|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
aht0
HV veteran
|
02.12.2013 21:07:56
|
|
|
räägin nüüd oma kogemusest.. üks sõber on.
kujuta nüüd ette ca 40a venda kes ingl. keelt ei oska. Arvutitest sittagi ei jaga ja mäng on lihtsalt lõdvestuseks. Talle on ära näidatud kuhu ja mida vajutada et mäng käima panna pmst kõik.
ta ei tea midagi pub chatist, ei vahi serveri teateid ega muud sellist.. lihtsalt veedab paar tundi aega, on õnnelik kui saab tankiga mõne maha ja kogu muusika. See mäng on ja jääb tema jaoks lihtsalt ajaviiteks, umbes nagu telekavaatamine.
sellise peale vihaseks saada et ta tegelikkuses mängida ei oska, on umbes nagu mere peale vihastada et see märg on.
| Nimetu112 kirjutas: |
Debiilsuse tipp on see kui inimesed lähevad närvi, et keegi teine neile kuradi jooksupoiss pole. Enamus inimesi mängib lõbu pärast mitte ei tryhardi 24/7. Medpacki viskan maha siis kui mul seda vaja on. Rpg-ga lasen pigem inimesi, vähemal saan killi kirja. Mingi suva jorssi tanki hakata nüüd parandama ja siis ise sel ajal surma saada, tänan ei. Mida kuradit te pubist loodate?, enamus on seal casual vennad kes lihtsalt tahavad lõbutseda. Ja minna nüüd mingi suva serveris suva inimeste peale närvi, siis on su närvikava küll väga katki.
Ses suhtes jah, oled sõbradega koos siis muidugi repairid, healid jne aga mingi suva venna KDRi pärast küll põdema ei peaks hakkama, las lendab oma tankiga õhku.
Ja kui tiim ei meeldi on easy fix olemas ju, quit game ja otsi teine server |
Nõus. Kui on näha et teine mängija oskab mängida ja viitsiks koostööd teha siis võin kaasa lüüa (kokkuvõttes ka endale kasulik) aga niisama suva jorss võib minupoolest põleda oma tanki sisse. Kõige haledamad on tankis kükkavad mitte-engineerid kes anuvad et neid remonditaks või siis idioodid kes jooksevad järjekindlalt pea laiali kuulirahesse ja siis nutavad et keegi neid ei elusta.. milleks peaks? et ise revvi/remondi käigus ka kuuli saada? Ei aitäh.
viimati muutis aht0 02.12.2013 21:08:55, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
02.12.2013 21:08:46
|
|
|
IRF-id on progamerid ka. Oma HV pundiga oleme päris mitu korda nende vastu madistanud ning võite üsnagi võrdselt
| LKits kirjutas: |
| Avot kirjutas: |
| Loodan, et selliseid mängijaid nagu Nimetu112, oleks vöimalikult vähe. |
Selle mängu point ongi meeskonnatöö. Väga hale oli just mõni hetk tagasi lutti saada karja IRF mängijate poolt, kes tegid väga head koostööd.
Kui nad oleksid snaiperite kombel kusagil mäe otsas istunud või lihtsalt ringi jooksnud, siis oleks vabsjee lihtne neid maha nottida. Aga ei - sõitsid paatidega ringi, lennukid, helikad jms rasketehnika ning lihtsalt tapsid mind... |
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
02.12.2013 21:38:59
|
|
|
Jah, ega silmad kinni elustama/tanki parandama ei olegi mõtet minna. Aga kui võimalust näed ja oled kindel, et kuuli ei saa, siis miks mitte. win-win
see RPGga inimeste laskmine on küll äärmistelt vähestes olukordades optimaalne ning veel vähem on neid olukordi, kus see poleks overkill, aga mis teha - keegi tõesti ei keelanud minna peldikusse, kui mõistust jagati.
