Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
toko12
HV vaatleja

sõnum 04.07.2013 12:31:34 vasta tsitaadiga

assu2 kirjutas:
Mul tekkis selline probleem peale 4.1.2 peale laskmist, et telefon täiesti lampi hetkedel viskab pildi tasku (lülitab ennast välja). Isegi kõne keskel on seda juhtunud nii mitmeidki kordi... .

Täpselt sama jama ka mul. Telefon on korra selletõttu juba garantiis käinud ning ikka korda ei saanud. Täna viisin uuesti...
Peale seda update'i keerab naq pekki kogu aeg.
Päevas teeb umbes 10 resa vähemalt.
Ei tea keegi, milles probleem võiks olla?
Telefon ise on täiesti uus. Pole veel 2 nädalatki vana.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxman007
HV kasutaja

sõnum 04.07.2013 21:21:28 vasta tsitaadiga

[quote="toko12"]
assu2 kirjutas:
Mul tekkis selline probleem peale 4.1.2 peale laskmist, et telefon täiesti lampi hetkedel viskab pildi tasku (lülitab ennast välja). Isegi kõne keskel on seda juhtunud nii mitmeidki kordi... .

Täpselt sama jama ka mul. Telefon on korra selletõttu juba garantiis käinud ning ikka korda ei saanud. Täna viisin uuesti...
Peale seda update'i keerab naq pekki kogu aeg.
Päevas teeb umbes 10 resa vähemalt.
Ei tea keegi, milles probleem võiks olla?
Telefon ise on täiesti uus. Pole veel 2 nädalatki vana

sama sitt siin thumbs_down.gif

Petz
HV Guru

sõnum 05.07.2013 20:39:27 vasta tsitaadiga

Rumal küsimus tehniliste omaduste kohta: "Profiilid - EI" - mida see täpsemalt tähendab? Et ei saagi telefoni näiteks hääletuks panna või helinat muuta ilma kõiki settinguid läbi käimata? icon_eek.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Hirff
HV kasutaja
Hirff

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.07.2013 13:31:02 vasta tsitaadiga

Endal selline probleem viimasel ajal tekkinud, et nagu natukene rohkem internetti kasutan, siis hakkab telefonil pilt virvendama ja viskab pildi tasku. Kui üritan telefoni taas sisse lülitada, siis näitab, et aku on täiesti tühi (kuigi eelnevalt oli aku just laetud). Kui natukene ootan ja hoian telefoni väljalülitatuna, siis nö "aku taastub" ja saan taas telefoni kasutada. Näiteks praegu: just laadisin aku täis, tõmbasin paar rakendust, ühtäkki hakkas pilt virvendama ja viskas pildi tasku, lülitasin sisse tagasi ja nüüd taas laen, sest akut alles ca 10%. Ja selline anomaalia kehtib ainult interneti kasutamise puhul. Installitud on 4.1.2.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 07.07.2013 16:30:43 vasta tsitaadiga

kas notele kaani parseldab keegi?
Kuskilt ei saa
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
GTC
HV kasutaja

sõnum 07.07.2013 17:21:40 vasta tsitaadiga

excalibur kirjutas:
kas notele kaani parseldab keegi?
Kuskilt ei saa

Mul oleks Note 1-le pakkuda mustad ehtsast nahast Yoobao kaaned/kergelt kasutatud aga väga korralikud ja uued originaal Samsungi kaaned "flip" tüüpi koos tagumise kaanega musta värvi. Huvi korral PS!
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Trek
HV kasutaja
Trek

sõnum 07.07.2013 19:58:19 vasta tsitaadiga

DjPaulyD see tähistab, et aku on läbi. Mul oli sama jama ja googledades jõudsin sellele järeldusele ning lõpuks ostsin uue aku ja nüüd juba mitu kuud kõik suurepärases korras:) Selle samas teemas minu ja ronni poolt ka see varem välja toodud;)
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
Hirff
HV kasutaja
Hirff

sõnum 07.07.2013 23:17:28 vasta tsitaadiga

Trek kirjutas:
DjPaulyD see tähistab, et aku on läbi. Mul oli sama jama ja googledades jõudsin sellele järeldusele ning lõpuks ostsin uue aku ja nüüd juba mitu kuud kõik suurepärases korras:) Selle samas teemas minu ja ronni poolt ka see varem välja toodud;)

