Kas kuskil üldist relvade accuracy't näha on üldse statsis? BF4 nüüd arvestab sõidukitega tehtud lasud ka sinna, seepärast ka kõvasti väiksem number kui tavaliselt
Peab ise käsitsi kokku arvutama kõikide relvade acc?
Kas kuskil üldist relvade accuracy't näha on üldse statsis? BF4 nüüd arvestab sõidukitega tehtud lasud ka sinna, seepärast ka kõvasti väiksem number kui tavaliselt
Peab ise käsitsi kokku arvutama kõikide relvade acc?
Dunno, vaadates enda tuttavate pealt siis enamusel on see % alla 10, endal on hetkel see 13% kandis ning bf3-s kohati isegi 20% - harjumise asi.
IMHO moraal on, et kes normalis pihta laseb, laseb ka hc-s pihta ning kes hc-s pihta ei saa, ei saa normalis üldse hakkama kuna seal tulem aim-skill rohkem välja kui HC spray'n'pray.
Kui nüüd väga ettevaatlikult HC ja Normi vörrelda (mis on 100% maitse asi). Siis minule tundub, et Norm versioonis on vaja täpsema tulistamise oskust, AGA elus pysimise oskus on teisel kohal. Seega minu maitsele, NORMAL on ebanormal! Vahest jääb tunne, et normaal versiooni mängijad "peidavad" oma elus pysimise oskamatust, oma täpse tulistamise oskuse taha. Ja tuuakse löputuid vördlusi enda super mängimis oskusest jne.. Need "omadused" ei koti mind yldse ja minu maitsele NORMAL versioon vörreldes HC-ga on kergelt öeldes naeruväärne.
HC versioonis tulistamine on ligemale viidud realistlikule olukorrale. Kus automaadist tina saades enam ringi ei keksi. Tean, et see nägemus on paljudele vastu karva aga see on vaid minu nägemus ja tänu sellele ka mängin ainult HC (millele on minul täielik öigus). HC puudub minimap ja vaenlasi peab nägema ka ilma selleta. Puuduvad ka punased tobedad kolmurgad jne..
PS! Selle arvamuse avaldamine ei ole möeldud kellegi solvamiseks ega maha tegemiseks. See on vaid MINU NÄGEMUS!
100% nõustun eelnevaga aga noh eks neile kas hardcores hakkama ei saa ja kõik "noobid, camperid, cheaterid" on siis on normal ainuke valik. _________________
Kuna see on vaid sinu isiklik nägemus ja puudutab lõpuks ainult sind, siis proovi mõista, et rohkem kui kakssada tuhat korda seda sama oma isiklikku nägemust siia teemasse spämmida pole mõtet. Soliidses eas härrasmehena loodetavasti saad sellest aru.
Kui nüüd väga ettevaatlikult HC ja Normi vörrelda (mis on 100% maitse asi). Siis minule tundub, et Norm versioonis on vaja täpsema tulistamise oskust, AGA elus pysimise oskus on teisel kohal. Seega minu maitsele, NORMAL on ebanormal! Vahest jääb tunne, et normaal versiooni mängijad "peidavad" oma elus pysimise oskamatust, oma täpse tulistamise oskuse taha. Ja tuuakse löputuid vördlusi enda super mängimis oskusest jne.. Need "omadused" ei koti mind yldse ja minu maitsele NORMAL versioon vörreldes HC-ga on kergelt öeldes naeruväärne.
HC versioonis tulistamine on ligemale viidud realistlikule olukorrale. Kus automaadist tina saades enam ringi ei keksi. Tean, et see nägemus on paljudele vastu karva aga see on vaid minu nägemus ja tänu sellele ka mängin ainult HC (millele on minul täielik öigus). HC puudub minimap ja vaenlasi peab nägema ka ilma selleta. Puuduvad ka punased tobedad kolmurgad jne..
PS! Selle arvamuse avaldamine ei ole möeldud kellegi solvamiseks ega maha tegemiseks. See on vaid MINU NÄGEMUS!
Sa siin üritad kogu aeg oma arvamust avaldada ja samas ütled, et ei soovi kedagi maha teha ega solvata. Teisalt on sinu jutus igas lauses suhtumine, et see mida mina arvan on ainuõige ja muud variandid on naeruväärsed ja täielik jamps. Mind isiklikult riivab see, et pidevalt on mingi teemat, et HC mängijad on intelligentsi koorekiht.