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nimetu112
HV kasutaja
|
02.12.2013 21:43:30
|
|
|
| Amphor kirjutas: |
Jah, ega silmad kinni elustama/tanki parandama ei olegi mõtet minna. Aga kui võimalust näed ja oled kindel, et kuuli ei saa, siis miks mitte. win-win
see RPGga inimeste laskmine on küll äärmistelt vähestes olukordades optimaalne ning veel vähem on neid olukordi, kus see oleks optimaalne, mitte overkill, aga mis teha - keegi tõesti ei keelanud minna peldikusse, kui mõistust jagati. |
Miks ma inimesi lasen rpg-ga? Sest ainuke põhjus miks ma engineeri mängin on PDW, mille dmg drop on päris suur, seega, 50m+ teeb see aint 12 per kuul, siis tulebki käiku rpg. Vaata, point ongi selles, iga inimene mängib nii nagu mängib ja ei ole mõtet teistele seda peale suruda. Ning see ei tee kelleski halba mängijat.
Ja Avot, minu panus igas mängus on 3x vähemalt suurem kui sinu oma seega pole sul küll õigust rääkida, et minusuguseid mängijaid ei tohiks olla. Mina teen krdi tiimitööd oma sõprade/klanniga.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
02.12.2013 21:51:53
|
|
|
Nimetu112, kes yltes, et sinu suguseid mängijaid ei tohiks olla. Ytlesin, et oleks tore kui vöimalikult vähe oleks Väga tore kui minust parem mängija oled, ka selle vastu ei vaidle.
Kui vähe kasvad, eks siis ka arusaamad muutuvad. Seniks: jöudu ja jaksu, vedelat ja paksu
Ps. Proovi endale nüüd selgeks teha, kas siis on vaja tiimi tööd või ei.
viimati muutis Avot 02.12.2013 21:58:03, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
02.12.2013 21:54:51
|
|
|
Enamus tegelasi viskab oma ammo ja med packid kuskile spawn kohtadesse. Suht mõttetu kui keegi neid ei korja kuna pole vaja.
Ma sünnin kellegi kämperi otsa siis viskan talle ammo kasti.
Tahaks ise seda, et keegi mulle selle ammo kasti viskaks, kui mul mingi raketti heitja oleks. võtaks koguaeg tanke sellega maha. Esiteks saab rohkem punkte ja teiseks, kui joppab saab rohkem kui ühe venna maha nendega.
Kuna bf mängus see killimine ei ole väga tähtis ja tiim võidab ära ainult rohkemate punktidega siis tuleb lippe ja bomme jahtida.
Killide eest saab rohkem oma relvi lahti ja suurt rohkem midagi. Lippude ja bommide teemas saab vähemalt rohkem ranki lahti.
Sniperit igas kaardis kasutada ei saa ja no ma pole sellega väga mängind ka. Pole veel siiani aru saand kui kaugelt, kui palju üle pea peab sihtima ja kui mees jookseb, siis kui palju tast mis kaugusel ette peab sihtima.
Kas miskit sihikut pole mis näitab sihtmärgi kaugust meetrites ?
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
02.12.2013 22:05:59
|
|
|
| lopes39 kirjutas: |
ui palju üle pea peab sihtima ja kui mees jookseb, siis kui palju tast mis kaugusel ette peab sihtima.
Kas miskit sihikut pole mis näitab sihtmärgi kaugust meetrites ? |
Maastkorjatavatel snaipritel on nö kaugusenäidik olemas. Mine kusagile tühja serverisse ja vaata enimkasutatavad kohad läbi, järgmine kord tead kaugusi
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nimetu112
HV kasutaja
|
02.12.2013 22:18:11
|
|
|
| Avot kirjutas: |
Nimetu112, kes yltes, et sinu suguseid mängijaid ei tohiks olla. Ytlesin, et oleks tore kui vöimalikult vähe oleks Väga tore kui minust parem mängija oled, ka selle vastu ei vaidle.
Kui vähe kasvad, eks siis ka arusaamad muutuvad. Seniks: jöudu ja jaksu, vedelat ja paksu
Ps. Proovi endale nüüd selgeks teha, kas siis on vaja tiimi tööd või ei. |
Vaata, kogu point oli siin selles, et keegi närvitses, et pubis on nii ja nii. keegi tiimitööd ei tee. Mina arendan oma tiimitööd ESL-is pm igapäev. Ja kui pubi lähen siis seal võtan lõdvalt ja lõbutsen ja kui keegi siis sellepeale närvi läheb on ju päris rumal.
