Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
prtv
HV Guru
|
21.11.2013 23:21:18
|
|
|
Lõpuks lõpetatakse selle arendamine ära
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
fox98
HV vaatleja

|
21.11.2013 23:40:15
|
|
|
Oli ka winamp nii kaua kui oli xp, kui win 7 tuli võtsin zune player (zune HD oli ka) mida kõik kindlasti maha hakkavad tegema aga silmale on see siiamaani kõige ilusam muusika mängija, ei saa muidugi nii palju sättida kui winamp-is, aga selle eest on hea helikaart, kus saab.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
22.11.2013 00:04:39
|
|
|
Winamp v5 ei saanudki eestikeelset tõlget, kuigi siin samas foorumis keegi 4a tagasi midagi üritas.
Imelik on vaadata kuidas eestlased oma keeld põlgavad ja teiste keskondade keelt on kohe valmis kasutama, ainult vene keele vastu seistakse.
Kui võtad inglise või soome keele kohe omaks on see samasugune eesti keele välja suretamine.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
22.11.2013 00:57:31
|
|
|
Marie, eks see alaväärsuskompleks ole.. Eestlane = mats. Lugupeetavamad on olnud ikka kõik teised rahvad, peale mustlase muidugi.
Samas mul on tunne, et siin ollakse eestluse hääbumise ja hävimisega juba leppinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
22.11.2013 01:44:02
|
|
|
woox2k kirjutas: |
Nitrub kirjutas: |
pole otsinud järelikult. winamp on aastaid juba suht saast olnud imo |
Miks peaks otsima, kui rahul asjaga ollakse? Minu jaoks 5.5 rikkus Winampi ära, enne seda oli ikka parim ja kasutaks siiani seda kui Linuxile ka too oleks. |
Audacious
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
gen
HV kasutaja

|
22.11.2013 02:43:10
|
|
|
Tiim kirjutas: |
emm..ma ei saa halast aru. Kas sellel päeval kui asi suletakse, teil koduarvuti winamp enam ei tööta või milles asi on? Tirisite alati kohe esimese update mis pakuti? |
jah kuigi ametliku tuge ei ole, interneti avarustes on winamp alati saadaval, ei kao ta kusagile
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
22.11.2013 11:01:20
|
|
|
Kasutan Winampi tänaseni (v5.01 litsent sai ka kunagi soetatud) ning seda just Shout cast raadiote puhul, mille nimekirjas on sadu jaamu.
Jääb üle loota, et meeskond käed rüppes istuma ei jää ning endale uued väljakutsed leiavad. Igatahes edu neile.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kruvi
HV kasutaja
|
22.11.2013 11:30:27
|
|
|
Marie kirjutas: |
Winamp v5 ei saanudki eestikeelset tõlget, kuigi siin samas foorumis keegi 4a tagasi midagi üritas.
Imelik on vaadata kuidas eestlased oma keeld põlgavad ja teiste keskondade keelt on kohe valmis kasutama, ainult vene keele vastu seistakse.
Kui võtad inglise või soome keele kohe omaks on see samasugune eesti keele välja suretamine. |
Võibolla asi pikaajalises harjumises kuid mina ei suuda ühtki eestikeelset programmi kasutada, kuidagi palju lohisevaid väljendeid ja enamasti ei leia paljusi asju ülesse kuna pole harjunud otsima seda eesti keeles pingutatud tõlget.
Et võtad winampi lahti ja hakkad taskuhäälingut otsima?
Teisiti tekitab ka probleeme äri maailmas kui näiteks suhtled Hollandlastega ning nad saadavad sulle midagi omas keeles kuna neil on terve windows hollandi keeles.
Siis kirud küll, et krt võiks rahvusvaheliselt ikka standardit hoida milles kõik aru saavad.
Aga selle teema ja mainitud asendus programmid vaatan millalgi läbi huvi pärast. Siiamaani algusest peale Winampi peal istunud, seega võibolla tasub nüüd võõraid jälle vaatama hakata.
