tankide closed beta lubatakse enne 4.12.13 _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
Jep ja sinna saamiseks on iga päev mingi uus missioon, mille pead täitma ja väidetavalt siis selle põhjal, et kui aktiivselt sa neid missioone teed kasvab ka lootus sinna betasse saada.
Ma igatahes proovin need missioonid ära teha
Väga vahva mäng. Üks ilusamaid ka!
Jätsin neile mõned eurod ka vaeva eest, upgradesin oma 5 crew'd expert levelile. Teeb asja olulisemalt lihtsamaks.
Hetkel tunne, et vaid seda mängu mängiks.
Huvitav, kas joystivk tasuks hankida?
Realistic battle väidab, et no mouse aim. Juba keskmise taseme ja arcade vahe on päris suur.
Lihtsalt uskumatu kui lahedad võivad olla ww2 lennukid absoluutsele võhikule:)
Rank6 piloot ja rank 5 inglismaa linnud kuna ainsana olen kuulnud spitfire nime:)
Mitmes mängus olin esireas, kuid enamasti vaid 3-7 allavõetud vastase eest.
Squadihuvilistele: "Nawero" _________________ Winter is coming...
Väga vahva mäng. Üks ilusamaid ka!
Jätsin neile mõned eurod ka vaeva eest, upgradesin oma 5 crew'd expert levelile. Teeb asja olulisemalt lihtsamaks.
Hetkel tunne, et vaid seda mängu mängiks.
Huvitav, kas joystivk tasuks hankida?
Realistic battle väidab, et no mouse aim. Juba keskmise taseme ja arcade vahe on päris suur.
Lihtsalt uskumatu kui lahedad võivad olla ww2 lennukid absoluutsele võhikule:)
Rank6 piloot ja rank 5 inglismaa linnud kuna ainsana olen kuulnud spitfire nime:)
Mitmes mängus olin esireas, kuid enamasti vaid 3-7 allavõetud vastase eest.
Squadihuvilistele: "Nawero"
Joystick ainult siis kui muud game mode`d peale arcade ka huvi pakuvad, ise teen ainult arcade.
Joystickiga saab palju paremini lennukit kontrollida, s.t instructor ei sega. Näiteks manöövreid saab kiiremini läbida, kuid võib ka lihtsamini tiivad küljest ära murda. Samas sihtimine on raskem kui hiirega ning sellega harjumine võtab aega.
Joystickiga saab palju paremini lennukit kontrollida, s.t instructor ei sega. Näiteks manöövreid saab kiiremini läbida, kuid võib ka lihtsamini tiivad küljest ära murda. Samas sihtimine on raskem kui hiirega ning sellega harjumine võtab aega.
Osad lennukid võbelevad joystickuga. Enamasti tuleb iga lennukiga teha eraldi joysticku seadistus vastavalt modelile. mouse aim on liiga üle arcades, et joystickuga mängida.
Lendasin ise joystickuga mõnda aega, mõned killid per game. Peale paari päeva hiirega saab juba vahest kena 10 kill streak ka kätte.
Huvitav, kui ette kujutada joystick kasutamist, tunduks nagu teeks asja lihtsamaks ja mugavamaks.
Kas Te sõidate nii nagu default mouse aim settingud ette näevad, et kui Q,E,A või D klahviga lennuki suunda kohendada, ei muutu sellest midagi, sest et klahvi lahti laskmise järel viskab lennuki taas sihikut jälgides keskele?
Kas oleks mõistlik konffida klaviatuur ka appi, või puhas mouse aim, et lennuk vaid hiire sihikut jällitab, ongi parim lahendus?
Kas mingi selline option ka olemas on, et mingit nuppu/klahvi all hoides, saaks hiirega free camerat ümber linnu keerata? tahaks vaadata, kus omad/vastased on, nupu lahti laskes aga võiks kaamera taas keskele visata, et saaks uuesti lennukit juhtida.
Muidu on tegemist ikka liiga mõnusa mänguga ning tänud vihjajatele. Väga ei kavatse lähiajal arcade mode'st kaugemale minna, jätan oma joysticki ostmise plaanid kaugemasse tulevikku. _________________ Winter is coming...
Huvitav, kui ette kujutada joystick kasutamist, tunduks nagu teeks asja lihtsamaks ja mugavamaks.
Kas Te sõidate nii nagu default mouse aim settingud ette näevad, et kui Q,E,A või D klahviga lennuki suunda kohendada, ei muutu sellest midagi, sest et klahvi lahti laskmise järel viskab lennuki taas sihikut jälgides keskele?
