Avot, kuna tunnistad, et ise mingi eriline mängur pole siis võiks need suured võistlusmängujutud jätta ja keskenduda pärismaailma situatsioonidele, tean, et sulle meeldib realism.
Enamus inimesi mängib siiski 60hz monitoridel ja ma üldse ei eitagi, et pilt on sujuvam 100 või 120+hz juures. Ma räägin sinule sellest, et see ei ole piisav eelis et sind paremaks mängijaks teha, mis sellest et profid proffide vastu otsivad igat eelist.
Kui sa jooksed silmad krõllis, pea laiali otsas ringi siis võib sul ka 500fps olla, mängija kellel on vähegi skilli pwnib su ära. Pildikvaliteet lowks panna ja võimalikult palju fps välja imeda ei kellelgi automaatselt KD, ega anna mingeid erilisi eeliseid.
See on juba rohkem inimeste eneseusu probleem, kui nad arvavad et millisekund siin või seal aitab neil võita. Kui mängida ei oska siis ei aita ükski tehnoloogiline eelis.
Ausaltöeldes hale on nendest kes sellele panustavad, nagu kõige muuga, niimoodi ka battlefieldiga, shortcutte ei ole, skill tuleb kogemustega.
Mis camperitesse puutub siis objekti kaitsmise juttu võid ullikestele rääkida. On suur vahe nendel kes kaitsevad objekti ja nendel kes nt. baasist snaipivad.
Tund poolteist juba tõmmanud seda update, vahepeal tõmbas korralikult, viimased 10% tõmbab ligi 50kb/s
Stamani kaabli otsas tuli alla 10min ära see update.
Mul läks 100 megase elioniga üle pooleteise tunni
Endal 50mbitse elioni netiga tõmbas siin vahepeal 7mb/s.
Originis on vist suht soss seis. 20 kb/s allalaadimiskiirus 12 Mbit netiga. Manuaalselt ei saa kuskilt mujalt tõmmata ja siis installida? Selle tempoga ma saan alles kahe päeva pärast mängida.
Ei või olla, crashide teema oleks küll raske veel hullemaks teha Nüüd siis mingid chernobyli moodi Stalkeri kiirituse artifactid möllavad ekraanil.
A kas teil javelin ka ei töödand või ainult mina ei saa sellega millelegi pihta? Pole veel patchi jõudnud proovida.
Milles seisneb Javelini mittetöötamine? Kas sa seda tead, et Javelini tööpõhimõtet on muudetud võrreldes BF3-ga? Enam ei ole see relv lock-shoot-forget tüüpi, vaid sa pead locki peal hoidma, kuni rakett märki tabab...
CTDSL aka crash to desktop with soundloop ikka alles
ja boltactionitega seisvat tüüpi pole mõtet lasta, parem leadi ja lase jooksvaid - hitreg on ikka paigast ära ja mina saan liikuvatele rohkem pihta kui seisvatele
Ei või olla, crashide teema oleks küll raske veel hullemaks teha Nüüd siis mingid chernobyli moodi Stalkeri kiirituse artifactid möllavad ekraanil.
A kas teil javelin ka ei töödand või ainult mina ei saa sellega millelegi pihta? Pole veel patchi jõudnud proovida.
Milles seisneb Javelini mittetöötamine? Kas sa seda tead, et Javelini tööpõhimõtet on muudetud võrreldes BF3-ga? Enam ei ole see relv lock-shoot-forget tüüpi, vaid sa pead locki peal hoidma, kuni rakett märki tabab...
Tund poolteist juba tõmmanud seda update, vahepeal tõmbas korralikult, viimased 10% tõmbab ligi 50kb/s
Stamani kaabli otsas tuli alla 10min ära see update.
Mul läks 100 megase elioniga üle pooleteise tunni
Endal 50mbitse elioni netiga tõmbas siin vahepeal 7mb/s.
Originis on vist suht soss seis. 20 kb/s allalaadimiskiirus 12 Mbit netiga. Manuaalselt ei saa kuskilt mujalt tõmmata ja siis installida? Selle tempoga ma saan alles kahe päeva pärast mängida.
Kuskil soovitati oma dns serverit muuta google omaks ja origini updateda kui võimalik. Mingit muud nõu ma ei oska anda.
st PLD-ga designated targeti peale ei lähe enam nagu BF3-s?
Isiklikult nagunii peale RPG midagi ei kasuta, sest mis mõtet on kasutada relva mida ma 5 korda laskma, et tank maha võtta. Hästi sihitud RPG teeb seda ühe lasuga (mobility kill) ning teisega lõpetad piinad. Kehtib maa ja veesõidukite kohta, kopterile piisab nagunii ühest _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Javelin on siis nüüd midagi TOW sarnast, et peab ise suunama?
