trip, _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Fookust pole ollagi. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Võiks tekkida mingi uuendusega oma garaažis autode parandamise võimalus. Suure garaaži juures on tankla olemas. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Sõbrad ma leidsin mingi multiplayer liidese,mida võiks proovida!!Kellel aega on see proovigu.Ise olen hetkel tööl.
Alla laadida saate lühikese klipi alt kommentaaridest.
http://www.youtube.com/watch?v=BjGMgLGb2sM
Andke siis siia ka teada,kas toimib.
Sõbrad ma leidsin mingi multiplayer liidese,mida võiks proovida!!Kellel aega on see proovigu.Ise olen hetkel tööl.
Alla laadida saate lühikese klipi alt kommentaaridest.
http://www.youtube.com/watch?v=BjGMgLGb2sM
Andke siis siia ka teada,kas toimib.
No ma korra siin proovisin ka,kuid mängu mul ennast hetkel ei ole,aga mis dll failid need seal kaustas on? Proovisid neid ka ets 2-e kausta kopeerida?Äkki see aitab?
Tegelt ei tohiks see ju programmeerijatele raskusi valmistada see online tugi.Ma arvan ,et suurem osa rahvast pelaks seda just onlines,sest see pakuks rohkem pinget.
Oleks siis single versioonis see variant vähemaldki,et saad oma palgatud töölisigi näha vastu sõitmas või parkides.Aga kahjuks seda võimalust ei ole.
salatoimik, Tahtsin just ka kirjutada sellest. Hetkel vist välja pole seda, pidavat selle aasta lõpuks välja tulema? Märkasin, et ka eestlasi leidub seal foorumis juba. Sealt teiste keelte foorumis eestlaste alafoorumis.
Kunagi oli selline mäng nagu "18 Wheels of Steel: Across America". Seal sõitsid oma palgatud juhid päriselt kaardil ringi. Lisaks oli seal ka nn "lällar", millega sai politsei ja ilma kohta infot küsida. Mänguarendajaks oli ka siis SCS. Kahjuks pole pärast seda vist üheski nende mängus neid värke enam sees olnud.
KRJ Jah täpselt nii ,sul on täelikult õigus,oli küll 18WOS-il see süsteem peal.Minuteada kas see ei olnud mitte "METAL to the PEDAL"? Enivei vahet ei ole! Aga isegi sama süsteem teeks mängu tunduvalt huvitavamaks.Nad on lihtsalt selle välja jätnud,millest on äärmiselt kahju muidugi. Vahet ei ole mis keeles ,kas inglise või saksa keeles lällar olek ikka võinud jääda,mis nagunii hiljem oleks modi-tud mis keelde tahes.
Ahjaa see ka veel ,et majandamise poolest oli ka parem,et sai sättida oma alluvaid vedama sellist kaupa ,mid sa ise tahtsid.Vot sellised detailid on puudu:)
Enam ma ei mängiks graafika pärast seda mängu,korra proovisin aga okse refleks tuli peale:D
eero78, Pedal to the Metal. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Kas viimas(te)s TSM modi(de)s on tööotsa eest saadud raha kordades vähendatud võrreldes vanemate TSM modidega, kus sai ikka päris korralikult teenitud. Ning isegi tavalise, ilma modida, mängus saab sõidu eest rohkem. Olen lvl 5, sain ilma TSM-ta kõrgeimat hinda (mitte oma sõidukiga) 5000-6000€, nüüd TSM-ga saan vaid seal 1500€ juures nagu oleksin lvl 1, kuigi teepikkused on sama pikad nagu enne modi pealepanekut/lvl 5-le kohane.
Kel huvi siis see koht on vast Põhja-Aafrikas, kuigipalju lääne poole. Ise sattusin kah seda kohta öösel nägema, kui tankima läksin sinna ligidale. Ise lootsin, et saan mingi linna avastatud. Siis ainult ei olnud seal ühtegi autot. _________________
[quote="Siim159"]Kas viimas(te)s TSM modi(de)s on tööotsa eest saadud raha kordades vähendatud võrreldes vanemate TSM modidega, kus sai ikka päris korralikult teenitud. Ning isegi tavalise, ilma modida, mängus saab sõidu eest rohkem. Olen lvl 5, sain ilma TSM-ta kõrgeimat hinda (mitte oma sõidukiga) 5000-6000€, nüüd TSM-ga saan vaid seal 1500€ juures nagu oleksin lvl 1, kuigi teepikkused on sama pikad nagu enne modi pealepanekut/lvl 5-le kohane.[/quote
Sama seis ja võtsin TSM modi maha ,kuna mingi 450km saan ainult 150eurot
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.