Ja ahto tõi ka täitsa reaalse näite ühest mängijast ja minna närvi selliste inimeste peale ja foorumis kõiki debiilideks kohe sõimata ei ole normaalne.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
02.12.2013 22:20:57
|
|
|
| lopes39 kirjutas: |
Sniperit igas kaardis kasutada ei saa ja no ma pole sellega väga mängind ka. Pole veel siiani aru saand kui kaugelt, kui palju üle pea peab sihtima ja kui mees jookseb, siis kui palju tast mis kaugusel ette peab sihtima.
Kas miskit sihikut pole mis näitab sihtmärgi kaugust meetrites ? |
Recon klassil on PLD, mis näitab kaugust meetrites. Seejärel tuleb ainult sihik paika kruttida vajalikule kaugusele, vist oli "V" nupp deafuldis, mis sihiku kõrgust muutis.
http://videogamesandnews.com/new-sniper-features-battlefield-4/
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aphextwin
HV vaatleja
|
02.12.2013 23:59:33
|
|
|
| tsitaat: |
Vaata, kogu point oli siin selles, et keegi närvitses, et pubis on nii ja nii. keegi tiimitööd ei tee. Mina arendan oma tiimitööd ESL-is pm igapäev. Ja kui pubi lähen siis seal võtan lõdvalt ja lõbutsen ja kui keegi siis sellepeale närvi läheb on ju päris rumal.
Ja ahto tõi ka täitsa reaalse näite ühest mängijast ja minna närvi selliste inimeste peale ja foorumis kõiki debiilideks kohe sõimata ei ole normaalne. |
Vaatepunkti küsimus tõepoolest. Sinu hoiak on su enda tervise ja enesetunde seisukohalt eluterve (palju õnne!), aga on ka palju neid, kellele annab mängurõõmu just see, kui nad näevad, kuidas mingi tüüp just nimelt teeb kaaslase jaoks need paar lisasammu. Skooritabelis lõpuks esiotsas või mitte, aga otsitakse koosmängumõnu ja igaühel ei ole selle kogemiseks sadat sõpra tagataskust võtta.
Ja pole päris nii, et mängijaid on ainult kahte tüüpi: a) hüsteerilised punnitajad-sõimajad ja b) nummid tervemõistuslikud tšillar-pelijad. Kui juba pub-i astud, siis on täiesti okei aeg-ajalt oma juhuslike virtuaalsete kaaslaste heaks töötada. Kui ei taha, siis see on sinu valikuõigus, aga kui kõik niimoodi mõtleks, siis oleks pub-ides mängukogemus praegusest veelgi kaootilisem - mis päeva lõpuks ehk sindki ei rõõmustaks, teadvustad sa siis seda või mitte.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karl P.
HV kasutaja

|
03.12.2013 00:17:39
|
|
|
| sander989 kirjutas: |
| -Kaivo- kirjutas: |
| Medic veel pohh aga no Ammot nagu raske maha visata |
Lockeris veel eriti. Jooksen tavaliselt Suppordil järgi ja lihtsalt karjun Request Ammo aga lõpuks ikkagi ei saa  |
BF3s oli mul tihti peale nii et jooksin tükk aega supportil taga ja karjusin "Request ammo". Pärast mingi aja möödumist lõpuks viskas ka selle kasti maha aga just pärast seda tuli vastane ja tappis ära ja nii on väga palju kordi juhtunud
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
03.12.2013 00:19:38
|
|
|
| BF3 mees karjub on paremini aru saada, BF4 -s jääb tihti märkamatuks.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jannu39
HV kasutaja
|
03.12.2013 00:52:44
|
|
|
Ma tõesti ei saa aru, mis pealesurumine see on, las inimene mängib, kuidas tahab. Enamus mehi läks siin foorumist läks kohe kallale . Siiski mäng, ajaviide, ja kui keegi sulle ammot ei viska/elusi ei anna, saad surma ja sellepeale närvi lähed, siis on natuke nutune. Saaksin aru, kui on mingi võistlused või midagi. Peale seda tuleb mulle ka hate kaela nkn
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
03.12.2013 01:41:03
|
|
|
Mina kaldun arvama, et kellegi yhe mängija mängustiil ei ole selles vestluses see pea teema. Julgen arvata, et paljudele meeldiks, kui seda koostööd oleks mängus rohkem, kui seda praegusel hetkel on.