Javelin on ikka "lock and forget", lihtsalt on mingi uus relv mille laskemoon lendab sinna kuhu suunad.
Javelin ka suht mõttetu kõikide counterite pärast. See viimane variant palju asjalikum kuigi lihtsalt paigal seistes ja suunates saab ise suht kiirelt tina aga nende paatide vastu väga hea relv. Ise eelistan siiski vana head RPG'd ja vastase trajektoori välja arvutamist.
Või no hetkel mängin üldse teisi mänge seni kuni saab roundi lõpuni ilma et ei crashiks, insener muidu fully unlocked.
pigem IGLA, pead locki peal hoidma kuni rakett sihtmärgini jõudnud on
TOW on wire guided
IGLA, Javelin ja MBT-LAW on laser guidance
Javelin(FGM-172 SRAW) on wire guided. Selle relva suurim eelis mängus on see, et saab korraga mitu laengut vaenlase pihta "home'da".
Näiteks Gunship on lihtsalt alla võetav ettemääratud trajektoori tõttu
EDIT:panin alles nüüd tähele et on olemas ka eraldi "Javelin FGM-182", mu jutt käib viimase unlockitava shoulder mounted'i kohta _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
viimati muutis hempadonok 14.11.2013 16:29:39, muudetud 1 kord
Javelin on ikka "lock and forget", lihtsalt on mingi uus relv mille laskemoon lendab sinna kuhu suunad.
Javelin ka suht mõttetu kõikide counterite pärast. See viimane variant palju asjalikum kuigi lihtsalt paigal seistes ja suunates saab ise suht kiirelt tina aga nende paatide vastu väga hea relv. Ise eelistan siiski vana head RPG'd ja vastase trajektoori välja arvutamist.
Või no hetkel mängin üldse teisi mänge seni kuni saab roundi lõpuni ilma et ei crashiks, insener muidu fully unlocked.
Ei ole ju lock and forget. Oled sa ise ikka proovinud seda relva? Isegi battlelogis on kirjeldus selline: Guided Anti-tank missile launcher that locks on to land vehicles. Warhead does medium damage to armor from any angle of attack. Launcher must maintain lock until missile hits the target
WE'RE CURRENTLY ROLLING OUT A NEW SERVER UPDATE (R10) THAT WILL FIX A LOT OF THE SERVER CRASHES THAT WE'RE SEEING RIGHT NOW. MOST SERVERS WILL BE UPDATED WITHIN 2 HOURS.
hmm, millal see R9 siis veel oli? _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
WE'RE CURRENTLY ROLLING OUT A NEW SERVER UPDATE (R10) THAT WILL FIX A LOT OF THE SERVER CRASHES THAT WE'RE SEEING RIGHT NOW. MOST SERVERS WILL BE UPDATED WITHIN 2 HOURS.
hmm, millal see R9 siis veel oli?
Doesn't matter, less crashes Crash on minujaoks juba nagu feature, millega mänguga kaasa sai. Ilma selleta ei tea, kuidas mängida saaks enam
Kuidas peale uut pätsi crashidega on? Pole ise julgend veel multiplayerit teha _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
st PLD-ga designated targeti peale ei lähe enam nagu BF3-s?
Isiklikult nagunii peale RPG midagi ei kasuta, sest mis mõtet on kasutada relva mida ma 5 korda laskma, et tank maha võtta. Hästi sihitud RPG teeb seda ühe lasuga (mobility kill) ning teisega lõpetad piinad. Kehtib maa ja veesõidukite kohta, kopterile piisab nagunii ühest
Kuhu sa siis nii väga sihid, et kahe laskuga. Phm peab ikka tagant või külje pealt sisse lendama. Eest on ikka 21 dämm, sama, mis SMAW. SMAW-iga saab vastukaaluks väga kaugelt lasta ja lõpus korrigeerib ise.
ranekas, meil on selgelt erinev maailma vaade ja arusaam asjadest. Väike tähelepanek aga on see, et mina ei heida Sinule ette sina arvamusi! Mina väidan just vastupidist, et ka 60Hz monitoriga saab väga hästi hakkama. Ei viska sulle ette Sinu mängu oskusi jne. Mängi HC või NORMI, minul täitsa savi. Miks Sina seda pidevalt minu puhul teed?
Kui minule meeldib rohkem vaadata 120Hz monitori, siis miks see sulle yldse korda läheb? Fakt on see, et tösisemad mängurid eelistavad 120 Hz monitori. See ei olene minust ega minu mängu oskustest. Minule meeldib ka näiteks filme vaadata 120Hz monitoriga jne.
