TSi asemel võiksite kasutada Raidcalli, imo 10x etem programm kui TS
polnud mitu aastat teamspeaki kasutanud, 2 minutiga oli aga teamspeak paika sätitud ja valmis kasutamiseks. Pigem sattusin gatheris väga "huvitavate" mängijatega kokku, terve mängu käis üks sõimamine ja vingumine, juba esimene round sõimati 2te vastast kooderiteks
Keegi seda 10 itemi contracti on teinud? On mõtet oodata nii kaua, et panna 10 sama collectioni relva kokku üheks?
Olen proovinud, pole kuidagi väärt imho. saad palju odavama asja vastu, kui see summa, mida 10 itemi ostmiseks kasutad.
ertr2 kirjutas:
Pigem sattusin gatheris väga "huvitavate" mängijatega kokku, terve mängu käis üks sõimamine ja vingumine, juba esimene round sõimati 2te vastast kooderiteks
Loogiline ju, et kui keegi on sinust parem, siis ta koodib!! Ma panen alati kõigile report, kui ma kaotan mängu!
Keegi seda 10 itemi contracti on teinud? On mõtet oodata nii kaua, et panna 10 sama collectioni relva kokku üheks?
Üldjuhul tuleb odavam asju, mida ei taha kasutada, müüa ja siis osta selle raha eest midagi etemat.
Selle eesmärk oli pigem vist alguses teatud asjade hindasid stabiliseerida.
CS:GO kommuun on nagu ta on, ei ole me Eestlased ainukesed kes vinguvad ja halavad, et vastased kooderid
FB grupis ja #go.ee gatheris reeglid paigas ja adminid olemas, et võimalikult vähe uute mängijate kallal ilkumist (ja muud üleüldist tühja peksmist) oleks.
Global Elite tuleb labaselt kätte? Master Guardian Elite sain ja see senini tegelikult suht lebolt tulnud.
Master Guardian Elite on suht low rank imho., peabki kergelt tulema. Aga Global Elite kindlasti mitte, seal juba suht head mängijad ning teepeale jääb veel hunnik koodereid, tiimiga saad vast 1 rank enne Global Elite kätte, solo queue-ga Legendary Eagle Mastery vms.
Pange vaim valmis. CSGO soodukaga seoses on matchmaking xiitereid täis. Kui aega leiate, siis veetke tund aega overwatchis banne jagades. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
#go.ee gatherist siis nii palju:
Mingi ~2h ootasin, enne kui mängida sain, kuid nagu ma aru saan, siis varsti peaks lisanduma servereid ning siis olukord laheneb.
Rääkima pidi inglise keeles, sest eesti gatherit mängivad apparently ka soomlased ja venelased. Mjah, eks selle elab ka üle, nii kui nii inglise keeles harjunud mängima CS'i, kuid tahaks ikka koos teiste eestlastega pigem mängida ja muljetada.
Mingi 3 roundi mängitud, siis juba sõimusõnad lendavad ja küsitakse top fraggeritelt DEMO??DEMO???U RECORDING? Mida mäng edasi seda hullemaks, rage on tugev. Üksteist kutsutakse igasuguste nimedega ja tehakse maha mänguoskusi, päris huumorikas oli .
Süsteem on hea iseenesest, kuid seltskond on veel hindamisel. Usun, et see üks mäng, mille ma tegin, ei peegelda kogu gatherit ning proovin kindlasti veel, idee ise meeldib mulle ju väga!
No eks see pubekate koorekiht on ka olemas seal, kes igat topfraggerit kooderiks tembeldavad
Kuna Quakenet ei toeta IP blacklistimist/whitelistimist, siis ei saa midagi välismaalastega hetkel teha (kui neid just ükshaaval bannima ei hakka), küll aga saate ise nende vastu nii, et neid ei picki
Inglise keeles pole keegi kohustatud rääkima, kui ise olen välismaalastega mänginud, siis pigem on nemad olnud need, kes paar õpitud koha nime eesti keeles ütlevad
ehk siis kui mul on mängu lõpuks: 11 killi ja 20 surma, ja ma kokkuvõttes olen listis eel- või viimane, ei tasu mul üldse mängida?
