Helistasin just endast 30km asuvasse poodi, et mis seis on GT6-ga siis vastas et eile tuli juba, et võid järgi tulla, neil hind küll krõbedam kui teistel 69.90 aga kui ütlesin et tee hind nagu teistel 59.90 siis tulen oli vastuseks OK Ei muud kui sõitma
Hetkel puldiga, Playseat olemas kuid rool vahepeal müüdud ja uut pole veel valinud, menüü ikka sellise magama ajava musaga ...Esimest autot valida ei saa... esimese Sunday cupi järgi öelda siis täielik GT5...autod kurvides pisut kalduvad muud midagi...graafika sama.
Nope, skilli on vaja, rooliga saab iga nuub mõne ajaga hakkama.
Pult on palju keerulisem.
Minu arust saab just puldiga iga noob mõne ajaga hakkama. Põhimõtteliselt tahtsin öelda, et see pult ei ütle sul eriti midagi kui palju mängus muutunud on. Kui seekord on palju muudetud just vedrustuse ja rehvifüüsikat, siis puldiga sellest vaevalt väga palju aimu saab. Eeldan just et normaalsel roolil peaks FFB tunda andma neid muudatusi.
Nope, skilli on vaja, rooliga saab iga nuub mõne ajaga hakkama.
Pult on palju keerulisem.
+1.
jumala eest noh, siukest juttu raske kommenteerida, nagu pult oleks asi mida osta hoopis ja skilli näidata kõik autojuhid hoopis autodesse pulte sisse paigaldama rooli asemele. Pult on lastele mõeldud, sellega skilli näidata on nagu tõukerattaga tänavapeal oma oskusi naistele näidata _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Te võite siis enda peeniseid siin võrrelda pultide ja roolidega, aga Eesti GT kommuun teeb esimese online sõidu uues mängus reedel 21.00. Rohkem infi www.gtplanet.eu
viimati muutis aivo80 04.12.2013 21:15:35, muudetud 1 kord
Te võite siis enda peeniseid siin võrrelda pultide ja roolidega, aga Eesti GT kommuun teeb esimese online sõidu uues mängus reedel 21.00. Rohkem infi www.gtplanetu.eu
Minu jutu point oli see, et rooli aegasid puldi järgi teha on tulemus omaette, mitte et rool võiks asenduda autos puldiga (DOH)
Rooli lõvid minge tehke puldiga Suzuka Vetteliga ära siis.
Pult on ju iisi ja nuubidele .
Rooliga lihvib selle iga lammas ära homme või kuuajapärast, puldiga tahaks näha.
Niiet ärge rääkige asjadest mida te ei tea.
HDTanel, mis sa siin teed, felibook ei saa ilma sinuta, käpe GT6 ja FM5 vid vaja.
Oops pole võimalusi? Või mis ootad ?
Hädasti oleks üks kiunuv jo jo wazz app vid vaja
Minu jutu point oli see, et rooli aegasid puldi järgi teha on tulemus omaette, mitte et rool võiks asenduda autos puldiga (DOH)
Rooli lõvid minge tehke puldiga Suzuka Vetteliga ära siis.
Pult on ju iisi ja nuubidele .
Rooliga lihvib selle iga lammas ära homme või kuuajapärast, puldiga tahaks näha.
Niiet ärge rääkige asjadest mida te ei tea.
HDTanel, mis sa siin teed, felibook ei saa ilma sinuta, käpe GT6 ja FM5 vid vaja.
Oops pole võimalusi? Või mis ootad ?
Hädasti oleks üks kiunuv jo jo wazz app vid vaja
Kui nüüd kriitilise pilguga hinnata, on GT6 teiste menüüdega GT5...u.3h peland
Seda oli juba esimesest gameplay videost näha... eks mingi aeg proovin ka järgi aga väga ostma küll ei tõmba.. pm nagu ostke uuesti GT5 omale 60€ eest, andke meile raha. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kui nüüd kriitilise pilguga hinnata, on GT6 teiste menüüdega GT5...u.3h peland
Seda oli juba esimesest gameplay videost näha... eks mingi aeg proovin ka järgi aga väga ostma küll ei tõmba.. pm nagu ostke uuesti GT5 omale 60€ eest, andke meile raha.
Mõndadel on sellised võimalused, et lubada endale sellist asja...teistel jälle mitte. Endal on pre order tehtud ja ei kahetse kindlasti seda ostu.
aivo80, Soomes lihtsalt poeletilt oli saada juba eile, ükski GT pole nii vähe erinenud teisest, 6 nime ta küll väärt pole, aga kui oleksid nimetand 5 Final või mis iganes edition poleks muidugi sellist rahasummat kogunud...
Fyysika pidi ju uus olema, toesti pole vahet? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
ppg, rajad olid kõik teada, autod olid teada, juhitavus/füüsika samuti...et millest see itk ja hala?
tahtis öelda, et peamised uuendused, nagu kurvides auto kaldub rohkem või lehti lendab enam kui rajalt välja sõidad, ei ole panustamist väärt. negatiivsetest külgedest käituvad sõidukid rajal nagu mudelautod, füüsikaseaduste eiramise tõttu.
http://www.youtube.com/watch?v=F4UKej8jov0 sorry I had to follow this thread somehow
Demo järel küll mingit ulme vahe pole.. kiiremaid masinaid ple väga proovida saanud. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minu meelest pole autode käitumine läbi sarja mingit kosmilist muutust teinud. Kui juhitavus on suht sarnane reaalsele autole, siis mida on täiustada. Ok kurvis kaldumised.
Erinevalt teised autodega seotud mängud, kus iga versioon on omamoodi.
lendaks siis mingeid leihti rohkem , mudelid pole iluasmaks läinud, autode purunemist ei esine siiamaani, kasvõi mingilgi määral võiks ju olla, plekk muutub tumedamaks ja ülivähe on näha kuskil lainetust, AI samasugune, kiireim kurvide läbimine kui asud tagapool on hooga vastu teist autot sisekurvis ja voila... FM4 on kah peajagu üle GT6-st kahjuks või õnneks
IMO pole autode purunemine GT seerias kunagi teema olnud, sesmõttes et seda ei ole ju vaja. Rehvide kulumisest piisab täiesti, muu on lihtsalt segavaks faktoriks.
Autode juhitavuses pole tõepoolest midagi muuta vaja ega ka lehekeste lendlemises. AI'st oleks lootnud muidugi suurt arengut, kuid muus osas ootasingi mina GT6 puhul mõningaid uusi radu ja autosid ning terve mängu jagu uusi evente koos pisut parema multiplayeriga.
viimati muutis Karr000 10.12.2013 20:00:27, muudetud 1 kord
GT6 jääb küll ostmata, ei erine GT5st piisavalt palju. Pigem on mul veidi kahju, et Forza sarnast mängu PS3el pole. Võimalus autol lausa engine swappe teha, rääkimata kõikvõimalikest juppidest. GT5-es oli see võimalus küll üsna nadi. Kuidas GT6-es on? On midagi selle poole pealt paranenud?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.