JOKKER666, paljud arvasid ekslikult, et demo unit'iga saab pirada.
killerkana, väidetavalt ei aita ka kõvaketta vahetus - palju maksid selle konsooli eest? _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Shimano XT kiirkinnitused (uued) - 2tk/15€
M: Cannondale Tract MIPSkiiver (uus; Polar White; Large) - 40€
killerkana, IMO siis said küll "vastu pükse"... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Ostsin PS3 160GB slim, koos DS3 ja juhtmetega £25 eest. Paned käima ja pilti ette ei tule. Sai lahti võetud ja puhastatud ja panin käima no storage found (unustasin kohe HDD panna sisse). Ja kui hdd sisestan siis "Signaal Puudub" ? ... ketas peetis?
Panin oma slimi-i ketta ümber ja kui ketas sees võtab pildi ette, aga tuleb mingi joru et vajuta PS nuppu et restart või start+select et update? ... Vaja uus ketas otsida või annab päästa seda kuidagi? _________________
No jah sain üle siis järelikult.
nagu ma aru saan siis keegi teist pole sellega ise okku puutund ja ei oska aidata.
asi on selles,et tegu on Demo konsooliga, eriti polegi midagi teha. Demo pole mõeldud mängimiseks vaid konsooli tutvustuseks poodides (kindlasti mõni spetsialist vast oskab täpsemalt vastata)
renhoelder, kui võimalus võta Slim - Super Slim on säästumudel _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Plaanis ta oligi, aga Slim'e pole niiväga liikvel ka. Uurin lihtsalt, kui muid paremaid pakkumisi silma ei jää, kas reaalselt väga vahet kahel masinal on. Sessuhtes, et vahet pole kes seal teleri all istub, peaasi, et võimalikult vaikne on ja Bluray'sid mängib.
Suur küsimus! Ma tahan registreerida PlayStation Networki, panen sinna oma õige Sign-In ID (e-maili) ja oma õige parooli, aga ütleb et kas Sign-In ID või parool on vale. Milles on probleem ? _________________ Yo Yo !
renhoelder, Olen kõiki kolme omanud, ning omastkäest soovitaks Slimi ikkagi! Ja kui ostad otsi mudelinumber CECH-300XX (on sama säästlik voolu suhtes kui superslim). Endalgi taas slim kapiotsas , ning see vist jääb ka. Olen omanud nii 12GB-st kui 500GB-st SuperSlimi ja pärast paarinädalast kasutust saad aru kui mugav on slimi plaadi sisse/väljavõtmis meetod vs Superslimi liuguks.
Ufo22: Sul on PSN konto olemas ja üritad sisse logida? Või sa püüad teha uut PSN kontot? ... _________________
On CECH-2504A PS3 Slimi väga keeruline tolmust puhastada? 2 aastat jooksnud ilma tolmu puhastamata, küll mitte väga tolmuses keskkonnas, mõtlen et äkki peaks puhastama.
Kuna hetkel teist pulti pole siis kasutan teise puldina vanat arvuti pulti aga nupud on kõik valed x on ruut jnejne. Oskab mulle keegi midagi soovitada?
Äitah!
On CECH-2504A PS3 Slimi väga keeruline tolmust puhastada? 2 aastat jooksnud ilma tolmu puhastamata, küll mitte väga tolmuses keskkonnas, mõtlen et äkki peaks puhastama.
Palun abi: Kunagi sai ei tea miks tehtud PS3 Rootsi konto, nüüd reaalselt oleks vaja üks mäng osta ja loomulikult ei saa. Räägitakse midagi purchase account loomisest, et sellega siis ostad ja master accoundiga mängid. Palun lihtsalt ja selgelt, mida peaksn tegema?
see vist nii lihtsalt ei käi või? Igaks juhuks enne ei julge seda teha kui mõni mees, kes on nii teinud, ka seda kinnitab
Ehk siis kas olemasolev account ei ole juba PS3 ID'ga seotud ja kui ma teen uue accoundi, maksan sinna raha jne, siis on see kui vastu tuult laskmine ja ei saa ei mängu ega mängida ega raha.
Siin on kindlasti inimesi, kes omavad mitut accounti või on sarnase probleemi lahendanud
Teed uue konto, sellega ostad mängu ja tõmbad alla. Piisab isegi downloadima panemisest. Lähed oma master accountiga sisse ja jätkad tõmbamist. Kui valmis, installida ära ja hakkad mängima.
Ei midagi keerulist. _________________ PSN: powwa25
On abi tarvis, sai soetatud suurem ketas 640GB (oli soodsaim mis pakuti), ning nüüd ei õnnestu kuidagi PS3-me jalgadele ajada? ... system storage cannot be accessed kui panna rebuild database? ... Netis räägivad formati tegemisest PS3-mes (isegi sai nähtud kuidas selline asi töötas), aga kuidas seda käivitada saab? _________________
On , selle peale tuleb , et ei leidnud sobivat 4.50 või uuemat. Mul on kõige uuem alla laaditud... nädal tagasi tegin ka update ja siis tegi formati, nüüd saan No storage või no update found :S _________________
Küsimus siis targematele. Kuna liikumist palju ja arvutiga just ringi liikuda ei saa ning vastava sülleri jaoks raha pole, siis plaanis omale mingi PS3 ligi võtta. Kuna minu viimane PS mida näppinud olen oli PSone, siis uuriks natuke enne asja. Milline see parim PS3 mudel on? Midagi veel teadma peaksin mida PC inimesena küsida ei oska
tyler, millist sa mõtled - sesa, mis xBox'iga kaasas
Mingite adapterite ja üleminekutega vist isegi sai, kuid kas on mõtet - PS3 saad suvalist BT oma kasutada _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
On keegi Amazon.com'ist mõne mängu PS3 digital koodi näol ka ostnud? Mingeid regioonipõhiseid piiranguid ei tohiks ju olla, ala amazon.com'ist ostad ja UK'i kontole sisse lükkad?
renhoelder, reeglina on igasugused PSN koodid regioonipõhised - USA koodi aktiveerimiseks pead USA kontot omama. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.