Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ppg
HV Guru

|
06.12.2013 01:00:44
|
|
|
Osade autodega nauding driftida, Stingray C7 näiteks, meeldiv et tolm jääb külge autodele...avant rs4-le näiteks koguneb tagaluugile ja muru lendab pisut kaasa küll kui seal oled...rs4 seestvaade = FAIL... must laik lihtaslt jäetud...
|
|
Kommentaarid: 171 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
5 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
06.12.2013 13:52:15
|
|
|
Keegi Tartu omadest ka juba kätte on saanud? Pean Euronicsist tellitud mänge.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyler
HV kasutaja

|
06.12.2013 14:35:43
|
|
|
target kirjutas: |
aivo80 kirjutas: |
Te võite siis enda peeniseid siin võrrelda pultide ja roolidega, aga Eesti GT kommuun teeb esimese online sõidu uues mängus reedel 21.00. Rohkem infi www.gtplanetu.eu |
+1 |
+ co-sign.
ma tahtsin sellesama Vetteli Suzukal tuua näiteks aga ok vahet pole ... üritage lihtsalt puldiga saada kätte aegu, mis on sõidetud G27'ga ja on maailma edetabelis mingi top10's vms ja sõida palun puldiga peale paari nädalast harjutust LIGILÄHEDALEGI üks aeg..
ahjaa, aadress valesti quotes kirjutatud meie kommuunil, üks e ära võtta...
ja HDTanel...he's just MEGAleim, tema juttu ei tasu üldse tõsiselt võtta (v.a. YT uuenduse ja how to do äkksõn videos, yknowimsaying sann
|
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
06.12.2013 14:41:06
|
|
|
aivo80 kirjutas: |
Keegi Tartu omadest ka juba kätte on saanud? Pean Euronicsist tellitud mänge. |
Kõikides Euronicsi poodides Tartus peaks olemas olema, ehk siis: Lõunakeskus, Tartu Kaubamaja ja Zeppelin
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
06.12.2013 16:38:13
|
|
|
tyler kirjutas: |
üritage lihtsalt puldiga saada kätte aegu, mis on sõidetud G27'ga ja on maailma edetabelis mingi top10's vms ja sõida palun puldiga peale paari nädalast harjutust LIGILÄHEDALEGI üks aeg.. |
Ma tahaks samas neid ka näha kes pärast paari nädalast rooliga sõitmist sõidavad top10 aegu. Ise olen rooliga mänge juba mingi 7+ aastat võib olla sõitnud, aga ei ole küll selline talent et top10 asja oleks.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyler
HV kasutaja

