Edit: ise sain valesti aru, see pole see ingame ranking vaid ikka kokku mängitud lahingute arv...
Huvitav kas see on ikka reaalne mängija. Tulemuste põhjal pigem bot või siis tõesti kerge vaimupuudega isik kellel on tohutult aega aga napib õppimisvõimet - 77k mänge ja selline tase.
Edit: ise sain valesti aru, see pole see ingame ranking vaid ikka kokku mängitud lahingute arv...
Huvitav kas see on ikka reaalne mängija. Tulemuste põhjal pigem bot või siis tõesti kerge vaimupuudega isik kellel on tohutult aega aga napib õppimisvõimet - 77k mänge ja selline tase.
Pigem bot jah, pmst siis mängust mängu ja damage on olematu tal ehk siis ta nendes mängudes vbl ei lasegi kedagi. Kui võidab, siis ainult tänu teiste läbivedamisele.
WOT võiks sellised ära bännida.
Kui bot siis peab olema üsna intelligentne bot, kuna midagi see olend teeb. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ma vist müün Löwe ära, võtan krediidi. Absurdselt halb tank. Enamus mänge olen temaga t10netes, kas lasen kulda või uputan end niisama ära.
Täna 6 mängu, kõik kaotused. Täpsust pole tal ka ollagi, ikka nii masendavalt mööda laseb.
Vipuga nõus. Peale viimast uuendust on löwe täielik pask. Köik lasevad läbi, keera ennast kuidas tahad, krt isegi tornist otse APga. Mürsk lendab kövasti aeglasemalt kui kunagi varem ja penet on ka nerfitud. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Vipuga nõus. Peale viimast uuendust on löwe täielik piix. Köik lasevad läbi, keera ennast kuidas tahad, krt isegi tornist otse APga. Mürsk lendab kövasti aeglasemalt kui kunagi varem ja penet on ka nerfitud.
Kummaline, ma mängin ka Löwega kui krediiti vaja ja ei saa aru, et see tank äkki nii kehvaks oleks muutunud. T10 lahingud on sageli, samas on ka mu teised T8 tankid enamjaolt T9 või T10 lahingus, haruharva kui T8 lahingusse satub ja tippu satub. Läbi lastakse sellises olukorras pea igast T8 tankist. Tiiger 2 ja IS-3 on T10 lahingus praktiliselt kaitseta. T32 on mõningane erand kui õnnestub kere ära peita ja ennast pidevalt liigutades vältida kuplisse sihtimist. Kullatanki eesmärk ikka krediiti teenida või siis mehi treenida. Vähesed kullatankid on lemmikud. Sama tieri omadest on tavatankid kullatankidest üle, muidu poleks mõtet neid arendadagi. E-25 on üks eranditest, mida on tõesti nauditav mängida. Teistel ikka miski häda küljes.
E-25 teenib tavalise võiduga ca 30-40k. Statistika põhjal on T7 premiumitest teisel kohal SU-122-44 järel (http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=7&tanktype=0&nation=0&premium=2&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsb)
Hellcat laseb Löwest igast asendist läbi... vbl lasi ka kulda. Kõik T6 lasevad plaks plaks läbi. Löwe roomab nagu tatt ringi, mürsk lendab tõesti väga aeglaselt. Kui varem sai kiireid AMX lastud, siis nüüd ei saa enam neile pihta.
Mina teenisin WT pz.4 kokku 4 miljonit, 1.8 eest ostsin 110 tagasi ja 1.9 milli sain lõunaks kokku. Kui ma Löwega olen nüüdseks juba 8 kaotust saanud, siis ma ei ole ka mingit raha teeninud.
edit: Müüsin löwe ära, võtsin 2.5 milli ja jumal temaga. Premium tankidesse pole mõtet enam raha investeerida.
Tankihävitaja Waffenträger auf E 100 ostetud. 58 sekundit on salve laadimine Mul pole ühtegi autoloaderit olnud, harjumatu on lasta kohe järjest.
Löwe on alati tore vastane ju, aeglane, suur ja absoluutselt kõik läheb sealt läbi isegi sihtima ei pea, lihtsalt tulista ja Löwe juba põleb. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Aga kuidas e25-ga raha teenib? Palju keskmine puhas income on?
tsitaat:
Received 8,919,611
Fine for causing damage to allies -5,790
Compensation for damage caused by allies 4,117
Event 1,569,697
Auto-repair vehicle -854,517
Auto-resupply ammunition -1,726,187
Auto-resupply consumables 0
Earned Credits 7,906,931 Average Earning per Battle (190 battles) 41,615
Minu tulemused. Average earning on siis keskmine puhaskasum lahingu pealt.
