Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas mängid Hearthstone'i? |
Jah |
|
62% |
[ 5 ] |
Ei |
|
37% |
[ 3 ] |
|
hääli kokku : 8 |
|
autor |
|
eShelobik
HV Guru

|
25.11.2013 14:45:56
|
|
|
Azatris, ma ei kopeeri netist kellegi decke. Kõik millega mängin ehitan ise ja sellise dekiga võitmine pakub mängulõbu ja naudingut
Arena oli minujaoks lõbus kindla maani, praegu meeldib lihtsalt ise dekke koostada ja seda siis vastavalt vajadusele dailiyd ära teha. Mängisin pikalt maagiga ja siis hunteriga, nädalavahetusel tegin deki warlockile ja roguele, sest mõlemaga oli vaja saada 5 võitu ..
Warlockiga pusimine oli paras peavalu tegelt, ei saanud seda sünergiat kaartidesse, lõpuks siis õnnestus kokku lappida pakk, mis ka võitma hakkas:)
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja

|
25.11.2013 15:25:08
|
|
|
Ma küll sain just hiljuti võtme, kuid mulle meeldib lihtsalt pealtnäha tore deck kokku panna ja tavalist playd teha ning vastavalt sellele näeb kohe ära, kus ja mida on puudu. Väiksed muudatused ja uuele ringile. Ei ole eriti tore võtta jah mõni kõvem deck ja ainult sellega mängida ise mitte mingit theorycraftingut tegemata.
Vaatan, et paljud mängivad Paladini või Priesti, kuid endale meeldib hoopis Warrior.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.11.2013 17:44:25
|
|
|
https://twitter.com/BlizzDHW/status/404874219801952256
Maagi, kütti ja preestrit loetakse hetkel vist üheks mängu tugevaimaks. Taas... ma ei väida, et see on ülim tõde. Lihtsalt nii redditi ja foorumit lugedes mulje jäänud.
Eelnev postitaja, see oon päris hea lähenemine sul, et proovid ise jms. Nii paljud mängurid endale mängu ära rikkunud, kui võtavad netist endale "optimaalseima" oskuste valiku, tugevaima klassi ning läbivad ainult need questid, millega saab kõige kiiremin maksimaalsele tasemele. Enamasti oleks selle käitumise tulemuseks ving ja et mängul on liiga vähe sisu.
Rääkides klassidest. Mul tuleb kõige paremini välja paladiniga, aga eelsitan druidiga mängida - kuidagi huvitavam. Praegu proovin aretada maagi kaardipakki, mis keskendub võimalikult vähestele maagi enda nõidustele (7p flamestrike ja polymorgh) ning ülejäänud "general kaardid" peamiselt (+ võimalikult palju kaarte, mis buffivad teineteist ja on draw).
Pole aimugi tegelikult, kas sellest deckist midagi tuleb, aga üritan
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
25.11.2013 18:54:11
|
|
|
Mida mina teen on see, et uurin kaartide kohta lisainfot, aga otseselt ei jälgi mingi superdecke... kuna mul ei ole üldiselt kaartegi selleks.
Noxious tegi mitu videot neutralite kohta kirjeldades igat kaarti... see motiveeris ise pakke ümber muutma ja uusi sünergiaid leidma.
Kuna Murloc Mage'iga oli mul suur edu, kavatsen nüüd teha Murloc Warlocki (riimub!), kuna ma absoluutselt armastan impe ja Sense Demonsiga saab ilusti impid 100% tõenäosusega lauda.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
25.11.2013 18:57:35
|
|
|
hunter on hea, 2x starving buzzard on maas ja viskasin 1 mana beaste natuke palju maha, deckist said kaardid otsa ja sain suhu
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
25.11.2013 19:09:38
|
|
|
ot: |
andke mulle ka key |
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
25.11.2013 19:57:40
|
|
|
Päris huvitav, nii kui härra eShelobik mulle beeta key andis, läks päevake mööda ja bliz pakkus nagu automaagiliselt ise veel ühte. Enivei, preestri deck tundub hetkel kõige OPm, kuna väljaspool arenat ei kasutata silencit millegipärast. Go figure. Teed endale 20/20 (või 40/40) shield masteri ja mäng läbi.
Võtme andsin ära juba.
_________________ Avatar by Flacko
viimati muutis madfury 25.11.2013 20:35:24, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
25.11.2013 20:21:00
|
|
|
madfury, hex, assassinate, polymorph, execute, humilty jne jne jne... kaarte on meeletult, mis selliseid kolle maha võtab ja üldiselt on ikkagi peaaegu igas deckis vähemalt üks selline kaart.
