R8 Update Notes:
*Fixed promo and special dogtags showing up as blank in-game
*Lowered damage caused by Mobile AA Active Radar missiles to aircraft
*Added server support for live scoreboards on Battlelog
*Improved server crash reporting and performance tracking
Serveri uuendused tuleb käsitsi panna, vähemalt seal, kust mina hostin. Kuna see vajab ka serveri restarti, siis oleks ka veidi jama, kui automaatselt peale läheks.
Rushi ticketid vaatab õhtul üle, kuidas nüüd inimestele meeldib. Kui jääb mõnel mapil väheks, siis saan tollele mapile juurde lisada.
Serveri uuendused tuleb käsitsi panna, vähemalt seal, kust mina hostin. Kuna see vajab ka serveri restarti, siis oleks ka veidi jama, kui automaatselt peale läheks.
Rushi ticketid vaatab õhtul üle, kuidas nüüd inimestele meeldib. Kui jääb mõnel mapil väheks, siis saan tollele mapile juurde lisada.
Client crashide vastu pole ikka mingit rohtu. Mul viimasel ajal küll alles see mängu lõpul skooritabeli ette ilmumisel juhtunud, aga statsid on küll täiesti aiataha. Võiks tulla mingiks ajaks reset võimalus siis kui mäng on lõpuks stabiilne.
Õhtu siis ehk ilma crashideta täna.
Serveri crashe vast ei tule ning ehk on ka client-side crashe vähem, kuid kõige rohkem mõjutab seda vast client-side patch ise, mis loodetavasti kohe-varsti tulekul on.
Lisan ka paar asja, mida DICE minu soovitusel serveritele sisse proovib tuua:
Levolutioni eemaldamine. Pidavat olema serveri patchiga teostatav.
Serveri omanikele jälgimine, kui paljud on serverit lemmikutesse lisanud - aitab serveri arenduses kaasa.
Obliteration timelimit default seadena peale.
Relvaklasside piiramine (näide: 2 recon klassi sõdurit tiimi peale)
Vastuseks neile, kes arvavad, et client-side patch tuleb alles DLC ajaks, saan öelda nii paljut, mida mulle öeldi:
Sadly, I don't have any dates for the server and/client patches. As fast as we can is the best I can give you
Client crashide vastu pole ikka mingit rohtu. Mul viimasel ajal küll alles see mängu lõpul skooritabeli ette ilmumisel juhtunud, aga statsid on küll täiesti aiataha. Võiks tulla mingiks ajaks reset võimalus siis kui mäng on lõpuks stabiilne.
Aga reset võimalus on ju Battlelogis täiesti olemas.
Kas mõne selle vahepealse uuendusega...kas siis R7 või R8ga tuli see ka, et VIPid saavad queue listis kiiremini edasi?
Räägin ka foorumiteemas VIP listi süsteemi ära, Teamspeakis käinud meestel on enamikel vist juba teada.
Kuidas toimib VIP list? Soovid HV serverisse mängima minna, vajutad 'join server' nuppu ja teed koleda avastuse, et oled queues 28's. Samal ajal mängus sees saab keegi 8 korda järjest surma, vihastab ning peksab klaviatuuril alt + f4, see klemm on nüüd mängust väljas. Tulemuseks see, et 48 täidetud mängijapesa asemel on nüüd 47 kohta kasutuses. Loogika järgi saab nüüd queues 1. kohal olev sepp mängu sisse, kuid oh õnnetust, tema jääb queuesse edasi istuma ning sina oma 28ndalt kohalt saad hoopis serverisse! Ehk siis - olenemata queue suurusest, saad sina omale serveris vabaneva koha. Nüüd R8 patchiga ei tea, kuid R7-ga ei toiminud nö aggressive join, ehk siis VIP-i jaoks ei kickitud kedagi välja.
Praegune lahendus tundub ka mõistlik olevat ning aus teiste mängijate suhtes. Kui on vastuväiteid, kuulan meeleldi
Kas mõne selle vahepealse uuendusega...kas siis R7 või R8ga tuli see ka, et VIPid saavad queue listis kiiremini edasi?
Räägin ka foorumiteemas VIP listi süsteemi ära, Teamspeakis käinud meestel on enamikel vist juba teada.