Saage juba lõpuks aru, et arvutimäng ei peagi reaalne olema. Kunagi ise Avot just hädaldasid, et FOV-iga on valesti ja et vastast üldse pole näha ja see pole reaalne. Reaalsus on see, et metsas sa ei näegi vastast 50 meetri pealt võib-olla isegi 10-25 pealt. Enam-vähem lastakse vaenlase suunas, tellitakse miinipilduja tuld, keegi ei liigu yksinda, ülemate käsud lähevad alati täitmisele jne. Palju lahingus läbi kuuli reaalselt sureb?! Mul on luures patrull käe peale astunud öösel. Tahate sellist reaalsust arvutimängudesse? See on hoopis teine ja tõenäoliselt mõnes teises mängus ka olemas.
HC mängivadki jahimehed, kes passivad kuskil ja ootavad oma saaki. Oh õudust kui Normalis jõuab vastane reageerida ja sinu hoopis maha nottida. Ja mis häda teil selle 3D spottimisega on. Lahingus karjutaksegi üksteisele vaenlase asukoha kohta ja kui ei karjuta, siis ongi surnud üksus, iseasi, et seda saab kuritarvitada ja lihtsalt Q-d spämmida.
Kuulge head NORM-i mängivad mängukaaslased! Vaadake nüüd ometi peeglisse ja selle lisaks lugege neid kommentaare eelnevatelt lehtedelt, kus pidevalt loobite kividega HC mängijaid!
Keegi pole siin proovinud BF4 mingit simulaatorit teha. Vörreldakse NORM-i ja HC ja seda ka teie aloitusel NORM-i mängijad!
Mis puudutab FOV-i ja vaenlaste nägemist siis lihtsalt märkasin et FOV 90-ga või veelgi rohkem (mis sobib paremini lähivöitluses, mida esineb rohkem NORM verioonis) ei näe piisavalt HC mängides. Kuna vaenalste nägemine kaugelt on oluliselt tähtsam, HC versioonis.
liifer, selle reaalsuse teema taha pugemine on juba ammu läbi käidud ja äki aitab sellest juba?
Mis mõtet on vaielda normal vs hardcore. Mängige oma maitse järgi serveris. Kedagi teist ju ei huvita, milliste reeglite järgi, mis kell, mis monitoril, millise hiirega keegi suvaline foorumi kaaslane battlefield nelja kodus mängib.
Enamust tundub väga huvitavat, sest skilli pole ja kõik vastased tapavad - siis tekibki huvi, et mis neil valesti on
lauri23, olen Sinuga 100% sama meelt.
Tihti lendavad aga kivid HC mängijate suunas ja löpuks saab mööt täis, sellest alaväärsus kompleksidega pödemisest.
Kuulge head NORM-i mängivad mängukaaslased! Vaadake nüüd ometi peeglisse ja selle lisaks lugege neid kommentaare eelnevatelt lehtedelt, kus pidevalt loobite kividega HC mängijaid!
Keegi pole siin proovinud BF4 mingit simulaatorit teha. Vörreldakse NORM-i ja HC ja seda ka teie aloitusel NORM-i mängijad!
Mis puudutab FOV-i ja vaenlaste nägemist siis lihtsalt märkasin et FOV 90-ga või veelgi rohkem (mis sobib paremini lähivöitluses, mida esineb rohkem NORM verioonis) ei näe piisavalt HC mängides. Kuna vaenalste nägemine kaugelt on oluliselt tähtsam, HC versioonis.
liifer, selle reaalsuse teema taha pugemine on juba ammu läbi käidud ja äki aitab sellest juba?
Ise sa siin jahud, mis on realistlikum ja mis mitte. Sellist subjektviiset jama ma soovi korral võin Delfi naistekast lugeda. Sama asi eilse FPS 120 jutuga. See, et kuskil mingeid "tõsiseltvõetavadi" võistlusi peetakse ei muuda füüsika ega inimese anatoomia seadusi. See on lihtsalt sponsorite promo. Kui raha on, siis miks mitte. Hullemaks see ju pilti ei tee, aga kas hinna ja kvaliteedi suhe end ka õigustab olukorras, kus lettile tuleb laduda korralikt hunnik pappi.
Kogu see 60/120 ja normal/hc teema on maitse asi ja siin polegi mingit tõde olemas. Kui tõde pole olemas, siis ei ole ka mõtet selle üle vaielda, sest see jääbki lõpmatuseni kestma. Ilu on vaataja silmades.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.