Single Playeri pärast inimesed ostavadki seda mängu?
Mis trollite nüüd, SP on puhas pask, 4 tundi ja campaign ongi läbi tehtud. Story pole ollagi.
Mäng on ikka tehtud MP pärast, SP on kiirelt sisse torgatud ja sinna jäetud. Kui tahate head sinple player mängu, kus story on super ja mahukas, siis ostke Assassins Creed 4 Black Flag, pole küll tulistamis mäng, aga BF4 SP pole 59 eurot väärt
hahahaha _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Single Playeri pärast inimesed ostavadki seda mängu?
Mis trollite nüüd, SP on puhas piix, 4 tundi ja campaign ongi läbi tehtud. Story pole ollagi.
Mäng on ikka tehtud MP pärast, SP on kiirelt sisse torgatud ja sinna jäetud. Kui tahate head sinple player mängu, kus story on super ja mahukas, siis ostke Assassins Creed 4 Black Flag, pole küll tulistamis mäng, aga BF4 SP pole 59 eurot väärt
hahahaha
Dunno ise maksin 28 euri näiteks mängu eest ma ütleks SP oli küll seda väärt, hetkel mängin neljandat korda seda läbi, seekord proovin normaliga, eelmised korrad lasin easyga. _________________ Origin: Qufi
Misasja?? Keegi ostab selle SP pärast?? Ja siis on veel hea ka? Muidugi parem kui BF3 sp oli.
Battlefield on seeria algusest olnud multiplayer suunitlusega mäng. Esimeste mängude SP oli sama mis multiplayer ainult bottide vastu. Isver. See praegune SP tüüp tuli vist alles Bad Company'ga, kui ma nüüd rämedalt mööda ei pane. _________________ Steam|Last.fm|
Vaata, et resolutsioon oleks 4k ja 144Hz, alla selle pole mõtet MP peale üldse mõtlemagi hakata. _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Tore on vahest muidugi lolli juttu ajada, aga ei viitsi enam
Kui kellelegi töesti peaks VÄGA meeldima SP-i. Siis see on ylimalt köva mees, kui suudab sellist jama tundide kauppa vahtida
Tore on vahest muidugi lolli juttu ajada, aga ei viitsi enam
Kui kellelegi töesti peaks VÄGA meeldima SP-i. Siis see on ylimalt köva mees, kui suudab sellist jama tundide kaupa vahtida
Ps. See on vaid minu tagasihoidlik nägemus.
Õige,kaua võib lollitada. Läheb tõsisemaks SP mängimiseks _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ei viitsinud kogu teksti läbi lugeda mis juurde tulnud, aga misasja 60Hz monitoriga ei kõlba mängida seda mängu siis?
Relva accuracy on halvem jah 60Hz monitoriga. Osta aga julgelt 120Hz või siis juba 144Hz _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ega jah, aitab naljast, ostke 144 Hz monitor juba ära, siis näete kuidas BF4 MP skill kasvab. Kappa _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Ai kurja, kuidas ma juba ootan neid vanu mappe. Hetkesed mapid ei istu eriti üldse mulle, mõningate eranditega muidugi, kuid siiski need BF3 mapid on üle!
Ai kurja, kuidas ma juba ootan neid vanu mappe. Hetkesed mapid ei istu eriti üldse mulle, mõningate eranditega muidugi, kuid siiski need BF3 mapid on üle!
kas bf3 mapid ei tüüdanud bf3 ajal piisavalt ära, et neid bf4 ajal taaskasutama peab ?
Mhm, ja siis ainult bf4jas ei näegi, kui "Operation Metro"
pots4t4j4, No aga näed, mind ei tüüdanud. + eks neid mape ka kohandatud kenasti uuele mootorile kohasemaks (levolution jms). Nt caspiani mapis tundus olevat piisavalt suuri muutusi sisse toodud, kui vaatasin seda mõnda aega tagasi olnud EU vs USA lahingut. BF3 algusest saati mänginud, üle 300 mängutunni ning kõige meeldivamateks mappideks ongi osutunud vanilla omad (eelkõige Caspian).
Hea on see, et osad neist BF3 mapideston suured. Praegused mapid väga suured just pole
HV serverist jälle veidike. Ostsin ühte serverihaldamise paneeli omale premium kasutaja nüüd, kus saab erinevaid plugine peale panna jms. Ligipääsu peaks saama nüüd uue nädala alguses.