Ja on ju selge, et kui keegi teeb mängus sinu suunas möned sammud, aitab sind. Siis see on meedliv. Selle vörra on meis igayhes egoismi ja enese armastust. On ka meedliv, kui sind tänatakse abi eest? Naljakas miks me siin seda yldse arutleme, kes me oleme? Kained? Alaealised? Idioodid?
Kui nüüd yks seltsimees tuleb ja ytleb, et tal pohui kui tema meeskonnast mees tankis surma saab, kuigi vöiks aidata. Siis tegemist on mängu idioodiga või siis täieliku despoodiga, kes yldse mängida ei oska, hoolimata omadest saavutustest punktide näol.
BF4-a puhul on palju tööd teinud prohvid omal alal, et saavutada koostööd ja luua maksimaalne mänguelamus jne. Seega ei näe mötet arutleda rohkem kellegi yksiku mängija nägemusi asjast.
Ps. Näiteks mäng kabe on tehtud kabe mängimiseks. Nende nuppudega saab ka nipsu mängida (vana kooli mehed teavad). Siis kaldun arvama, et kabe on ikkagi kabe , mitte nipsu mängimiseks tehtud!
Nagu teema alguses mainisin, loodan, et neid nipsu mängijaid oleks vöimalikult vähe. Keegi aga ei
keela!
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aphextwin
HV vaatleja
|
03.12.2013 02:06:26
|
|
|
| jannu39 kirjutas: |
Ma tõesti ei saa aru, mis pealesurumine see on, las inimene mängib, kuidas tahab. Enamus mehi läks siin foorumist läks kohe kallale . Siiski mäng, ajaviide, ja kui keegi sulle ammot ei viska/elusi ei anna, saad surma ja sellepeale närvi lähed, siis on natuke nutune. Saaksin aru, kui on mingi võistlused või midagi. Peale seda tuleb mulle ka hate kaela nkn  |
Aga kes sul nagu päriselt keelab (saab takistada) mängimast peaaegu nii, nagu ise tahad? Kas on keegi ukse taga käinud vms? Lihtsalt kui mõnel teisel tuleb harjuda mõttega, et osale mängijaist on tiimitöö pubides regulaarselt savi, siis püüa sina harjuda mõttega, et mitmete arust on BF4 iva siiski tiimitöö ja mida rohkem mängijaid sellesse panustab, seda lahedam. Et nõnda arvajad aeg-ajalt vinguvad või närvitsevad, ei tohiks ju põhimõttelisi soolomängijaid väga segada - kui te tõesti nii muretud vennad olete. Juhul kui üritad end nonde närvitsejate või nn. pealesurujate taustal vähem-emona esitleda , siis palun ära samal ajal ürita maalida pilti, nagu olekski kõik tiimitöö pooldajad siin need samad, kes nonstop uluvad.
Kui ma lähen mängin korvpalli- või võrkpallivõistkonnas või kuskil seal, siis samuti reeglina eeldatakse, et teen tiimitööd. Üldiselt siis väga ei vinguta, et kuuleä, las ma mängin siin teie võistkonnas, nagu mulle isiklikult meeldib. Isegi kui lähed mängid neid mänge oma rõõmuks kuskil suvaliste võõraste seas, siis püüa ikka pisut kokku mängida. Ja selleks ei pea end tingimata sodiks rabelema - pigem on probleem ikkagi peidus mujal, kui mängija ei suuda üht-teist spetsiaalselt kaaslaste heaks toimetades mängust rõõmu tunda e. iga väike ennastohverdav liigutus paneb tundma, nagu tahaks silmamunad koobastest välja kukkuda.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
03.12.2013 08:50:13
|
|
|
BF4 helid on üldse osades mappides katki.