Kuidas toimib VIP list? Soovid HV serverisse mängima minna, vajutad 'join server' nuppu ja teed koleda avastuse, et oled queues 28's. Samal ajal mängus sees saab keegi 8 korda järjest surma, vihastab ning peksab klaviatuuril alt + f4, see klemm on nüüd mängust väljas. Tulemuseks see, et 48 täidetud mängijapesa asemel on nüüd 47 kohta kasutuses. Loogika järgi saab nüüd queues 1. kohal olev sepp mängu sisse, kuid oh õnnetust, tema jääb queuesse edasi istuma ning sina oma 28ndalt kohalt saad hoopis serverisse! Ehk siis - olenemata queue suurusest, saad sina omale serveris vabaneva koha. Nüüd R8 patchiga ei tea, kuid R7-ga ei toiminud nö aggressive join, ehk siis VIP-i jaoks ei kickitud kedagi välja.
Praegune lahendus tundub ka mõistlik olevat ning aus teiste mängijate suhtes. Kui on vastuväiteid, kuulan meeleldi
Ei olegi sellist tüüpi inimene, et nüüd nõuaks et kedagi kickitaks, niiet nõustun, et antud lahendus mis hetkel toimib on täiesti hea ja õiglane lahendus. Lihtsalt mäletasin, et mingil hetkel VIP queue ei töötand üldse ja mõtlesin üle küsida.
Siis on õiglane, sest olen juba mitu korda viimasena joinijana mujal saanud tunda "KICK : making room for VIP members" _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Kujutage ette olukorda kus ootate vippide pärast 15 minutit järjekorras ja saate sisse. Siis 15 minutit mängu ja woohoo crash. Kähku tagasi serverisse aga oinääe, jälle on järjekord, kuhu iga hetk võib mõni vip lisaks vahele "trügida." Ilmselget läheb siis mõni teine Rootsi servu käiku. Ei pea ju nii kaua ootama praegu, et mingeid uusi süsteeme välja mõtlema peaks.
Ilmselgelt ei hakka trügima kui sõbrad seal pole ja tuleb serverivahetus, kusjuures juba on täheldada seda, et osades serverites on FPS parem, sama teema oli ka BF3-s. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
renekas, sellisele järeldusele olengi jöudnud selle mängu kohal. Kes on ikka kiirem ja omab paremat K/D, ning tulemust. See on köva mees?!
Nii, et köik LOW-ile ja hyppame, jookseme edasi.
Kui siin poole sönaga realistlikumat mängu stiili puudutada, siis vastused teate ise. Mängi Armat jne.....
Ma lihtsalt räägin seda, et kui sa taktikaliselt mõtled siis ei tule sulle nii suuri üllatusi, et sa kogu oma mängustiili peaksid reaktsioonikiirusele üles ehitama.
Nagu päris maailmas, kui oled situatsiooniks ette valmistunud siis oskad paremini reageerida, väga realistlik eksole. (on ju suur vahe kas sa piilud nurga tagant või hüppad kohe välja)
Mis teie graafikadiskussiooni puutub siis pane ikka graafika põhja, päris elus pole mingit low res. (Mis low res, realismi tagaotsijad? Kus sul metsas low res on?)
Ja mis teil see resolutsiooni seos K/D ratioga on mina aru ei saa. Kui mängida ei oska siis pole sul nähtavusest kasu, nkn jookseb rambotades otse peale.
Low resolution ei tee kellestki head mängijat ega tõsta kellegi KD-d. Igasugune selline 'edge' otsimine resolutsioonidest ja sätetest on jabur, iseennast tuleb koolitada läbimõeldut tegutsema.
Isegi kui see tähendab ainult seda, et teadlikult sihid pähe mitte lihtsalt ei tärista vastase pihta lootes et varsti kukub.
Skill on see, et sa mõtled mida sa teed.
renekas, mina mängin graafika pöhjas (niipalju kui arvuti seda lubab). LOW reso. edu tuli minule yllatuksena. Kui sa sellest aru ei saa kuidas see möjub K/D-le, siis pead asja veel uurima, või ise järgi proovima. Näide on lihtne, suuremad vöistlused FPS mängudes peetakse tihti LOW asetustega. Selle kohta on netis infi palju.
