Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Rocksmith / 2014 [PC/PS3/XBOX360] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 13.11.2013 16:10:36 vasta tsitaadiga

Mida te muidu mängu alustades kõige rohkem teete?

ise proovin neid "lessoneid" teha ja tahan kõiki 100% peale saada. Lisaks siis minimängud ja vahel mõni lugu. Praegu kõige keerulisem on hammer-on ja pull-offide harjutus, mis on ikka ulmekiire ja -raske. Soovitusi?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NATAS999
HV Guru

sõnum 13.11.2013 18:15:17 vasta tsitaadiga

weasel, ma neid lessoneid teeks esialgu kõige basicumad asjad, mis ta näitab seal, picking, fret, shift, bend, slide, doublestop, powerchord, ega alguses rohkem vaja polegi, edasi võib juba lugusi hakata mängima. guitarcadest ehk duckhunt ja slide vb. ülejäänd on juba advancem teema.

mis pillidesse puutub, siis endal kitarr mingi 1500 kroonine strat. kärab küll. bass on c.a. 200 eurine strati kujuga presa. samad sõnad, kärab küll. miskise 5000 kroonise ibaneziga ka proovind, aga ei tea, esiteks pole motivatsiooni parema pilli väärset ja minu jaoks käivad need odavad kah. pilli seadistamiseks peavad olema vastavad tööriistad olemas olema, silma järgi keerab täiesti pekkis pilli veel s1temaks. enda omad suutsin siiski mitte toimivatest asjadest toimivad asjad saada. pekki seadistatud kallis pill on igal juhul pahem variant, kui korralikult seadistatud p4skpill. sild olgu tõesti fixed, see on "a must". ise kahetsengi natuke, et sai LP knockoff strati knockoffi vastu vahetatud. õnneks niikaua püsib hääles, kuni whammit ei puutu. sellest suhtes on hea.

keeled... elixir, njah, head on nad ainult selle jaoks, et ei pea puhastama, vist eriti ei tohigi, kuna võib selle kihi maha koorida vist, helipeade kohalt hakkavad narmendama ajapikku, mängida on alustajal ilmselt parem nendega, kuna on libedamad ja ei äesta näppe nii väga kui katmata keeled. endal olnud ghs boomersid, elixirid ja ernipallid, viimased ka hetkel peal. saab mängida kõigiga ja mingit olulist vahet ma küll ei tunne/kuule arvuti taga keskpäraste vahenditega. päris võimuga päris bändis ja oskajama jaoks keeltevalik olulisem. hoopis rohkem peaks jälgima keelte paksust, mitte firmat või seda, et kas on mingid hüpersuper hammet edition.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 14.11.2013 14:56:11 vasta tsitaadiga

AI ai,järjest enam tekib isu asja proovida, võibolla pean järgmise palga eest eestist mängu ära ostma icon_smile.gif Vaatasin veidi videosid ja väga huvitav ja asjalik tundub.
Mu endal üks hea kaelaga strat, mis saab uued helipead kohe sisse. Strat ise oli mu esimene pill, odav komplekt - võim, juhe, kitarr, aga imekombel selle strati kael jm on väga normaalsed icon_smile.gif Nüüd uued helipead sisse ja ei teagi, mis sealt kõlama hakkab icon_smile.gif
Veel on BC Richi NJ seeria Beast, millega bändiaegadel sai lavadel käidud, passiivsed helipead, võiksid paremat häält teha, üsna nürid sellise hinna kohta pean ausalt öeldes ütlema.
Veel on venna ibanez (hea kael, hea heli) ja teise venna bc richi warlock custom made helipeadega, mis sai kunagi raske raha eest tellitud, samas häält teeb nii hästi, et lase püksi icon_smile.gif

Peakski kõik pillid ritta panema ja asja ära proovima,

kui kellelgi Tartus kaablit on max. 1 - 2 päevaks laenata, siis võiks ühe nelipaki/šokolaadi eest proovile võtta:)
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 14.11.2013 15:01:47 vasta tsitaadiga

