H: Tere helistan teile X-firmast.
M: (mina aru saades kuhu jutt viib küsin) mis firma see on?
H: helistan teile x-firmast.
M: Millega see firma tegeleb?
H: helistan teile x-firmast.
M: (oli kiire ja küsisin juba kurjema häälega) Millega te firma tegeleb?
H: (tungivalt) helistan teile x-firmast mis pakub y-jama!
M: Ei aitähh, ei soovi osta!
H: No lõpuks see sõna ära tuli!
ei no wtf?
Kas sellise küsimuse varianti ei olegi neil ekraani peal?
Päris muigama ajas kohe.
Usun, et miski 6-7 korda küsis ühte ja sama küsimust. ulme! _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
See asi ei tee ju tehteid Tehteid teeb protsessor e. see tont kes oma miski kehaosaga neid bitte seal operatiivmälus liigutab. See seadeldis on kõigest data ajutiseks talletamiseks. _________________ There is no place like 127.0.0.1
CPU registermälu peaks see olema. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kui ma natuke proovisin kaasa mõelda, siis ainuke asi mis ma välja mõtlesin oli see, et need tegelased on suure laenu võtnud ja püüavad endale kohtu kaudu hullupabereid saada. Ja Andres Raid kinnitab ka et on täielik idioot. Järjekordne kinnitus et Tallinna TV rahastamine meie maksumaksja rahadega on ilmselge lollus.
Kui ma natuke proovisin kaasa mõelda, siis ainuke asi mis ma välja mõtlesin oli see, et need tegelased on suure laenu võtnud ja püüavad endale kohtu kaudu hullupabereid saada. Ja Andres Raid kinnitab ka et on täielik idioot. Järjekordne kinnitus et Tallinna TV rahastamine meie maksumaksja rahadega on ilmselge lollus.
Kõlab veits nagu HV majandus- ja vandenõuteemade orgia _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tore teada, et ka mul on pangas arve, kus 100k € peal _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Korralik kuda krt siukesed presidendi kõrvale pääsevad ja üldse sellistele teenistustele.. jumala eest. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Reisikirjeldus rahvusloomade kohta:
"Kui kohalikud meile natuke puhkust andsid fotosessioonidest, saime silma puhata vulkaanisaari ja helesinist ookeanit jälgides. Märku andsid enast ka delfiinid, kes laeva saatsid, lendkalad ning suur kilpkonn. Loomulikult ei puudunud ka indoneesia rahvusloomad lend- ja ujuvprügi, viimased on kariloomad ja kogunevad parvedesse. Väga tihe populatsioon on sadamates ja rahvastatud kaldajoonel."
Head pakkumised lasnamäe liftis: http://www.upload.ee/image/3764340/20131214_172323.jpg _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Selg oli haige, ei jõudnud pikalt tassida _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
krd ylehaibitud on meie suusaturistid, kes ise väidavad (herr remehmaa), et enda arust pole ta suusaturist.
hakka või uskuma, et parima koha saab olympial eesti mäesuusataja _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Rehemaa on see tropp, kes leiab, et süüdi on kõik muu peale tema.
ta on tulevikulootus juba viimased 10+ aastat _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
edgari kanali pealt teklaamitakse edgari lihatooteid _________________ This message was sent from space using stargate
Rehemaa on see tropp, kes leiab, et süüdi on kõik muu peale tema.
ta on tulevikulootus juba viimased 10+ aastat
Pagana tulevik, tuli enne kätte kui lootus! _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
_________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.