Ei tea kas nad on vähendanud oluliselt helide kaugust.. mõtlen siis samme ja muud värki (need ammo), et vähendada jällegi võrguliiklust. Bf4-s pmst ei kuule kui keegi isegi hobuse kombel kappab 10m eemal.
Kõik jooksevad nagu ninjad.
Samas kui viskad käbi siis röögivad või teisest mapi otsast "omg nade.. blaaa"
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
03.12.2013 09:25:23
|
|
|
Täna tuleva patchiga lubati helibugid ju ära parandada
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mtv0308
HV kasutaja
|
03.12.2013 11:06:30
|
|
|
| Nimetu112 kirjutas: |
Debiilsuse tipp on see kui inimesed lähevad närvi, et keegi teine neile kuradi jooksupoiss pole. Enamus inimesi mängib lõbu pärast mitte ei tryhardi 24/7. Medpacki viskan maha siis kui mul seda vaja on. Rpg-ga lasen pigem inimesi, vähemal saan killi kirja. Mingi suva jorssi tanki hakata nüüd parandama ja siis ise sel ajal surma saada, tänan ei. Mida kuradit te pubist loodate?, enamus on seal casual vennad kes lihtsalt tahavad lõbutseda. Ja minna nüüd mingi suva serveris suva inimeste peale närvi, siis on su närvikava küll väga katki.
Ses suhtes jah, oled sõbradega koos siis muidugi repairid, healid jne aga mingi suva venna KDRi pärast küll põdema ei peaks hakkama, las lendab oma tankiga õhku.
Ja kui tiim ei meeldi on easy fix olemas ju, quit game ja otsi teine server |
Omaette ringi jooksmise ja tulistamise teema on siin.
Battlefieldi seeria mängudes on reeglina ikka edukam meeskond, kes koostööd teeb. Keegi ei eelda sinult, et sa pead end ohtu panema, et kuskil vaenlase tagalas olevale snaiprile elu/kuule visata aga kui mängija asub sinu lähedal, siis pole just raske meeskonnakaaslast aidata. Pealegi ei saa med või ammo maha viskasmist uuremaks meeskonnatööks lugedaks. See on Battlefieldis elementaarne, mida teab iga natukenegi sellega kokku puutunud mängija.
KDA pushimiseks ja enda healimiseks sobivad *DM serverid. Ülejäänud serverid on eelkõige suunatud meeskonnatöö tegemiseks.
_________________ http://www.youtube.com/z4nn1n |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
03.12.2013 11:14:38
|
|
|
Liitume ka siis conversationiga.
Nimelt probleem pole selles, et a'la medic ei jookse teisest mapi otsast su juurde ravima, vaid probleem just selles, et need vennad kes su kõrval ja sind nähes mitte kui midagi ei tee. Jah ma olen ise ka insener ja ma olen korduvalt teinud ka selliseid mänge, kus olen saanud vaid paar killi ja olnud tabeli tipus lõpuks, kuna punkte sain objectiveid võttes. Kui ma tankiga sõidan siis vahepeal hüppangi ise välja ja ise parandan, kui aga keegi lähedal olev insener tuleks ka appi, siis saaks 2 korda kiiremini valmis. Ma ei ootagi, et sa jooksed teisest maailma otsast et mind aidata aga kui sa mu kõrval oled siis võiks nagu natuke panustada . Samuti siin mainiti, et BF3s karjus paremini mees...mida kuradit?!?! Kui ma requestin ammot või elusid või ükskõik mida, siis mu pea kohal hakab kohe valge ikoon vilkuma, kuidas seda mitte tähele panna? Veel rohkem ajab närvi, kui inimene näeb, et tiim kaotab aga ei ikka istub ja campib kuskil, selle asemel, et objectivet mängida. Conquest ongi täiesti objective based game mode. Ehe näide oli eile Flood Zone conquest. Kaotasime päris paljuga ja mingit 7 matsi istusid katusel campisid. Okei ma saan aru kui nad võtavad enda all olevaid vaenlasi maha, et teised saaksid pointe võtta aga EI..nad ei saanud isegi sellega hakkama, sest et iga kord kui katusele läksid kohe niideti maha. Ma saan aru kui tiim on võiduseisus, siis tee mis tahad, saame ka ilma sinuta hakama aga kui tiim kaotab, siis võiks ometigi oma perset natuke liigutada. Pärast muidugi sellised halavad roundi lõpus, et sitt tiim või noob team.