Ma sain oma kaabli kätte, olen nüüd kokku 5-6 päeva tinistanud ja uksumatult fun ja lahe on thumbs_up.gif Ei mingit heli jama. Selles suhtes soovitan hankida koos kaabliga! Money well spent.
Ma ise tegin paar esimest lessonit ära, slide peal kuskil on pooleli. Samas hakkasin kohe lugusid õppima. soojenduseks knocking on heavens door ja mingi metali lugu on ka, mille nimi kohe ei meenu aga jube lahe on. proovin erinevaid lugusid vaheldumisi, et oleks rohkem liikumist fretboardil ja areneks kiiremini

Pillide kohta ma ütleks, et 60 eurosega pole suurt midagi teha jah, timmi palju tahad, korda ikka ei saa. 200euri kanti võiks pilli alumine ots olla jah. Eesti pooddest leiab tegelt päris hea hinnaga pille. Odavamalt, kui thomann.de või kuskilt mujalt tellides. Näiteks kaupmehe uulitsalt PVX muusikust või minu poolest stanfordmusicust. Selle mänguga vahet pole, mis stiil pill on minu meelest. Põhimõtteliselt pidi saama ka akustile mingi vahejunni tellida aga pole uurinud.

Keeltevalik on individuaalne(milline toon kellelgi meeldib) aga näiteks oma akustilise Waldeni peal sai ära proovitud palju kiidetud elixirid ja nädala pärast läksid martinid tagasi. Toon oli õudne ja tuim ja no krt keeled paksud nagu vasika reied. Pole täpselt aru saand, milles nende fenomen seisneb peale selle, et kauem kestavad.
Ise soovitan hoopis nende asemel osta 3korda odavamad Martinid või daddariod ja lisaks hooldusvahend GHS Fast Fret http://www.musiciansfriend.com/accessories/ghs-fast-fret-string-cleaner . Ise kasutan seda kogu aeg ja puhastan keeli ja sõrmlauda ennem ja peale mängu. Võin öelda, et keeled kestavad k kauem ja on sama libedad kui elixirid eh kmõnus libistada ja mängida. Maksab see 5 euri kanti ja kestab päris kaua. Soovitan hankida ja hoiad ka oma sõrmlauda ja keeli puhtana ja korras.
Elekrika peal on daddario'd 10sed, et oleks hea bluesi pikki bende lasta, kui tuju tuleb

Ootangi, kunas saab peale tööd kitra näppima kodo icon_smile.gif

viimati muutis rocki 14.11.2013 20:05:53, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 14.11.2013 16:15:55 vasta tsitaadiga

Keeled küll mõjutavad ka heli puhtust mingil määral, oluline just on jämedus ja ka mingil määral sobivus häälestuse mõttes.

Ise mängisin vanasti nii 12 - 54 setiga, vahel proovisin ka 13 - seti, aga see jäi veidi raskeks. Nüüd on 11-54 vist peal, stratil on 10 - set, sobib sinna, aga üldiselt 9 ja paljud 10 setid on suht juustud ja mulle väga ei meeldi.
Alguse siiski soovitan 9-10 seti, sest näputugevus just parim pole, aga peale kaht kuud soovitan juba mingi 11 set välja vaadata, veidi paremini kõlab kõik, aga sitast saia ei tee, kui pill sakib.

P.S. kui mu pill on drop C, või lihtsalt tooni võrra madalam v mõne erihäälestusega DADGAD näiteks, kas selle jaoks on ka miskit conenti või ta tahab puhtalt standardhäälestust ?
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 14.11.2013 16:53:27 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
P.S. kui mu pill on drop C, või lihtsalt tooni võrra madalam v mõne erihäälestusega DADGAD näiteks, kas selle jaoks on ka miskit conenti või ta tahab puhtalt standardhäälestust ?

