|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Timoha
HV kasutaja

|
13.11.2013 21:00:03
|
|
|
| Mustamäe piirkonnas hakkab nett üles ärkama. Gmail, FB, youtube töötavad.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.11.2013 21:25:07
|
|
|
Jube äge, magasin vist mingi hea katkestuse maha, samal ajal otsisin amazonist ja ebayst ühte vidinat aga katkestus jäi märkamata, ilmselt mingi piirkondlik teema.
Fantastiline on see, et igapäevased ajalehed on võtnud kohustuseks juhtimiskeskuse info väljastamise, et 15-20 min. mõned välismaised lehed ei avane ja kohe uudis, Elioni interneti töös esineb häireid
Krm, isegi Elion ei suudaks oma kodulehte nii operatiivselt hallata kui seekord Postimees, kiitus neile.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.11.2013 21:39:46
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Jube äge, magasin vist mingi hea katkestuse maha, samal ajal otsisin amazonist ja ebayst ühte vidinat aga katkestus jäi märkamata, ilmselt mingi piirkondlik teema.
Fantastiline on see, et igapäevased ajalehed on võtnud kohustuseks juhtimiskeskuse info väljastamise, et 15-20 min. mõned välismaised lehed ei avane ja kohe uudis, Elioni interneti töös esineb häireid
Krm, isegi Elion ei suudaks oma kodulehte nii operatiivselt hallata kui seekord Postimees, kiitus neile. |
viimasel ajal tavaks, et sinna ilmub info yldse viimasena. inimene peab lõustaraamatusse konto tegema, et infot leida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.11.2013 21:59:38
|
|
|
vaata jeesus188, vahel on katkestuse aeg nii lühike, et klient ei jõua telefoni torugi haarata, samas kui jõuab, siis ma saan aru, et IVR vastas kliendile kenasti, teame katkestusest ja taastame esimesel võimalusel või selleks kellaks.
KRT mingile kodulehele katkisest "torust" pilt panna 15minutiks oleks ju eriti totter kui internetti ei ole.
Mõni mees on ikka lihtsalt lollide küsimuste ja laimumeister.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
13.11.2013 22:05:43
|
|
|
Mõni mees on ikka lihtsalt lollide küsimuste ja laimumeister. |
Võimalik - aga elioni lollusi ei suuda tema ka ületada
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.11.2013 22:18:51
|
|
|
vaata jeesus188, vahel on katkestuse aeg nii lühike, et klient ei jõua telefoni torugi haarata, samas kui jõuab, siis ma saan aru, et IVR vastas kliendile kenasti, teame katkestusest ja taastame esimesel võimalusel või selleks kellaks.
KRT mingile kodulehele katkisest "torust" pilt panna 15minutiks oleks ju eriti totter kui internetti ei ole.
Kõiki huvitab pigem see, et miks aastal 2013 ei suuda süsteem, vigade korral, ise ennast koheselt ümber lülitada reservsüsteemile. Samamoodi nagu on mobiilvõrgu korral - üks saatja kukub rivist välja ja koheselt haagib telefon ennast mõne teise saatja külge.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
13.11.2013 22:22:21
|
|
|
| Pidevalt on vaja arendada ning kruttida ^^
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
13.11.2013 22:25:31
|
|
|
Krm, isegi Elion ei suudaks oma kodulehte nii operatiivselt hallata kui seekord Postimees, kiitus neile. |
kuule võta oma üleolevuse tabletid ja kalla peldikusse
mustamäel ei ole 10 inimest, nagu sul, elioni kantseleis - see 100k klienti ei opereeri siin foorumis, kuid kannatasid
nii mõnigi kannatas saamata jäänud tulude tõttu
sinu lihtsad mured ei ole teie kliendi mured. sinu suhtumine siin teemas pöörab inimesi teenusepakkujaid vahetama
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.11.2013 22:28:37
|
|
|
ok, see oli lyhiajaline, ma ei viitsi välja kaevama hakatata eelmiste katkestuste aega, aga just nimelt topiti siis lõustaraamatusse info, mitte eelioni kodukale ja siis olid katkestused ikka pikad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.11.2013 22:28:46
|
|
|
Vabandust libe,
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
13.11.2013 23:04:28
|
|
|
Mulle hakkab aina rohkem tunduma, et elioni töölepingus on punkt, kus keelatakse foorumites jne elioni kohta negatiivseid kommentaare teha.