Aitäh teie tähelepanu eest, minu rant sai nüüd läbi!
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
03.12.2013 11:45:04
|
|
|
| Inseneri puhul on probleem selles, et mutrivõtit kannavad vähesed kuna enamus eelistab maamiine, nagu minagi. Mutrivõti võiks inseneril ikka olla default kogu aeg saadaval.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
03.12.2013 11:47:19
|
|
|
| Parandmis jubla on pigem ebavajalik asi. AT ja miinidega ooled kordades kasulikum ,kui oma parandmis jullaga, mida läheb sul ehk korra vaja mängu jooksul. Tank raip paraneb ise ka ära nagu nii.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
03.12.2013 11:48:50
|
|
|
Siis oleks insener OP - ei poolda
Juba praegu on raske lennata, kuna inseneril on stinger, millele tuleb ammo pakist moona juurde väga kiiresti - võiks alandada selle granaatide või mortari tasemele.
| Parandmis jubla on pigem ebavajalik asi. AT ja miinidega ooled kordades kasulikum ,kui oma parandmis jullaga, mida läheb sul ehk korra vaja mängu jooksul. Tank raip paraneb ise ka ära nagu nii. |
Meelevaldne väide. Ilma parandajata helikas üle paarikümne sekundi ei lenda...
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
StarLight
HV veteran
|
03.12.2013 11:54:21
|
|
|
MINU arust kõige hullem on see, et vastasmeeskonnale on relvad ja nänn käte antud. no mida kuradit, tahaks ja peaks iga kord ju võitma, aga näed ei saa kuna igal tolgusel on mõni relv või relva taoline asi käes ja üritab MIND lasta sellest. Eriti masendav on see kui MINU meeskonnas on mängijad kes mitte sittagi tegelikult mängust ei tea ja ronivad serverisse kus MINA mängin, otsigu parem mõni teine server, või veel parem minu mängigu Cod-i. Krt, mängu sisse ju ehitatud erinevad rollid MINU heaoluks, ammot MULLE vaja vista, medik peab lippama MUL 24/7 sabas selleks, et kui juhtubki nii, et mõni tolgus MULLE läbi "yberluck" pihta saab siis kohe saab MIND ellu äratada, ja dai pohh kui ammokast kohe seal kõrval pole, MUL on ju kuule vaja. Eriti närvi ajad need odratolgused kes istuvad oma kepikestega kuskil mäekünkal või katusel, näevad, et obje läheb käest või ongi juba läinud aga ikkagi ei liiguta lillegi MINU heaolu nimel.
_________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person |
|
| Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
145 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
03.12.2013 12:02:41
|
|
|
StarLight, Arvesta sellega, et inimesed ei taju väga sarkasmi siin teemas. Saad heiti aga jutt on iseenesest väga hea
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
03.12.2013 12:24:27
|
|
|
| Revan kirjutas: |
| Samuti siin mainiti, et BF3s karjus paremini mees...mida kuradit?!?! Kui ma requestin ammot või elusid või ükskõik mida, siis mu pea kohal hakab kohe valge ikoon vilkuma, kuidas seda mitte tähele panna? |
Eks võtab aega kuni kutid asja ära klikivad... tihti on mul see, et tervel squadil blingib ikoon ja kui paki nurka viskan siis joostakse minema saa siis aru millal on õige koht kus tüübid just nüüd midagi tahavad. Korra paki maha paned siis tükk aega ju enam uut seljakotti ei teki.