Ta ütleb sulle pilli korralikult häälde standardi järgi panna aga mitte kõikide laulude puhul. Vahest käsib ta ise enne lugu drop D-sse näiteks panna.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 14.11.2013 17:26:25 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
pilli häälestus oleneb loost. on ka D standard olemas ja drop Db näiteks. häälestamiseks on seal variante terve joru. ja mis veel vägevam, erinevalt eelmisest rocksmithist, laseb pilli ümber häälestada, kui lugu ise on näiteks standard E, aga plaati pressimise käigus kiirus veidi muutunud, siis näitab ära ka, mis sagedusel A noot asub, tavaliselt 440Hz, aga mõnel lool 465 näiteks ja siis selle järgi häälestad pilli ära ja läheb kõik ilusti looga kokku. eelmisega häälestasid ära küll pilli enne lugu, aga salvestuse käigus pekki lastud, kas lint liiga kiirelt või aeglaselt käima ja A440 häälestuses pilliga mängudes tundub nagu laseks pidevalt mingi pool või veeran nooti mööda ja see saundib väga halvast.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 14.11.2013 17:51:17 vasta tsitaadiga

Mulle meeldiks, kui lood oleksid märgitud listis selliselt, et sa näeksid kohe milliseid lugusid saad mängida ilma ringi häälestamata.
Seal saab filtrite alt panna, et millise häälestuse järgi, aga see ei ole kõige selgem pilt mis sealt avaneb...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NATAS999
HV Guru

sõnum 14.11.2013 19:10:22 vasta tsitaadiga

Aeron, vanast RS'st räägid? uues on sorteerimine häälestuse järgi ja näitab kohe ära ka listis, mis häälestuses lugu on. peale käivitamist on vaja 1 häälestamine teha kontrolli mõttes ilmselt, peale seda, kui uue loo võtad sama häälestusega, siis enam tunerit ette ei viska. thumbs_up.gif
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 14.11.2013 19:15:51 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Mulle meeldiks, kui lood oleksid märgitud listis selliselt, et sa näeksid kohe milliseid lugusid saad mängida ilma ringi häälestamata.
Seal saab filtrite alt panna, et millise häälestuse järgi, aga see ei ole kõige selgem pilt mis sealt avaneb...

kui sa tead mis häälestuses su pill on siis on ju häälestuse järgi lugude sortimine just see mida sa vajad. asi töötab ja nii nagu peab. siin mängus (2014) on sorteerimine, mitte filtreerimine.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 14.11.2013 19:25:18 vasta tsitaadiga

Kui siin juba pilli headusest räägitakse, siis omal Ibanez GIO - sai kunagi mingi komplekt ostetud. Kuna rohkem elekrikitarre pole proovinud, siis ei oska võrrelda. On tegu norm asjaga, või olen millestki suurest ilma olnud?
http://profile.ultimate-guitar.com/profile_mojo_data/1/0/4/2/1042347/pics/_c971844_image_0.jpg
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 14.11.2013 19:46:56 vasta tsitaadiga

JOKKER666, ainuke moodus teada saada ongi proovida mõnda kallist ja paikaseadistatud kitarri, siis saad teada, kas sinu oma on midagi väärt või mitte. icon_razz.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 14.11.2013 20:19:46 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:
Kui siin juba pilli headusest räägitakse, siis omal Ibanez GIO - sai kunagi mingi komplekt ostetud. Kuna rohkem elekrikitarre pole proovinud, siis ei oska võrrelda. On tegu norm asjaga, või olen millestki suurest ilma olnud?
http://profile.ultimate-guitar.com/profile_mojo_data/1/0/4/2/1042347/pics/_c971844_image_0.jpg

Ma ei usu, et ta sitt on, sellise hinna eest peaks mängitava juba saama küll icon_smile.gif

Aga alati tasub ka mingi hetk pillimeistri juurde oma pill viia, et siit-sealt vastavalt soovile sättida.
Kui sul soove ei ole, siis ilmselt pill ka paras sulle icon_smile.gif

P.S. on keegi hea Tartlane, kes kaablit nädalavahetusel päevaks annaks ?
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 14.11.2013 20:28:02 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:

Jokker, kitarri headus/kallidus tähendab lisaks tonaalsusele ja võimekusele ka seda, kui hästi ta püsib in tune ehk hääles ja kui tundlik või hea on elektoonika peal. Või kas on väga vibu juba ja pläriseb igate pidi. Mäng eeldab jah suvalist elektri pilli aga sellist, mis oleks enamvähem pädev ja korras. Muidu juhtub see, et näiteks 1 loo ajal läheb juba häälest ära. Ma ei teagi, kas siis laseb uuesti seadistada või laseb lõpuni tinistada. Isiklikult arvan, et kui enamvähem hääles püsib ja kannatab tinistada, siis kannatab sellega mängida küll. Aga parim viis on jah poes proovida teisi mudeleid. Või sõprade pille. Küsi müüjalt milline pill on seadistatud ja kallim. S
Lisaks tasuks alati keeled ära vahetada peale soetamist, sest kaasasolevad keeled on üldiselt selleks, et pill oleks komplektne ja midagi peab ju peale panema. Isiklikult ei soovitaks alustada 9 setiga, vaid 10ga.

Edit: ka kallis pill võib kehv olla, kõik oleneb , kui mugav ta sinule mängitav on ja mis häält teeb

NATAS999
HV Guru

sõnum 14.11.2013 20:58:22 vasta tsitaadiga

rocki, keeled on peal selleks, et kaelal oleks õige pinge peal, mitte selleks, et noh, ei ole äge ju ilma keelteta pilli müüa vms. kui keeli pikka aega peal pole, siis lähebki kael pekki.
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 14.11.2013 21:15:37 vasta tsitaadiga

Nata jaa, seda ka muidugi kuid originaalkeeled on siiski suvalised traadid seal. Korralikud keeled on ikka teine muusika.
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 14.11.2013 21:43:58 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
Nata jaa, seda ka muidugi kuid originaalkeeled on siiski suvalised traadid seal. Korralikud keeled on ikka teine muusika.

nn originaalkeeled tuleks tõesti esimese hooga ära vahetada.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 14.11.2013 22:56:36 vasta tsitaadiga

selle vastu ma ei vaidlegi icon_smile.gif

mängust... sai kitarr üle pikapika aja külge ühendatud, noh nii proovi pärast, et kuidas saundib. proovimine kestis poolteist tundi icon_lol.gif kuigi täna oli plaan häält tegevaid asju üldse mitte näppida. thumbs_up.gif icon_evil.gif
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 15.11.2013 00:05:36 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif ma tean seda tunnet. 2-3h kaob tõesti märkamatult ja ülikiiresti.
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 17.11.2013 22:48:48 vasta tsitaadiga

Selline müra siis. Mis toimub? Mängu panen käima, on OK. Mingi hetk tuleb sisse. Näiteks siis kui guitarcade panen käima.

Spoiler Spoiler Spoiler

NATAS999
HV Guru

sõnum 17.11.2013 23:04:04 vasta tsitaadiga

weasel, kalibreerida ei ole proovind? tools, tuning, valid suvalise häälestuse ja vajutad kas oli enter vist, seal all näitab ka, calibrate ja mis nupuga sinna läheb. alguses tahab, et oleks mute, siis ära keelte vastu näppe pane, kui ütleb make noise, mängid normaalse tugevusega mingit akkordi ja kui ütleb jälle mute, siis korraks teed käega pilli vaikseks, aga näppe vastu keeli ei jäta.
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 17.11.2013 23:07:22 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
weasel, kalibreerida ei ole proovind? tools, tuning, valid suvalise häälestuse ja vajutad kas oli enter vist, seal all näitab ka, calibrate ja mis nupuga sinna läheb. alguses tahab, et oleks mute, siis ära keelte vastu näppe pane, kui ütleb make noise, mängid normaalse tugevusega mingit akkordi ja kui ütleb jälle mute, siis korraks teed käega pilli vaikseks, aga näppe vastu keeli ei jäta.

Eks homme saab proovida. Imelik, et ta poole pealt sisse lööb.

