Pmst. sealt chatis andiski mulle selle lingi lõpp kokkuvõttes.
Mitte midagi targemaks ei saanud. Ei rääkinud mulle miks ma mängu ei saa ja mis viga on.
madmel vahen on selles, et ma 2 päeva juba mängisin seda mängu ja kõik oli ok. Kuid me mõlemad ostsime võtme samalt kasutajalt.
Btw see kiri mida ma pean kirjutama, siis mis ma sinna kirjutan selle kohta kust ma mängu ostsin ?
Mis firmat see Defon50 esindab ?
ma ka 2 päeva juba mängisin...ja update ajal kadus ära.
Ma saatsin Defon50 kirja ja ootan hetkel selgitust veel...ei ole veel vastust saanud.
Juhul kui keyga mingi viga siis loodan , et Defon50 lahendab selle probleemi.
viimati muutis madmel 03.12.2013 20:38:30, muudetud 1 kord
20€ on kuidagi väga kahtlaselt odav. Aga loodame parimat, et asi saab lahenduse. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Kui olen sattunud kellegi tiimi mängima ja pole suhelnud - sorry. Olen rohkem vaikne tüüp, sest naisele ei meeldi üldse, et siin mängin - mul pidavat arvuti sõltuvus olema - ja ongi sõltuvus BF4 vaastu
Minu meelest väga hea mäng (ainuke, mida mängin).
Chardin112'ga mängisime küll skype kasutades ja tekkis küsimus, kas tiimidel on mingid skype grupid või kasutatakse BF4 voipi?
Olen siin nautinud ka HV serveris mänginud ja küsimus, millal uued China kaardid HV serverisse tulevad?
Et siis kohtume lahinguväljal - kas tiimis või vastaspoolel
Ja kui miskit läheb aiataha, siis võib öelda:
Oi joppenpuhh küll
Kui olen sattunud kellegi tiimi mängima ja pole suhelnud - sorry. Olen rohkem vaikne tüüp, sest naisele ei meeldi üldse, et siin mängin - mul pidavat arvuti sõltuvus olema - ja ongi sõltuvus BF4 vaastu
Minu meelest väga hea mäng (ainuke, mida mängin).
Chardin112'ga mängisime küll skype kasutades ja tekkis küsimus, kas tiimidel on mingid skype grupid või kasutatakse BF4 voipi?
Olen siin nautinud ka HV serveris mänginud ja küsimus, millal uued China kaardid HV serverisse tulevad?
Et siis kohtume lahinguväljal - kas tiimis või vastaspoolel
Ja kui miskit läheb aiataha, siis võib öelda:
Oi joppenpuhh küll
Hetkel just arutame, et kuna täna on server suht tühi, sest paljudel ikka Premium olemas, siis ehk lisame China Rising mapid juba täna või homme map rotationisse.
Suhtleme me TeamSpeaki kaudu, aadress mul allkirjas olemas.
Liitu kui tahad...või julged
Kui keegi ei viitsi oodata kuni download valmis saad, siis pange pausile ja saab ikka mängida. Juhul kui keegi ei teadnud veel. _________________ Steam|Last.fm|
JoppenPuhh, Teamspeaki oodatud, IP nagu Revani poolt mainitud, tema allkirjas ning ka minu allkirjas.
China Risingu mapid HV serverisse ilmuvad ilmselt jah täna/homme, kuna täna ikka väga vähesed näidanud huvi HV serverisse tulla, kui uus DLC väljas, 75% oma täisolevast sõbralistist mängib ka uusi mape.
Minuteada on pool foorumit Defoni käest Premiumid ostnud...teistel töötab kõigil?
Premium on mul korras.
Scratch that. Mul on küll Premium olemas, aga mängu optionite all Originis on mõlemad China Risingu entried hallid ja ma ei saa panna DLCd downloadima. Ära sikutas ainult 880 megase patchi.
Tõesti kõigil, kel sellised probleemid, on ostnud key Defoni käest kõik? Tahaks isegi teada, mis ime keyd need on ning kus ta neid keysi nii odavalt endale hangib?
Kiire Googeldamisega ei jäänud viimase 24h viidetest väga midagi sellist silma. Tavaliselt, kui mingi selline probleem BF-ga/Origininiga esineks, siis seda ulgumist igalpool net täis.
The team is looking into this now. In the meantime, we may have a workaround that will get you up and running. Let me know if this doesn't work for you.
Step one:
1. Ensure Origin Closed and Exited.
2. Delete the following folders:
• Origin folder - Found in C:\ProgramData\
• Origin folder - Found in C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\
• Origin folder - Found in C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\
• Note that both these folders are hidden, and to view them you need to un-hide them
Step two:
1. Log into Origin.
2. Right click on the Battlefield 4 tile within Origin.
3. Select Show Game Details.
4. Scroll down in Origin to the expansion section.
5. Hover over the China Rising tile and click on Download. This should start the China Rising download which will be approximately 4gb.
China Rising mape mängida ei saa, Battlefield 4 has stopped working error, vanad mapid töötavad.
Premiumi ostmisest olen veel ikka väga kaugel, kui BF3 töötas tegelikult minu jaoks laitmatult ja ei saanud väga sellest vingust aru siis BF4 on ikka päris jube piin küll
The team is looking into this now. In the meantime, we may have a workaround that will get you up and running. Let me know if this doesn't work for you.
Step one:
• Note that both these folders are hidden, and to view them you need to un-hide them
Step two:
1. Log into Origin.
5. Hover over the China Rising tile and click on Download. This should start the China Rising download which will be approximately 4gb.
Thanks.
- Dragotha
See minu probleemi ära ei lahendand ja bf4 my games tagasi ei toond.
China Rising mape mängida ei saa, Battlefield 4 has stopped working error, vanad mapid töötavad.
Premiumi ostmisest olen veel ikka väga kaugel, kui BF3 töötas tegelikult minu jaoks laitmatult ja ei saanud väga sellest vingust aru siis BF4 on ikka päris jube piin küll
Kui sul Premiumi pole, siis sa ei saagi hetkel Hiina Tõusmist mängida.
Step one:
Step two:
1. Log into Origin.
Thanks.
- Dragotha
See minu probleemi ära ei lahendand ja bf4 my games tagasi ei toond.
Minu ka mitte
Scart, üritada ju võis
per e pealn seni bf3 siis
viimati muutis madmel 03.12.2013 22:55:50, muudetud 2 korda
piix midagi on konkreetselt putsis.
HV serverisse üritanud saada sisse viimased 10min, aga ei loadi ära... putsi kui saamatu see EA ikka on raisk, iga patch parandab ühe asja ära ja toob 10 uut viga juurde..
https://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=viewprofile&u=63997 Defon50 profiil, profiili vaadates käis ta täna viimati sees kell 12.40 _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Premiumi ostmisest oled kaugel ja kurdad, et China Risingu mape mängida ei saa? Non-premiumile tuleb 2 nädala pärast ju, joppenpuhh..
Pihv kirjutas:
Nii, sai siis kõik asjad alla laetud. Premium olemas, niiet CR mapid ka kohe laetud. Esiteks kiirus millega asju laadis oli selline, mida mu netiühendus ei tohiks üldse võimaldada. Teiseks panin tähele, et see viimase patchiga tulnud kohati esinev blur on läinud. Mul tänase õhtu jooksul mitte kordagi mäng ei crashinud.
Uute mapideni polegi veel jõudnud. Eks teen seda homme.
heh, ise olen lvl 101, kuid mul tõmbab update+china risingut homseni _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Revan, Aga samas ei saa ka välistada nende probleemide tekkimist lähiajal. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.