Ironbeak owl on aga hea 2/1 cost 2 eest, nii et odav.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
25.11.2013 20:34:33
|
|
|
Kui kellelgi mingi ime läbi on võti üle, siis oleks tänulik, kui antakse.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
25.11.2013 20:37:43
|
|
|
Azatris, jah, ma tean, aga ei kasutata. Ma olen mitu korda teinud 20/20 minioni. Poly ja hex on ainukesed, mida kasutatakse. Ma muidugi reeglina sätin asja nii, et enne ei buffi, kui käimise turn on Kui juba vastane 20 sisse saab, siis on asi oma eesmärki täitnud. Kõige lihtsam võit oligi, et võtsin mind visioniga vastaselt ka ühe double health kaarti ja tegin 40/40
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
25.11.2013 21:59:45
|
|
|
Maagi vastu on ka lihtne mängida? Maagil üldiselt palju freeze'i... just mängisin Priesti vastu ja hoidsin ta 14/14 lightspawni lukus 3 käiku.
Kui mängimist alustasin oli raske aru saada freeze'i mõttekusest, aga nüüd hindan seda. Water elementali freeze on ikkagi natukene long shot.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.11.2013 00:53:59
|
|
|
Azatris kirjutas: |
Maagi vastu on ka lihtne mängida? Maagil üldiselt palju freeze'i... just mängisin Priesti vastu ja hoidsin ta 14/14 lightspawni lukus 3 käiku.
Kui mängimist alustasin oli raske aru saada freeze'i mõttekusest, aga nüüd hindan seda. Water elementali freeze on ikkagi natukene long shot. |
Maag peaks olema hetkel üks värdjamaid vastaseid.
4 damage 7 mana aoe nõidus.
+ räige crowd control.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Derbyster
HV vaatleja
|
26.11.2013 01:31:46
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Azatris kirjutas: |
Kui mängimist alustasin oli raske aru saada freeze'i mõttekusest, aga nüüd hindan seda. Water elementali freeze on ikkagi natukene long shot. |
Maag peaks olema hetkel üks värdjamaid vastaseid.
4 damage 7 mana aoe nõidus.
+ räige crowd control. |
Maagi vastu peab lihtsalt väga paljuga arvestama. Tal on väga palju erinevat stuffi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
26.11.2013 02:27:16
|
|
|
Sattudes seda blizzconi striimis vaatama, siis ei pakkunud pinget. Esmane tutvumine oli eemale tõukav, sest ei teadnud kaarte ja ei mõistnud erinevaid taktikaid/skeeme - aga sai külastatud totalbiscuiti juutuubi lehte ning mõned tema arena lanhingud kruttisid pinget päris korralikult. Ei teagi kas see on selline mäng, mida ma meeleldi vaataks, kuidas keegi teine mängib või tekiks hasart ka ise mängides. Endale tundus,et maagiga on kõige kergem algust teha: Kui mängima satun, siis arvan, et alustan sellest.
Tegin beta sign upi ära.. eks ole näha, kas näkkab enne kui publicusse läeb. Kui kellelgi on võti üle, siis ära ei ütle .
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
26.11.2013 13:59:12
|
|
|
soh, kah täna Blizzi poolt kutse ja võti õhtul proovima
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.11.2013 14:00:55
|
|
|
Ak_47 kirjutas: |
Sattudes seda blizzconi striimis vaatama, siis ei pakkunud pinget. Esmane tutvumine oli eemale tõukav, sest ei teadnud kaarte ja ei mõistnud erinevaid taktikaid/skeeme - aga sai külastatud totalbiscuiti juutuubi lehte ning mõned tema arena lanhingud kruttisid pinget päris korralikult. Ei teagi kas see on selline mäng, mida ma meeleldi vaataks, kuidas keegi teine mängib või tekiks hasart ka ise mängides. Endale tundus,et maagiga on kõige kergem algust teha: Kui mängima satun, siis arvan, et alustan sellest.
Tegin beta sign upi ära.. eks ole näha, kas näkkab enne kui publicusse läeb. Kui kellelgi on võti üle, siis ära ei ütle . |
Mul oli tegelikult mõnes mõttes sarnane kogemus. Ammu mängu jälginud, aga alguses väga ei köitnud. Siis ühel hetkel hakkas ilgelt meeldima. Veel rohkem hakkas meeldima, kui mängu reaalselt proovida sain. Toode on lihtsalt nii jõhkralt hästi viimistletud, et see annab mängule palju juurde.
Kui mälu ei peta, siis maag peakski olema esimene klass, kellega alustad. Mängul on väga hea tutorial/algus, mis selgitab, kuidas mäng käib. Esmase klassina peaks olema maag avatud, teised avad ise mängimise käigus (käib lihtsalt - pead AI vastast võitma).