NATAS999
HV Guru

sõnum 17.11.2013 23:58:58 vasta tsitaadiga

weasel, veel parem on see, et mixeri seaded absoluutselt ei toimi. panen näiteks muusika valjuse paika ära, sest muidu mängib üle, siis läheb liiga vaikseks kohati, keeran juurde, endiselt liiga vaikne, panen põhja, ikka vaikne, siis teen mitu korda loole restarti või lähen riff repeaterisse ja tagasi lugu mängima, siis suvaliselt mõni kord paneb sellise valjuse peale, mis mixerist sätitud on. oleks, siis et erinevate lugudega, siis veel kuidagi oleks mõistetav, aga et 1 looga koguaeg erinev helitugevus isegi kui mixerit üldse ei puutu, on väga jama.
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 19.11.2013 22:12:54 vasta tsitaadiga

Sain oma müra jamale pihta - kui kalibreermine toimub ja tuleb "mute strings" teha, siis ei tohi käsi keeltele jätta, vaid tuleb nad kiirelt muteda ja siis käsi ära võtta.
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.11.2013 23:13:07 vasta tsitaadiga

Kuidas sa tagasi sinna kalbreerimisse saad?
tagasi üles
Anisse
HV kasutaja

sõnum 19.11.2013 23:32:39 vasta tsitaadiga

sama küsimus - kuidas vahepeal kalibreerimisse saada?
ja kas on vahepeal võimalik raskusastet muuta (nt sõber kes oskab kitarri mängida ei pea beginnerina proovima)
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 19.11.2013 23:49:18 vasta tsitaadiga

Kalibreerimise saab ette kui minna sinna Guitarcade alla ning valida Gone Wailin' mäng. Kalibreerid ära ja tagasi põhimenüüsse ja müra läinud.
Luur
HV vaatleja
Luur

sõnum 19.11.2013 23:49:18 vasta tsitaadiga

Olen ka õnnelik RS2013 omanik. Suht algaja kidra mängu suhtes aga tahe ise õppida on suur. Nüüd viimased ca 4 kuud olen kidra mängu üritanud õppida omal käel aga RS näppides on tunne nagu see 4 kuud võrdus nädala RS mängimisega, areng on palju kiirem.
Endal oli probleem, et RS ei saanud piisaval pikka "sustaini" (kõla?) kätte viimaselt 2-lt keelelt, mis tegi esiteks hääletamise raskeks ja muidu oli ka raskusi nendelt nootide tundmisega. Vea paranduseks kruvisin helipead keeltele lähemale ja viga parandatud. Nüüd tulebki kalibreerimine uuesti läbi teha kuna muidu on vaikus aga keelte puudutamisel/mängimisel tekib sahin sisse.
Panin tähele, et kui Foobar2000 oli taustal käimas siis heli mix oli sassis, tausta muusika ja laul olid ülivaiksed.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 20.11.2013 23:31:20 vasta tsitaadiga

Kas nö sticky fingeri vastu ka mingit ravi on, kui pole nahk piisavalt paks või mis iganes ? Näpu ära võtmine tõmbab keele natuke kaasa ja see teeb heli aga see paha.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
ifi
HV kasutaja

sõnum 21.11.2013 19:36:48 vasta tsitaadiga

Anisse kirjutas:
ja kas on vahepeal võimalik raskusastet muuta (nt sõber kes oskab kitarri mängida ei pea beginnerina proovima)

Saad niimodi raskust muuta, et lähed riff repeaterisse ja siis sealt tõstad. Jama sellega on see, et kui oskajam mängija on lõpetanud, siis pead pärast enda järgi alla tagasi kruttima. Alternatiivselt võid minna guitarcade'i ja sealt score attack'i mängida, kus on easy, medium, hard eelnevalt paika sätitud.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 22.11.2013 11:53:43 vasta tsitaadiga

Aga oskajale sõbrale tuleks teha hoopis uus profiil. peamenüüs ESC vajutades saab profile valikusse ju minna.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 22.11.2013 13:25:23 vasta tsitaadiga

Keegi oma kaablit ei tahaks eurode vastu vahetada? icon_biggrin.gif
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 22.11.2013 14:27:40 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Keegi oma kaablit ei tahaks eurode vastu vahetada? icon_biggrin.gif