Kas oleks mõistlik konffida klaviatuur ka appi, või puhas mouse aim, et lennuk vaid hiire sihikut jällitab, ongi parim lahendus?
Kas mingi selline option ka olemas on, et mingit nuppu/klahvi all hoides, saaks hiirega free camerat ümber linnu keerata? tahaks vaadata, kus omad/vastased on, nupu lahti laskes aga võiks kaamera taas keskele visata, et saaks uuesti lennukit juhtida.
Muidu on tegemist ikka liiga mõnusa mänguga ning tänud vihjajatele. Väga ei kavatse lähiajal arcade mode'st kaugemale minna, jätan oma joysticki ostmise plaanid kaugemasse tulevikku.
Ringi saab vaadata default Z tähega (vist), seadete alt saab muuta, kas tahad peale hoida võida toggle on-off.
Mina kasutan nii hiirt kui ka klaviatuuri. Mul jällegi nupud ära muudetud, aga pöörates kasutan ctrl/shifti (default W/S vist) üles/alla liikumiseks, veidike aitab kaasa pöörde aja vähendamiseks.
Joystickiga pole arcade mängu ronida, hiirt tõmbab tugevalt üle. Pigem HB või siis FRB, kuid FRB-s oleks vaja mingisugust headtrackingut ka, et saaks normaalselt ringi vaadata, samal ajal joystickiga lennates.
Muidu on tegemist ikka liiga mõnusa mänguga ning tänud vihjajatele. Väga ei kavatse lähiajal arcade mode'st kaugemale minna, jätan oma joysticki ostmise plaanid kaugemasse tulevikku.
Lendan hiirega ja WASD(AD keerutab ja WS alla-ülesse: QE väga ei kasuta) on koguaeg abiks. Näiteks vaja surmasõlme teha või mägedevahel kedagi jälitades ja üleüldse keerutada lennukit. Keegi näiteks sabas, siis hiirega päris äkilisi liigutusi ei saa teha nii et ikka klaviatuuri movement abiks.
Free look on täitsa olemas, mul on ta rulliku nupu peale pandud või oligi kohe alguses see nupp ma ei tea täpselt. Nupu lahti laskmisel viskab tagasi keskele jah!
Klaver + Hiir.
qweasd on kasutuses lisaks hiirele ning freelook on cntrl all väikese sõrme, et nt manoööverdades ümber enda vaadata. Muidugi on veel gaas ja speedbreak.
Mnjaa, ma ikka sakin veel sajaga. Mäng ise on fantastiliselt hea ja visuaalselt kaunis.
Ostsin kahele rank 3 LaGG 3'le ace crewd peale(arvasin, et jään madalale rankile prem accountiga lionseid farmima)
Sattusin aga kahe probleemi otsa:
1) i15 vms reserve biplaneid püsivad sabas ja keeravad kiiremini kui nendega kaklema satun.
Päris mitu korda on mind suvaline biplane alla lasknud:(
2) lahingus, kus olen 4-5 killiga tabeli esimene, saan vaid 4k lionsit, tundub vähe:/
Lugesin, et LaGG3 on vaid "boom'n'zoom" ...
Mis oleks esimene lennuk, millega farmida tasub ja millele ace crew end ära õigustab? _________________ Winter is coming...
Mnjaa, ma ikka sakin veel sajaga. Mäng ise on fantastiliselt hea ja visuaalselt kaunis.
Ostsin kahele rank 3 LaGG 3'le ace crewd peale(arvasin, et jään madalale rankile prem accountiga lionseid farmima)
Sattusin aga kahe probleemi otsa:
1) i15 vms reserve biplaneid püsivad sabas ja keeravad kiiremini kui nendega kaklema satun.
Päris mitu korda on mind suvaline biplane alla lasknud:(
2) lahingus, kus olen 4-5 killiga tabeli esimene, saan vaid 4k lionsit, tundub vähe:/
Lugesin, et LaGG3 on vaid "boom'n'zoom" ...
Mis oleks esimene lennuk, millega farmida tasub ja millele ace crew end ära õigustab?
Madalamate tasemete lennukid saavadki vähem raha ja xp, info peaks kirjas olema. Lagg 3 saabki üpris vähe, pole mõtet sinna lvl 3-4 juurde jääda. Biplaned ongi kõige paremad pöörajad, aga sul on kiirus suurem
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.