Kahtlustasin ise ka, aga samas kui muid toiminguid teed (a'la mängid, helistad, textid), siis on nagu kõik okeika ja ei lülita end välja. Palju uus aku maksab ja kas Notele raske uut akut leida?
EDIT: Googeldasin veidi ja leidsin, et aku jääb kuskile 20-30 euro kanti. Polegi väga hull.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Trek
HV kasutaja
Trek

sõnum 12.07.2013 20:01:06 vasta tsitaadiga

http://patareid.ee/est/samsung-galaxy-note-aku-eb615268vk-2500mah.html - 1,5 aastasele telefonile tundus see mõistlik osta 2,5 kuud tagasi ja töötab siiani perfektselt:)
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 22.07.2013 10:33:41 vasta tsitaadiga

Kas see on normaalne, et aku ainult max ühe päeva vastu peab? Erilist koormust ei saa - nagu ikka uue telefoniga ühte-teist-kolmandat proovitud, aeg-ajalt meili kontrollitud, mõned pildid tehtud-vaadatud, jne. Logi näitab, et ekraan võtab 70-90% icon_eek.gif (Millise aja kohta see rehkendus üldse kehtib? Viimasest laadimisest?) Enamus aega ta ikka pime, timeout on default 30s. Muud protsessid tarbivad vaid 4-6%. Andmed siis pärit süsteemi enda monitorist.
Aparaadiks uus Note2.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 22.07.2013 11:31:19 vasta tsitaadiga

Võiks öelda, et ebanormaalne on pigem see, kui ekraan võtab vähem võrreldes teiste asjadega icon_razz1.gif. Kõik oleneb kõigest, kuidas kasutad, milleks kasutad, milline levi on jms.
tagasi üles
Etss
HV veteran
Etss

sõnum 22.07.2013 12:06:00 vasta tsitaadiga

Ahh, eks ta paratamatu ole, et tänapäeva nutikad ei kannata väga kaua akutoitel olla. Neiu LG L9 oli vana android 4.0-ga vägagi energiasäästlik, sai 3 päeva hakkama laadimata. Tegin uuenduse, nüüd kestab aku sama kasutuse juures ainult 1.5 päeva. Installisin igaks juhuks uuesti 4.1 ja ikka sama jama. Kaalume downgradet. Tegemist on ametliku tarkvaraga.
Minu Note1 ei kannatanud tarkvara uuendusel aku pidamise kehvenemise all. Kahju muidugi, et see mehine 2500mAh aku Notel ei suuda teda kauem elus hoida kui paremal juhul ainult 2 päeva. Jah, mul on aktiivne telefoni kasutamine.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 242
tagasi üles
maxman007
HV kasutaja

sõnum 28.07.2013 13:50:24 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab kus saaks note 1 ekraani+vahetus? icon_neutral.gif
Etss
HV veteran
Etss

sõnum 28.07.2013 21:48:28 vasta tsitaadiga

maxman007 kirjutas:
Kas keegi teab kus saaks note 1 ekraani+vahetus? icon_neutral.gif

Minult... Saatsin PSi.
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 12.10.2013 22:37:14 vasta tsitaadiga

oskab keegi r22kida midagi suurtest akudest? jutt siis mugenist, goldist jms kraamist.... t2psemalt tahaksin teada kui kiirelt nad oma mahtuvuse kaotavad jne...
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 143
tagasi üles
ronn
HV kasutaja

sõnum 09.11.2013 22:29:10 vasta tsitaadiga

ok sama küsimus, endal sees gold 3030mAH ja minu arust hakkab ta otsa saama, poole aastaga siis. Küsimus, kuidas ära tunda head akut, sest ebay on täis odavai originaale, on nad ikka originaalid.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 29.11.2013 16:36:01 vasta tsitaadiga

Mugenist olen samas teemas eelpool rääkinud- väga kõva aku oli, paraku tagakaane klambrid murdusid ajapikku enamik ära- nii et hetkel ma teda enam ei kasuta. Telefon muutus sellega ka palju raskemaks- tõeline tellis.