"Mänguoskus" ja K/D saavutused on BF4 puhul kuskil väga taga plaanis. Kogu mäng on ylesse ehitatud ilusale illusioonile. Ei pea olema mingit erilist oskust, et saavutada normaalne K/D. Ka sellest leiad lisa info kui asi huvitab. Palju on artikleid, kus väidetakse, et kogu praegune mängijate pölvkond on ära rikutud, kuna luuakse illusioon, et oled hea mängija jne.... Tegelikult kui vaatad K/D tulemusi mängus siis suuremal osal on need numbrid yksteisele väga lähedal.
Väga vöimalik,et kogu mängumaailma suund ongi öige. Mängimine on ikka selle jaoks, et oleks tore ja löbus.
Usun, et suurem osa mängijatest mängib just selle pärast.
Siin löbus seltsimees, kergendamas tunnelmat: http://www.youtube.com/watch?v=MknLARblrDQ
PS! See "köva mees" vördlus oli nali ja muigamine sellele K/D saavutamisele!
see on ju statse lähemalt vaadates aru saada mis mängijaga tegu on. paljas k/d ei ole muljetavaldav kui see on saadud mingil lihtsal meetodil...
muide, selle reaalsuse jutuga vöiks ükskord löpetada..Arcade shooter, simple.
praegu on mulje et kohati aetakse taga "reaalsust" et vabandada/pöhjendada enda suutmatust vöistelda teistega vördsel tasandil. Ühtesid aspekte röhutatakse igal vöimalusel ja mis endale sobivasse "mustrisse" ei sobi neid mönuga ignoreeritakse. See käis HC apostlite pihta. Ei viitsi seda reaalsuse teemat uuesti hakata lahkama ja kummikuulidest lugema
sorry möne täpika puudumise pärast, Android 4.3.1 "Eesti klaviatuur" on miskipärast ühe täpika vörra vaeseks jäetud
BATTLEFIELD 4 MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE DUE TO MAINTENANCE ON NOV 13, STARTING 9AM UTC / 1AM PST. MAINTENANCE WILL LAST FOR 3 HOUR
aht0, kes siin reaalsusest praegu räägib? Kas mitte Sina? Miks sa HC vastu oled? Igayhele oma, mis siin paha on?
Selle mängimis oskuse teemaga soovitan veidi rahuneda. BF4 on "meelelahutus", mitte aga liiga tösiselt vöetav mäng. Mina olen sellest önneks aru saanud. Proovi Sina ka.
viimati muutis Avot 12.11.2013 19:39:05, muudetud 2 korda
Ehk siis homme kella 11-st hommikul kella 14-ni. _________________ Ära kunagi vaidle rumalaga, ta tirib sind enda tasemele ja võidab sind kogemusega. - Mark Twain
Ära vaidle rumalaga. Kõrvalvaataja ei pruugi teil vahet teha.
Plaanis ka osta mäng. Mõtlesin, et kui osta siis juba koos premiumiga ning küsimus on selles, et kust kõige parema hinnaga saaks? Ise mõtlesin korra proxyt kasutada ja Mehhikost osta. Aga kas sellega kaasnevad ka mingid ohud? Ja kust oleks kõige odavam legaalselt soetada?
Plaanis ka osta mäng. Mõtlesin, et kui osta siis juba koos premiumiga ning küsimus on selles, et kust kõige parema hinnaga saaks? Ise mõtlesin korra proxyt kasutada ja Mehhikost osta. Aga kas sellega kaasnevad ka mingid ohud? Ja kust oleks kõige odavam legaalselt soetada?
pohmakas lisa oma serverile startup.txt selline lause siis peaks hoidma serverit NORMAL -i all. Vähemalt minu serveril see toimib hetkel ( vars.preset NORMAL ) _________________ If you design it, it will break.
If you fix it and it's not broke it will be ruined.
If you just walk away you can't make it any worse.
Ma lihtsalt pean selle lingi veelkord siia panema. Sain köhutäie naerda, tyybil on väga super reageerimine ja miimika. Ka neile, kes praegu mängu osta tahavad, et ei tuleks hetke vead yllatusena:
BATTLEFIELD 4 MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE DUE TO MAINTENANCE ON NOV 13, STARTING 9AM UTC / 1AM PST. MAINTENANCE WILL LAST FOR 3 HOUR
aht0, kes siin reaalsusest praegu räägib? Kas mitte Sina? Miks sa HC vastu oled? Igayhele oma, mis siin paha on?
