|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Betamax
HV Guru

|
27.11.2013 12:46:27
|
|
|
| Mario. kirjutas: |
| Betamax kirjutas: |
| Tomorrow kirjutas: |
| No mind ei häiri kui keegi näeb, et ma olen online ja saadab kohe kümme priva (õnneks pole sellise hullu peale veel sattunud), kuna mina vastan ikkagi siis, kui mul aega ja tahtmist on. Ka minul on heli maha võetud ja ega vahel ei märkagi vilkuvat teadet uuest privast. |
Sinuga küll äri ei julgeks teha. Paneks juba ennetavalt negatiivse  |
Kui kodanik prioritiseerib oma eraelu ja vastab esimesel vabal võimalusel, mis ei pruugi aga Sind rahuldada, lajatame negatiivse. Nice.
Kas tsiteeritav mitte moderaator ei ole? Häbi? |
|
|
| Kommentaarid: 748 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
27.11.2013 12:47:14
|
|
|
Poisid ei oska ridade vahelt vist üldse lugeda Päevadläbi on arvuti ees ja teevad privasõnumite kaudu äritsemist vist. Silmad punased peas.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.11.2013 16:24:22
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Tomorrow kirjutas: |
| No mind ei häiri kui keegi näeb, et ma olen online ja saadab kohe kümme priva (õnneks pole sellise hullu peale veel sattunud), kuna mina vastan ikkagi siis, kui mul aega ja tahtmist on. Ka minul on heli maha võetud ja ega vahel ei märkagi vilkuvat teadet uuest privast. |
Sinuga küll äri ei julgeks teha. Paneks juba ennetavalt negatiivse  |
Õnneks ma väga harva teen äri. Tihtipeale olen pidanud üldse väljaspool HV-d tegema äri, kuna siin ei saa asju lihtsalt maha müüdud või ostetud.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
0 :: |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
27.11.2013 17:57:26
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
Privaatsus privaatsuseks aga küllalt näha kasutajaid kes ei oska oodata, et millal teisel osapoolel on aega neile vastata. Nende idiootide närvivapustusi saaks minimeerida, kui neil puudub võimalus nuhkida, et kas teised foorumikasutajad on sisselogitud kuskile arvutisse või ei. Nagunii see päris õiget infot ei kajasta - sõltumata sisselogimisest võib tegelikult mingil hetkel vaja olla kasutada mõnda muud programmi, võidakse masina tagant ära käia mitmeks tunniks või päevakski, võimalik on ka foorumi postituste lugemine kuskil mammutteemas ja seetõttu priva teate vilkumist mitte märgata (isiklikult arvutil tavaliselt häälitseda ei luba, seega heliga teatamine on täiesti kasutu vaevanägemine olnud foorumi programmi tegijatel) ja võimaulusi võib veelgi olla....
Omaette teema on muidugi petised, kes nimme ei vasta peale sulitegemist. Aga võtke ometigi veidigi mõistus appi - läbi interneti ei tea tegelikku mittevastamise põhjus eespool toodud põhjustel mitte kunagi! Seega ikkagi kasutu.... |
Kas te ei saa suhtlemisega hakkama? Kui mulle saadetaks närviline sõnum, et miks ma kohe ei vasta, ma esiteks ignoreeriks ja kui veel tuleb sõnumeid, siis viisakalt vastan, et pole aega tegeleda asjaga hetkel ning teatan näiteks, et millal saan vastata. Ja kui ka siis ei anna rahu, siis ütled, et kaup jääb katki. Ühtlasi saad ka teadmise, millise inimesega on tegu ning endale on parem sellistega tegemist mitte teha. Kui see info jääks saamata, võib probleeme tekkida pärast tehingut, garantiiga näiteks.
Mu meelest on teadmine igas mõttes parem teadmatusest. Teadmise hulka peaks kuuluma ka see, et avalikus ruumis viibides on sul võimalus näha kõiki, kes selles ruumis viibivad. Sellisesse ruumi ei sobi "kotipoisid", kel kott peas.
