Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S4 Mini märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
PitBull
HV kasutaja

sõnum 23.11.2013 16:20:14 vasta tsitaadiga

Samsungi originaal, aga tõesti väga palju Samsungi appe olen eemaldanud või siis mitteaktiivseks muutnud (mida ei ole võimalik eemaldada a'la blubr). Samas ma ei teinud seda mitte sellepärast, et akuga oleks probleeme. Mul on arvutil ilma juhtmeta kõrvaklapid ning kui telefon on lähetuses, siis kostus neisse pidevalt tuk-tuk-tuk.... st pidevalt toimus mingi andmevahetus. Andmevahetust kinni keerata ka ei tahtnud, sest kalender, ilmateade jms võiks siiski ennast uuendada. Seega settings -> application manager -> running ning hakka ebaolulisi Samsung* jms nimega asju killima.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2013 16:25:41 vasta tsitaadiga

Reegel ongi see, et kui andmeside on pidevalt sees siis aku peabki 1 päev vastu.

Kasutades lisaprogrammi mis lubab ja sünkroniseerib ette antud ajal kogu tel. sisu ära ja siis võrk välja. (ise kasutan nii, et kell 7:00-23:00 sünkroniseerib iga 30min. tagant e-posti ja muud kraami 2min. ja uuesti võrk välja. Aku peab 2-3päeva.

Kolmas variant on üldse mitte võrku kasutada ja siis saab 4-5 päeva. Ime kohe kui keegi saab 7 päeva kätte.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
D1amond
HV vaatleja

sõnum 23.11.2013 22:02:49 vasta tsitaadiga

Ma kasutan telefoni päeval internetis käimiseks ja meilide lugemises, aga ma ei istu seal tundide kaupa. Kui ma aku kasutust vaatan siis tavaliselt umbes 30% on ekraan ja viimasel ajal on mul telefon koguaeg energiasäästu peal ja ekraani valgus pm maha keeratud. Aga kui hommikul olen laadimast võtnud siis mõnikord veab aint õhtul 7-ni välja. Olen proovinud kõrvaklappidega muusikat kuulata kasvõi 5 tundi päevas siis aku eriti ei vähene. Kui kodust ära olen võtan wifi välja ja üritan andmesidet ka välja lülitada. Kui kodus on nt wifi sees ja enne magama minekut on umbes 1/3 akut alles siis hommikuks on alati pilt eest ära. Sellepärast üritan ööseks alati laadima panna, et hommikul ikka äratuskell heliseks. Gps ja sünkroonimine on mul ka nüüd nädal aega juba välja lülitatud. Aga kui midagi kasutada ei raatsi siis pole sellel telefoni väga mõtet ka icon_biggrin.gif Täna sulgesin rakendsehalduris mõned töötavad rakendused ka. Millised rakendused sealt ma peaksin/võiksin veel sulgeda? Mis sünkroonimisprogrammi sa kasutad? Kas nii on ka võimalik, et kui netist lahkud või ekraani välja lülitad, et siis läheks võrk välja?

Teine probleem on mul kaameraga. Kui ma teen automaatrežiimis välguga pilti siis pilt jääb sinakas. Toonid on kuidagi külmad, kuigi mul on valguse tasakaal on ka automaadi peal. Sinakad jäävad pildid nii täiesti pimedas välku kasutades kui ka lambivalges toas välku kasutades. Üritan kasutada rohkem HDR-i, aga Eestis on palju pimedat aega.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 23.11.2013 22:38:57 vasta tsitaadiga

Proovi Greenpower appi.. seal on võimalik valida, et kui võtad lukustuse maha, lülitatakse võrk sisse. Paned tel. lukku, lülitatakse võrk välja. Eraldi seadistad millal andmeid sünkroonitakse. Kui tihti ja kui pikalt ja mis kellast-kellani. Ise kasutan Tasker nimelist appi.
tagasi üles
D1amond
HV vaatleja

sõnum 24.11.2013 12:13:31 vasta tsitaadiga

Tõmbasin siis eile õhtul greenpoweri ja panin seadetest, et wifi ja andmeside hakkab tööle kui ekraan avatakse ja sünkroonimine 1h. Õhtul oli aku 52% ja hommikul ehk umbes 8 tundi hiljem lülitasin ekraani sisse ja aku näitas 13%. Ma ei jõudnud klahvilukkugi maha võtta kui pilt mustaks läks. Üritasin kõiki nuppe vajutada, aga telefon ei reageerinud siis panin laadija taha ja ikka mitte midagi. Lõpuks võtsin aku tagant ära ja peale aku tagasi panemist panin uuesti laadima. Ja siis hakkas laadima ja kui sisselülitasin nägin, et hakkas 13% juurest edasi laadima.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 24.11.2013 12:17:25 vasta tsitaadiga