Esimene soov on piirata recon klassi mängijaid ning korralik autobalance plugin peale panna. Kui keegi vastu on (toetajatest), siis võiks teada anda
Recon saab praegu kasutada nelja klassi relvi (PDW,BOLT ACTION,DMR ja CARBINE), ainukesena on alguses lahti C4 reconil ning TUGS-MAV-Motionballid on asendamatu squadiga liikudes-mängides. See, et osadele meeldib boltactioniga põõsastes kämpida, ei tähenda seda, et asja peab hakkama keelama. Ise mängin ka reconiga, summutiga karabiin on käes, tugs või motionballid ja peekon või c4. Tahate öelda OP?
Recon saab praegu kasutada nelja klassi relvi (PDW,BOLT ACTION,DMR ja CARBINE), ainukesena on alguses lahti C4 reconil ning TUGS-MAV-Motionballid on asendamatu squadiga liikudes-mängides. See, et osadele meeldib boltactioniga põõsastes kämpida, ei tähenda seda, et asja peab hakkama keelama. Ise mängin ka reconiga, summutiga karabiin on käes, tugs või motionballid ja peekon või c4. Tahate öelda OP?
Oodake kuni DMR-id buffi saavad, siis tuleb kõik klassid ära keelata
Sina ei moodusta tervet recon klassi. Enamus siiski istuvad kuskil x kohas, kus ainult 1% nendest paistab, ja siis sina saad surma nende semi automatic lahingu pärast. Meenutab seda Railway mappi, rush, jube paradiis nende jaoks. Olen ka poolt, et piiratakse, aga mitte väga julmalt, piisavalt, sest snaipreid on meil ikkagist vaja
Oodake kuni DMR-id buffi saavad, siis tuleb kõik klassid ära keelata
Sina ei moodusta tervet recon klassi. Enamus siiski istuvad kuskil x kohas, kus ainult 1% nendest paistab, ja siis sina saad surma nende semi automatic lahingu pärast. Meenutab seda Railway mappi, rush, jube paradiis nende jaoks. Olen ka poolt, et piiratakse, aga mitte väga julmalt, piisavalt, sest snaipreid on meil ikkagist vaja
Keelustaks meedikud ka ära, tra healib ja elustab, kõiki ja kõike.... aa ou ja need kuradima supportid raisk ned võiks ka ära bannida ammot vedalab igal pool ja täristavad põõsas oma lmg-a ning engineeridest ei räägi üldse lõhuvad masinaid ainult ja oma miine loobivad igale poole.
Rahunege veidi, eks? Ei soovi midagi täielikult välja jätta, vaid mõistlikkuse piires neid reconeid jätta, mitte nii, et mõnel mapil pool tiimi istub kusagil katusel või metsanurgas, väikesed optikapeegeldused vastu vaatamas
Ainuke asi mida keelata võiks, on ilma voiceta mängimine. Isegi TDM-is saab rohkem kille kui squad kokku hoiab ja suhtleb, rääkimata RUSH-ist või Conquestist kus see elementaarne on.
Kahju, et enamus sellest aru ei taha saada ja ikka suu vett täis istuvad
PS. Ära piira mitte reconeid vaid seda, et 5ses squadis saab ainult üks võtta boltactioni. Siis saab squad normaalselt kokku mängida, hea snaiper katab ja spotib. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Ainuke asi mida keelata võiks, on ilma voiceta mängimine. Isegi TDM-is saab rohkem kille kui squad kokku hoiab ja suhtleb, rääkimata RUSH-ist või Conquestist kus see elementaarne on.
PS. Ära piira mitte reconeid vaid seda, et 5ses squadis saab ainult üks võtta boltactioni. Siis saab squad normaalselt kokku mängida, hea snaiper katab ja spotib.
Kõik ei ole ju poissmehed . Suht totter on kisada mikkerisse, kui naine vaatab samas toas telekat ja lapsed kõrval toas magavad...
PS. Ära piira mitte reconeid vaid seda, et 5ses squadis saab ainult üks võtta boltactioni. Siis saab squad normaalselt kokku mängida, hea snaiper katab ja spotib.
Kõik ei ole ju poissmehed . Suht totter on kisada mikkerisse, kui naine vaatab samas toas telekat ja lapsed kõrval toas magavad...
Mul täpselt sama seis, sellepärast ei ronigi TS-i.
Sellist asja keelata, siis oleks server koguaeg tühi. See on ikka valikuline, kas sa soovid suhelda või mitte ning võit pole alati oluline
Peamise asjana tahaks ikka korralikku autobalance, kuna default ei toimi kohe üldse..
Procon Frostbite ning plugin "Multibalancer" works like charm _________________ If you design it, it will break.
If you fix it and it's not broke it will be ruined.
If you just walk away you can't make it any worse.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.