Kui viimase sisselogimise kellaaeg häirib, siis võiks näidata vaid kuupäeva, mitte kellaaega. Mina näiteks eeldan, et inimene vastab mu kirjale 2-3 päeva jooksul, sest peale seda on venitamine ning peaks olema põhjendatud küsida üle, millest viivitus. Kui aga näen, et inimene pole selle aja jooksul sissegi loginud, siis tean otsustada, et kui mul on kiire, jääb kaup katki ning kui ei ole kiire, siis olen nõus vabalt ka nädala ootama, kuni inimene sisse logib ja kontakteerub.
Aga online staatust peaks küll näitama igal juhul. Mul on ka vahes brauser mitmeks tunniks lahti jäetud, vanasti tekkisid sellised momendid "pikast tõmbamisest", nüüd võib-olla pikast mängimisest.
Privaatsõnumite puhul häirib pigem see asi, et inimene loeb kirja oma meilipostkastis ning foorumis kustutab selle sõnumi ilma seda läbi lugemata või lihtsalt avamata. Esiteks võib saatja hiljem oma sõnumit muuta ning teiseks sõnumi mitteavamisel jääb see sõnum pikka aega saadetud kirjade sekka rippuma.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.11.2013 18:16:04
|
|
|
Kui mul browser lahti HV foorumi lehega, aga ma pole reaalselt foorumis käinud 24h, kas ma olen koguaeg online?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
27.11.2013 18:17:53
|
|
|
LiivaneLord, probleem oli ju sinul
Ja mina vaid üritasin sulle populaarteaduslikult selgeks teha, et sina oma tahtmistega tegelikult ikkagi mitte midagi teada ei saa! Ainult illusiooni saad, nagu teaksid midagi aga tõde võib olla ükskõik mida muud.........
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
27.11.2013 18:22:07
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| Kui mul browser lahti HV foorumi lehega, aga ma pole reaalselt foorumis käinud 24h, kas ma olen koguaeg online? |
Nojah, sel juhul oleks jällegi kasulik viimase külastuse kellaajast, sest kui oled passiivne, siis kellaajaks on see aeg, mil viimati midagi foorumis tegid.
Näiteks kui vaatasid täna 12:15 seda teemat ning 5 tunni jooksul mitte midagi ei teinud, siis sinu viimase külastuse kellaajaks on endiselt 12:15, kuigi oled kogu selle aja olnud tegelikult online. Uueks kellaajaks saab aeg, kui taas midagi foorumis teed.
EDIT: Mnator, nähtav tõde on suurem tõde nähtamatust tõest.
Aga enda olemasolu peitmisest tõesti aru ei saa.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
27.11.2013 18:32:40
|
|
|
| LiivaneLord kirjutas: |
| Kui mul browser lahti HV foorumi lehega, aga ma pole reaalselt foorumis käinud 24h, kas ma olen koguaeg online? |
Nojah, sel juhul oleks jällegi kasulik viimase külastuse kellaajast, sest kui oled passiivne, siis kellaajaks on see aeg, mil viimati midagi foorumis tegid.
Näiteks kui vaatasid täna 12:15 seda teemat ning 5 tunni jooksul mitte midagi ei teinud, siis sinu viimase külastuse kellaajaks on endiselt 12:15, kuigi oled kogu selle aja olnud tegelikult online. Uueks kellaajaks saab aeg, kui taas midagi foorumis teed.
Aga enda olemasolu peitmisest tõesti aru ei saa.  |
Ja ikkagi sa ei tea millega ta tegelikult tegeles kogu selle "online" aja, sa ei tea vähimjalgi määral, kas ta oli "online" või mitte, kas üldse oli arvuti taga või mitte aga privade kirjutajat ainult see tegelikult huvitab - kas teien osapool on võimeline privat lugema ----- ja seda ta kuidagi teada EI SAA. Absoluutselt mõttetu.......
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
27.11.2013 18:44:05
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
| LiivaneLord kirjutas: |
Aga enda olemasolu peitmisest tõesti aru ei saa.  |
Ja ikkagi sa ei tea millega ta tegelikult tegeles kogu selle "online" aja, sa ei tea vähimjalgi määral, kas ta oli "online" või mitte, kas üldse oli arvuti taga või mitte aga privade kirjutajat ainult see tegelikult huvitab - kas teien osapool on võimeline privat lugema ----- ja seda ta kuidagi teada EI SAA. Absoluutselt mõttetu....... |
Just seletasin ju. Kui arvuti taga ei ole, on see teadasaadav. Ning see, mida inimene online oleku ajal teeb, mind ka ei huvita. Peaasi, et ta paari-kolma päeva jooksul suvatseb vastata.