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver989
Kreisi kasutaja

|
26.11.2013 17:32:33
|
|
|
Sooviks ka mängida. kellelgi võtit on üle?
|
|
Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
192 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.11.2013 18:38:07
|
|
|
Tõenäoliselt kellelgi pole võtit üle.
Tegin just mängu mingi roogi vastu. Tüübil oli jõhker kaardipakk. Ma pole kunagi nii palju siniseid, hõbedasid, lillasid ja kollaseid kaarte näinud.
Tüüp sai 2 questing adventurer kaarti maha ja neist lahti ei suutnud enam saada.
Edit: lol, aretasin endale mingi hunteri decki.
Just võitsin mängu nelja või viie käiguga. Olin roogi vastu. Sain 2 hüaani maha, 1 raptori, 1 1punnise sea.
Tüüp tappis sea ära, buffis hüaane ja surrenderis
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
29.11.2013 12:50:59
|
|
|
Expert packidega on ka huvitav dilemma, et mida rohkem sa neid aja jooksul avad ja rohkem kaarte saad, seda keerulisem on oma kaardipakke koostada. Saad küll palju huvitavaid ja häid kaarte ja sa tahad neid igalpool kasutada, aga see võib kaardipaki nii tasakaalust välja viia.
Ennem halasin, et pole ühtegi legendary kaarti leidnud, nüüd sain ühe, aga ei oska sellega midagi peale hakata. Kes on Shamani mänginud võiks öelda kas seda kaarti on mõtet alles hoida
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.11.2013 13:14:49
|
|
|
Üldiselt... see paistab olevat ok või natuke nõrk kaart. See pole täiesti mõttetu, aga võrreldes teiste sarnaste kaartidega, on ta siiski nõrgem.
Probleem selles, et antud kaardi kasulikuks muutumiseks on sel vaja buffe. Nt rockbiter selga. Samas kui võrdled teiste legendary kaartidega... ei ole neist osadel buffe juurde vaja.
Ma ütleks, et hinda sellle järgi, kui palju sa shamaaniga mängid ja kuidas ta sinu mängustiiliga haakub. Antud kaarti uuesti saada pole lihtne Kui sa shamaaniga ei mängi ja ei plaani mängima hakata, siis lase jõhkralt pulbriks.
Ps. mul on expert kaardipakkidest teine nägemus. Minu nägemus on see, et nii saab (ilma päris rahata) kige kiiremini kaarte. Kaardipaki viib tasakaalust see välja, et sa ehitad valedest kaartidest paki
OT: Täiesti hull oleks, kui blizzard lisaks hearthstone'le dablo 3 sarnase RMAH'i
Kujutage ette. Mingid tüübid ostaks jõhkralt kaardipakke kokku, lootuses jääda plussi Mängupõrgu...
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
29.11.2013 17:15:57
|
|
|
Mul oli eile kõige lebom mäng üldse. Mina maag. Vastas paladin. Saan alguskäeks 2x Mana Wyrm ja 2x Arcane Missile + Coin. Esimene käik siis 2/3 ja 1/3 mana wyrmid lauda, järgmine kord 11 damage otse näkku. Võit tuli kolmandal-neljandal käigul.
Viimasel ajal millegipärast peamisel ainult warriorid ja paladinid vastas ongi. Eile juhtus ka selline mäng kus ma ei saanud ühtegi mängu muutvat kaarti, mitte ühtegi cone of coldi ega blizzardit ka. Vastane algul removis kõik need ainsad kollid laual ära oma relvade ja pisikeste kollidega... kaotades nii lõpuks kokku ~10 elu. Pärast kui tal oli 4-5 kolli lauas ja mul ei olnud midagi selle vastu teha, avastasin käest 2x Fireball ja 1x Pyroblasti... ja surusingi läbi kahe käiguga sellest hetkest ilma rohkem kui 1-2 temapoolse kolli hävitamata.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.11.2013 17:51:08
|
|
|
loladin on ju räme faceroll klass. vähemalt selllisel tasemel, kus noobid nagu meie mängivad
isiklikult warrioreid eriti ei kohta. vastas peamiselt paladinid, maagid, roogid, priestid.
Hetkel on mul vastas paladin, kes üritab kangesti young dragonhawk + blessing of kings kombot teha
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahasrahla
HV kasutaja
|
01.12.2013 18:56:21
|
|
|
Open BETA detsembris..., siis on ju maru vahva, et ainult ~30 päeva on veel jäänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
01.12.2013 20:00:10
|
|
|
Pidi detsembris tulema, see nv nad igatahes kutseid ei saatnud, äkki esmaspäeval
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
01.12.2013 20:40:55
|
|
|
Keegi ei öelnud isegi, et detsembri alguses. Rahu, rahu.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|