Mul kohati näitab fraps, et on fps 17 aga kui ringi liigun siis on 30-40.
Pisut vähe kui aus olla.
Sinu arvuti kohta tõesti tundub vähe, või siis nii karmide nõudmistega mäng?
Edit: kui nüüd järgi hakata mõtlema, siis lõpteasin just hitmani mängu ja seal ka fps selline 30-50 vahel kui max seaded.
Vahet pole mis settingute peal graafika on. Proovisin panna kõik low peale ja AA off. Mitte mingit vahet pole.
Öösel on fps 12-30. Mäng vajab miskit tõsist update-i. Mis tuleb alles healjuhul järgmine nädal, kui see mäng välja tuleb ametlikult.
lopes39, mäng pole ju ametlikult veel väljaski. Pole väga mõtet nutta kui pira ei jookse väga hästi. Kui ametlikult väljas ja mingeid update pole kuskilt poolt pakutud, siis on põhjust nurinaks.
Vahet pole mis settingute peal graafika on. Proovisin panna kõik low peale ja AA off. Mitte mingit vahet pole.
Öösel on fps 12-30. Mäng vajab miskit tõsist update-i. Mis tuleb alles healjuhul järgmine nädal, kui see mäng välja tuleb ametlikult.
Piral ongi fps lockitud 30 peale. Siit moraal..
Jamh, üleüldse võiks vähemalt nii viisakas olla, et seni kuni mäng väljas ei aruta siin oma illegaalselt omandatud koopia kehva optimeeringut. Mitte, et pirateema peale seda ok oleks.
Mul battlefield4-ga see teema, et vahet pole kui madalaks või kõrgeks kõik setingud keeran, ikka fps suht nutune.
lopes39, pisut kehvasti jookseb jah sul see mäng, enda profiilimasinaga fps alla 40 ei kuku peaaegu kuskil,
enamasti 45-60 on fps ja seda kaardiga, mis väidetavalt kehvem, kui gtx760.
Mängin täpselt samal resol ja samade seadetega, mis sina, motion blur on minul sisse lülitatud.
Aga mäng ise tundub põnev, vähemalt algus on paljulubav.
AC osad on üldse minuarust ühed rahuldavamad mängud, mis viimase 10 aasta sees olnud. Ei ole olnud just palju mänge ja eriti veel seeriad, mis head. Siiamaani AC täitnud neid ootusi _________________ Futurist
Meshboy28, olen nõus sinuga samas ei saa halba öelda ka batmani seeria kohta
Saab öelda aint niipalju halba batman seeria kohta, et batman on võrreldes AC-ga ikka jube lühikese main story-ga. Eriti võrreldes mängu suurust.
AC kogu kaart on nii 10 korda suurem kui batman-i oma ja tegevust on ka ikka tohutult rohkem.
mingi jama on
sõitsin koos negruga mingile saarele kus "peab" 2 kassi ja 2 gekot maha lööma ja ära nülgima. nii kui viimane animal on tapetud viskab menüüsse ja tagasi enam ei lähe..... noh läheb aga ainult sekundiks, viskab tagasi menüüsse
abi paluks.
edit: Mitte päris Assassin mäng aga suht kõw naval mäng ikka _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
võtas-uxu, teisel pildil nooleke kah olemas '' crafting''
Nu inglis ? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
edit: Mitte päris Assassin mäng aga suht kõw naval mäng ikka
Kui animus-st väljuda, siis on ringi liikudes vanemast AC teemast ka juttu. Desmondist jne.
Isegi 2 eelmise osa karakterit on sees, kes sind miskitele missioonidele saadavad, mis on seal majas sees.
Mul hetkel mäng miski 52% peal, kuid kaardil olen avatud miski 3-4 lahtrit või kuidas neid kaardi osakuid nimetada.
Aarde kaardid on suht nõmedad. Osadel on vähemalt mingi saare kujutus peal ja nii on lihtsam leida. See kood mis seal kirjas on, on ainult üks latitud ja kaardilt seda kohta leida sedasi on ikka väga keeruline.