Hetkel olen oma vana NOTE-le andnud uue hingamise Cyaniidiga 10.1.2.

Ei saa öelda, et ROM-i muutmine kergelt tuli- 2-3 päeva läks aega, enne kui võhik hakkas enam -vähem aduma, mis on ODIN, clockworkmode, nandroidbackup jne.
Alustasin ühel healt õpetuslehelt- http://todayontech.com/how-to-update-your-samsung-galaxy-note-to-4-2-2-or-4-3-using-cyanogenmod/

Õpetus, kuidas ODINiga värskendada oma stockROMi - http://www.androidayos.com/2013/05/23/root-n7000xxlt5-n7000xxlt3-galaxy-note-n7000-4-1-2-jelly-bean/

CM 10.1.2 on hetkel stabiilne versioon, aga siin on ka mõned üksikud bugid sees- õnneks mind väga ei häiri. Pigem on positiivset ja võimalus minna androidi värskendustega edasi, kuna 4.1.2 ametlik versioon jääb Note 1-le viimaseks.

Kes tahab aga aku vastupidavust parandada, soovitan kasutada tasuta appi nimega Auto 3G Battery Saver
- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slv3r.auto3g&hl=et

Mõte selles, et mitte kogu aeg hoida datat sees, on kasulik see automaatselt unereziimil vahepeal välja lülitada- sünkroniseerimist netiga saab iga kasutaja ise määrata- kas 30 minuti tagant või korra tunnis jne. See annab väga suure aku kokkuhoiu. Tuttava S3-l annab see keskmiseks aku pidamiseks 7 päeva. Notel on see küll vähem, aga ikkagi.
tagasi üles
minisvami
Kreisi kasutaja

sõnum 30.11.2013 18:34:06 vasta tsitaadiga

reio72, palun räägi, kuidas CM sul töötab! Kas mobiilID funkab? Millised on need mainitud bugid?
reio72
HV vaatleja

sõnum 30.11.2013 20:37:06 vasta tsitaadiga

minisvami kirjutas:
reio72, palun räägi, kuidas CM sul töötab! Kas mobiilID funkab? Millised on need mainitud bugid?

Vot- mobiil-id kohalt ei tea, kuna ei kasuta.
Üks buug on see, et näiteks kui vaadata telefoni kõnede ajalugu ja hakata seda allapoole kruttima, siis kuskilt maalt lööb selle akna kinni- proovisin ühte kontaktide äppi- sellega seda ei olnud. Aga CM enda omaga on.
Üks buug on selline, et kui liigud äppide nimistusse ja krutid seal leht- lehe haaval aknaid edasi kuni widgetideni, siis samuti lööb akna kinni- mitte alati, aga on olnud paar juhust.
Aku vastupidamine on kindlalt parem kui stockis- unereziimil isegi kuni 0,5 % tunnis- samas on see koos eelpool loetud auto 3G Battery-ga, mis ei hoia pidevalt datat sees.- aku hakkab mul vist vanaks ka jääma- läheb kolmas aasta.
Eks näeb, kuidas uuendused neid buuge mõjutavad.

viimati muutis reio72 01.12.2013 08:49:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
minisvami
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2013 01:11:43 vasta tsitaadiga

Oskab keegi muu kinnitada MobiilID töötamist CM@Note? See mu jaoks v oluline, pisemad bugid ei segagi niiväga, võiks üle minna küll.
Etss
HV veteran
Etss

sõnum 01.12.2013 23:11:39 vasta tsitaadiga

4.1.2 muutus kole aeglaseks. Panin 4.0.4 tagasi peale. Nagu uus telefon. Jah, 4.1 on ilus aga funktsionaalsuse ja kiiruse kohapealt saan nüüd öelda, et ei päde.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 02.12.2013 10:53:38 vasta tsitaadiga

Etss kirjutas:
4.1.2 muutus kole aeglaseks. Panin 4.0.4 tagasi peale. Nagu uus telefon. Jah, 4.1 on ilus aga funktsionaalsuse ja kiiruse kohapealt saan nüüd öelda, et ei päde.

