Kunagi vägagi suuri laineid löönud Monolith on taaskord tõusmas tuhast ning nendelt on tulemas uus Sõrmuste Isanda maailmal põhinev open-world seiklus nimega Shadow of Mordor.
Näeb igati kvaliteetne ja high budget välja aga mängima üldse ei tõmba. Tunne nagu oleks seda sama mängu juba Assassin's Creed ja Arkham City kujul mänginud.
Launch pandi kah nädal aega varasemaks, mis on tänapäeval väga harv nähtus.
tsitaat:
The PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 and Xbox One versions will launch on Sept. 30, while the Windows PC and Steam versions will be available later that week on Oct. 2.
According to a statement by publisher Warner Bros., the decision to bump up the release date was based on "hearing fans' excitement."
Middle-earth: Shadow of Mordor, originally slated to launch on Oct. 7, is set in J.R.R. Tolkien's iconic fantasy world and features a storyline set chronologically between The Hobbit and The Lord of the Rings trilogy. Players follow Talion, a slain Ranger who has been resurrected by a mysterious Wraith that shares Talion's desire for revenge against the Dark Lord Sauron. Check out our video below with design director Michael de Plater for more details on the game's Nemesis system and how it adapts Tolkien's lore.
Seda sorti asi, et ootan korraliku alet. Raud veaks kenasti välja, aga soodsaim hind asjal praegu 35 eurikut, lisaks season pass... liiga palju mingi 30 tunnise sisu eest.
Trading skenest saab Premium Editioni 15 TF2 key eest. Praegu marketist keysid ostes oleks see siis 28.5€.
Tavaversioon muidugi odavam, nii 12 võtit = 23€
Trading skenest saab Premium Editioni 15 TF2 key eest. Praegu marketist keysid ostes oleks see siis 28.5€.
Tavaversioon muidugi odavam, nii 12 võtit = 23€
Yep, see on hetkel minev hind Steami tradingus. Võtsin ka ise Premi ära viieteistkümne võtme eest.
---
Tegin ära, võti peaks mulle saabuma siis kui mäng Steamis unlocki saab (öösel 24.00?). Eks näis kuidas läheb, hoian teid kursis. Hinnasääst on igatahes meelitav, kui võrrelda Steami enda 46 EUR hinnasildiga.
Endal õnnestus krabada kinguinist mäng + season pass kokku 32 eurikuga, kui mälu ei peta. Samas ma kasutasin riskantset varianti seekord, teistele ei soovitaks. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Parim "ametlik" hind on hetkel Brasiilia Nuuvemis, kus mäng antakse 25 euriga - http://www.nuuvem.com.br/produtos?editora=14&promo=1 Samas soovitan tõsiselt hankida see mäng läbi Steami tradingu, kus mäng + season pass antakse ära 28 euriga.
Endal õnnestus krabada kinguinist mäng + season pass kokku 32 eurikuga, kui mälu ei peta. Samas ma kasutasin riskantset varianti seekord, teistele ei soovitaks.
Jah, kaalusin ka seda odavamat riskantset varianti ja kuigi nüüd uute treilerite valguses tahaks mängu ikkagi proovida, siis terve steami accounti baniga riskida ei soovi.
Kinguini poodide juures ju ka kenasti vastav hoiatus olemas. Kõva pela, aga passin.
1) Mine siia - http://www.tf2outpost.com/trade/22752506
2) Osta omale Steamis marketplacest viisteist võtit
3) Lisa see kutt omale Steami friendiks ning vastu võtmisel ütle, et bot ei tööta ning sa soovid osta käest kätte
4) Tehke trade, lisa mäng omale kontole
5) Said just 28 euriga mängu ja season passi täiesti korrektselt ja ilma mingi bänniohuta
---
Kuidas see on võimalik - tegemist ei ole Ubisofti toodanguga, aga animatsioonid ja liikumine on täpselt nagu Assassin's Creedis? Kas lihtlabane copy/paste või Monolith/WB + Ubisofti koostöö? Selle video põhjal peaks ütlema, et jälle üks AA välja lastud, seekord siis LOTR maailmas...
Tegin ära, võti peaks mulle saabuma siis kui mäng Steamis unlocki saab (öösel 24.00?). Eks näis kuidas läheb, hoian teid kursis. Hinnasääst on igatahes meelitav, kui võrrelda Steami enda 46 EUR hinnasildiga.
Sain võtme kätte ja mäng laeb juba kodus Steamist alla 23 EURi eest, not bad.
dstar, Selle video põhjal võib öelda ka et Batman mängust tulnud see liikumine ja eriti võitluse osas.
Eriti just see üle mehe hüppamine ja kuidas siis AI koperdab.
Kuidas pagan need relvaquestid relva upgradevad? Ma olen mõõga, vibu ja pistodade kveste teinud mõlemat kaks tükki, aga relvad ei uuenda end ära teps mitte. Kas peab kõik viis ühes alas ära tegema?
Bleh, mõed vastaste nõrkuste ja immunitite combod on nii kuradi katkised, et paha hakkab. Mul ei ole mitte midagi väljakutse vastu, aga vaenlasel ranged attack, randed ja stealth immunity ei ole fun.
