39€, kuna mängin seda aasta siis minu jaoks on ok hind. Mänguga olen rahul, erinevalt teistest siin.
Jookseb kenasti, mitte küll max graafikaga, aga piisavalt hea. Graafikakaart jääb takistuseks. Eriti meeldivad suuremad mapid.
Alright, okei. Ma arvasin, et MW3 oli ka juba blokitud arvestades selle olematut populaarsust HVs.
hvs läks just selle väljatuleku ajal pidu käima, et vene key sai ametlikult inglisekeelseks, ei pidand enam iga patchi järel inglise keelse faile nuruma jne
Alright, okei. Ma arvasin, et MW3 oli ka juba blokitud arvestades selle olematut populaarsust HVs.
hvs läks just selle väljatuleku ajal pidu käima, et vene key sai ametlikult inglisekeelseks, ei pidand enam iga patchi järel inglise keelse faile nuruma jne
Proovisin eile tunnikese MP'd mängida üle mitme aja.
Suurepärane on ju see, et enam ei saa matchmakingu jaoks piirata PINGi, mille alusel mänge otsitakse.
Default piir on 800!!! cfg faili muutmisega saaks teoorias alla tuua seda aga hetkel ei paista kuskil seisukohta, kas sellega ka mingid võimalikud tagajärjed kaasnevad.
Päris kõva on mängida nii, et saad surma pmst enne kui vastast näed ja killcamist paistab, kuidas sa talle otsa jooksid.
Well done, IW ja AV _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Võtsin ka Ghost SP ette. Hetkel alguses, aga senimaani nagu vana hea COD SP seeria.
Üllataval kombel sööb kobedalt videomälu. 1080p 4xMSAA ja keskmine videomälu kasutus ~3600 MB. Näiteks BF4 max ~2100 MB kandis. Max mille gpu-z lindistas oli 3913 MB.
Ostsin lapsele jõuludeks Ghosti Wii U variandi. Tea kas suur plasmatelekas annab nii palju juurde aga laps on üüber rahul ja isegi BF4 arvutis vaeslapse ossa jätnud
Praegu vist saab 2 päeva veel tasuta ghosti mängida multiplayeris steam libraryst. _________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner
Söön COD-i surmani vihkajana oma sõnu. Mäng on pagana hea ja mõtlen tõsiselt ostmise peale praeguse alehinnaga.
Vot nüüd küll mu maailmavaade pöördub vist 180 kraadi _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Scart, võiksid natuke põhjendada, millest selline erutus.... st. räägi mängust.
Mul alles 35% kohal, nii et ennem homset ma proovida ei saa.
Kui COD oli enne retarded telefoniputkaDM, siis Ghosts on BFi ja CODi ristand. CODilik kiire action, kuid BFilikult suured kaardid ning täiesti reaalne flow ja nauditav gunplay.
Keskmine Ghostsi kaart tundub kusagil 1.5x suurem kui Favela, mis on CODi standardeid arvestades hiigelsuur. Üks kõrberkaart oli ehk isegi liiga massiivne - vastast andis ikka üles leida.
Kuulge mehed, selles Ghostis peaks olema uus mängumoodus nimega Squads. Tundub huvitav ja tahaks proovida, aga ei leia üles. Kas ma olen ise pime või selles tasuta nädalavahetuse versioonis ei olegi seda?
On küll suured kaardid jep, 1-2 tükki on väiksemad ja üks on hästi väike.
Aga sellega peate arvestama, et kõik üle keskmise mängijad soundwhorevad + muud awareness perkid, seda wh juttu ei suuda ära kuulata..
Kes nõuandeid klasse jms tahab siis lisage> http://steamcommunity.com/id/kitten_of_luck/
win8 alla või androidi või win mobiili on ghosts app ka kes tahab clanides ja clanwarides osaleda (lisa xp + embleemid jms) _________________ IT haldus | IT hooldus | CarrotArrow.com
Mis sellel mängul viga on? Nagu läbi kilekoti mängiks. Teravust pole pildil ollagi. Juurde nagu ka väga kruttida ei anna?
Paar mappi mis proovisin oli täitsa enam vähem, üks oli mingi "prison" ja midagi oli veel.
Päevapoole on ehk rohkem aega mängida, siis muljetab rohkem.
NB! pildid suht suured.
Graafiliselt ongi ju mäng jama
Mingi Witcher 2-ga, mis on oluliselt vanem mäng ei anna võrrelda.
Aga vaata enda driverid üle - AMD kaartide puhul annab ikka normal vs quality haigelt pildi teravust juurde.
Lisaks seal kuskil ka mingi nurkade silumise teema (nii tundub silmale ühtlasem, isegi kui mõned modelid on puhas saast).
Nvidia puhul polnud vahe üldse nii suur...
Kuulge mehed, selles Ghostis peaks olema uus mängumoodus nimega Squads. Tundub huvitav ja tahaks proovida, aga ei leia üles. Kas ma olen ise pime või selles tasuta nädalavahetuse versioonis ei olegi seda?
Vajuta peamenüüs Escape ning avaneb menüü, millest vali Squads. Seal samas on ka co-op ehk Extinction.
Mis sellel mängul viga on? Nagu läbi kilekoti mängiks. Teravust pole pildil ollagi. Juurde nagu ka väga kruttida ei anna?
Paar mappi mis proovisin oli täitsa enam vähem, üks oli mingi "prison" ja midagi oli veel.
Päevapoole on ehk rohkem aega mängida, siis muljetab rohkem.
NB! pildid suht suured.
Spoiler
Spoiler
See pole normaalne. Kas sul resolutsioon on mängus sama mis ekraanil? Kas Ghosts suudab renerdada stseeni väiksema resoga kui HUDi? Kui jah, siis peaks sätetes olema render percentage/image quality vms setting.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.