Ja muidugi see räige headbobbing mida ei saa kuidagi ära disableda on täiesti ulme, mappides kus kõik kohad mingit manti täis, puud jutud värgid.. ikoonid.. kõik läbisegi, mingid oranzid ja sinised tacod jooksevad mööda mappi ringi, ikoonid asjad.. no vapseee ei saa vahest aru mis üldse toimub.
aga ilmselt asi pub-is ja 64 player servus kus sisuliselt iga ruutmeetri peal on mõngi soolotav miki
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
03.12.2013 12:37:03
|
|
|
| Parandmis jubla on pigem ebavajalik asi. AT ja miinidega ooled kordades kasulikum ,kui oma parandmis jullaga, mida läheb sul ehk korra vaja mängu jooksul. Tank raip paraneb ise ka ära nagu nii. |
Proovi proovi scout copteriga lennata ilma insenerita kes parandaks. Lennates ainus asi mida kuuled ongi lock on sound ja vahetpidamata saad stingereid.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
03.12.2013 12:46:09
|
|
|
| Uus patch peaks siis väljas olema
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
03.12.2013 12:55:17
|
|
|
Panin just updatema. Eks 8min pärast saab näha kas päts midagi head ka tegi
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kankka
HV kasutaja
|
03.12.2013 13:11:19
|
|
|
Jah tegi...Battlefield 4 has stopped working
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karl P.
HV kasutaja

|
03.12.2013 13:13:56
|
|
|
Kui buge pole siis pole ka tööd, selle iga patchiga tekitavadki buge juurde
Edit: Mõtlesin ka vaadata, et mida nad uue patchiga teinud aga esimesest serverist viskas kohe välja ilma mingi errorita
viimati muutis Karl P. 03.12.2013 13:18:58, muudetud 1 kord |
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
03.12.2013 13:19:13
|
|
|
Okei selge pilt, lähen käin ajan asju vahepeal ja panen China Risingu tirima niikauaks
E: Ja siit ka küsimus. Kui paljud HV serveri külastajatest omavad China Risingu expansioni?
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
03.12.2013 13:30:23
|
|
|
premiumi omanikud, teised alles 17 detsember
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
03.12.2013 13:31:35
|
|
|
E: Ja siit ka küsimus. Kui paljud HV serveri külastajatest omavad China Risingu expansioni? |
Ei oma.
Edit: valetasin, ikkagi on olemas.
viimati muutis mikrom 03.12.2013 18:22:33, muudetud 1 kord |
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
03.12.2013 13:33:46
|
|
|
Jah nii on. Küsimus sellepärast, et kui 17 detsember tuleb, et kas saab ka HV serverisse China Risingu kaardid panna. Kui suurel enamusel see olemas on, siis vast läheb see idee ka käiku.
E: No ikka alati peab midagi peale pätsi peeti minema. "WE ARE AWARE OF A DISCONNECTION ISSUE, WE ARE WORKING TO FIX IT ON THE BACKEND. SORRY FOR THE INCONVENIENCE"
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
03.12.2013 13:36:28
|
|
|
Okei selge pilt, lähen käin ajan asju vahepeal ja panen China Risingu tirima niikauaks
E: Ja siit ka küsimus. Kui paljud HV serveri külastajatest omavad China Risingu expansioni? |
Targem küsimus mida hetkel peaks küsima on pigem see, et Kui paljud HV serveri külastajad omavad BF4 Premiumi?, kuna need kellel tavaline preorder, millega China Rising tuli saavad seda nagunii alles 2 nädala pärast mängida.
| StarLight kirjutas: |
| Eriti närvi ajad need odratolgused kes istuvad oma kepikestega kuskil mäekünkal või katusel, näevad, et obje läheb käest või ongi juba läinud aga ikkagi ei liiguta lillegi MINU heaolu nimel. |
Yeah...olen proovinud ka sarkasmi siin foorumis...sain kohe potitäie sõimu. Aga seriously though...keema ajavad sellised vennad, kuna siin pole asi minu heaolus vaid see, et jah...MINA ja teised kes ei istu katusel päevitamas jookseme ringi close combatis võtame punkte (või proovime neid võtta) ja kui meil on vaja tiimikaaslaste abi siis seda pole...ja terve tiim kannatab sellepärast.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
03.12.2013 13:41:15
|
|
|
Revan, Sai ju lisada järgmise postiga, et siis kui 17 detsember tuleb alles siis. Rääkisin Herr Hangoverile ka seda eile, et kui panna China Rising, siis 17detsember.