Viimased mitukümmend lehekülge siin ja seal teemas jätavad täpselt sellise mulje.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.11.2013 23:30:30
|
|
|
Muhvigi ei saanud aru neist IVR ja KRT lühenditest.
Igatahes, üleeile panin ajutiselt oma koduserveri LAN kaabliga TG789vn külge ja hakkas koheselt see jama pihta, et seadmed WiFi kaudu enam netti ei pääse.
Seesama jama, mida mina ja mitmed teisedki siin kevadest saadik kirjutanud.
1. oktoobrist kuni üleeilseni olid kõik seadmed üle WiFi ühendatud läbi tolle ruuterijuraka netiga ja mingeid probleeme ei olnud.
Kaks õhtut muudkui restartisin ruuterit, sest otsustasin korraks kaabliühendust kasutada kiiremaks andmete kopeerimiseks. Argggh.
Tundub küll sedamoodi, et LAN portide töötamisel katkeb kusagil tarkvarakihtides mingi ühendus ruuteris WiFi ja välismaailma vahel.
Samas aga jääb tööle ruuterisene WiFi ja LAN vaheline andmeside.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riffman
HV kasutaja

|
13.11.2013 23:41:32
|
|
|
| Ei tea mis aga minul ei avanud eesti lehti ka.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
14.11.2013 22:13:01
|
|
|
OK. Aga see teine lühend .
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
14.11.2013 22:13:56
|
|
|
| krt seda teab..
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
15.11.2013 17:10:59
|
|
|
| OT: Elioni töötajad suhtlevad TELE2 lühisõnumitega?
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
19.11.2013 09:36:43
|
|
|
Küsimus targematele - kas ma saan elioni optilise taga teha selliselt, et:
1) panen esimese seadmena (peale optic to cat seadet) switchi
2) switchi külge ühendan TG784, mis hakkab seal olema ainult teleka jaoks st. ilmselt wan sisend ja suvalisest lan pordist motorollasse edasi.
3) lisaks ühendan switchi külge wifi ruuteri, mis hakkab jagama koduvõrgus IP`sid ja wifit.
On selline asi teostatav?
Küsin kuna soetasin TP Link WDR3600 ruuteri kuid ma ei saa seda Thompsoni asemel selliselt tööle, et salvestus funktsioon ka toimiks ning naisele on viimane elu ja surma küsimus
Samas tahan, et koduvõrk oleks Gb kuna võrgus on suht palju seadmeid sh. server + et oleks kiire wifi ning stabiilne ühendus ka suurema torrenti loadi all.
Backup plaan on muidugi Elioni TV teenustest loobuda ja Starmanist ainult TV teenus tellida kuid esialgu saaks äkki lihtsamalt ka kuidagi?
|
|
| Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.11.2013 10:56:27
|
|
|
| Cyberlord kirjutas: |
2) switchi külge ühendan TG784, mis hakkab seal olema ainult teleka jaoks st. ilmselt wan sisend ja suvalisest lan pordist motorollasse edasi.
3) lisaks ühendan switchi külge wifi ruuteri, mis hakkab jagama koduvõrgus IP`sid ja wifit.
Küsin kuna soetasin TP Link WDR3600 ruuteri kuid ma ei saa seda Thompsoni asemel selliselt tööle, et salvestus funktsioon ka toimiks ning naisele on viimane elu ja surma küsimus
Samas tahan, et koduvõrk oleks Gb kuna võrgus on suht palju seadmeid sh. server + et oleks kiire wifi ning stabiilne ühendus ka suurema torrenti loadi all.
