praegune kellaaeg 17.06.2025 19:10:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
CairZu
HV vaatleja
|
16.11.2013 11:48:47
Bloggeri topelt Blog Posts |
|
|
Tere,
Mul peale ühe template proovimist näitab bloggeris blog posts gadgetit kaks korda. Kuidas ma selle ära saan?
Layouti alt kustutada ei lase ja HTML alt ära kustutades nagu Internetis õpetatakse ka ei saa. Viskab mingi errori ette.
Keegi oskab aidata?
Error ise näeb välja selline:
Error parsing XML, line 2862, column 15: The element type "b:section" must be terminated by the matching end-tag "</b:section>".
Oleksin väga tänulik, sest see, et blogi postitust kaks korda näitab on suhteliselt häiriv...
ise olen suhteliselt võhik nendel teemadel.
Siin on näha ka kuidas ühte postitust näitab kaks korda http://cairzu.blogspot.com/2013/11/kookosoli-kasulikkusest-naha-ja.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.11.2013 12:28:42
|
|
|
Loe uuesti läbi see mis "internetis õpetati". Viga tähendab, et kustutasid midagi liiga palju või liiga vähe.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
CairZu
HV vaatleja
|
20.11.2013 14:38:27
|
|
|
Topelt blog posts gadgetist sain lahti nüüd tänu ühele siinsele abivalmile kasutajale aga nüüd on ilmnenud uus probleem.
Oma Facebooki lehel tahtes uusi postitusi jagada, ei saa ma valida thumbnaili, vaid paneb automaatselt selleks mu blogi headeri ilma ühegi valikuvõimaluseta.
Facebook debugger https://developers.facebook.com/tools/debug ütleb, et pildid liiga väikesed ja kasutavad headerit selle asemel, et peavad olema vähemalt 200px x 200px aga need on suuremadki tegelikult ja varem pole thumbnailide valimisega probleemi olnud ehk tuli see jama ka peale seda kui templatet katsetasin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
20.11.2013 15:26:26
|
|
|
Pistad siis ehk siia ka lahenduse juhuks kui kellelgi veel samasugune topeltposti kamm tulevikus?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
CairZu
HV vaatleja
|
20.11.2013 15:40:48
|
|
|
Ma ise küll seda HTML koodi ei näppinud aga mul olevat olnud üks lõpu-tag üle. Põhimõtteliselt see mis Internetis õpetati oli kõik vist õige ja probleem oli selles tag-is HTML koodis vms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|