Seal olid ainult pildid kõrbenud kehadest. Seda väidetavat video, mis mingi vanapaar oli teinud, küll kuskil ei liigu...
Ma nägin seda definitely Liveleakis, aga see selleks. Õudne video oli, ei soovita kellelegi.
---
Kuna War Thunder on peale ajanud tõsise WW2 õhusõjahulluse, vaatasin ära sellise imeasja nagu Pearl Harbor: Strength and Honor Edition. Tegu on fan editiga Michael Bay eeposest ning välja on lõigatud kõik üleliigne, mistõttu filmi näol on tegu hardcore R-rated sõjafilmiga. Soovitan.
We are the millers...lahjaks jäi hindeks 4
After Earth- eeem, kust raha tagasi saab? Hindeks -10
Ma ausalt ei arvanud, et nii hullu filmi saab teha, kuigi kommentaarid olid kõik negatiivsed _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Elysium oli pmst nagu vaataks District 9. Lihtsalt tulnukate asemel olid vaesed ja rõhutud
Varas rsk
Tegelikut sul suht õigus
Edit: kick-ass 2 oli päeva parim film, kuigi annnan hindeks 1 _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Elysium oli pmst nagu vaataks District 9. Lihtsalt tulnukate asemel olid vaesed ja rõhutud
Varas rsk
Mitte päris. Tuli vahepeal seda teemat lugedes meelde, et käisin seda ettekavatsemata mõni aeg tagasi kinos vaatamas. Polnudki nii hull kui arvasin.
Teine film, mida vaatasin, oli 2 Guns. Suhteliselt etteaimatav film. Polnud ei liha ega kala tagantjärele mõeldes - üritati mingit actionkomöödiat teha vist.
väga segane lugu _________________ This message was sent from space using stargate
Ma vist lähen reedel vaatama seda _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
100 kohta oli jah vaid saadaval...eks lähen siis vaatan midagi muud _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
neid godzillasid tuleb ja tuleb, vahepeal tehku king kongi ka, 9 aastat peagi möödas _________________ This message was sent from space using stargate
Tokyo Drift oli väga hästi tehtud film minuarust, miskil põhjusel pole ta eriti hinnatud... Sisu nagu sellistelt filmidelt ka oodata ei tasu nagu...
http://www.imdb.com/title/tt0463985/ 5.7 _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Nendest kõigist minu lemmik. Filmil on piisavalt lühike ja hea rütmiga. Soundtrack on seeria parim. DJ Shadow "Six Days" seab alustuseks filmi tooni ja paneb sellega täppi.
Käisin "Gravity't" IMAX'is vaatamas. Mul on kahju filmikülastajatest kes seda on näinud tavalises 3D's või 2D's. Füüsilised ja virtuaalsed eriefektid on uuel tasemel. Mu kaaslene ütles, et mul oli pool filmi suu lahti. Ilmselt oligi. Ise ei mäleta. Helirežii on suurepärane. Viimati sai midagi sellist kinos kuuldud tosin aastat tagasi kui "Black Hawk Down" välja tuli.
B-kategooria film, aga väga-väga hästi tehtud.
Gravity- 2D/3D/4K/76E . Pilt on ilus , sisu on 0. 3d taevast tahan vahtida ronin planetaariumisse. Reaalsust taga ei aja linateostes, aga see on lausa naeruväärne. _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
Prisoners: http://www.imdb.com/title/tt1392214/?ref_=nv_sr_1
Väga hea. Samas minu jaoks kohati piiripealne, väga raske vaatamine. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
"Rush" (e.k. Võidu Nimel) - täna käisin vaatamas. Huvitav tõsielul põhinev film F1 kunagistest rivaalidest Niki Laudast ja James Huntist. Pani imestama meeste tahtmine (eriti Niki) ja mõtlema, milleks inimesed eesmärkide nimel valmis on aga samas, kui lihtsatel põhjustel sellest järsku siiski loobuda võib. Hiljem veel googeldasin ja kontrollisin natuke fakte ning tuleb välja, et oligi nii nagu filmis. Und ei tulnud! http://www.imdb.com/title/tt1979320/?ref_=nv_sr_1
Aidake tuvastada filmi.
Tegevus toimus reisilennuki kokpitis, kuhu keset lendu sõitis sisse teine lennuk.
Piloodid olid mõlemad rivist väljas ja teenindav personal lennukis üritas juhendamise järgi sellega lennata.
Rohkemat eriti ei mäleta.
Lauri0112, googelda? "imdb plane cockpit pilots crew" 1. vaste andis
Airport 1975 (1974) http://www.imdb.com/title/tt0071110/ _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Aidake tuvastada filmi.
Tegevus toimus reisilennuki kokpitis, kuhu keset lendu sõitis sisse teine lennuk.
Piloodid olid mõlemad rivist väljas ja teenindav personal lennukis üritas juhendamise järgi sellega lennata.
Rohkemat eriti ei mäleta.
Kõlab nagu üks seitsmekümnendate klassikalistest Airport-seeria filmidest.
---
Ja järgmine uue aasta hittidest poetas oma traileri.
Rush siis vaadataud, küll mitu kuud hiljem kui ametilk esilinastus maailmas aga see ei vähendanud selle filmi ehedust ja headust. Olid ajad ...
Kus ja millal mul oleks tänasel päeva võimalus vaadata 1 dokumentaali ( http://www.imdb.com/title/tt2518788/ ), olen arusaanud et füüsilisele infokandijale pole seda veel pandud? _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
World War Z 2: Z Harder is a go with an impressive choice for the director this time around, another Spaniard in Hollywood - J.A. Bayona from the fame of the seriously twisted horror film The Orphanage and last year's disaster epic The Impossible.
Z Harder???
Õnnestunud pealkirja valik. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
World War Z oli minu jaoks kinos rohkem naljakas, kui enamus lihtsaid komöödiaid. Ei tea mille pärast aga sellel ajal, kui naised kõrval silmi kinni hoidsid, naersime sõbraga üle saali.
World War Z oli minu jaoks kinos rohkem naljakas, kui enamus lihtsaid komöödiaid. Ei tea mille pärast aga sellel ajal, kui naised kõrval silmi kinni hoidsid, naersime sõbraga üle saali.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.