Backup plaan on muidugi Elioni TV teenustest loobuda ja Starmanist ainult TV teenus tellida kuid esialgu saaks äkki lihtsamalt ka kuidagi? |
Teostatav, kuid ühe Gbit/s sisendiga uuemal Huaweil olen näinud interneti katkemise anomaaliaid, kus seadmetele ei jagata ip-d. Alternatiivne viis asja käima ajada oleks Asuse ruuter, kõrvalteemas pikalt lahatud või Mikrotik. Viimane töötab probleemivabalt Samsungi teleris sisalduva rakendusega.
Kui veidi kannatad ja TG 784 lepinguliselt ei võta, siis loodetavasti Q1 võiks uuem Elioni toega Gbit ethernet ja äikesekaitsega ruuter välja tulla.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
19.11.2013 12:18:01
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
Backup plaan on muidugi Elioni TV teenustest loobuda ja Starmanist ainult TV teenus tellida kuid esialgu saaks äkki lihtsamalt ka kuidagi? |
Teostatav, kuid ühe Gbit/s sisendiga uuemal Huaweil olen näinud interneti katkemise anomaaliaid, kus seadmetele ei jagata ip-d. Alternatiivne viis asja käima ajada oleks Asuse ruuter, kõrvalteemas pikalt lahatud või Mikrotik. Viimane töötab probleemivabalt Samsungi teleris sisalduva rakendusega.
Kui veidi kannatad ja TG 784 lepinguliselt ei võta, siis loodetavasti Q1 võiks uuem Elioni toega Gbit ethernet ja äikesekaitsega ruuter välja tulla. |
Eks proovin hetkel enda skeemi ja näis siis kas hakkab katkema või mitte. TG784 on juba naguinii olemas aga olen kuradi tüdinud juba ootamast mõistlike portidega (loe:Gbit) ruuterit elioni poolt.
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.11.2013 13:16:41
|
|
|
| Cyberlord, sinu versioon peaks toimima probleemivabalt. Kuna sul seadmed juba osaliselt olemas siis anna minna. Hiljem saab ju uuele seadmele üle minna kui vaja.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
19.11.2013 21:20:57
|
|
|
Olen ikka hädas nagu mustlane mädas
Ühendasin asjad siis täpselt nii ära nagu ka eelpool mainisin.
Elion sisse -> switch, sealt siis ühendused / Thomson (WAN sisend) + LAN pesast motorollase edasi
/ 3-4 klienti kaabli otsas (tv, meediamängija, br)
/ nüüd edasi teise tuppa WDR3600 (WAN sisend) / wifi kliendid + 3-4 klienti kaabli otsas + server
Tahan, et internetiga tegeleks otsast lõpuni ainult WDR3600, ehk kogu sisevõrgu ja välissuhtlusest tulev koormus jääks sellele, hetkel on Thomson aga WDR3600 suhtes gateway ja ma ei jaga ära kuidas ma sellest mööda saan. Lisaks peavad kõik WDR3600 küljes / taga olevad kliendid + need, mis on switchi küljes olema "suured sõbrad" ning üksteist nägema ja vabalt suhtlema.
kes asja ära lahendab niiet mina ja moor rahule jääme, siis õlled garanteeritud
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.11.2013 21:26:05
|
|
|
Elion sisse -> switch, sealt siis ühendused / Thomson (WAN sisend) + LAN pesast motorollase edasi
/ nüüd edasi teise tuppa WDR3600 (WAN sisend) / wifi kliendid + 3-4 klienti kaabli otsas + server
Tahan, et internetiga tegeleks otsast lõpuni ainult WDR3600, ehk kogu sisevõrgu ja välissuhtlusest tulev koormus jääks sellele, hetkel on Thomson aga WDR3600 suhtes gateway ja ma ei jaga ära kuidas ma sellest mööda saan. Lisaks peavad kõik WDR3600 küljes / taga olevad kliendid + need, mis on switchi küljes olema "suured sõbrad" ning üksteist nägema ja vabalt suhtlema.