No siis sul ikka tõsiselt ketrab midagi seal softis. Endal langeb aku öö jooksul 3-4%. Võib-olla tasuks sul alustada uuesti puhtalt lehelt ja taastada tehase seaded.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 24.11.2013 12:38:37 vasta tsitaadiga

mul millegipärast peale laadimist langeb aku 100 pealt suht kohe 98 peale. kuni 90% on langus 3% tunnis, aga siis tundub asi normaliseeruvat.
pool ajast istub deep sleepis. cpu spy on lahe vidin
kuna täna pyhapäev ja enamus aega kodus, siis lasin taimeri hetkel nulli, aku oli 99%, eks hiljem jagan infot

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
D1amond
HV vaatleja

sõnum 24.11.2013 20:24:15 vasta tsitaadiga

Tegin tehase seadmete taastamise ära, kas peaksin nüüd midagi seal rakendustes muutma või sulgema?

Lugesin foorumitest, et teistelgi on selle telefoni akuga probleeme:
Maido 05.09.2013 18:49
Kaua telefoni aku reaalselt vastu võiks pidada? Naise telefonil probleem selles, et kõik kellad viled maha võetud, ekraan ka keskmise valgustugevusega ja 24 tunniga akut alles 20%. Kusjuures ei ole palju kõnesid ega netis surfamist. Näiteks 8tunnise öö jooksul kui telefon seisis laual oli akuprotsent langenud 15%. Kas see on selle telefoni puhul normaalne või on aku praak? Mu oma S3 aku langeb sama ajaga 2-3%.
Vasta
Maido 04.11.2013 22:31
Lõpuks sain ise pihta mis akut sööb. Eelnevalt käis telefon garantiis kuid ei midagi. Siis vahetasin sim kaardi oma telefoni omaga ära ja oligi asi selge. Akut järas emt sim kaart. Peale kaardi vahetust aku vastupidavus igati OK.

Minul ei pea pooltki niipalju vastu ja öösel tühjeneb 40%. Aga kas see SIM kaardi probleem võib reaalne olla? Mul on umbes 10 aastat vana Elisa(radiolinja) kaart ja lasin selle lõigata Micro Simiks. Ma ei oska enam midagi muud ette võtta :S
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 24.11.2013 22:02:00 vasta tsitaadiga

paistab, et mul sama värk, aku aina väheneb ja väheneb.
Samas vaadates signaali värvust siis rohelist on seal suhteliselt vähe. (battery statsi alt)
panin oma s4 ja s4 mini kõrvuti lauale ning s4 signaal roheline ja s4 mini selline nagu eelpool mainitud.
Kas peaks ka sim kaardi ära vahetama?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
PitBull
HV kasutaja

sõnum 24.11.2013 22:25:29 vasta tsitaadiga

Ma lukustaksin esmalt prooviks telefoni GSM (2G) võrku (kui te seda veel proovinud pole).
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.11.2013 22:30:09 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

tyhjeneb kasutamata ka tasapisi

tagasi üles
PitBull
HV kasutaja

sõnum 24.11.2013 22:52:37 vasta tsitaadiga

Minu meelest on siin 2 kahtlast asja - ekraan (47%) ja võib-olla ka Skyfire(25%).

1. Klikka "Ekraan"-il ja vaata palju aega ta siis sees on olnud. Et, kas oledki tõesti ekraani palju sees hoidnud või on sul ehk mõni app, mis takistab ekraani välja lülitamist (nt NoLED).

