Haha, kõik tundus nagu okei ja siis lõpus ''watch TV while your racing'' kuradi komöödia rsk
Väga naistele suunatud konsool, teada ju on et mehed kahte asja korraga teha ei saa. Kas vaatan telekat ja panen autoga puusse või sõidan autoga ja mõhkugi aru ei saa mis telekast tuleb
miks? mul on üsna tihti mängimise ajal midagi kõrval jooksmas, isegi kui hetkel ei vaata. tõsi, ma kasutan selleks 2 kuvarit.
viimati vaatasin nii näiteks starcraft2 finaale blizzconil, ise samal ajal mängides.
kasutusmudel on täiesti õige. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kes tahavad näiteks reklaamipauside ajal aega surnuks lüüa, siis nendele on ju Xbox Snap süsteem ideaalne.
Suurel pildil tiirutad Forzas ringi ja väike pilt nurgas näitab kas saade/film on alanud.
Mõne ringi jõuab ikka Forza 5-s ära sõita ühe reklaamipausi ajal
Haha, kõik tundus nagu okei ja siis lõpus ''watch TV while your racing'' kuradi komöödia rsk
mis siin komöödiat on üksi elades kindlasti, aga kui naispool tahab oma seepi või "sunägukõlabtuttavalt" vaadata, siis on ju ideaalne, kui saab splitscreeni teha. komöödistast asi kaugel
a mis häälkäsklusi puudutab, siis see pole ju midagi uudist? praegusel xobxil ju sama asi. küll ainult, et menüüs, mitte mängus sees.
täiesti tavalised ja elementaarsed featured need kaks asja mu arust
Aga ma eeldan, et läbi Xboxi ei saa Eesti kanaleid vaadata, või saab?
Mina olen aru saanud, et vahet pole, mis sa sinna HDMI sisendisse ühendad. Lihtsalt saatekavad jms. ei tööta. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Aga ma eeldan, et läbi Xboxi ei saa Eesti kanaleid vaadata, või saab?
Mina olen aru saanud, et vahet pole, mis sa sinna HDMI sisendisse ühendad. Lihtsalt saatekavad jms. ei tööta.
by default need saatekavad ei tööta jah kindlasti, aga äkki tulevikus saab mingi lisa äpiga need ikka käima. Windows 8 peal on ju küllalt eestikeelseid äppe (ilmateatud,uudised,saatekavad).
radeon hd7790/hd7850
prose on amd jaguari cored, ehk siis samad mis on kabini sees (a4-5000/a6-5200) - erinevusena on kabinis hetkel vaid 4 core, xboxis on neid 8. inteli laagrist on võrreldavad atomid. _________________ - londiste
radeon hd7790/hd7850
prose on amd jaguari cored, ehk siis samad mis on kabini sees (a4-5000/a6-5200) - erinevusena on kabinis hetkel vaid 4 core, xboxis on neid 8. inteli laagrist on võrreldavad atomid.
See on pigem juba PS4 pärusmaa, XO GPU on midagi HD 7770/7790 vahepealset.
Kui minu profiili arvutiga võrrelda, siis kas uus xbox on võimsam?
Mis tähtsust sellel on - või oskab su arvuti xOne mänge "jooksutada" _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Soodsalt Sony Playstation PULSE 3D Wireless Headset
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=871621
virx, praktiliselt on tegu 7790, takt jääb vaid suts alla. lisaks siis esrami tambovi konstant. ps4 gpu osa on tegelikult pigem veidi kiirem kui 7850.
Dave20, puhttehniliselt - kindlasti mitte. aga konsooli ja arvuti võrdlus pole päris niisama lihtne. kindlale rauale optimeerimine mängib oma rolli, nagu ka (loodetavasti) väiksem operatsioonisüsteemi overhead. _________________ - londiste
Kas keegi teab soovitada mõnda välismaa netipoodi, mille kaudu X1 endale tellida?
Või millal mul umbes Eestist võimalik seda osta on, kohe pärast seda kui esimesed eeltellimused kohale jõuavad ja inimesed peale 1h mängimist konsooli müüki panevad?
päris positiivsed ülevaated. ise kaldun ka rohkem Xbox-i poole.
Sessuhtes, tundub jah, et kui puudujäägid leitigi, siis vast on tarkvaralise update'iga parandatavad. Ma ise pigem otsustan mängude järgi, süsteemidel tunduvad mõlemal head ja halvad küljed olevat. Hetkel pole kummalgi muidugi mängu mis tiivustaks ostma.
Kas Ryse on kinectiga ka mängitav? Vanades trailerites pidi puhtalt kinectika mängitav olema. Nüüd nagu ei räägi keegi enam sellest. _________________ zero
Mängudega on mõlemal niru seis tõesti, Xbonel on isegi rohkem häid mänge.
Samas see konsool ise on ikka jube kole karp, nagu Elioni Motorola digiboks.
Ostad endale ilutoodet või mängu masinat?
Esialgsete ülevaadete põhjal tundub, et Xbone töötab näiteks vaiksemalt, mis minu silmis on vähemalt pluss, lisaks jäävad tal tõenäoliselt igasugused ülekuumenemised ära, mis potentsiaalselt võivad ps4ga hädaks saada. See muidugi tähendab seda, et transportida on ebamugav, PS4ja annab väidetavalt suht kergesti seljakotti lükata ja sõbra poole kaasa haarata.
Mul on küll suht poogen milline masin lõppkokkuvõttes seal teleri all istub, peaasi, et värv silma ei kriibi.
mina arvan, et kohalik SDF kandis xbone enneaegselt maha. See mida xbone riistvara jõudluses PS4 vastu kaotab, teeb MS tõenäoliselt softiga 2-3 kordselt tagasi. MS oskab ja tahab softi teha, mida ei saa just väga Sony kohta öelda.