Ma ei ole kordagi öelnud, et minu sihtmärk oleks mingi hea/super mängija, minu maailmavaates ei ole sellel MINGIT TÄHTSUST, täiesti tyhine arusaam minule! Kogu selle K/D ja muu punktide systeem vöiks minu puhul yldse olemata olla. Ei mängi tulemuste pärast. Ja väga harva yldse vaatan seda.
Mis puutub reaalsusesse, siis miks see pidevalt Sind häirib? Kui mitu korda pean ytlema, et BF4 on meelelahutus ja HC-na minule sobiv? Mängin teisi mänge kui rohkem reaalsust tahan!
Loodan, et nüüd kui olen puust ja punaseks värvinud, saad asjast aru ja löpetad selle kaagutamise.
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
-Kaivo-, piisas ka korraks 2x C klahvi vajutamiseks, aga krt iga spawnimisega tekkis _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Keegi küsis siin relvade statse, raudselt on juba postitatud, aga siin ta on: http://symthic.com/bf4-stats
Soovitan battlelogi enda foorumis ka ringi vaadata, leiab nii mõndagi kasulikku.
DICE keeras mängu ikka täielikult p*rsse..
Täna serverile miski 2 või 3 crashi juba olnud (vaatamata kahele serveri patchile), mäng crashib endiselt, rushis 200% ticketid enam ei toimi, kuigi on seadistatud 200% peale. GG
Lisaks sellel, ei tea kas tahtlik või tahtmatu bug aga AMMOBOX-ist ei saa peale padrunite enam muud, mitte ajada sassi AMMOPACK-iga kust enne peale padrunite midagi ei saanud. Support ega recon ei saa C4-ja , engineer ei saa rpg-dele ega igladele rakette AMMOBOX-ist vaid ainult commanderi supply dropi kastist.
Rush läheb siis mahakandmisele.. 48p serveris 125% on 5 minutit
Sajad serveriomanikud kurdavad, et igal mapivahetusel server crashib..
Lisaks hitmarkereid enam ei näita..
ranekas, meil on selgelt erinev maailma vaade ja arusaam asjadest. Väike tähelepanek aga on see, et mina ei heida Sinule ette sina arvamusi! Mina väidan just vastupidist, et ka 60Hz monitoriga saab väga hästi hakkama. Ei viska sulle ette Sinu mängu oskusi jne. Mängi HC või NORMI, minul täitsa savi. Miks Sina seda pidevalt minu puhul teed?
Kui minule meeldib rohkem vaadata 120Hz monitori, siis miks see sulle yldse korda läheb? Fakt on see, et tösisemad mängurid eelistavad 120 Hz monitori. See ei olene minust ega minu mängu oskustest. Minule meeldib ka näiteks filme vaadata 120Hz monitoriga jne.
Ma ei ole kordagi öelnud, et minu sihtmärk oleks mingi hea/super mängija, minu maailmavaates ei ole sellel MINGIT TÄHTSUST, täiesti tyhine arusaam minule! Kogu selle K/D ja muu punktide systeem vöiks minu puhul yldse olemata olla. Ei mängi tulemuste pärast. Ja väga harva yldse vaatan seda.
Mis puutub reaalsusesse, siis miks see pidevalt Sind häirib? Kui mitu korda pean ytlema, et BF4 on meelelahutus ja HC-na minule sobiv? Mängin teisi mänge kui rohkem reaalsust tahan!
Loodan, et nüüd kui olen puust ja punaseks värvinud, saad asjast aru ja löpetad selle kaagutamise.
Ok sa ilmselgelt ei saa aru millest jutt käib. Jutt ei käi sinu eelistutest vaid vääratest üldistavatest väidetest, ma ei tea miks sa võtad seda isikliku rünnakuna.
Päris maailma situatsioonis kus inimesed mängivad BF üle interneti (mitte LAN'is kui profimängurid võistlustel, nagu sa oled kindlasti ka oma artiklitest lugenud), kus LOW ja kõrge hertz ei anna mitte mingeid eelised.
Veel on väär väide, et LOW peal mängides oleks mingil maagilisel põhjusel kellegi KD parem, see on absurdne.
Mina väidan, et ükski hertz ega LOW seting ei tee sitast (mängijast) saia. - Palun ära võta isiklikult, see ei ole sinule suunatud.
Kas siin Eestis leidub ka selliseid mängureid, kellele meeldib lennata lennukitega Battlefieldis? Ma ise olen lendanud mõned päevad In-game, olen algaja ning tahaks leida endale vastaseid kellega koos harjutada ning head aega veeta õhus lennates. Mulle tundub, et mind ennast huvitab kõigerohkem siis "koeravõitlus" või inglisek. Dogfighting, ma alles mõned päevad tagasi sain teada, et selliseid asju korraldatakse õhus lennukite vahel. Tsau. _________________ Full Own
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.