Tiim 0aim otsib 1-2 infantry mängijat, et osaleda 5v5 cuppidel/ladderitel. Konkreetseid nõudmisi ei esita, aga üldine mängu mõistmine ja relva kontrollimise oskus on pigem kohustuslikud.
Omame ka ts3 ja bf4 serverit ning koos mänginud alates bf3-st. Huvi korral lisage battlelogi Leraq0.
Tiim 0aim otsib 1-2 infantry mängijat, et osaleda 5v5 cuppidel/ladderitel. Konkreetseid nõudmisi ei esita, aga üldine mängu mõistmine ja relva kontrollimise oskus on pigem kohustuslikud.
Omame ka ts3 ja bf4 serverit ning koos mänginud alates bf3-st. Huvi korral lisage battlelogi Leraq0.
Kui teil miski profitiim on, siis proovige Bast4rd0 omale mõnda mängu saada
No Bastard laseb kõik pilbasteks Eriti veel jeti'ga
Nagu aru sain, otsitakse infantry mängijaid siiski, ning ka infantryna on bastardo igati äss.
Samas võib teise variandina moosida ka KrisVr-i, ehk HV-s DefXtreme, kes on ka igati äss
Need liftid teevad küll olukorra väga huvitavaks. Eks ole näha, kas hakkab jälle toimuma treppide läheduses M320 campimine - ma arvan, et nüüd hakatakse siis lifte campima nagu uksed lahti tulevad, siis kohe M320 pauk lifti!
Crashide osas nii palju, et viimased fixid on minu jaoks suurepäraselt toiminud. Viimased 3 päeva pole mitte ühtegi crashi enam olnud. Samuti on netcode vist korda tehtud...Vähemalt mingil määral, sest varasemaid katte taga surma saamisi jms pole enam täheldanud. _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
HV server on ka gametracker.com lehel ülevalt ning huvitav on olnud jälgida, kuidas nö edetabelis järjest tõuseme. Alustasime kohalt nr 5423 ning nüüd oleme tõusnud kohale 839
Kohtasin ka eile serveris ühte Taani meest, kes rääkisid, et temal ja mitmel sõbral juba algusest saadik see server lemmikutes olnud. Hiljem tuli ja ajas Teamspeakis juttu ka meiega:)
Huvi pärast küsin, kas kui reset statsi teha, kas siis ikka jäävad levelid, relvad jne asjad alles? _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
viimati muutis RadeonHD- 20.11.2013 13:59:41, muudetud 3 korda
Zuni roketitel üldse mingit pointi ka on ? kehvemad kui hydrad.
Olen samale järeldusele jõudnud, et erilist mõtet neil pole. Jalaväe vastu kehvemad, masinate vastu teevad küll veidike suuremad damaget, kuid kuna neid on vähem, kaob mõte jällegi ära.
Tavaline bugi see heliga paistab. Mingit fixi link postitati ka sound channelit arvu muutmiseks. Ei tea pole ise proovind.
Esineb mul aegajalt ACW-R relvaga bugi, et sihik kaob ära ja mängiks nagu HC. Ise taastub normaalseks mingi hetk
Samuti olnud bugi kus olin täiesti stunned - ei saand liikuda ega sihtida. Peale sõelapõhjaks laskmist toimis kõik edasi.
Mul kadus ükspäev üldse relv ära Lasta sai ja värki aga relva polnud
Mul oli eile huvitav juhus. Sõitsin tankiga ringi. Ei saanud tankist välja hüpata. Kaardiks oli Lancang Dam ja Conquest. Sõitsin siis aga E juurde , tiksusin seal natuke aega ja booya teleportis mind A juurde. Nagu what the hell? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Tavaline bugi see heliga paistab. Mingit fixi link postitati ka sound channelit arvu muutmiseks. Ei tea pole ise proovind.
Esineb mul aegajalt ACW-R relvaga bugi, et sihik kaob ära ja mängiks nagu HC. Ise taastub normaalseks mingi hetk
Samuti olnud bugi kus olin täiesti stunned - ei saand liikuda ega sihtida. Peale sõelapõhjaks laskmist toimis kõik edasi.
Sihik ära kaob, siis vajuta korra Esc ning siis tagasi mängu, tuleb tagasi
Sihik ära kaob, siis vajuta korra Esc ning siis tagasi mängu, tuleb tagasi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.