15 korda sama fighti proovitud erinevatel hetkedel, tee mis tahad a lihtsalt ei ole võimalik, kas tõesti sattusgi selline gamebreaking combo kokku vastasele, et alusta otsast peale _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
viimati muutis antikondor 01.10.2014 05:21:10, muudetud 1 kord
Ma ei sa aru, osadel tavaliselt minionidel on see intel märk peapeal, aga võtan kinni venna siis lihtsalt loobib minema. Kust ma seda intelit talt saan.
Ma ei sa aru, osadel tavaliselt minionidel on see intel märk peapeal, aga võtan kinni venna siis lihtsalt loobib minema. Kust ma seda intelit talt saan.
Ja peangi otsast peale hakkama, mitte ükski allesjäänud encounter lihtsalt ei ole tehtav, vaenlastel sellien stack immuniteid, et lihtsalt ei ole võimalik neidm aha juua kuna igasse bossfighti sekkub veel 2 või enam, jutt pole isegi warmasteritest kurat võtaks, isegi suvaline beast hunt tähendab vähemalt 3 bossi. Ridiculous BS. Raskustase ei peaks olema selle taga, et sulle spamitakse lihtsalt tüüpe ette, kelle tapmiseks on täpselt üks toimiv attack per düüd ning nad takistavad sind pea kõiki su abilitiesi kasutamast. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Antikrist, mul on ka hetkel Sauroni armee ridades üks Elite Captain (Grisha the Serpent), kes algselt oli suvaline vibukütt, aga on nii palju kordi mind ära tapnud, et nüüd on ta Power Level 20 (vist maksimum?). Teised Elite Captainid kõrval on power level 10.
Pmst on tal alles jäänud vaid kaks nõrkust - ranged attack ja finishing move. Ülejäänud vastu täiesti immuunne, isegi stealth killide Halb on ka see et tema vibu laseb mürgitatud nooli - hetkeseisuga piisab tal minu tapmiseks ühest tabatud lasust...
Loomulikult on võimalik ka teda maha võtta. Tuleb lihtsalt eraldada ülejäänud vastastest (kas tappes kogu ta kaaskonna või siis hiilides tüüp oma kaaskonnast kaugele meelitades) ja 1 vs 1 võitluses pole vibulaskuritel mu vastu lootustki. Loodan poisi aja jooksul ära domineerida, ta peaks suutma mu jaoks ehk mõne lõpubossidest ära omada
rastaman, kui jõuad Rat Bag'ini. Ma ise pole veel jõudnud, rohkem niisama õppinud puldiga ringi käima nii stealthis kui suurtes lahingutes. Nüüd kui nn teise tieri powerite juures suudan juba 8 orki ja ühe melee Captain'i peale võtta praktiliselt elusid kaotamata, liigun looga ka edasi.
Kas asi on minus või ma lihtsalt pole harjunud piisavalt puldiga mängima, aga see kuradi kaamera on puldiga mängides talumatu. Ma ei ole siiani aru saanud, kuidas mõned inimesed mängivad konsoolidega paremini FPSe kui mõni, kes on klaviatuuri ja hiirega
Bullzeye, kaamera on jube puldiga Kohati lähevad vastased isegi melees täitsa pildist välja. Ma muidu mängiks klaveri+hiirega, aga kiusatus on liiga suur sellist mängu oma 100" projektoriekraanil mängida, korralik elamus. Seal läheb mul paraku wireless pulti vaja.
Combat ise on jah tunduvalt parem ja lahedam puldiga mängides, aga no ma ei tea noh... see faking kaamera ajab tilti Proovisin hiire ja klaviatuuriga ja pole häda midagi
no ma olen juba sealmaal kus 4st warchiefist on 2 tapetud, üle 7 tunni mänguaega juba sees, kuid dominate ikka veel ei saa. eks kohe varsti peaks siis vast kätte saama.
asi läheb päris raskeks siis kui 3 kaptenit ja 30+ orci korraga peale lendavad
Peale 10 minutit mängimist lendas unistalli. Pole ilmselt minu pela.
Vajalik informatsioon sellepärast, et ?
Oleks siis konstruktiivne kriitikagi mingite elementide kohta, mis 10 minuti jooksul selgeks said, et mängimist ei kannata. Saaksid ka Teised mittemänginud teada, kas tasub rahakotti paotada või mitte.
Antud juhul aga on küll selline küsimus, et "who cares?"
Teemakohta veel niipalju:
Hädaldavad kurtjad, kes mängu raskeks peavad, sest ka npc'd arenevad, teevad mängule küll suurimat reklaami. Leian just, et selline asi mängus on väga hea ning tänapäevade streamline mängude puhul isegi omanäoline. Seega tänud heade asjade välja toomise eest
Kuulaks selle kaasfoorumlase kriitikat ka pisut, kuid üldjuhul kipun mängu ostmise poole minema. Eriti kui TB ja terve co-optional podcast kiitis mängu suht taevani. _________________ Winter is coming...
Minu arust samuti on väga-väga hästi õnnestunud mäng. Combat system ja nemesis system on nii hästi tehtud ja hoiab huvi mängu vastu üleval. Ma nüüd olen jännis ühe Elite Captainiga, kelle ainuke nõrkus on combat finisher, shield takistab temast üle hüppamast, et teda stunnida ja miski muu ei toida samuti. Isegi stealth attack ei aita
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.