|
06.12.2013 16:40:57
|
|
|
Bumer kirjutas: |
tyler kirjutas: |
üritage lihtsalt puldiga saada kätte aegu, mis on sõidetud G27'ga ja on maailma edetabelis mingi top10's vms ja sõida palun puldiga peale paari nädalast harjutust LIGILÄHEDALEGI üks aeg.. |
Ma tahaks samas neid ka näha kes pärast paari nädalast rooliga sõitmist sõidavad top10 aegu. Ise olen rooliga mänge juba mingi 7+ aastat võib olla sõitnud, aga ei ole küll selline talent et top10 asja oleks. |
ka neil on täiesti õige, kes ütlevad, et rooliga hästi sõitma õppida EI OLE kerge ega mingi naljaasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
06.12.2013 21:28:52
|
|
|
Mõned tunnid nüüd mängitud GT6-te.
Mäng ise tundub suht sama ilus-kole nagu oli GT5-ki, menüüdes liikumise kiirus on paremaks läinud, aga uimane on see ikkagi. Positiivne on see, et saab autot paremaks tuunida nö stardi joonel, vanasti pidi pidevalt kuhugile tuuning shoppi minema ja minuteid raiskama mööda menüüsi surfamiseks. Lisandunud on mõned sõidud nt coffe brake, kus saab sõita koonuseid ümber ja öko sõitu. Radasi on rohkem ja nt öösõit nürburgringil tundub reaalsem, kuna graafikat on parandatud. Autode hääled on ikka veel seest vaatel väga jurad, hea hääl tuleb tagant vaadates, aga sedasi ei meeldi mulle jpt sõita, kuna pole õiget fiilingut.
Forzaga ei tasu GT6 võrrelda, hoopis erinevad mängud, GT6 on puhas simulaator, mida hoolikalt mängides võib sinust parem sõitja saada, Forza on lihtsalt aja veetmiseks, ehk siis mängimiseks.
Autode kõikumisest ei tundnud ka ennem puudust, aga eks tiba parem ja loomulikum vaadata.
Auto mõlki minemise kohta sama lugu, ei tunne vajadust, sest kui ikka ajapeale sõit käib, siis juba rattaga liivale sõitmine tähendab kaotust, kui mõlki läheb auto ja lootus võita alles jääb, siis on vastased liiga nõrgad valitud.
Rooliga sõitmine võib ju kergem tunduda, aga see vähemalt õpetab sõitmist, puldiga ei saa ühtegi päris autot veel juhtida ning see, kui oled kõva puldi näpp ei tee sinust päris elus grammi võrra parematki autojuhti, küll aga võib rooliga sõites igati heaks juhiks saada.
Kokkuvõttes on asi arvatavasti PS3 graafikas, mitte mängude tegijas, kui ikka raud ei jõua graafikat ära mängida, siis mängitavuse huvides ei saa seda ka juurde kruttida. Väga kahju, et PS4 peale GT6 ei tehtud, tänu sellele valin Xbox one ja Forza hetkel.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
07.12.2013 01:54:02
|
|
|
Mäng muutub põnevamaks, vinguda on mõne asja kallal aga siiski ta on väga hea Laadimis ajad väga pikad kahjuks
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
07.12.2013 03:09:36
|
|
|
Ei leidnud sellist võimalust ka, et ala 10GB plaadi infi HDD peale kirjutada, nagu GT5-s oli.
Avastanud olen veel, et autode osas on seis suht nutune, võrreldest GT5-ga suurt nagu miskit juures polegi. 98% autosid on aastast 2009 või vanemad, ehk siis GT5-st ümber tõstetud.
Radu on päris palju uusi ja kohati täitsa kenad, aga kohati jällegi täiesti plangud ning nö 90ndate arvuti mängudest.
Positiivne on ka see, et mängus olemas pea kõik mu ex ja praegused autod, mõningate variatsioonidega, aga sellegipoolest on hea osta ja siis tuunida-näppida.
Hea on ka see, et enam ei pea grindima selleks, et saaks radu lahti, tuleb mängida 7 taset 3 tärni peale ning uus kategooria avanebki, igas uues saab aga tunduvalt rohkem raha võidu eest.
Miinuse osas on jällegi see, et mäng liiga lihtne, kui antakse ette et 500 punkti võib auto olla ja auto selleni tuunida, siis on raske kaotada, vähemalt pooltes esimestes tasemetes.
Miinuseks on ka see, et kui teinekord riivad ninaga seina, siis viskab auto täielikult vastu seina ninaga ning kui hoog veel suur oli, käivad rattad mõne hetke kohapeal ringigi. Samal ajal aga ei saa tagurdada ja kui lõpuks auto hakkab tagurpidi liikuma, siis liigub alguses rooli keeramisele vastas suunas ja kui annad gaasi siis jällegi rooli keeramisele vastas suunas, ehk siis kui korra käid ninapidi riivates seinas, kulutad 2-3 sekundit auto ringi keeramisele. Päriselus muidugi sõit katkeks, aga kuna nagunii damaget ei ole, siis võiks ju see asi ikka nati lihtsamalt käia.
Arvuti juhitud autode rammimine on samuti olemas ja tihtilugu saab neid kasutades palju kiiremini kurvi läbitud.
Aga üldmulje on siiski parem, kui GT5-l oli
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.12.2013 09:55:55
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Minu jutu point oli see, et rooli aegasid puldi järgi teha on tulemus omaette, mitte et rool võiks asenduda autos puldiga (DOH)
Rooli lõvid minge tehke puldiga Suzuka Vetteliga ära siis.
Pult on ju iisi ja nuubidele .
|
Ei ole saladus, et puldi puhul on lihtsalt pidev drive assist juures mängu poolt. Puldiga auto praktiliselt sõidab ise. Aga muidugi on seda mõnus enda skilliks lugeda.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
07.12.2013 11:27:13
|
|
|
Ise sõidan hetkel ka puldiga ja muidugi kõik abid maas, just on huvitav et kurvis pead vähe tagasi hoidma gaasiga tagaveolisel või vahest lased just libisema, ( võimsamatel tagaveolistel )
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kapitan
Kaevur