Ise otsin ka aga tundub et neid ei liigu eriti.. Eesti poodides pole ka näinud ning mingi muu suvaline 6,3" -> usb kaabel ei tööta.. Kui keegi tõesti tahab ära anda või teab kust saada normaalse hinnaga siis tõstke häält thumbs_up.gif

Muideks kas rocksmith 2014 ja rocksmith-i kaablid on erinevad ka või sellel uuendust ei tulnud?
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 22.11.2013 14:34:11 vasta tsitaadiga

Laske hea maitsta: http://www.shopto.net/video%20games/ps3/PS3RO26-rocksmith-real-tone-cable
iFlop
Kreisi kasutaja
iFlop

sõnum 22.11.2013 14:54:17 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Laske hea maitsta: http://www.shopto.net/video%20games/ps3/PS3RO26-rocksmith-real-tone-cable

Eestist saaks umbes sama hinnaga:
http://www.ox.ee/est/product/581151

Või siis hoopis mängu vanem versioon, millel kaabel kaasas:
http://www.anttila.ee/shop/ProductDisplay?storeId=2444&productId=192515&categoryId=23084&catalogId=2444

Aga on see Real Tone Cable nõue tobe. Endal on olemas Audio Interface, mis on ise kallim kui see mäng, aga seda loomulikult ei toetata thumbs_down.gif

Lisaks tuli nüüd see nädal USAs välja veel üks analoogne mäng: BandFuse: Rock Legends
http://bandfuse.com/

BandFuse on selles mõttes veel tobedam, et töötab vaid konsoolide peal...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 22.11.2013 15:09:25 vasta tsitaadiga

Kaabel on sama jah. Eraldi kaablit ei pea hankima uuema Rocksmithi jaoks. Ma saan sellest kaabli ideest natukene aru: paljudel, eriti algajatel ei ole audio interface'i kodus, läbi mille lasta. Endal mul konsooli pole, ma ei tea kas konsoolid ka audio interfacest aru saavad, et küljes. Ehk siis tehti mäng oma kaabliga, mis toimib igas asendis igal pool.
-Kaivo- , see pehme näpuotsa efekt kaob suhteliselt ruttu harjutades ja harjutamine ongi kõige parem ravi

iFlop
Kreisi kasutaja
iFlop

sõnum 22.11.2013 15:19:22 vasta tsitaadiga

rocki, seda küll, et konsoolile eraldi kaablit vaja, aga nii Maci kui ka Windowsi peal võiks helisisend ikkagi valitav olla.

Aga kokkuvõttes asi vast väga hull ei ole, sest eraldi kitarriõpetaja palkamine tuleks kordases kallim, kui kõik need mängud kokku icon_smile.gif
ot:
Ise tellisin just eelmine nädal ebay'st Rocksmith 1 koos kaabliga. Äkki täna jõuab see poolast kohale. Siis veel vaja steam'st mängu uuem versioon osta. Ning ega ma seda BandFuse ei saa ka proovimata jätta..
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 22.11.2013 15:28:44 vasta tsitaadiga

Tellisin kaabli UKst ära, aga hoopis siit: http://www.zavvi.com/games/rocksmith-real-tone-cable/10598684.html, kokku läks 28.11€. Ox'ist võib ka tellida, aga 10€ hinnavahe pluss arvatavasti sama pikk tarneaeg kui UKst tellides ei tõmba eriti icon_rolleyes.gif
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 22.11.2013 23:05:45 vasta tsitaadiga

Sain ka lõpuks oma 2014 kätte. Esmapilgul ikka suur edasiminek, kuigi selle uplay asja võiks küll saada kinni keerata.

iFlop, no cable hackiga peaks saama ise sisendi valida. Esimese osa sai algul proovitud tavalise kaabliga mikrofoni sisendisse ja siis pm pidigi teise sisendi valima vms.

