Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell Latitude E5520 valib vale WiFi võrgu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
keeRISTOrm
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2013 19:35:43 Dell Latitude E5520 valib vale WiFi võrgu vasta tsitaadiga

Tere,

Arvutiks on Dell Latitude E5520, OS on Win7 Pro 64bit. WiFi ruuteriks Elioni Thomson. Probleem selles, et arvuti läheb sisse lülitades enamus kordades naabri avatud WiFi võrku. Siiski mitte alati. Olen proovinud selle valiku windowsi enda networki alt sulgeda (kust ta kaob ära) ja olen pannud selle võrgu ka Intel PROSet wireless utility alt "excluded" listi (kus ta püsib kenasti - kasutult). Ei aita kumbki, ikka ta läheb sinna võrku. Väga tüütu on koguaeg manuaalselt ümber logida. Mis teha?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 17.11.2013 20:43:48 vasta tsitaadiga

Enne võta selle võrgu Properties lahti ja sealt eemalda linnukesed valikutelt "Connect automatically when this network is in range" ja "Connect even if the network is not broadcasting its name (SSID)".
Seejärel Control Panel > Network and Sharing Center > Manage Wireless Networks ja kustuta see võrk sealt ära. Seda eelnevat ei pea tegelikult tegema, kuna linnukeste eemaldamine peaks automaatse ühendamise likvideerima antud võrgul.
Inteli alt peaksid ka kuidagi selle võrgu eemaldama ja määrama, et automaatselt võrku ei ühendaks.
tagasi üles
keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 17.11.2013 22:30:04 vasta tsitaadiga

Esimest poolt olen juba teinud, aga ta taastab kõik endist viisi. Selle Manage Networks kohaga on selline variant, et see on enamjaolt täiesti tühi. Harva on seal mu koduvõrk kirjas. Kohati on selline tunne et windowsi enda ja Inteli programm ei suuda omavahel seda asja normaalselt ajada. Kas ma peaks äkki Inteli maha laskma? Arvutis on ka hamachi, ega see ehk probleeme ei või tekitada?

Edit: Lisaks on imelik ka see, et kui võõrasse võrku läheb ja enda omasse logida tahan, siis Intel laseb mul seda lihtsalt klõpsuga teha (hoolimata sellest, et sisse logimine võtab vahepeal tervelt minuti) aga kui valin windowsi enda network aknast koduvõrgu, siis küsib iga kord parooli ka uuesti.

viimati muutis keeRISTOrm 17.11.2013 22:34:17, muudetud 1 kord
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 17.11.2013 22:32:50 vasta tsitaadiga

Pead ära kolima sealt.
Kas sageduse muutmine ei või aidata enda ruuterist?
tagasi üles
keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 17.11.2013 22:35:58 vasta tsitaadiga

Pigem peab siis juba naabri minema ajama.
Kui sageduse all kanalit mõtled, siis olen seda muutnud. Tegelikult on vahepeal isegi ruuter vahetatud muul põhjusel. Endiselt sama jama.
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 17.11.2013 22:39:33 vasta tsitaadiga

Eemalda see Inteli asjandus ära - jäta ainult windows wifiprofiile manageerima.
tagasi üles
keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 18.11.2013 15:00:56 vasta tsitaadiga

Eemaldada ma seda ei saa, see on nagu driveri eest. Proovisin teisi drivereid, aga need ei hakanud toimima. Aga lülitasin Inteli majandamise välja, jätsin windowsi manageerima siis. Vaatab kuidas edasi käitub.
tagasi üles
viljar77
HV veteran
viljar77

sõnum 18.11.2013 16:01:32 vasta tsitaadiga

Kas sul oma võrgu puhul on määratud ühendamine automaatselt?
Selle naabri võrgu saad ju salvestatud võrkude listist kustutada ja siis ei tohiks ta enam sinna automaatselt ühendada.
Teatud Latidude mudelitel paistab olevat igasugu anomaaliaid ja seda just siis kui kasutatakse Inteli enda softi. Selle saad välja ka lülitada. Kui õieti mäletan, siis selle Inteli wifi märgil parem klikk ja siis valida "use windows to manage wireless networks" või midagi taolist.

keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 22.11.2013 17:28:16 vasta tsitaadiga

Oli määratud automaatselt ühendama ja naabri võrgul võtsin kõik ühendamise linnukesed eest ära ja kustutasin listist. Sellest polnud kasu. Aga praegu just nii tegingi selle Inteli softiga nagu kirjutasid. Nüüd tuleb ainult oodata ja vaadata kuidas toimetab.

Edit: Töönädal on möödas ja siiani toimetab kenasti. Loodame, et nii jääb ka icon_smile.gif Tänud teile thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell Latitude E5520 valib vale WiFi võrgu
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.