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
03.12.2013 13:44:52
|
|
|
| Konsoolist ei saa endiselt välja
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
03.12.2013 13:47:42
|
|
|
| Revan, Sai ju lisada järgmise postiga, et siis kui 17 detsember tuleb alles siis. Rääkisin Herr Hangoverile ka seda eile, et kui panna China Rising, siis 17detsember. |
Kui ma oma posti kirjutasin siis sinu teist posti polnud veel...seega jah hiljem ise ka lugesin, et see faktor oli välja toodud. Sellega olen ka jah täitsa nõus, et kui siis alles 17. dets panna.
Samas peab vast arvestama ka sellega, et serveris käib ka väga suur hulk välismaalasi ja neil ka kindlasti paljudel kas Premium või PreOrder, niiet isegi kui siit tuleb info, et a'la pooltel seda pole, siis selle otsuse põhjal ei saa otsustada veel kas lisame või mitte. Nagu eile sai kellelegi TSis pohmakaga öeldud, siis näiteks IRF on hetkel meie nö suurklient...terve nende tiim käib tihti meil mängimas ja neil usun on kõigil Premium. Lisaks teisigi aktiivseid välismaa korduvkülastajaid meil.
Kardan kohati ka seda, et järgmised 2 nädalat on server palju tühjem kuna ikka väga paljud tahavad kohe täna proovida uusi mape.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
03.12.2013 14:05:13
|
|
|
SS jookseb ka endiselt kokku
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karl P.
HV kasutaja

|
03.12.2013 14:10:58
|
|
|
| Mis moodi elustamisaparaadiga killi saab? 3 tüüpi üritasin 3 korda lasta aga lihtsalt ei tapnud ära...
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
03.12.2013 14:17:45
|
|
|
lae defibber ära enne kui särtsu annad. hoia all mouse1
sama tehnikaga saab reviveda ka nii, et mehel oleks rohkem elusid kohe.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karl P.
HV kasutaja

|
03.12.2013 14:18:31
|
|
|
Locker ja Dawnbreaker TDM on ikka jubedad mapid. Lockeris üks tiim spawnib välja ning vastaste tiim campib sissepääsude juures aga selle lume tõttu ei näe väljas spawnijad mitte kui midagi. Dawnbreakeris üks tiim spawnib täiesti tühja kohta, kus pole mitte mingit objekti, mis kaitseks vastaste snapirite eest aga vastastel on jälle igasuguseid busse ja kaste ees...
| madness kirjutas: |
lae ära enne kui särtsu annad. hoia all mouse1
sama tehnikaga saab reviveda ka nii, et mehel oleks rohkem elusid kohe. |
Tänud, assingment sai nüüd tehtud
viimati muutis Karl P. 03.12.2013 14:29:30, muudetud 1 kord |
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkky2002
HV kasutaja
|
03.12.2013 14:27:32
|
|
|
Tegin Originis "Redeem Product Key" läbi, lisas võtme ja kõik nagu OK aga Origin My Games listi ei tule BF4 ikooni juurde.
Kui kaua see protseduur kestab tavaliselt, eile õhtust saadik ~14 tundi olen juba oodanud?
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
03.12.2013 14:28:42
|
|
|
| võta supportiga ühendust. Peab tekkima kohe.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karl P.
HV kasutaja

|
03.12.2013 14:30:01
|
|
|
| erkky2002 kirjutas: |
Tegin Originis "Redeem Product Key" läbi, lisas võtme ja kõik nagu OK aga Origin My Games listi ei tule BF4 ikooni juurde.
Kui kaua see protseduur kestab tavaliselt, eile õhtust saadik ~14 tundi olen juba oodanud? |
Korraga peaks olemas olema
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
03.12.2013 14:55:31
|
|
|
| erkky2002 kirjutas: |
Kui kaua see protseduur kestab tavaliselt, eile õhtust saadik ~14 tundi olen juba oodanud? |
Huvi pärast küsin, et kas Originile restardi ka teinud oled pärastd seda? Kui ei siis ehk selline lihtne asi ka aitab.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|