Minumeelest võiks lisaks sõrmede asetusele ka anda nõu ka löögi suuna kohta - alla või üles. Lahe oleks ka menüüdes nootide abil navigeerida.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 23.11.2013 10:45:26 vasta tsitaadiga

Picking tutorial on löögi suuna kohta öeldud juba üht-teist, kui seda pidasid silmas.
Nootidega menüü navigeerimine oli ka minu esimene mõte esimese rocksmithi ajal juba, sest noh, ei tahaks ju gitarri käest ära panna.

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.11.2013 14:24:51 vasta tsitaadiga

Aeron, 2014's ei saa seda teha, kuna menüüs on sul kitarr ampi ühendatud ja põmst on sul seal n.ö. freeplay. aga jah, kitarriga navigeerimine meikib sensi küll jah. päris ebamugav on ikka ausalt öelda arvutiga hiire ja klaveriga opereerida, kui pill kaelas. puldiga vist oleks veidi mugavam, aga ikkagi on see päris korralik tüütus.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 23.11.2013 14:40:20 vasta tsitaadiga

mida ei saa teha? picking tutorial on videode all olamas..
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.11.2013 14:42:37 vasta tsitaadiga

Aeron, nootidega menüü juhtimist.
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 23.11.2013 16:23:04 vasta tsitaadiga

Ma hiirt ei kasutagi eriti ja peamine on nooltega liikumine klaveril. enter ja esc ka muidugi. Eks ta nats tüütu on jah, kui pill kaelas.
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 23.11.2013 17:23:35 vasta tsitaadiga

Siis tuleb klaviatuur kitarri külge teipida icon_lol.gif

Tahaks ka juba pelada, loodetavasti saab järgmise nädala lõpuks kaabli kätte. Nocable iseenesest töötas, aga tasutamüra ning delay olid kohutavad. Proovisin erinevaid seadeid ning delay jäi igat pidi sisse.

rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 23.11.2013 18:01:24 vasta tsitaadiga

kaabliga seda jama ei ole jah
Luur
HV vaatleja
Luur

sõnum 23.11.2013 23:50:02 vasta tsitaadiga

No cable systeemiga soovitatakse kasutada emme on board soundika sisendit, et latency väiksem (igasugune PCI heli pidi latency lakke viima ehk mega delay) + midagi mis võimendaks kitarri helipeade signaali (nt kitarrivõimendi millel output).
Või spets kitarri soundikat (milleks Real Tone Cabe iseenesest on) millel see võimendus on olemas ja latency suht madalale viidud kuna on mõeldud emuleeritud kitarri efektide kasutamiseks.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 24.11.2013 00:14:02 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Picking tutorial on löögi suuna kohta öeldud juba üht-teist, kui seda pidasid silmas.
Nootidega menüü navigeerimine oli ka minu esimene mõte esimese rocksmithi ajal juba, sest noh, ei tahaks ju gitarri käest ära panna.

See on selline "basic", aga ma mõtlen rohkem akorde. Rütmid siis õige sõna. Nt knocking on the heavens door (icon_biggrin.gif) rütmikitarri versioon. Oma rütmiga teeb ära küll, aga see pole see. Taustal kuulda õige rütm ja seda nagu ei oska mitte järgi. Ehk siis võiks olla lugudel, kus sellised kiired rütmid, mingi õpetus.
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 25.11.2013 20:55:25 vasta tsitaadiga

"Harmonic heist" ei taha üldse "töötada". 1, 2 ja 3 keele harmoonikuid (on need eesti keeles selle nimega?) üldse ei registreeri ära mäng. Milles probleem? Ühe korra õnnestus, nädal tagasi vms. Keeled väsinud või milles probleem?
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 25.11.2013 21:57:46 vasta tsitaadiga

Ma ei ole neid mänginud, sest peale seda, kui mingi mäng on game over, jookseb see asi lihstalt kinni, terve läpakas, aitab nupust välja ja sisse lüllitamine. MIngi jama on nendega täiesti. Nii et proovisin hetkel seda mängu, pooled korrad funkas ja pooled mitte. Loodetavasti tuleb mingi update , mis ära fixib selle.
weasel- sa mõtled neid nr, mida vajutama pead?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Rocksmith / 2014 [PC/PS3/XBOX360] mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.