praegune kellaaeg 22.06.2025 21:22:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
martin366
HV Guru

|
13.11.2013 21:19:22
Thomson TG784 + Switch = Elioni nett + IPTV |
|
|
Tere kaasfoorumlased!
Olen võrgu teemadel suht loll, ütlen kohe ära
Küsimus järgmine,
Kas ja kuidas saab läbi switchi interneeduse arvutisse ja pildi telekasse (motorola box) ?
Elion ütles, et selleks on mingit überspecial firmware vaja, mida nad alles "arendavad"
Kas on mingi muu lahendus olemas kui oodata Elioni poolt firmwarei ?
Suured tänud!
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
14.11.2013 17:26:47
|
|
|
Kui sul juhtub olema Samsungi SmartTV, millega ilma digiboxita Elioni TV'd saad vaadata, siis VIST peaks selle uuenduse modem endale ise hankima - ma pole küll selles 100% kindel, aga kuskilt nagu jäi kõrva. Teine variant on teenustetoest seda küsida, jutud räägivad, et antakse küll. Minul lasti see Elioni poolt käsitsi peale, kui mul Samasungi telekaga NutiTV vaatamisega probleeme tekkis ja praegu on Motorola ja modemi vahel üks Cisco WiFi ruuter ja toimivad nii digibox kui ka seadmed mis läbi selle WiFi netis käivad.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
14.11.2013 21:29:58
|
|
|
pulse kirjutas: |
Kui sul juhtub olema Samsungi SmartTV, millega ilma digiboxita Elioni TV'd saad vaadata, siis VIST peaks selle uuenduse modem endale ise hankima - ma pole küll selles 100% kindel, aga kuskilt nagu jäi kõrva. Teine variant on teenustetoest seda küsida, jutud räägivad, et antakse küll. Minul lasti see Elioni poolt käsitsi peale, kui mul Samasungi telekaga NutiTV vaatamisega probleeme tekkis ja praegu on Motorola ja modemi vahel üks Cisco WiFi ruuter ja toimivad nii digibox kui ka seadmed mis läbi selle WiFi netis käivad. |
Kusjuures on
Kirjutasin Elionile kirja, kas see mudel toetab seda asja üldse. UE37D6500VS
Kui ei, siis helistan neile ja lasen selle imefirmware peale panna
Aitäh!
|
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
14.11.2013 23:26:10
|
|
|
Seda saad ju ise ka vaadata - uuenda TV firmware viimase versioonini ja vaata kas SmartHubis Samsung Apps'i alla Elioni app ilmub. Kui ilmub siis võiks nagu toetada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
17.11.2013 12:47:21
|
|
|
Minu tv Samsung D6500 ei toeta seda jama kahjuks
Aga sain ruuterile selle firmware peale mis võimalab switchi kasutust, siiani kõik tip-top
|
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|