkuvõttes peaks HV siis igale teemale veel hakkama peale maksma, kuna autentimise eest tuleb tasuda teenusepakkujale.
MobiilID on küll hea asi ja kasutan seda isegi - aga kohas kus autentimine on ühekordne tegevus viie aasta jooksul ei näe selle implementeerimisel mingisugust mõtet. ID kaart on sul nagunii olemas (muidu MobiilID'd ei saagi endale teha) ja aastate jooksul korra ikka kusagile satud kus on mõni ID kaardi lugeja käepärast.
Aga lõppkokkuvõttes sa ei peagi ennast ID kaardiga autentima kui sul selleks soovi ei ole. Või kui natukenegi aktiivsemalt ärifoorumit kasutad siis võib igaüks välja arvutada kas tal on odavam teemade eest tasuda nagu kord ja kohus või siis mõni minut oma aega kulutada ja autentimine teostada.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
28.01.2014 18:34:57
|
|
|
Renka kirjutas: |
Ärifoorumites teemade tegemine ongi tasuline.
Lihtsalt kui sa ennast autentid siis saad väikese boonus ühe tasuta äriteema näol. Ja korduv autentimine sertide aegumisel on elementaarne turvalisus.
Mobiil ID'ga autentimine on aga tasuline teenus ning vajab ka vastavat arendust. See tähendaks, et isegi kui mobiilID'ga autentimine peaks tulema kunagi siis tõenäoliselt tähendaks see seda, et tasuta äriteema boonust sellega ei saa, sest kokkuvõttes peaks HV siis igale teemale veel hakkama peale maksma, kuna autentimise eest tuleb tasuda teenusepakkujale.
MobiilID on küll hea asi ja kasutan seda isegi - aga kohas kus autentimine on ühekordne tegevus viie aasta jooksul ei näe selle implementeerimisel mingisugust mõtet. ID kaart on sul nagunii olemas (muidu MobiilID'd ei saagi endale teha) ja aastate jooksul korra ikka kusagile satud kus on mõni ID kaardi lugeja käepärast.
Aga lõppkokkuvõttes sa ei peagi ennast ID kaardiga autentima kui sul selleks soovi ei ole. Või kui natukenegi aktiivsemalt ärifoorumit kasutad siis võib igaüks välja arvutada kas tal on odavam teemade eest tasuda nagu kord ja kohus või siis mõni minut oma aega kulutada ja autentimine teostada. |
Ma lasin oma ID kaardil PIN-i lukku (sest olin mobiil-ID piniga nii harjunud juba) =)
Muidu teeks ma pliks-plaks kohe ära selle...
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|