2. See Skyfire on vist mingi browser. Ma pakun, et kui ta taustal käib, siis tapa ta prooviks käsitsi ära. Tegin kunagi endale EMHI ilmateate vaatamiseks app-i, mis laiendab tavalist androidi browserit ning asi kippus ka taustal ööpäevaga aku ära sööma. Tuli välja, et nt igasugused liikuvad pildid jms tarbivad ka taustal ressurssi (allikas, parandamiseks tuli palju vaeva näha) ning ehk on Skyfirel sama haigus?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
D1amond
HV vaatleja

sõnum 25.11.2013 00:06:11 vasta tsitaadiga

Kui ma vaatan seda signaali siis 4 tunni jooksul on mul 2 peenikest rohelist triipu seal siis paar tumedamat kollast laiku ja ülejäänud heledam hallikas kollane icon_wink.gif Ja lülitasin GSM ja lõpus tuli rohelist icon_wink.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.11.2013 18:28:07 vasta tsitaadiga

PitBull kirjutas:
Minu meelest on siin 2 kahtlast asja - ekraan (47%) ja võib-olla ka Skyfire(25%).

1. Klikka "Ekraan"-il ja vaata palju aega ta siis sees on olnud. Et, kas oledki tõesti ekraani palju sees hoidnud või on sul ehk mõni app, mis takistab ekraani välja lülitamist (nt NoLED).

2. See Skyfire on vist mingi browser. Ma pakun, et kui ta taustal käib, siis tapa ta prooviks käsitsi ära. Tegin kunagi endale EMHI ilmateate vaatamiseks app-i, mis laiendab tavalist androidi browserit ning asi kippus ka taustal ööpäevaga aku ära sööma. Tuli välja, et nt igasugused liikuvad pildid jms tarbivad ka taustal ressurssi (allikas, parandamiseks tuli palju vaeva näha) ning ehk on Skyfirel sama haigus?
eks mu postitus nats puusse läks, kuna sporti oli palju ja surfasin moblaga.
Asja point podi olema selles, et aku langeb stabiilselt ka mobla mitte kasutades. Skyfire ja ekraan on suht võrdses suhtes.

Täna hommikul kell 7.20 võtsin mobla juhtme tagant ära, kel 9.05 oli akut kulunud juba 7%, selle aja jooksul vastu võetud vaid üks 5 sek. kõne.

Olen tähele pqnnud, et see aku kulu on algul suurem, lõpu poole väiksem. Mu vana s2 sõi ööga vaid paar 3 % akut, deep sleepis. Tundub, et see sööb ikka kõvasti rohkem.

Edit:

nüüd panin yhe bug'i tähele. Aku 100% ja eemaldasin laadija. 15 sekundiga langes aku 98% peale icon_biggrin.gif

Mulle enam uuendusi ei tule, kas sammobile lehele tuleb balti uuendused ka, hetkel ei näe nagu yhtegi. Mõtlesin, et flashiks vana yle. Milline kõige paremini sobiks?

tagasi üles
D1amond
HV vaatleja

sõnum 25.11.2013 19:44:23 vasta tsitaadiga

GSM-iga näen nüüd vähemalt rohelist signaali, aga wifi ja andmeside oli väljas ja ööga vähenes aku ikka vähemalt 30%, ma ei jõua isegi enam arvestust pidada. Tööjuures nägin, et aku on 7% ja umbes 5-10 min pärast kui otsutasin laadima panna oli pilt jälle eest ära. 7% oleks ma pidanud saama veel mõned kõned teha. Ma olen juba päris kuri icon_biggrin.gif , sest ma plaanin nädalavahetusel kuskile minna ja milleks mulle see telefon kui ma seda kasutada ei saa, ma ei saa päevaks kodust äragi minna nii, et aku tühjaks ei saaks. Lähen homme elisasse ja vahetan kaardi ära ja pean maksma selle eest veel 10euri kuigi olen olnud 10 aastat klient ja mu vana kaardiga on mul signaal nii nõrk. Selle eest maksan 10euri, et ta mulle sahtlist uue kaardi ulataks? Katsetan siis kaarti nädal aega ja kui asi paremaks ei muutu viin telefoni garantisse. Klickis vist ei suhtuta garantisse viimisse väga hästi? Kas mul sealt asendustelefon üldse antakse?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.11.2013 19:50:02 vasta tsitaadiga