kes asja ära lahendab niiet mina ja moor rahule jääme, siis õlled garanteeritud  |
switch mille järel kaks ruuterit tekitavad ikka kaks võrku. Seadmed pead ühendama sellesse ruuterisse mis peavad omavahel suhtlema. Seega minu soovitus, thomsoni taha jäta ainult digiboksid ja ürita kuidagi kõik ülejäänud netti vajavad seadmed WDRi taha saada.
PS. jah, ma tean mida sa tunned, tänapäeva kodune meediavõrk meenutab juba serveriparki, sestap saigi endal kogu võrk kaabeldatud sahvrisse ja sinna lae alla riiulisse hulk vidinaid upsi järele tiksuma pandud.
viimati muutis indrpo 19.11.2013 21:29:14, muudetud 1 kord |
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
19.11.2013 21:27:41
|
|
|
kes asja ära lahendab niiet mina ja moor rahule jääme, siis õlled garanteeritud  |
switch mille järel kaks ruuterit tekitavad ikka kaks võrku. Seadmed pead ühendama sellesse ruuterisse mis peavad omavahel suhtlema. Seega minu soovitus, thomsoni taha jäta ainult digiboksid ja ürita kuidagi kõik ülejäänud netti vajavad seadmed WDRi taha saada. |
Aga sellest ma siis ikka mööda ei saa, et lõplik suhtlus hakkab läbi Thomsoni käima?
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
19.11.2013 21:29:44
|
|
|
| Kui Thomsoni taga on ainult boxid ja ülejäänud asjad lähevad teise ruuteri taha, siis ei teegi thomson midagi peale teleri pildi tekitamisega ja ülejäänud suhtlus peaks olema teise ruuteri majandatud.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
19.11.2013 21:35:10
|
|
|
Ok ma pean endale natuke terminoloogiat selgeks tegema rohkem vist. Ma olen alati arvanud, et gateway on nö. see seade läbi mille minnakse netti. Ehk mul WDR taga olevad seadmed näitavad küll WDR ip`d enda gatewayna kuid wdr omakorda näitab gatewayks thomsonit.
Tänud kiirete vastuste eest!
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
19.11.2013 21:39:35
|
|
|
Oot oot, kui sul tuleb cat5 tuppa ja läheb switchi, siis switchi taha ühendatud asjad saavad kõik ju elionist välise ip, seega thomsoni gatewayga pole seal midagi teha, parandage kui jura ajan
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Myoldryn
HV kasutaja

|
19.11.2013 23:15:01
|
|
|
Ok ma pean endale natuke terminoloogiat selgeks tegema rohkem vist. Ma olen alati arvanud, et gateway on nö. see seade läbi mille minnakse netti. Ehk mul WDR taga olevad seadmed näitavad küll WDR ip`d enda gatewayna kuid wdr omakorda näitab gatewayks thomsonit.
Tänud kiirete vastuste eest! |
Miks mitte Thomsoni box üldse minema visata ja wdr3600 otse kasutada?
_________________ "Free Your Phone" -> OpenMoKo |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
20.11.2013 06:03:55
|
|
|
selle taga peaks saama IPTV tööle küll. vähemalt OpenWRT taga.