Imo tundub mäng päris fun ajaviide. Eriti ajavad naerma need, kes voice chatis tühja asja peale närvi lähevad ja sõimava hakkavad " omg, f**ng noob ..." etc _________________ Winter is coming...
omaarust nagu v2ga sitalt ei m2ngi, aga esineb v2ga palju v2ljakickimist, otseselt omaarust mingit sitta ei korralda, omasid ei rynda jne. oleks siis et keegi s6imaks ka vms a ei vaikus, ja siis kick. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
See sõimamine ja vingumine jms möla on sellepärast seal, et 1.6 mehed on uue videokaardi saand ja CS: Go-sse kolinud
Ma olen seal gatheris ainult 2x mängu saand. Lihtsalt tase nii julm, et lambivendi ei valita. Ühed ja samad näod koguaeg kes mängivad.
Ja nende 2 mängu ajal käis siuke troll ja kisa, et ei kuulnud oma mõtteidki lol
Eldest kirjutas:
#go.ee gatherist siis nii palju:
Mingi ~2h ootasin, enne kui mängida sain, kuid nagu ma aru saan, siis varsti peaks lisanduma servereid ning siis olukord laheneb.
Rääkima pidi inglise keeles, sest eesti gatherit mängivad apparently ka soomlased ja venelased. Mjah, eks selle elab ka üle, nii kui nii inglise keeles harjunud mängima CS'i, kuid tahaks ikka koos teiste eestlastega pigem mängida ja muljetada.
Mingi 3 roundi mängitud, siis juba sõimusõnad lendavad ja küsitakse top fraggeritelt DEMO??DEMO???U RECORDING? Mida mäng edasi seda hullemaks, rage on tugev. Üksteist kutsutakse igasuguste nimedega ja tehakse maha mänguoskusi, päris huumorikas oli .
Süsteem on hea iseenesest, kuid seltskond on veel hindamisel. Usun, et see üks mäng, mille ma tegin, ei peegelda kogu gatherit ning proovin kindlasti veel, idee ise meeldib mulle ju väga!
Wow, praegu oli nii vinge mäng.
Olin kaotavas tiimis, mvp, aga see ei loe.
Map oli inferno, kõik tiimikaaslased surnud, olin raundiga suutnud 3 vastast maha võtta, tiimikaaslased neljakesi ühe.
Pomm oli maas B juures, suutsin selle ära võtta, ja jooksin A'sse, vaatasin, et viimast ct'd näha ei oleks, tiimikaaslased sõimavad lolliks, ma a's ja plantin, ja sain votekick plantimise ajal
Ja muidugi olid tiimikaaslased venekeelsed, muud moodi ei saa. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Wow, praegu oli nii vinge mäng.
Olin kaotavas tiimis, mvp, aga see ei loe.
Map oli inferno, kõik tiimikaaslased surnud, olin raundiga suutnud 3 vastast maha võtta, tiimikaaslased neljakesi ühe.
Pomm oli maas B juures, suutsin selle ära võtta, ja jooksin A'sse, vaatasin, et viimast ct'd näha ei oleks, tiimikaaslased sõimavad lolliks, ma a's ja plantin, ja sain votekick plantimise ajal
Ja muidugi olid tiimikaaslased venekeelsed, muud moodi ei saa.
Seda kõike lugedes võin vaid öelda, et leidke endale RL sõbrad, kellega koos CSGO-d mängida. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Seda kõike lugedes võin vaid öelda, et leidke endale RL sõbrad, kellega koos CSGO-d mängida.
Või noh ükskõik kes tõesti. Lisage kas või MM mängudes sõbralikemaid/asjalikemaid vendasid.
Ise olen soloq's ühe korra kikki ainult saanud, seega ei tea täpselt, mis värk on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.