Kui aga staatus keelatud, ei tea üldse, millal ta foorumit külastas.
Kui aga kasutaja ei soovi oma infot jagada, siis sirvigu foorumit külalisena - HV foorumile tulebki see reklaami näol kasuks.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
27.11.2013 18:50:24
|
|
|
| Kui sul tõesti vaja teada ja soov on põhjendatud jms., siis küsid adminnilt.......
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.11.2013 19:51:26
|
|
|
Järjekordne 1st World Problem
|
|
| Kommentaarid: 748 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
28.11.2013 11:12:35
|
|
|
LiivaneLord, lahendus lihtne, ära tee tegemist kasutajatega kes oma liinilolekut ei näita. See tähendab et inimesel on midagi varjata, järelikult ei saa ta olla aus.
Kui sa ei saa aru miks keegi peaks tahtma midagi sulle mõistmatut siis on see sinu probleem. Mõtesta mu allkiri enda jaoks lahti ja jääks palju pahna su suust tulemata.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
3 :: |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
28.11.2013 17:50:58
|
|
|
| elukaz kirjutas: |
LiivaneLord, lahendus lihtne, ära tee tegemist kasutajatega kes oma liinilolekut ei näita. See tähendab et inimesel on midagi varjata, järelikult ei saa ta olla aus.
Kui sa ei saa aru miks keegi peaks tahtma midagi sulle mõistmatut siis on see sinu probleem. Mõtesta mu allkiri enda jaoks lahti ja jääks palju pahna su suust tulemata. |
Huvitav, kuidas suhtuksid moderaatorid sellesse, kui midagi müün, mulle teeb OK pakkumise isik, kes oma kohalolekut varjab ning siis viisakalt teatan, et talle ma kaupa ei müü, kuna ta peidab ennast.
Aga ok, igalühel oma foobiad. Võib-olla tuleb endalegi kunagi kasuks seda peitmist kasutada.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
28.11.2013 17:55:00
|
|
|
| Online ei tähenda veel, et ma voorumis oleksin
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
01.12.2013 22:46:47
|
|
|
| trip kirjutas: |
| tsitaat: |
| Sorry, but the maximum filesize for all Attachments in your Private Message Folder has been reached. Please delete some of your received/sent Attachments. |
1,5 kuud möödunud, manusega endiselt probleem . |
cmon, kaua veel oodata, 7kuud möödunud
|
|
| Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
02.12.2013 11:08:15
|
|
|
tean et 1mb piirang.
huvi pärast tühjendasin postkasti, saadetutest jätsin paar kirja, ikka ei toimi , manusekvoot on 0% täis.
|
|
| Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
03.12.2013 17:51:28
|
|
|
Kas see facebooki "Lisa kommentaar" ei olegi mõeldud toimimiseks? Kui klikin "Lisa kommentaar", sisestan kommentaari ja vajutan Postita, siis midagi ei juhtu. Jääb sellisena, nagu pildilt näha.
Spoiler 
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
03.12.2013 19:44:35
|
|
|
Spoiler 
| Tanel kirjutas: |
Kommenteerimisvõimalus on tulnud ilmselt hiljem juurde, algselt IMO seda polnud
Muidugi võiks uurida, kas saaks selle tööle  |
Just, oleks eriti äge, kui saaks tuttavatele teatada, kui äge vend HinnaVaatluse foorumis olen.
Nali naljaks, aga kui võimalik, siis võiks toimida küll.
Soovin taotleda karistusest ennetähtaegset vabastamist.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.12.2013 21:43:31
|
|
|
| Toetan "AM 100" peale tõstmist.
|
|
| Kommentaarid: 184 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
03.12.2013 22:17:33
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| Toetan "AM 100" peale tõstmist. |
Ok.
Siis võib kasutajakonto kinni ära panna.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|