Kindluse mõttes küsin üle, et kas peale 4.1.2 pealepanekut tegid ka factory reset?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Etss
HV veteran
Etss

sõnum 02.12.2013 12:07:39 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Etss kirjutas:

Kindluse mõttes küsin üle, et kas peale 4.1.2 pealepanekut tegid ka factory reset?

Alguses, kui peale panin siis ei teinud. Oli täitsa kasutatav, kui vanad andmed olid alles. Läks mõni kuu mööda ja siis asi hakkas uimama. Panin Odiniga 4.1.2 balticu romi uuesti peale ning tegin tehaseseadete taastamise. Töötas, kuid miskipärast muutus asi jälle uimaseks. Menüüd hakkasid avanema ca. 4sek. Klaviatuur tuli üles tükk aega või jooksis sootuks kokku. Asi viskas siibrisse ning panin 4.0.4 tagasi, mis töötas laitmatult. Praegu olen tagasiminekuga rahul. Sain flashi toe tagasi.
tagasi üles
onuivar
HV vaatleja

sõnum 02.12.2013 14:16:11 vasta tsitaadiga

installisin Note I-le google playst tõmmatud CM installeriga CM 10.2, minu arust suht lihtne protsess oli pc+kaabel+ noteI.
tulemus ise ei paku päriselt rõõmu, kuna näiteks lehtede kerimine ( uudised, lehed, muu net ) selgelt jõnksutab ja see on asi, mis tõsiselt häirib. heli läks ilma midagi seadmata kõlaritest paremaks, aku kestvust veel hinnata ei oska kuna mõni päev alles kasutuses. mobiil-id töötab.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 02.12.2013 16:44:55 vasta tsitaadiga

onuivar kirjutas:
installisin Note I-le google playst tõmmatud CM installeriga CM 10.2, minu arust suht lihtne protsess oli pc+kaabel+ noteI.
tulemus ise ei paku päriselt rõõmu, kuna näiteks lehtede kerimine ( uudised, lehed, muu net ) selgelt jõnksutab ja see on asi, mis tõsiselt häirib. heli läks ilma midagi seadmata kõlaritest paremaks, aku kestvust veel hinnata ei oska kuna mõni päev alles kasutuses. mobiil-id töötab.

See on huvitav, et Sa said seda teha, sest näiteks mina proovisin ka seda esmalt, kui õppisin sd-lt flashimise ära, aga siis oli pidevalt veateade enne installi, et telefoniga ei saada ühendust, kuigi kõik ühendused olid korras. CM foorumist leidsin, et see pidavat olemagi samsade häda- ei tea. Igal juhul täna läksin CM 10,1.3-lt üle 10.2 NIGHTLY-le ehk siis android 4.3.1-le- hetkel töötab kõik kenasti- ainus, mis lõpetas töö, oli eespool mainitud 3G auto on-off- hunt temaga. Vaatan edasi kuidas ka aku on- hetkel ei kurda.
Kerimine on jah kergelt nõka-nõka. Aga ekvalaiser on CM-l küll klass omaette. Kui 4.1.2 stockis oli ekvalaiserite apid kõik sellised, et ne mjasa-ne rõba- siis siin on heli filtreerimine nii nagu olema peab- kruttisin oma KOSS-i klappidele saundi peale, mida enne ei ole ma oma NOTEga kuulanud- unbeliveble.

Ahjaa- CM 4.3.1 on nüüd ka eesti keelse toega. thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.