Minuarust on nüüd vastupidi, saab kätte palju kergemini. Mina sain kõigest 1209 xp eest. Eelmise pätsiga tegin obj.268 üle 1300xp ja ikka ei saanud kätte.
Sõltub ju sellest kuidas möödunud nädala jooksul on seda tanki mängitud. Tulemust võrreldakse eelmise 7 päeva kõikide seda tanki mänginute tulemustega. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
kuulge te loete ka mida ma kirjutasin või niisama kirjutate lampi?
ma ju ytlesingi et latt on kõrgele seatud. Kui varem piisas 1.2k et saada M siis nüüd on vaja kordades rohkem xp saada
Sõltub ju sellest kuidas möödunud nädala jooksul on seda tanki mängitud. Tulemust võrreldakse eelmise 7 päeva kõikide seda tanki mänginute tulemustega. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
eeee...ma olen mõne rasketankiga tankiässa saanud kätte ka esimese mänguga.
nädalat küll mängima ei pea. tankiässa saab siis kohe kindlalt kätte kui teised teevad 800xp kogemust ja ise teed 1200 vms.
ma sain hiinlasega M kätte aga hoopis sedasi, et olin nimekirjas teine, tegin 1100 xp ja üks minust veel rohkem (üle 1200 xp tegi vist), ülejäänud tegid siis 800 kanti.
eeee...ma olen mõne rasketankiga tankiässa saanud kätte ka esimese mänguga.
nädalat küll mängima ei pea. tankiässa saab siis kohe kindlalt kätte kui teised teevad 800xp kogemust ja ise teed 1200 vms.
ma sain hiinlasega M kätte aga hoopis sedasi, et olin nimekirjas teine, tegin 1100 xp ja üks minust veel rohkem (üle 1200 xp tegi vist), ülejäänud tegid siis 800 kanti.
Pole ju nii keeruline
tsitaat:
Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
kuulge te loete ka mida ma kirjutasin või niisama kirjutate lampi?
ma ju ytlesingi et latt on kõrgele seatud. Kui varem piisas 1.2k et saada M siis nüüd on vaja kordades rohkem xp saada
Jah ja nädala pärast võib vabalt piisata 0,6k jne ehk see latt ajas muutub pidevalt. Mõne ebapopulaarse tankiga, millega eriti ei mängita, võib päris kiiresti ja lihtsalt selle tankiässa kätte saada. Selle prantslaste pardikujulise kergetankiga sain praktiliselt kohe selle kätte näiteks.
to vipu: sa ei peagi nädalat mängima. Sinu tulemust võrreldakse eelmise 7 päeva jooksul sama tankiga (mitte sinu tankiga) mängitud tulemustega. Kui su tulemus on parem kui 99-protsentiil, siis ongi tankiäss käes.
Kui kellelgi on eestikeelne originaal crew voice ülevisanud (vabandan selle teose tõlkija ees, kuid asi on ikka alla igasugu arvestust). Siis pakun vahelduseks (või meelelahutuseks) ise kokku pandud ingame_voice faile.
Tegu siis eesti filmidest, reklaamidest ja muidu üldtuntud fraasidest kokku pandud meeskonna hääled.
Kuna tegu mul esimese katsetusega, siis oleks kena saada tagasisidet, mida muuta, ringi tõsta või isegi kustutada.
Lisasin ka lihtsa õpetuse, kuidas neid originaaliga asendada.
Have nice day!
http://www53.zippyshare.com/v/31014531/file.html _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Kui kellelgi on eestikeelne originaal crew voice ülevisanud (vabandan selle teose tõlkija ees, kuid asi on ikka alla igasugu arvestust). Siis pakun vahelduseks (või meelelahutuseks) ise kokku pandud ingame_voice faile.
Tegu siis eesti filmidest, reklaamidest ja muidu üldtuntud fraasidest kokku pandud meeskonna hääled.
Kuna tegu mul esimese katsetusega, siis oleks kena saada tagasisidet, mida muuta, ringi tõsta või isegi kustutada.
Have nice day!
http://www53.zippyshare.com/v/31014531/file.html
Mulle ei meeldi. Liiga vaiksed hääled. Võiks rohkem erinevaid variatsioone olla, mida meeskond ütleb. Otsi näiteks Lutsu Kevadest midagi.
Täiesti masendav mis kõnts nädalavahetustel tanki ronib afkima. Lihtsalt võimatu on mängida ilma ärritumata. Lihtsalt ei ole piisavalt hea, et pidevalt seda sitta carryda kes kas campavad spawnis või suicidevad alguses.
RNG raisk ei lase ka sittagi teha, täiesti ebareaalne.
Spoiler
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Täiesti masendav mis kõnts nädalavahetustel tanki ronib afkima. Lihtsalt võimatu on mängida ilma ärritumata. Lihtsalt ei ole piisavalt hea, et pidevalt seda sitta carryda kes kas campavad spawnis või suicidevad alguses.
Spoiler
Kas ma näen õigesti, et sa peamiselt scoutisid IS-3-ga ja tegid vaid 724 dam? Ma muidugi ei tea, mis tieri mäng oli, aga hetkel nagu ei pane imestama see kaotus
Type 58 tundus algul ikka täielik saan. Paraku hiina puus selle taga lausa kaks tanki kinni ehk tuleb sellega pikalt mängida. Ära harjudes enam väga halb tank ei tundugi. Otseselt midagi erilist ei ole, selline harju keskmine aga halb ka mitte. Kullaga lastes on pen isegi T8 vastu olemas ja T6-T7 saab isegi tavamoonaga hakkama kui hästi sihtida. Peamiselt häirib olematu gun depression, isegi väikse künka peal võib sellega hätta jääda.
to erick
Ilmselt peetakse selles Antikrist IS-3 postituses silmas seda, et 12 lasust läks pihta vaid 4 ja vaid 2 läbistas soomust. Spot dämmi põhjal on näha, et tank oli eesliinil ja tegi palju pauku. Oleks pihta saanud oleks ka dämmi olnud. Mõni mäng lihtsalt ei lähe pihta, tee mis tahad.
Have nice day!
http://www53.zippyshare.com/v/31014531/file.html
hääled on jube vaiksed jah, lausa häirvalt vaiksed aga muidu istub küll _________________ müüsin oma naeratuse maha
Spoiler
Kas ma näen õigesti, et sa peamiselt scoutisid IS-3-ga ja tegid vaid 724 dam? Ma muidugi ei tea, mis tieri mäng oli, aga hetkel nagu ei pane imestama see kaotus
võit oli, pigem viide sellee, et 12 lasust 2 läbistavat, 4 pihta. ja malinovka encounteril võtsin tiigi ääres scoutimiskoha, kuna medikad v kerg3d seda ei teinud _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.