praegune kellaaeg 22.06.2025 17:24:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Risto40
HV vaatleja
|
19.11.2013 19:00:01
Apple tooted, eriti just iPhone'd ei leia wifi võrku üles |
|
|
Tere,
Kas oskab keegi öelda, miks on nii, et Apple'i tooted, eriti just iPhone'd (nii uuemad kui vanemad mudelid) ei leia üles minu wifi võrku, küll aga naabrite wifi võrgud. Wifi jagajaks on Linksys wrt54gs v5 originaal tarkvaraga. See on vana, aga peaks täitsa korralik ruuter olema. Enda arust ei ole küll mingeid erilisi seadeid ruuterile peale pannud, on vaid parooliga kaitstud wifi võrk, nagu naabritelgi. Kas on mingis ruuteri seadistuses asi, miks Apple tooted ei suuda mu wifit leida?
Minu wifi võrk ei ole varjatud. Teiste tootjate telefonid jm seadmed leiavad võrgu koheselt üles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
19.11.2013 19:14:35
|
|
|
Esimese asjana soovitan üle kontrollida ruuteri seadistustest, et ega wifi võrgu kanal liiga kõrge ei ole.
Osadel alates 12-ndast kanalist ei leia üles.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Risto40
HV vaatleja
|
19.11.2013 21:11:40
|
|
|
Kanal oli tõesti kõrge, 11. Muutsin nüüd 3ks. Paraku omal Apple'i seadmeid pole ega saa kohe proovida, kas nüüd on võrk leitav. Keegi külla tuleb, eks siis näis, kas kanali muutmine aitas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|