EDIT:
http://www.theverge.com/2013/11/21/5130536/microsoft-aol-reportedly-working-on-winamp-sale
Väike lootus, et äkki Microsoft ostab Winampi ära koos Shoutcastiga.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
22.11.2013 12:15:35
|
|
|
98-XP (ka Vista) olin Winampi suur fänn. Kui Win7 tuli, siis ei olnud mahti Winampi peale väänata, kuna otsest vajadust ei tekkinud kunagi. Visualiseerimine on ehk ainuke põhjus miks vahest seda kasutada tahaks, paraku mitte piisavalt hea põhjus, et seda paigaldama hakata. Nüüd juba aastaid kasutan Windowsi enda Media Playerit - It just works.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
23.11.2013 08:08:02
|
|
|
huvitav, et mõnel seostub WA OS versiooniga. ei saa sest päris täpselt aru
ise kolisin WMP10 pealt Winamp 5-le ja sinna ka jään! ära harjunud loogilise ja kiire UI-ga.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
23.11.2013 09:18:48
|
|
|
Üksaeg tagasi proovisin teisi mängijaid kasutada, aga harjumus nii suur sees, et kasutan siiski edasi Winampi.
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
23.11.2013 09:35:13
|
|
|
olavsu1 kirjutas: |
Marie, eks see alaväärsuskompleks ole.. Eestlane = mats. Lugupeetavamad on olnud ikka kõik teised rahvad, peale mustlase muidugi.
Samas mul on tunne, et siin ollakse eestluse hääbumise ja hävimisega juba leppinud. |
Võib-olla ka see, aga teine on ka häbitunne või laiskus. Häbi sõpradele öelda, et mul on paar eestikeelset programmi või opsüsteem ning laiskus või oskamatus mingit eestikeelset errorit googlest otsida. Jah, Windowsi puhul võiks mitte-inglise keelsel tekstil olla lingina vms paralleelselt ka inglisekeelne tekst, aga kui sul on elementaarsed teadmised olemas, kuidas miski on tõlgitud, siis Googlest vea leidmine on päris lihtne.
Keeltel ei ole üks ühele sõnad ja seega tehnilised terminid peab lihtsalt ära õppima. Kui ei, siis umbkeelne tekst ongi, et "tegin eile system restore, cache on liiga suur ning application on removed".
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
23.11.2013 10:10:17
|
|
|
WMP on aeglane ja muud ebavajaliku sodi (reklaami) täis.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.11.2013 11:02:16
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
WMP on aeglane ja muud ebavajaliku sodi (reklaami) täis.  |
No minu kõige vanem läppar, aastast 2006, ei arva sugugi, et WMP oleks tema jaoks aeglane ning jooksustab WMP-d suurima rõõmuga ja ei taha mitte seda välja vahetada mingite teiste vastu.
Enda hääl läheb ka igati WMP-le.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.11.2013 11:11:41
|
|
|
XMR kirjutas: |
Winamp on väga hea androidile kunas enamus muud pleiereid lõpetavad tegevuse nii kui ekraan ennast välja lülitab aga winamp mängib edasi. Tõesti väga kahju sellest. |
PowerAMP on siiski parim imo.
Kui võtad inglise või soome keele kohe omaks on see samasugune eesti keele välja suretamine. |
Keel mida räägib vaevu miljon-poolteist inimest ongi määratud väljasuremisele. Internetis ja programmides veel eriti. Eriti tobe oleks pendeldada pidevalt eesti-inglise kasutajaliidese vahel. Eriti hea veel kui saad eestikeelse errori..vabandust tõrketeate. Jah mul on ka teine windowsi kasutajakonto ja brauseriprofiil mis on mõlemad eesti keeles, aga need on isoleeritud igapäevasest ingliskeelsest keskkonnast. Kasutan neid enamasti ainult siis, kui vaja telefoni teel kedagi juhendada.
DVDRW kirjutas: |
WMP on aeglane ja muud ebavajaliku sodi (reklaami) täis.  |
Milles see aeglus seisneb?
Näiteks minu arvutis on see üks väheseid pleiereid mis suudab sujuvalt esitada high bitreate videot ilma, et heli või pilt kokku jookseks. Näiteks VLC ei saa isegi GPU kiirendusega samaga hakkama. Lihtsalt WMP EVR moodul on nii hea.
Reklaami täis? Tohoh pole mina veel vilkuvaid flash bannereid näinud seal.
Tunnistan ausalt, et kasutan kah WMP-d muusika kuulamiseks. Helikvaliteet on tal näiteks parem, kui VLC-l. Kuigi tõele au andes hiljutine VLC uuendus parandas helikvaliteeti märgatavalt.
Ainus mis mulle ei meeldi on see, et ma pean lisaklikke tegema, et muusikat kerida klaviatuuriga. VLC võimaldab ise määrata A<->B lõigu mida korduvalt taasesitatakse.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
23.11.2013 11:14:53
|
|
|
Pigem on probleem värdtõlgetes ja selles, et igaüks tõlgib asju isemoodi. Näiteks telefoni ma vahetan harva aga kui vahetan siis on samad asjad hoopis teiste nimedega (menüüs). Inglise keeles on vähemalt asi konkreetne. Eesti keele vastu iseenesest pole midagi.