|
07.12.2013 19:54:31
|
|
|
Ostsin ka ära 44€ eest. Hetkel tirib psnist.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
07.12.2013 20:18:27
|
|
|
Kasutasin mingis Championshipis Audi RS4 500PP-ga ning piiriks oligi 500PP...peale esimest sõitu muutus auto ise 501PP-ks ja pidin autot vahetama kuna ei saanud downgrateda...
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
07.12.2013 21:22:18
|
|
|
Päris korralik uuendus, ehk siis mäng selline milline GT5 oleks pidanud algselt olema. Aga päris täpselt ei saa ikka aru mida nad tegid need aastad. Enamustel autodel pole interjööri ja väljast ei tundu ka kohati teab mis detailne.
See natuke teeb kurjaks, et kaua võib ühe mängu peal liugu lasta
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
07.12.2013 21:51:32
|
|
|
Next-geniks võiks kõik standardid kaotatud olla. Sest mul alati kui on standard auto ja premium auto vahel valida, valin ma premiumi kuigi standard on näiteks kiirem vms. Seega jäävad kõik standardid kasutamata.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
07.12.2013 23:02:01
|
|
|
rocky-b, vaadates kaua nad GT5 tegid siis läheks veel mingi 7a aega, et nende standardite jaoks asi valmis oleks avalikusele. Aga kuna hetkesed konsoolid mingi 20% kiiremad on vaid kui eelmised siis ilmselt lasevadki terve next geni selle igivana mootori peal välja, tõstavad reso ja whoilaa, replay modes paar head kaadrit kus kõik palju ilusam välja näeb ja rahvas ostab
Vaikselt muutub Call Of Duty-ks see seeria.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
07.12.2013 23:08:14
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
Aga kuna hetkesed konsoolid mingi 20% kiiremad on vaid kui eelmised |
Ah.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
07.12.2013 23:28:00
|
|
|
rocky-b, vaadates kaua nad GT5 tegid siis läheks veel mingi 7a aega, et nende standardite jaoks asi valmis oleks avalikusele. Aga kuna hetkesed konsoolid mingi 20% kiiremad on vaid kui eelmised siis ilmselt lasevadki terve next geni selle igivana mootori peal välja, tõstavad reso ja whoilaa, replay modes paar head kaadrit kus kõik palju ilusam välja näeb ja rahvas ostab
Vaikselt muutub Call Of Duty-ks see seeria. |
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
08.12.2013 00:20:46
|
|
|
iDemon kirjutas: |
Ah.  |
PC peal üles ehitatud, kui varem oli neil spetsiaalselt ehitatud riistvara, CELL tehnoloogia ja ma ei tea mida veel, tipp raudvara oma aja kohta, nüüd mingi low end gpu-d, APU-d for crying out loud. Palju sa ikka loodad, et selline kast kiirem on, senimaani oleme näinud, et reso saab paremaks panna mängudel ja mängida nagu PC peal pm, veidi graafikat juures ehk.. nagu ma mainisin, ala 20% midagi.
Ma ei mõista kuidas te nii pimedad saate lihtsalt olla.
Kazunori kah suht sama öelnud hiljuti:
tsitaat: |
Were you disappointed at all that you couldn’t launch GT6 on the PlayStation 4?
“We are eventually going to do that anyway, and we really don’t think it’s a hindrance or a bad thing to release on the PS3. We say that because the performance of consoles today are sort of reaching their saturation point, where we’re not jumping up in performance as much as we used to with each new generation. |
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
08.12.2013 01:53:00
|
|
|
Ah.  |
PC peal üles ehitatud, kui varem oli neil spetsiaalselt ehitatud riistvara, CELL tehnoloogia ja ma ei tea mida veel |
Kõik oluline kolme sõnaga öeldud...
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
08.12.2013 02:24:11
|
|
|
Kas keegi annetaks plätule mängu, et ta ka näeks, millega tegu, mitte ei plärtsuks siin niisama tühja?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvutiN7
HV vaatleja

|
08.12.2013 13:43:11
|
|
|
Ah.  |
PC peal üles ehitatud, kui varem oli neil spetsiaalselt ehitatud riistvara, CELL tehnoloogia ja ma ei tea mida veel, tipp raudvara oma aja kohta, nüüd mingi low end gpu-d, APU-d for crying out loud. Palju sa ikka loodad, et selline kast kiirem on, senimaani oleme näinud, et reso saab paremaks panna mängudel ja mängida nagu PC peal pm, veidi graafikat juures ehk.. nagu ma mainisin, ala 20% midagi.
Ma ei mõista kuidas te nii pimedad saate lihtsalt olla.
|
Pole mõtet rääkida asjadest mida sa ei mõista, paistad lihtsalt rumal välja ja kõik.
Aga noh, sama inimene kelle arvates next-gen mängude portimine PCle on lihtsalt "copy-paste"
|
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
08.12.2013 16:57:17
|
|
|
See on ajuvaba et downgrate teha ei saa...isegi kui mitu juppi ostetud, näiteks erinevad sumbutid...tunides piirini olge valmis, et teie auto PP tõuseb mõne aja pärast 1 võrra vähemalt...ja te ei wsaa jätkata sama autoga sõite...
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
08.12.2013 17:51:56
|
|
|
Saad ju downgradeda, pane nt sports sumpsi asemele tavalise sumpsi tagasi. PP-si pole kontrollinud, aga vahetada sai küll.
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |