praegune kellaaeg 18.06.2025 22:20:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flegmatica
HV vaatleja

|
09.12.2013 13:21:40
12V adapter 9V seadmele |
|
|
Tere!
Pole just PSU jutt, aga loodan, et teema on õiges kohas.
Igastahes avastasin keldrist vanad kõlarid (Creative SBS250), kuid adaptrit pole. Sorasin veel ringi ning avastasin ühe ruuteri adaptri mis on 12V ~ 1A. Kõlaritel samas on adaptri sisendi juures 9V AC IN. Küsimus on selles, et kas kas ma võin kasutada 12V adaptrit oma kõlaritega? Korraks ma ühendasin taha ja kõik töötas tip top aga kuna ma olen täielikult võhik sellel alal siis küsin igaks juhuks üle targematelt, et kas pikaajalisel ühendusel (plaanis neid koguaeg taga hoida) mingit probleemi ei teki (tulekahju, plahvatus? ).
Palun aidake võhikut
Suured tänud ette
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
09.12.2013 14:17:44
|
|
|
Oled sa kindel et see 12V adapter on ~ märgiga 12V järgi? Kõlarite märgistuse järgi võiks arvata, et tahab vahelduvvoolu ja ~ märk 12V adapteril peaks seda tähendamagi. Muus osas 3V erinevus ei tohiks probleem olla aga kindlalt ei tea keegi enne kui komponente sees ei vaata (pingergulaatorid ja kondekad on just täbaramad selles osas ja esimesed, mis sissetuleva pingega kokku puutuvad)
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flegmatica
HV vaatleja

|
09.12.2013 15:06:58
|
|
|
Siin on siis pilt adaptrist, ta karbist ning kõlarist. Kahjuks mu eepilise telefonikaamera tõttu ei ole näha ~ 9V AC IN märgistust kõlaril.
Ma arvatavasti eksin, kuid arvan, et see adapter toitis mu Speedtouch 546 ruuterit omal ajal.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
09.12.2013 15:38:15
|
|
|
Need Speedtouchid on olnud AC toitel küll aga tavaliselt 18V peal. See pole küll tähtis, igatahes kui kõlarid toimivad nii, siis lase käia. Pikapeale võivad kondekad tossu välja visata küll aga kuna 9-12V kondekaid üldjuhul ei tehta (kui üldse), siis arvatavasti on seal 16V sees, mis ei karda 12V toidet. Üldine süsteem võib ka koormuse all tunduvalt kuumemaks minna kui ette nähtud aga kuna tegemist on suht väikeste ja odavate võimenditega seal sees siis otsest põlemaminemise ohtu ei tohiks olla.
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|