Miskis missioonis näitas neid maajade asukohti ja siis võiks ju need jääda kaardile. Ülimalt keeruline on neid ju siis leida, kui pead terve kaardi lahti võtlema, kui tahta aint neid teha.
Sama on ka nende assasins missioonidega kus miskeid võtmeid taga ajada. Mul üks võtti puudu. Maajade kettaid on miski neli 16-st.
Milllal see välja tuleb siis ? steam näitab 21 nov, osad lehed näitavad 19 ja mõni lehekülg näitab 22 november ? mine võta nüüd kinni kuigi ega mul kiiret pole,batmani mäng veel pooleli
Milllal see välja tuleb siis ? steam näitab 21 nov, osad lehed näitavad 19 ja mõni lehekülg näitab 22 november ? mine võta nüüd kinni kuigi ega mul kiiret pole,batmani mäng veel pooleli
Huvitav on see, et kui story on läbi siis laeva ei saa ikka viimase pulga peale üless ehitada.
Mõõgad on ka mängus mõttetud, kuna kasutasin aint musketit ja nuge mis käevarre küljes on.
Ja nagu kombeks AC seerial, siis story lõpp on nagu ikka MEH.
mõõgad küll mõttetud pole, koguaeg kasutan, hidden blade just vähem, ainult stealth olukordades.
kuidas ei saa laeva üles ehitada ? kõige viimaste upgrade jaoks on vaja plaanid üles leida
Mäng on lahti. Kõik siin suure suuga pira lasknud vennad võiks nüüd tublid olla ja 27.- eest legaalse võtme osta. Võti Uplaysse ning USA VPNiga mäng lahti.
Mäng on lahti. Kõik siin suure suuga pira lasknud vennad võiks nüüd tublid olla ja 27.- eest legaalse võtme osta. Võti Uplaysse ning USA VPNiga mäng lahti.
Ja küsiks lihtsalt mida see ostmine annab, kui paljudel juba mäng läbi tehtud?
Veidi head karmat peale seda kui oled mängu varastanud?
Veidi head karmat peale seda kui oled mängu varastanud?
Kuigi ise pole seda mängu tõmmanud ja piranud, siis üks inimene siin teemas on silmakirjalik, sest ühes teises mänguteemas ütles, et ei ostaks kunagi seda mängu ja andis mõista, et mängu tõmbamine on õige. Siin selle mängu teemas, aga räägib, et ostke mäng. Ei ütle kellega tegemist, aga küll ise ära tunneb.
Kõik legendary laevad hävitatud _________________ M: LG 29wk500-p
Täna päev otsa seda mänginud ja pole sõnu lihtsalt mega ilus mäng ja jookseb väga hästi mu vanaraua peal, ainult need vahevideod nagu jõnkustavad ja n.ö nagu kiilub kinni paariks sekundiks aga siis jookseb jälle hästi edasi ? huvitav kas äkki driverites või mingi settingu välja lülitama ? kõik on põhjas ambient occlusion on SSAO peal või mis iganes see teeb ? lülitasin välja aga ei muutunud nagu midagi erilist ja anti aliasing on FXAA peal... aga peale videot jookseb jälle hästi, paremini kui ACIII
üks küsimus veel et mis nende treasure mapidega nagu teha saab ? ma saan aru et nende järgi saab mingi aarde üles otsida aga kuidas ja kuhu ?
treasure kaardil on koordinaadid ja pilt ristiga kus vaja kaevata, ava suur mängukaart tab-ga, leja täpne asukoht seal ja liigu sinna poole, vaata kus ümbrus nagu pildil, kui õigel kohal seisad siis tuleb kiri ette, kaevad sealt kasti üles .
sai just mäng läbi, kokku 92%. enamus üksikutest fragmentidest ja kirstudest korjamata. ütleks et kõige parem assassins creed
nendest aardekirstudest leiab ka laevale kõige paremaid upgrade. ja mina soovitaks kasutada alati HBAO
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.