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
20.11.2013 09:39:27
|
|
|
Probleem on selles, et salvestused läbi elioni boksi ei tööta siis enam, mainisin seda ka eespool TV sain kenasti tööle jah aga salvestused on tummad ning moor kodus kuri
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LaC3rtosus
HV kasutaja

|
21.11.2013 12:45:36
|
|
|
| Kas asi on minus või peale viimast "välismaa lehtede ärakadumist" on hakanud internet jamama. Nt vahepeal laadib mingit lehte kauem kui peaks, mängudes tekivad disconnectid jne.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
21.11.2013 16:00:08
|
|
|
| LaC3rtosus kirjutas: |
| Kas asi on minus või peale viimast "välismaa lehtede ärakadumist" on hakanud internet jamama. Nt vahepeal laadib mingit lehte kauem kui peaks, mängudes tekivad disconnectid jne. |
Pole küll täheldanud, mis ühenduse küljes oled? Ruuterile võid ka igaks kolmeks juhuks taaskäivituse teha.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
24.11.2013 00:58:27
|
|
|
| Elionist kõllati ükspäev ja pakuti aega ONT-i vahetamiseks mingi tehnoloogilise muudatuse pärast. Tea mille pärast täpsemalt?
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.11.2013 10:56:29
|
|
|
| siLc kirjutas: |
| Elionist kõllati ükspäev ja pakuti aega ONT-i vahetamiseks mingi tehnoloogilise muudatuse pärast. Tea mille pärast täpsemalt? |
Ericsson>Huawei? Võimalik, et mõni võrk viiakse eeriku pealt huawei peale, viimane siis tehnilises mõttes parem.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
24.11.2013 12:11:14
|
|
|
| siLc kirjutas: |
| Elionist kõllati ükspäev ja pakuti aega ONT-i vahetamiseks mingi tehnoloogilise muudatuse pärast. Tea mille pärast täpsemalt? |
Ericsson>Huawei? Võimalik, et mõni võrk viiakse eeriku pealt huawei peale, viimane siis tehnilises mõttes parem. |
On jah Ericssoni purk
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.11.2013 12:48:07
|
|
|
Täitsa arusaamatu, miks viimastel päevadel VDSL 30/10 niivõrd halvenenud on.
Seda isegi peale ruuteri restarti ja muudel seadmetel võrguühenduse katkestamist.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
(b)itiboy
HV kasutaja
|
24.11.2013 15:47:09
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Seda isegi peale ruuteri restarti ja muudel seadmetel võrguühenduse katkestamist.
 |
Üldine probleem ei usu, et on. Mul pidevalt enam-vähem selline tulemus, kaks telekat samal ajal töötamas
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
24.11.2013 17:03:07
|
|
|
|
Mingeid roostes ühendusi ei ole majas?
Kui ma kevadel VDSLi peale üle läksin, oli alul nett viletsam kui ADSL ajal. Vedasin siis maja seinalt (kuhu kahepaarine kaabel üle tänava tuleb) uue juhtme otse ruuterini ja kõik kombes. Enne oli vist 3 vaheühendust.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.11.2013 17:54:00
|
|
|
Ei ole ussitamas, roostetamas midagi.
Maakaabel on majas siseseinal, sealt siis DSL otse ruuterisse.
Ilmselt on vihmahoogudega kaabel Elioni jaama ja mu ruuteri vahel niipalju läbi vettinud ja paisunud pikemaks nagu saepurubrikett.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.11.2013 18:28:29
|
|
|
jägaja, põeb kroonilist Elioni põletikku või haigust, kõik on koguaeg pekkis
Vaata siis ruuterist kas Broadband on 45Mbit/s alla ja 12Mbit/s üles, kui ei ole siis rike üles ja samal või teisel päeval on tehnik kõpsti kohal.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.11.2013 18:38:06
|
|
|
jägaja
Vaata siis ruuterist kas Broadband on 45Mbit/s alla ja 12Mbit/s üles, kui ei ole siis rike üles ja samal või teisel päeval on tehnik kõpsti kohal. |
aga palun..
Mis edasi? Ideid
jägaja, põeb kroonilist Elioni põletikku või haigust, kõik on koguaeg pekkis |
Ahjaa. nagu uptime kajastab, siis ruuter jookseb ikka kokku, ehk siis netiühendus katkeb siiani. Tuleb restartida.
