See black flag peaks uue story-ga alustama, kuid soovitav oleks ikka vanemad läbi teha. Pealegi vanemad pole nüüd nii jubeda graafikaga, et neid mitte mängida.
Ma küll pole lugenud selle kohta, ega midagi, aga lihtsalt kui arvestada eelmise osa lõppu. Siis peaks nagu uus story olema või vähemalt uute tegelastega.
See vist selline mängu seeria üldse, et kui keelt hästi ei oska, siis väga mängitud ei saa? Ega nende mängude story kohta eesti keelset jutustust pole tehtud ka vist?
Prince of persia oli selles osas kergem.
See vist selline mängu seeria üldse, et kui keelt hästi ei oska, siis väga mängitud ei saa? Ega nende mängude story kohta eesti keelset jutustust pole tehtud ka vist?
Prince of persia oli selles osas kergem.
Arvatavasti ei saa. Ümberjutustusi pole. Võid google translatori abil lasta wikipediast mängu "ploti" endale tõlkida. Tuleb vigaselt, aga saad kindlasti targemaks.
Samas ma selle pärast mängu proovimata ei jätaks. Isegi lapsed mängivad mänge, millest nad mitte midagi aru ei saa, aga saavad ilusti mängitud. Meenub enda noorus, kus sai olematu võõrkeelte oskusega nii inglise- kui venekeelseid mänge toksitud. Lisaks sõnaraamat on su sõber. Minu puhul aitas ja aitab siiani tänapäeval. Mõni sõna oli/on võõras, sõnaraamat kätte, vaatad järgi ja jääb jube hästi meelde ning saad mängust ka paremini aru
Olen täiesti kindel, et antud mängul on inglisekeelsed subtiitrid olemas.
PS2. Olles töötanud ise mõnda aega Eesti mängude müügi, maaletoomisega ja lokaliseerimisega tegelevas ettevõttes, võin öelda, et suurte tootjate mängude eestikeelsed (lokaliseeritud) versioonid on väga ebatõenäolised.
1. Lokaliseerimine on kallis.
2. Õiguste saamine lokaliseerimiseks on veel kallim.
3. Suured videomängude kirjastajad ei viitsi Eesti suguse väikese turuga jännata lokaliseerimise teemadel.
Ise olen alates Creed II-st kõik osad järjest läbi mänginud, peale Creed II tegin Creed I ka kohe läbi, et storyst ikka aru saaks ilusti. Praegu toksin Creed III missioone full synci, Black Flagi ootan huviga
Tuleb nii välja jah.
ISe kavatsen originaali osta, aga kui varem pole ühtegi osa mänginud, siis kuidagi ikka storyst peaks ju aru saama?
Mis nendes osades tuleb muidu teha, kellegi järgi luurata vms.?
Dave20, ei tule luurata eelnevates osades jah tuli ehk luurata küll mingil määral aga nüüd eriti mitte ... igatahes sa oled palgamõrtsukas ... seisad hea eest,kaitsed vaesi ja maksad kätte korrumpeerunud türannidele,pahadele templat .. raske nagu nii seletada ... alates 2 osast on see seeria väga heaks läinud ... oled väga paljust heast ilma jäänud.. minu soovitus on et Assasins creed II ja Brotherhood olid väga head osad., Revelations ja ACIII polnud ka väga viga .. kui aega tekib siis mängi need kindlasti läbi sry kui segane tekst sattusin hoogu see mu lemmik mängu seeria .. ja sündmused toimuvad muidugi ajalooliselt väärtuslikes kohtades.
Mulle isiklikult meeldis esimene kõige rohkem. Puhtalt sellepärast, et ei olnud igasugu tulirelvi. Teises osas lisandus juba vist esimene relv, aga õnneks väga ära ei rikkund mängu. Järgnevad juba vaikselt rikkus. Eriti pinda käis see, kui mingi qte on kaugel ja laseb sind oma tulirelvaga.
Ma ei saa aru, miks kõik seda Brothelhoodi nii taevani kiidavad. AC2 oli palju parem kui esimene ning minu arust siiani parim mäng AC seerias. Siis tuli ACB mis oli nii-ja-naa, kuid siis Revelations oli jälle märgatavalt parem, sest kuidagi see vana Ezio tekitas sellise palju tõsisema keskkonna, kui varem olnud oli. AC III-ni pole veel jõudnud, aga seisab Steamis ootel, kui ükskord töö kõrvalt aega ka jääb.
rastaman, kuidas siis jookseb ? on hästi optimiseeritud ? tahab võimast rauda või saan mina ka enda vanarauga seda mängida ? ega see mäng ei ole DX11 only ?
Gap, Ma ei näe mingit takkistust miks sa ei peaks saama mängida seda. Eelmine AC osa joosis mul vana arvuti peal ka ilusti ja mul oli siis 2 tuumaline E6300, 9800GT ja 4GB rammi.
http://www.systemrequirementslab.com/cyri leht on alati kasulik, kui on kahtlusi.
Kuid mäng on ikka kohati väga laagine ja ma ei pannud kõike põhja. Motion blurr on maas ja vsync. AA on FXAA peal ja see teine asi on high peal. Fog on ka High peal ja mitte see soft high.
viimati muutis lopes39 15.11.2013 13:48:21, muudetud 1 kord
rastaman, menüü sarnaneb eelmise osaga ? ot aga sul päris väike monitor kusjuures mul oli ka sama monitor kunagi.. selle aja kohta väga kõva monitor oli sa mängid DX11 modes vist ka ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.