XVM on ometi nii kasulik tööriist ka ilma selle Win Chance indikaatorita. Võimaldab näha enda tiimikaaslasi, kelle peale saab loota (või kelle peale ei saa üldse loota), vastastiimi uunikume ja tomateid jne. Kahju kohe näha, et selle täit potentsiaali ära ei kasutata ja keskendutakse ühele kaheldava väärtusega featuurile. XVMi abil on võimalik nt oma tiimile teada anda, et vastastiimis on uunikum, mis tuleb iga hinna eest ära koristada - peale seda on Win Chance juba palju lahkem...
XVM on ometi nii kasulik tööriist ka ilma selle Win Chance indikaatorita. Võimaldab näha enda tiimikaaslasi, kelle peale saab loota (või kelle peale ei saa üldse loota), vastastiimi uunikume ja tomateid jne. Kahju kohe näha, et selle täit potentsiaali ära ei kasutata ja keskendutakse ühele kaheldava väärtusega featuurile. XVMi abil on võimalik nt oma tiimile teada anda, et vastastiimis on uunikum, mis tuleb iga hinna eest ära koristada - peale seda on Win Chance juba palju lahkem...
Ma arvan, et sa reageerid ise hetkel üle. Mul on endal pikkaaega olnud XVM default reziimis, kus ta ei näita üldse ei statse ega WC.
Panin prooviks sisse ja eks ma siis analüüsisin mänge ja tegin sellest oma hetkelise arvamuse ja kirjutasin siia. Nüüd mingi kaader langes koomasse, appi kuidas sa tohid ja võid
Ma lülitan selle XVM varsti välja tagasi, sest pigem segab kui on kasulik. Kui hakata randomis chattima, siis lastakse vahepeal ära.
Ja uunikumide peale ei saa ka loota, vahest surevad need esimesena ära.
Kui vaadata neid tomateid, siis nad ongi mänginud kümneid tuhandeid mänge ja avg. xp on alla saja ja pole neid ära bännitud. Raudselt on miljoneid reporte saanud.
Mõni selline on lausa WOT topis.
Hei! Jätke nüüd palun üksteise kallal nokkimine, võtmine ja aasimine ning lausa pahasti ütlemine. Nii säästate enda väärikust. Eriti, kui nädal aega hiljem seda lugema juhtute. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
AHHAAAA
Ja mul pole premmi. nii et see on puhas kogemus
Võit
Erlenberg 3.12.2013 19:35:04
E 25
Kogemused: 2 720 Krediiti 51 574
Lahingu saavutused Äss, Pascucci medal, Radley-Waltersi medal, Valdamise märk: "Tankiäss"
ma pärast vaatasin et kuidas seda kogemust nii palju sai olla, tuli välja et kogemust oli pool sellest, ehk siis 1300 kopikatega aga mingi yrituse eest pandi teine sama palju otsa, kuigi ma ei tea mille eest konkreetselt, duubliga igastahes tegemist polnd. Nii et kõik pole kuld mis hiilgab
kr6ll, parem oleks, kui sa laeksid oma salvestused http://wotreplays.com/ lehele, siis oleksid ka kõik tabelid kohe näha. Ilus mäng muidu! _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Krt ajavad need oma tiimi vennad närvi kes sõidavat ette ja saavad mürsu sisse minu käest. Idioodid näevad, et mul vastaste tank sihikul ja annan pidevat tuld, ning mingi idu sõidab järsku ette, et kill kätte saada, saab laksu sisse hoopis minult. Ja oiioiii kus siis hakkavad lõugama ja mõlisema
Huvitav miks pidevalt vastaste tiimil näiteks on 8 TD-d ja meil mediumid ja heavyd või vastupidi.
igastahes on see e25 ilgelt funn asi. Sellega mäng on meelelahutus, sõltumata sellest palju tomateid meeskonnas on. Yks ägedamaid tanke mida olen peland. Muidu yks viimase aja lemmikuid oli su-85b ja siis see saksa paberTD liin.
Nats veel siis saab komandörile tulukese kah, sellest tunnen kõige rohkem puudust
krt. eile tegin 30 lahingut 80% winratega, täna on sellised tomatid meeskondades et hoia aint pead kinni
keskmine eff on 200 kandis. Nagu aja peale saadakse surma. Täiesti uskumatu
viimane lahing mul hakkasid myrsud otsa saama e25 -l. Yks tyyp oli veel kes dämmi tegid, teised olid enamus 0 mehed, osad yhe lasu said teha.
Huvitav miks pidevalt vastaste tiimil näiteks on 8 TD-d ja meil mediumid ja heavyd või vastupidi.
Olen samuti seda korduvalt tähele pannud. Ei oska muud arvata, kui et see on mingi matchmakeri bugi, mispärast ta ühtlaselt ei jaota. Samas ei oma see tulemuste suhtes suurt tähtsust, võite-kaotusi jagub mõlemale variandile, see oleneb rohkem ikka mängijate tasemest. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Korralik mäng E75ga. Kahjuks ajasin viimased 5 minutit kahte viimast vastast mööda mappi taga ja ei leidnudki. Huvitav et mul need supermängud ikka viigiga kõik lõppevad.