Winamp oli siiani meelepäraseim FLAC-i taasesitamiseks, sõi ka pohh mis teisi haruldasemaid formaate (hetkel laiendit peast ei mäleta aga miskid ripid on ajast kui mp3 polnud veel nii levinud). VLC-d proovisin aga normaalset heli sealt kätte ei saanud (võibolla on viga minus).
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
23.11.2013 12:03:44
|
|
|
Mina kasutan Winampi ainult muusikapleierina (nii lokaalne kui netiraadiod) ja selleks on see vana 2.95 selgelt kiirem ja väiksemahulisem kui WMP või VLC. Alates 3.0-ga tuli bloat'i nii palju juurde, et võibolla tõesti kannatab muid asju kõrvale võrdlusse panna. Videopleieriks on mul MPC/VLC. OS-iga kaasasolev WMP on minu arust hullem "matahankõikesinueesttehajahallatajasulleigasugusaastapakkuda" kui iTunes.
Installisin hetkel testiks eespool mainitud AIMP-i. Mille poolest see etem olema peaks? Kiirel ülevaatusel tundub suht mingi venelase poole plagieeritud Winamp olema.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
dksvertix
HV kasutaja

|
23.11.2013 12:51:02
|
|
|
AIMPil on ka puudujääke. Näiteks MIDI mängimiseks tahab ta soundfonti ja osade seadmete media control nupud ei toeta seda ilma seadme konfiguratsioonifaile eraldi häkkimata. Aga tundub asi soliidsem olevat, updated tulevad väga tihti, ega pole ka mingit reklaamisaasta näinud kuskil, kui siis see upload all played tracks to LastFm.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
23.11.2013 13:24:14
|
|
|
WA 5.66 kõik audio, MPC kõik video, VLC DTV salvestiste tarvis.
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
23.11.2013 13:53:17
|
|
|
Chaza! kirjutas: |
Audacious |
Audacious on tõesti Linuxil üks parimaid aga täitsa ausalt ütlen, et tänu mõnele väga tüütule bugile ei ole selle kasutamine ikka nii mugav kui oli Winamp Windowsi all. Winampi theme seadistust ja systray ikooni ei jäta meelde peale restarti. Netistreamide timeout on sõgedalt pikk ja koos sellega tõmmatakse kogu playeri interface kooma minutiteks. Neti katkemisel ette visatav streami error püsib nii kaua igal töölaual kõige peal, kui ta on kogu playlisti streamid läbi proovinud (jube pikk aeg)
Muidu Windowsi all saigi kasutatud Winampi muusika jaoks ja MPC videode jaoks (Linuxi all SMPlayer MPC skinniga). VLC pole kunagi peale läinud aga alati on ta olemas olnud juhuks kui vaja mingisugust veidrust teha mida mingi muu player ei oska. Windows media player?.... hah Minu jaoks on see alati olnud media playerite IE.
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
videvik
HV vaatleja

|
23.11.2013 13:54:03
|
|
|
Milleks see winamp?
Foobar2000 ja sinna peale mõni foobari skinn devianartist, sest originaal välimus on suht ... lihtne. Näiteks DarkOne v4, või mõni muu.[/url]
_________________ I am not a number! I am a free man! |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
23.11.2013 14:19:37
|
|
|
Pole ju miskit igavest. Kunagine lemmik oli Sonique, juba ammu surnud, sureb ka Winamp, elu läheb edasi, saabki ka Winnis nüüd Clementinele üle mindud Ubuntus igatahes hüva kraam.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
23.11.2013 14:20:58
|
|
|
woox2k kirjutas: |
Minu jaoks on see alati olnud media playerite IE.
|
täpselt mind ravis sellest WA.
Marie, natuke vales kohas ei paugu? meil on olemas EKI ja keskkonnad lastele. siinset seltskonda ümber kasvatada on pehmelt öeldes naiivne...
edit: Märt, Sonique täitsa elus http://en.wikipedia.org/wiki/Sonique_(musician)
viimati muutis arm2004 23.11.2013 14:23:39, muudetud 1 kord |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.11.2013 14:22:13
|
|
|
Winamp + sqrsoft pluginad Mõnus gapless mängimine. Krt mõnel lool on lõpus hea 5 sekki vaikust... Meenub kunagine inese (vist oli) plaat, kus viimase loo lõpus oli mitukümmend minutit vaikust
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|