Hellcat laseb Löwest igast asendist läbi... vbl lasi ka kulda. Kõik T6 lasevad plaks plaks läbi. Löwe roomab nagu tatt ringi, mürsk lendab tõesti väga aeglaselt. Kui varem sai kiireid AMX lastud, siis nüüd ei saa enam neile pihta.
Ilmselt kellele ema, kellele tütar. Samas Löwe mürsku kiirus on minu mäletamist mööda kõige suurem T8 tankide seas ja kiirem ka paljudest muudest T9 ja T10 tankidest (sama nagu Leopard 1 mürsu kiirus). Selles osas tankile küll midagi ette ei heidaks. Kas 110 puhul ei häiri mürsu aeglane kiirus - ca 30% aeglasem kui Löwe mürsk? Hellcat laseb (kullaga) mis tahes T8 tankist läbi kui sihtida oskab. Loomulikult on Löwel oma miinused - aeglane, suur ja õrn alumine plaat, läheb sageli põlema ja mootor lastakse sodiks (see üldiselt kõikide sakslaste häda). Eelisteks on hea täpsus, korralik läbistavus ja küllalt tugev kuppel kui otse vastase poole vaadata. Sidescrape jaoks väga sobilik masin.
Ilmselt kellele ema, kellele tütar. Samas Löwe mürsku kiirus on minu mäletamist mööda kõige suurem T8 tankide seas ja kiirem ka paljudest muudest T9 ja T10 tankidest (sama nagu Leopard 1 mürsu kiirus). Selles osas tankile küll midagi ette ei heidaks. Kas 110 puhul ei häiri mürsu aeglane kiirus - ca 30% aeglasem kui Löwe mürsk? Hellcat laseb (kullaga) mis tahes T8 tankist läbi kui sihtida oskab. Loomulikult on Löwel oma miinused - aeglane, suur ja õrn alumine plaat, läheb sageli põlema ja mootor lastakse sodiks (see üldiselt kõikide sakslaste häda). Eelisteks on hea täpsus, korralik läbistavus ja küllalt tugev kuppel kui otse vastase poole vaadata. Sidescrape jaoks väga sobilik masin.
Mina võtan tanke sellejärgi millega ma suudan tulemusi teha ja millega mängimine on mulle meelt lahutav. Kui ma tunnen, et tank on muutunud minujaoks, siis ju ta on.
Miks koguaeg tähte näritakse?
Ma olen löwega teinud 3522 mängu, mu arvamus ei põhine paarisajast mängust.
Mina võtan tanke sellejärgi millega ma suudan tulemusi teha ja millega mängimine on mulle meelt lahutav. Kui ma tunnen, et tank on muutunud minujaoks, siis ju ta on.
Miks koguaeg tähte näritakse?
Ma olen löwega teinud 3522 mängu, mu arvamus ei põhine paarisajast mängust.
Vabandust, eesmärk ei olnud kuidagi tähti närida. Loomulikult mängib igaüks neid tanke, millega tulevad kõige paremad tulemused või mida on vaja mängida mõne järgmise tanki saamiseks. Üritasin lihtsalt diskuteerida selle "absurselt halva tanki" väite üle. Mul ei ole Löwega tõepoolest nii palju lahinguid tehtud (hetkel 430), aga siiski ei tahtnud ma selle väitega kuidagi nõustuda. Igaühe enda arvamus põhineb loomulikult enda kõhutundel, aga see ei pruugi olla tingitud objektiivsetest põhjustest. Mind ennast on mõnevõrra hakanud häirima rasketankide aeglus peale seda kui saksa leopardi puud hakkasin tegema ja avastasin, et hoolimata kehvemast soomusest on mobiilsetel tankidel oma meeldivad eelised. Peale kiire ja hea tulejõuga masinaga mängimist tunduvad mõned rasketankid ikka eriti ebameeldivalt aeglased (T 32 ja Löwe, E-75 jne). Mitte, et need oleksid aeglasemad kui varem, aga võrdluses kiirematega on hakanud häirima. Loeme diskussiooni lõpetatuks, igaühel oma arvamus.
Aga kui ma omal ajal Löwe ostsin, polnud T10 tanke nii palju kui neid on täna. Paljude tieride liinid lõppesid T9 masinaga, autoloadereid oli väga vähe.
Tänaseks on pilt väga muutunud ja nii Löwe kui T34 on ajale kõiges allajäänud.
viimati muutis vipu 23.11.2013 11:54:08, muudetud 1 kord
Edit: kurat oleks pidanud ära laskma selle kuradi churchilli enne resetima minekut. Jube valus enda vea tõttu viik.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.