Nojah kui kõik mänguloojad niimoodi mõtlevad siis ei saa xbone-ist küll asja. Ja võib selle genni täitsa ära unustada, kui kogemata mingi supermegaoossom exclusive ei tule. _________________ zero
mina arvan, et kohalik SDF kandis xbone enneaegselt maha. See mida xbone riistvara jõudluses PS4 vastu kaotab, teeb MS tõenäoliselt softiga 2-3 kordselt tagasi. MS oskab ja tahab softi teha, mida ei saa just väga Sony kohta öelda.
Ehh, mida? Pigem lendab Sony konsool just graafikaga ees minema, sest Xbone kasutab ikkagi DirectX ja on teada et DirectX on paras jõukadu.
Mängudega on mõlemal niru seis tõesti, Xbonel on isegi rohkem häid mänge.
Samas see konsool ise on ikka jube kole karp, nagu Elioni Motorola digiboks.
Ostad endale ilutoodet või mängu masinat?
Muidugi ei ole see määrav aga minu arust üprist ebaõnnestunud välimusega.
Kuna palju konsoolimängijaid ei ole hardcore gamerid ja ostmisotsus tehakse poes, siis
see väga ostma ei kutsu oma välimuse poolest. Mingit wow effekti ei tekita.
Samas pult näeb hea välja.
Tom's-is ka ülevaade, tundub, et x1 panustab rohkem multimeediamasina peale, mitte ainult mängumasinale.
Niru on see, et siin selle TV funktsioonidega midagi peale pole hakata ja kinecti häälkäsklused ka polevat suurel osal euroopal toimivad.
Hetkel tundub ps4 võimsam, kuna X1 panustab oma snäppimisele, et saad mängust otse skype'i või telekat vaatama, mis omakorda mälu koormab, seetõttu mängudega ka need 720p resoteemad jms ehk.
Eksklusiivide kohalt pole kah midagi erilist, titanfall tuleb enivei PC peale ja enamik mänge multiplatvorm, mida praeguste andmete põhjal teeb ps4 paremini.
Ahjaa, see powerbrick ka päris jube värk + x1-l suur soojuseraldus ja peab ruumi jätma, kuhu soe õhk puhutakse, et jahutusega seekord kitsid ei oldud, ilmselt tänu kogemustele x360-ga
Kangesti tahaks uue xboxi pulti proovida. PLaanis pc'ga mängimiseks uus pult soetada. Ei suuda otsustada, kas passida kuni xbox one pult for windows tuleb või võtta xbox360 pult arvutile
Xbox One is Biggest Launch in Xbox History: More Than One Million Consoles Sold in less than 24 hours
Following a worldwide celebration, Xbox One launched in 13 markets on Nov. 22 to great fanfare. The team is excited to confirm the launch of Xbox One was the biggest launch in Xbox history, with more than one million consoles sold through worldwide in less than 24 hours – surpassing day one Xbox 360 sales and setting a new record for Microsoft.
Xbox One is now sold out at most retailers. We are working to replenish stock as fast as possible to meet the unprecedented demand from our customers.
Gamers couldn’t wait to play Xbox One and check out new games like “Forza Motorsport 5,” “Dead Rising 3,” and “Killer Instinct.” In the last 24 hours:
Over 60 million zombies have been killed in “Dead Rising 3”
Over 3.6 million miles driven in “Forza Motorsport 5"
Over 7.1 million combos in “Killer Instinct”
Over 8.5 million enemies defeated in “Ryse: Son of Rome”
And, fans also found time for some exercise, with over 43.3 million Fit Points earned in Xbox Fitness.
“We are humbled and grateful for the excitement of Xbox fans around the world,” said Yusuf Mehdi, Corporate Vice President of Marketing and Strategy, Xbox. “Seeing thousands of excited fans lined up to get their Xbox One and their love for gaming was truly a special moment for everyone on the Xbox team. We are working hard to create more Xbox One consoles and look forward to fulfilling holiday gift wishes this season.”
The launch of Xbox One unleashed a new era of games and entertainment. Xbox One brings the best games, live TV, Skype, sports, fitness, music and more to one system at the center of the living room, all available at the command of your voice. There are 22 game titles for Xbox One available today, including 10 exclusive titles.
Kangesti tahaks uue xboxi pulti proovida. PLaanis pc'ga mängimiseks uus pult soetada. Ei suuda otsustada, kas passida kuni xbox one pult for windows tuleb või võtta xbox360 pult arvutile
mulle meeldib vana pult rohkem. uus tundus veidi kohmakam ja suurem käes. _________________ ..||..
Following a worldwide celebration, Xbox One launched in 13 markets on Nov. 22 to great fanfare. The team is excited to confirm the launch of Xbox One was the biggest launch in Xbox history, with more than one million consoles sold through worldwide in less than 24 hours – surpassing day one Xbox 360 sales and setting a new record for Microsoft.
Paistab, et PS4 müüb vist hetkeseisuga natuke paremini... XBone müüdi 24 tunniga miljon eksemplari 13 riigi peale, PS4 1 miljon USA ja Kandas kokku.
Eks 100 dollarine/eurone hinnavahe mängib oma rolli.
Mul on endal selline karvane eelaimus, et USis hakkab domineerima XBone ja Euroopas PS4, aga eks seda põnevat köievedu saab veel aastaid jälgida ja ennustada.
Xbox on ajalooliselt USA turu toode ka olnud.
See oleks ikka uskumatu anus neile, kui nad oma koduturul kaotaksid... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.