ok, täna ei pane öösel laadima, eks hommikul annan teada palju kulus ööga, eeldatav ööaeg on kella 00.40-07.04 icon_smile.gif
wifi ja muud viled on kõik sees, levi oli vist 3 pulka

tagasi üles
heiku
HV vaatleja

sõnum 25.11.2013 20:12:40 vasta tsitaadiga

Ostsin enda naisele ka s4 mini ja sama jama kummitab,et aku läheb mürinal tühjaks.Kõik asjad väljas ja levi ainult gsm ning öökapil seistes kaob kuskil 8h-iga 30% akust.
Kui telefoni kasutada nüüd niimoodi nagu see mõeldud on siis ennem õhtut on aku tühi.
Lasin softi uuesti peale ja proovisin kõik nõuanded läbi mis netist leidsin kuid tolku mitte midagi.
Ei oskagi midagi teha,peab poodi tagasi viima või maha müüma.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 25.11.2013 20:41:14 vasta tsitaadiga

Huvitav oleks teada kas teil see SIM kaardi vahetus tõesti aitab.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.11.2013 20:50:15 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Huvitav oleks teada kas teil see SIM kaardi vahetus tõesti aitab.

mul on tutikas sim, tuli koos moblaga, sest see mini/micro vms, ennem oli tavaline

tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 25.11.2013 21:35:59 vasta tsitaadiga

Vahetasin sim kaardid S4 ja S4mini vahel ära.
Eks siis hommikul vaatan, milline signaali riba välja näeb.
tagasi üles
heiku
HV vaatleja

sõnum 25.11.2013 22:09:25 vasta tsitaadiga

Tutikas emt sim on algusest peale sees telefonis.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
etsipongu
HV kasutaja

sõnum 25.11.2013 22:49:43 vasta tsitaadiga

Küsimus, vabandust kui liiga lihtne friikide jaoks icon_wink.gif Senini olen elanud õnnelikku ja lihtsat elu ilma et oleks olnud vajadust telefone häkkida, käkkida või muul moel süsteemi kallale minna.
Olles eelnevalt HTC kasutaja siis tolle kasutajaliides on ikka kasutatavam, just telefoni osa. Samsungi oma vähemalt minu jaoks peaaegu vastuvõetamatu.
Kas s4 minile saab puhta androidi peale lükata?
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
D1amond
HV vaatleja

sõnum 25.11.2013 22:57:47 vasta tsitaadiga

Klicki lehel lubab Kõneaeg: Kuni 12 h (3G) Ooteaeg: Kuni 300 h (3G). Hea kui mul GSM-i peal ooteaeg 20 tundi on:). Vaatasin, et sel kuul on telefoni hind kõikides poodides korraga päris palju langenud. Ju siis polnud hinda väärt...
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 25.11.2013 23:11:13 vasta tsitaadiga

etsipongu kirjutas:
Küsimus, vabandust kui liiga lihtne friikide jaoks icon_wink.gif Senini olen elanud õnnelikku ja lihtsat elu ilma et oleks olnud vajadust telefone häkkida, käkkida või muul moel süsteemi kallale minna.
Olles eelnevalt HTC kasutaja siis tolle kasutajaliides on ikka kasutatavam, just telefoni osa. Samsungi oma vähemalt minu jaoks peaaegu vastuvõetamatu.
Kas s4 minile saab puhta androidi peale lükata?

saab küll
roodi telefon ära pane cwm peale ja
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2403894
tagasi üles
D1amond
HV vaatleja

sõnum 26.11.2013 00:47:13 vasta tsitaadiga

Kirjutan natuke teisest probleemist kaameraga. Välguga pildid jäävad nii hämaras valguses kui pimedas sinised või vahest suisa rohelised. Esimene pilt siis HDR režiimis teine välguga automaat ja kolmas välguta automaat. Automaatrežiimis on kõik võimalikud asjad mul automaatse peal. Kõik pildid on tehtud lambivalgusega toas, kus on oranž tapeet:D aga välk kaotab värvi ja inimesi pildistades on ka kõik näost sinised.
Manus

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S4 Mini mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.