Spoiler
Draw!
Map: Malinovka
Date: 5.12.2013 17:22:26
Vehicle: E 75
Exp: 4 838 Credits: 97 431
Achievements: : Top Gun, Sniper, Steel Wall, Radley-Walters's Medal
Pärast arty killimist läksid sa neid kahte viimast otsima madalalt, läbi vee, aga need kimasid tõenäoliselt omakorda sind otsides mäe otsa ja sealt tagant alla. Kahju, et nii läks, ilus lõpupunkt jäi tegemata. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Korralik mäng E75ga. Kahjuks ajasin viimased 5 minutit kahte viimast vastast mööda mappi taga ja ei leidnudki. Huvitav et mul need supermängud ikka viigiga kõik lõppevad.
Spoiler
Draw!
Map: Malinovka
Date: 5.12.2013 17:22:26
Vehicle: E 75
Exp: 4 838 Credits: 97 431
Achievements: : Top Gun, Sniper, Steel Wall, Radley-Walters's Medal
Võtsin enne mängu toidu ekraani ette, terve mäng ei võtnud ühtegi ampsu ja toit läks külmaks Ilge andmine, vahepeal olime platooniga 6-12 kaotusseisus, pool mängu olime kõik alla 100 eluga aga võtsime kotist välja, kahjuks replayd pakkuda pole.
Pärast arty killimist läksid sa neid kahte viimast otsima madalalt, läbi vee, aga need kimasid tõenäoliselt omakorda sind otsides mäe otsa ja sealt tagant alla. Kahju, et nii läks, ilus lõpupunkt jäi tegemata.
Takkajärgi jah, ilmselt olid mäe pool/peal. Viimane kord kui Tortule kuuli tagumikku lasin, oli suunaga teisele poole.
brokenarm kirjutas:
Miks sa neid taga ajama hakkasid üldse? Capi ja korras.
Sellel mäpil arvan, et cäppimine pole eriti mõttekas. Tortu hiilib põõsa taha, detectib mu ära ja 2-3pauguga oleks surnud. Pealegi tahtsin ikka rohkem kille ja dämmi, mis muud .
Ise kokku klopsitud asi, osakesed aslain modpackist ja sihiku mod on Meltymap's math mod, lisab väga palju kasulikk uinfi keset ekraani ning on ka ees nii client kui server sight
http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/meltymapsmathmod _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Kas teise torniga lendab ka iga mäng IS-3 mürsud (või vähemalt saavad vigastada)? Esimese kupliga laseb iga vend laskemoona sodiks. Just saan valida meeskonnale teised lisaoskused ja kas peaks võtma "Safe Stowage"? Aitab see laskemoona vigastamise eest või ainult kaitseb tanki õhkulendamise eest? _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
Kas teise torniga lendab ka iga mäng IS-3 mürsud (või vähemalt saavad vigastada)? Esimese kupliga laseb iga vend laskemoona sodiks. Just saan valida meeskonnale teised lisaoskused ja kas peaks võtma "Safe Stowage"? Aitab see laskemoona vigastamise eest või ainult kaitseb tanki õhkulendamise eest?
Teine turret annab jah niipalju armorit juurde, et sealt sul keegi lihtsalt ei lasegi enam läbi. Ammorack küll pole soviet heavide probleem, see pigem mediumitel, kellel sama layout aga turret armor üle 100 ei küündi (early tier)
Ma näen IS3mesi palju rohkem põlemas, kui õhku lendamas
Uus saklaste TD puu on haige.
t5 flakbuss oli väga hea
t6 nashorn oli väga hea
t7 väärakas emil on hea teatus mappides kus pole vaja palju liikuda. Tahaks hea gunniga palju dammi teha aga kuhugi ei jõua.
t8 borsig nüüd käes ja selel cammo väärtus on super ja masin ise on ka super.
Keda huvitab, siis Super 6 mänge kantakse üle Twitchis. Hetkel siis veerandfinaalid ning Kazna läheb vastamisi BORSIG WAFFENTRAEGER meeskonnaga. Näeb kas Carrierlost ka mängib.
Pean ausalt tunnistama, et neid mänge on kohutavalt igav vaadata. Mängijate enda tase on hea, aga mängus puudub pea igasugune põnevus. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
See on sellepärast, et seal ei tähenda võit ainult seda kui tiimi minema pühid, seal saad võita ka puhtalt mingi arvu tieri punkte minema lastes. Sellepärast ei minda riskima ning ülemisest baasist ründamine Steppides on veel eriti raske. Ühesõnaga kui sul on viigi puhul vastase ees 6 tier punktiline edu, siis oled sa võitnud.
Teises mängus võib KAZNA poolt rohkem agressiivsemat mängu näha, kuna nende pool soodustab ründamist.
Selliseid "random lemming rushe" pole mõtet sellistelt mängudelt oodata.
Oijah, väga hea päeva esimene mäng 13 75'ga, sain 3 tabamust, iga tabamus tappis meeskonnaliikme, 70% HP'st alles. GG RNG pask. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.