Poolteist kuud oli restartidest rahu majas, kuna kõik seadmed olid ruuteriga ühenduses ainult WiFi kaudu. Tarvitses aga üksainus LAN kaabel taha surada, hakkas ruuter WiFi kaudu ühendatud seadmeid ükshaaval välja lülitama välisvõrgu interneti ühendusest.
Masinad, mis välisvõrku ei pääse üle WiFi, saavad aga samal ajal rõõmsalt ligi kõikidele seadmetele, mis on sisevõrgus. Peale ruuteri restarti lastakse kõiki seadmeid ka välisressurssidele ligi.
Sama vana jama ikka. Pakutakse tasulise tehniku visiiti.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 24.11.2013 18:45:07, muudetud 1 kord |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
24.11.2013 18:39:22
|
|
|
aga palun..
 |
"Details" kah, sealt näeb, kui hea liin on.
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
24.11.2013 18:41:00
|
|
|
Kui liinikiirused korras, pigem kalab modemruuter. Testi kaabliga, kui vaja reset selga. Uut seadet saab vb nuusutada alles järgmine aasta.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.11.2013 18:53:39
|
|
|
| Kui liinikiirused korras, pigem kalab modemruuter. Testi kaabliga, kui vaja reset selga. Uut seadet saab vb nuusutada alles järgmine aasta. |
Mul endal on uus seade. Aprillist 2013a. alates.
Varasema TG784 ruuteriga probleeme ei olnud, Elioni uue teenuse ehk siis VDSL tarbimiseks sai uus ruuter võetud ja konkreetselt sama jamaga ei ole ma üksi.
Kirjeldatakse seda anomaaliat nii Elioni enda kui HV foorumis.
| p2ep kirjutas: |
aga palun..
 |
"Details" kah, sealt näeb, kui hea liin on. |
Mõtled seda ehk?
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
24.11.2013 19:09:01
|
|
|
Mõtled seda ehk?
 |
Mu liinil suurem sumbuvus ja kõik OK:
/ see "output power" on nali omaette, ma olen sellist 9-kohalist ka enne näinud. Kogu päikesesüsteemis (aga võib-olla universumis) pole nii palju ainet, millega E=mc² tehes taolise võimsuse saaks
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
24.11.2013 21:08:48
|
|
|
| Kui liinikiirused korras, pigem kalab modemruuter. Testi kaabliga, kui vaja reset selga. Uut seadet saab vb nuusutada alles järgmine aasta. |
Mul endal on uus seade. Aprillist 2013a. alates.
Varasema TG784 ruuteriga probleeme ei olnud, Elioni uue teenuse ehk siis VDSL tarbimiseks sai uus ruuter võetud ja konkreetselt sama jamaga ei ole ma üksi.
Kirjeldatakse seda anomaaliat nii Elioni enda kui HV foorumis.
| p2ep kirjutas: |
aga palun..
 |
"Details" kah, sealt näeb, kui hea liin on. |
Mõtled seda ehk?
 |
Liin on probleemivaba. Mis ei muuda fakti, et tõenäoliselt restarti/resetti tehes tõenäoliselt kiirused taastuvad.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.11.2013 21:14:10
|
|
|
Restarti olen sunnitud tihti tegema, resetti proovin paari päeva jooksul, kui muutust ei toimu.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
24.11.2013 22:01:16
|
|
|
Kuidas arengud on vahepeal olnud, kas on lootust mingil ajal VDSL2 tarbima ka kaugemal kui 800 m jaamast? Indrekp pakkus mulle küll välja lahendust viia liitumispunkt jaamale lähemal olevasse kortermajja ja siis sealt olemasolevat kaablit pidi oma "päris" asukohta. Kasutaksin seda varianti siiski äärmisel vajadusel, parem oleks ikka VDSL2 ametlikult oma koju saada. On mingeid uudiseid sellel alal tulnud?
Nimelt aeg on niipalju edasi läinud et 2 vaatajakohast jääb juba väheks ja 12/1 netikiirusel on ka üleslaadimine paras pudelikael.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|