Selle mängimis oskuse teemaga soovitan veidi rahuneda. BF4 on "meelelahutus", mitte aga liiga tösiselt vöetav mäng. Mina olen sellest önneks aru saanud. Proovi Sina ka.
ketrasin telefonis viimaseid lehti ja kuskil jäi jälle see sõna ette.. ja kihvatas
Ma lihtsalt pean selle lingi veelkord siia panema. Sain köhutäie naerda, tyybil on väga super reageerimine ja miimika. Ka neile, kes praegu mängu osta tahavad, et ei tuleks hetke vead yllatusena:
Kusjuures, sellest videost oli kasu. Mõtlesin juba täna mängu ära osta, kuid peale selle video vaatamist ootan mõnda aega... ( if not jätan üldse vahele) _________________ Winter is coming...
pohmakas lisa oma serverile startup.txt selline lause siis peaks hoidma serverit NORMAL -i all. Vähemalt minu serveril see toimib hetkel ( vars.preset NORMAL )
Selle kohta tean, kuid ei hakka seda kasutama, kuna siis kaoksid paljud seaded ära, mida soovitud on.
Selle pärast mäng ostmata jätta, et mingi tüüp videos rageb on ka ikka ulme. Jah crashid on tüütud ja netcode aga kui ikka Battlefieldi fänn, siis on väärt küll raha kulutada. Aga noh oleneb ka inimesest kui närvi lähed arvutimängu peale. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
NeroEST, eks sa ise otsustad, aga need on mängu "lapsevead". Sarnased olid ka BF3-e puhul ja suuremalt osalt korda tehtud. Mäng on ise HEA ja meelelahutust pikemaks ajaks. Igal juhul julgen mängu soovitada, kui mitte kohe, siis vähemalt mingi aja möödudes.
viimati muutis Avot 13.11.2013 00:18:23, muudetud 1 kord
Ma ei tea, mulle väga see peale ei lähe. Oma osa hetkel olevatel vigadel vast ka, kuid kindlasti suurt rolli mängivad mapid. Eriti ei istu praegused BF4 mapid. Ootan nii väga juba neid BF3 mapide DLC-d,
Serveri R8 uuendus keeras paljudel midagi peeti, HV server täna 2 korda crashinud ja BF4 foorumis järjest kurdetakse, kuidas serverid crashivad nüüd..
Küll aga olen DICE-ga pidevas suhtluses hetkel ja pressin neid selle infoga veidike..
Butcher kirjutas:
Mis moodi see console aken eest ära läheb, kui "b" nuppu on kord vajutatud?
Konsool on ju ~ nupuga? Tuleb seda uuesti vajutada.
viimati muutis pohmakas, 13.11.2013 00:38:11, muudetud 2 korda
See on küll vist viimane kord kui HV serverisse astun.Koos 45k punkti,mängitud 1 mängu poolteist tundi kuna ticketid olid nii kõrged.Ja kui 50 ticketit oli veel vastastel jäänud pani server pange -.- Väga hea,et enda 200% XP Boosti peale ei pannud muidu oleks ikka kettasse ajanud _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
See on küll vist viimane kord kui HV serverisse astun.Koos 45k punkti,mängitud 1 mängu poolteist tundi kuna ticketid olid nii kõrged.Ja kui 50 ticketit oli veel vastastel jäänud pani server pange -.- Väga hea,et enda 200% XP Boosti peale ei pannud muidu oleks ikka kettasse ajanud
Ma tean, mida sa tunned. Mul oli suht sama seis. Aga no tore oli vähemalt.
See on küll vist viimane kord kui HV serverisse astun.Koos 45k punkti,mängitud 1 mängu poolteist tundi kuna ticketid olid nii kõrged.Ja kui 50 ticketit oli veel vastastel jäänud pani server pange -.- Väga hea,et enda 200% XP Boosti peale ei pannud muidu oleks ikka kettasse ajanud
Kuidas HV server süüdi on, kui DICE lasi vigase patchi välja ja kõik serverid crashivad? Võiks enne veidike läbi mõelda, mis juhtus ning miks juhtus, enne kui maha hakkad tegema..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.